Liana
Apr 12 2005, 10:12 AM
Sunt insarcinata in saptamana 20 si am refacut la cererea medicului de familie analizele. Mi-au gasit puroi in urina. Care sunt cauzele aparitiei acestui puroi si cat de grav este? Ar putea fi din cauza unei raceli mai severe? O asistenta mi-a spus ca nu ar trebui sa-mi fac griji pentru ca se trateaza dar as vrea sa stiu in ce masura va fi afectat BB.
ra_75
Apr 29 2005, 06:56 AM
Sie eu as vrea sa stiu exact acelasi lucru, ca si tine, dar cine ne poate raspunde intr-adevar? Am facut tratament, dupa ce mi-a fost facuta antibiograma, cu Zanocin, 400mg, timp de 7 zile . In saptamana 01-07 mai 2005 trebuie sa refac analiza de urina. Abia astept sa va d rezultatul!
Sunt convinsa ca orice antibiotic, oricat ar fi el de "inofensiv" nu are ca sa aduca bun copilasului, insa cred ca in asemenea conditii trebuie catarite 2 aspecte: ce anume ii face mai rau, tratamentul cu antibiotice sau infectia urinara netratata, si...se pare ca, in cazul meu, prima dauneaza mai putin decat prima.
Ramona si BB Alex 26 sapt.
Sarcina si nastere usoare!
ra_75
Apr 29 2005, 06:58 AM
Adica: prima dauneaza mai putin decat a doua
Scuza-mi greselile
Dr.TUFAN Cicerone
Apr 30 2005, 04:59 PM
Draga viitoare mamica,
Motivele/Cauzele bolii pe care o ai pot fi depistate in urma unor investigatii pe care medicul tau ar trebui sa ti le faca - urocultura, culturi din col, studierea secretiei vaginale, antibiograma, etc, de aceea te sfatuiesc sa iei legatura cu medicul cat mai repede.
Indiferent de parerile impartasite de mai multe vizitatoare ale acestui site, S-A DEMONSTRAT ca antibioticele permise absolut in timpul sarcinii NU AFECTEAZA DELOC BB-ul !!!! Asa ca sa nu-si mai faca deloc griji.
tanu
Sep 25 2005, 07:21 AM
buna,
am si eu o problema de ceva ani ma confrunt cu o infectie urinara sensibila la norfloxacin. Inainte de a ramane insarcinata am urmat un tratament hemeopat care a dat rezultate, dar in timpul sarcinii l-am intrerupt. Acum am intrat in 8 luni si infectia a revenit cu sensibilitate tot la norfloxacin. Doctorita mi-a prescris ampicilina timp de 7 zile cu cystenal, am urmat tratamentul dar inca ma duc la baie foarte des si persista in vezica o durere ( ca si cum ai avea o piatra colturoasa care se misca). Doctorita mi-a prescris norfloxacin timp de 7 zile cu cystenal, dar eu am refuzat sa mai iau tratamentul.Va rog ajutati-ma cu un sfat ce sa fac?
multumesc.
raluk05
Sep 28 2005, 01:05 PM
Sunt insarcinata in 10 saptamani si de doua saptamani am descoperit si eu o infectie urinara. In primul rand, sa nu iei norfloxacin. Si mie mi l-a recomandat un medic dar am fost la mai multi si au spus sa nu iau ca dauneaza copilului in primele luni de sarcina. Asa ca am luat ampicilina si nistatina. Din pacate, infectia nu a trecut iar acum este de doua ori mai puternica. Acum iau Utrogestan si niste injectii Gravibynon care sunt doar hormoni pentru pastrarea sarcinii. Dupa ce trec de primul trimestru imi vor da alte antibiotice. Dar pana atunci ma rog lui Dumnezeu sa fie totul bine.
Iti recomand sa ceri parerea mai multor medici inainte de a lua antibiotice.
Iti doresc multa sanatate tie si la bebe!
ellagiana
Sep 28 2005, 04:29 PM
in primul trimestru de sarcina este foarte dificil de tratat infectiile pt ca sarcina se fizeaza si antibioticele o pot influenta; in trimestrul 3 bebe e deja bine dezvoltat si antibioticele nu-l afecteaza asa ca in primul trimestru, este si el mai rezistent...in orice caz, daca doctorul tau ti-a prescris antibiotice, ia-le ca mai bine sa tratezi infectia decat sa se transmita la bebe...eu am facut o singura data infectie urinara in luna a 7-a de sarcina, dar ffff usoara ca nici n-am observat-o, a iesit la analize, iar doctorul mi-a dat sa iau 5 zile Nitrofurant...dupa nastere, acum aproape o luna am facut o infectie nenorocita ca am ajuns la urgente de durere si n-a trecut decat cu tratament cu Ciprofloxacin, dupa ce doctorul imi prescrisese Macrobid ca sa port alapta si l-am urmat 5 zile cat mi-a dat...a fost nevoie sa stopez alaptatul s-o tratez ca antibioticul este puternic si pana la urma a cedat nebuna...dar greu de tot.
yoanaa
Oct 4 2005, 03:51 PM
Si eu am avut probleme cu infectiile urinare doar ca le am facut inainte de a ramane insarcinata.Am facut vreo 5 6 luni una dupa alta de nu stiam ce sa ma mai fac .Luasem tot felul de antibiotice si nimic nu si mai facea efectul asa ca am apelat la homeopatie.Dupa 3 sapt de tratament mi a trecut si sunt 2 ani de atunci si nu am mai avut probleme.Acum afland ca sunt insarcinata si stiind ca in timpul sarcinii exista predispozitia de a ta imbolnavi mult mai usor am sunat o pe homeopata mea si i am cerut un tratament in caz de voi avea nevoie.Te as sfatui sa apelezi tot la homeopatie pt nu are efectele secundare ale antibioticelor.Multa sanatate si sarcina usoara!
Criss_B
Oct 5 2005, 09:46 AM
CITAT(yoanaa @ Oct 4 2005, 03:46 PM)
Si eu am avut probleme cu infectiile urinare doar ca le am facut inainte de a ramane insarcinata.Am facut vreo 5 6 luni una dupa alta de nu stiam ce sa ma mai fac .Luasem tot felul de antibiotice si nimic nu si mai facea efectul asa ca am apelat la homeopatie.Dupa 3 sapt de tratament mi a trecut si sunt 2 ani de atunci si nu am mai avut probleme.Acum afland ca sunt insarcinata si stiind ca in timpul sarcinii exista predispozitia de a ta imbolnavi mult mai usor am sunat o pe homeopata mea si i am cerut un tratament in caz de voi avea nevoie.Te as sfatui sa apelezi tot la homeopatie pt nu are efectele secundare ale antibioticelor.Multa sanatate si sarcina usoara!
[snapback]7049[/snapback]
Si ce anume ai luat? Ca si eu cand vine vorba de tratat ceva tot pe cale homeopata incerc sa o fac... Asa, daca-mi spui, o sa stiu in caz ca am nevoie

ca medic homeopat inca nu am gasit sa ma duc la el
yoanaa
Oct 13 2005, 03:38 PM
Scuze pt intarziere dar nu am mai intrat pe site.Mie mi a dat colibacilinum,pulsatila si inca ceva.Oricum tratamentul homeopat difera de la o persoana la alta.Eu am gasit in Piatra Neamt dr homeopat tu din Bucuresti nu ai cum sa nu gasesti!Acum mi s a spus ca am din nou infectie urinara si am sunat in tara pe homeopata mea si mi a dat tratament doar ca tebe sa astept sa ajunga din tara ca aici mai greu cu remediile astea.Intru maine din nou pe site si iti spun exact ce mi a dat ,acum nu sunt acasa sunt in oras.Multa sanatate si bafta!
Criss_B
Oct 13 2005, 04:57 PM
CITAT(yoanaa @ Oct 13 2005, 03:33 PM)
Scuze pt intarziere dar nu am mai intrat pe site.Mie mi a dat colibacilinum,pulsatila si inca ceva.Oricum tratamentul homeopat difera de la o persoana la alta.Eu am gasit in Piatra Neamt dr homeopat tu din Bucuresti nu ai cum sa nu gasesti!Acum mi s a spus ca am din nou infectie urinara si am sunat in tara pe homeopata mea si mi a dat tratament doar ca tebe sa astept sa ajunga din tara ca aici mai greu cu remediile astea.Intru maine din nou pe site si iti spun exact ce mi a dat ,acum nu sunt acasa sunt in oras.Multa sanatate si bafta!
[snapback]8811[/snapback]
ok... multa sanatate si tie
yoanaa
Oct 20 2005, 04:21 PM
buna!Tratamentul meu homeopat pt infectie urinara:Mercurius 7ch dimineata si seara timp de 7 zile.Berberis si Cantharis 7ch de 3 -4 ori pe zi timp de 7 zile.Colibacilinum 9ch dimineata si seara timp de 7 zile.Colibacilinum 30ch o data pe sapt timp de cel putin o luna.Thuya 200ch o data la 2saptamani.
Criss_B
Oct 20 2005, 11:02 PM
si toate astea sunt homeopate? ca daca da - atunci inseamna ca poti sa le iei si daca alaptezi si nu se transfera in lapte la bebe...
kritis
Oct 25 2005, 01:02 PM
IMI POATE SPUNE SI MIE CINEVA CUM E CU INFECTIA ASTA URINARA ? CARE SUNT SIMPTOMELE? eu sunt disperata si foarte nervoasa pe dr. mea de familie ca ma tot chinuie cu niste analize si stie ca sunt ff susceptibil asi panicoasa ! astfel mi-am facut o hemoleucograma in care mi-au iesit leucocitele marite cu o unitate decat max. normal (am o masea umflata , apropos)si in sumarul de urina flora bacteriana rara ( eu stiu ca asta poate fi prezenta atunci cand exista leucoree), iar medicul meu mi-a dat sa fac urocultura !
cu atata usurinta ?!
yoanaa
Oct 25 2005, 03:26 PM
CITAT(Criss_B @ Oct 20 2005, 06:57 PM)
si toate astea sunt homeopate? ca daca da - atunci inseamna ca poti sa le iei si daca alaptezi si nu se transfera in lapte la bebe...

[snapback]11092[/snapback]
Da toate sunt homeopate,dar nu te sfatuiesc sa le iei de capul tau.Tratamentul homeopat se adapteaza la fiecare persoana in functie de particularitatile acesteia.Se poate ca tu sa nu reactionezi la acelasi tip de tratament.
Criss_B
Oct 26 2005, 06:25 AM
CITAT(yoanaa @ Oct 25 2005, 03:21 PM)
Da toate sunt homeopate,dar nu te sfatuiesc sa le iei de capul tau.Tratamentul homeopat se adapteaza la fiecare persoana in functie de particularitatile acesteia.Se poate ca tu sa nu reactionezi la acelasi tip de tratament.
[snapback]12214[/snapback]
ai dreptate... dar este bine de stiut ca exista si ca poti intreba medicul despre ele...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.