Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Desene Animate
Discutii Despre Copii > Informatii > Cultural
Anaxor
13.gif Ma uit si constat ca in ziua de azi nu mai sunt desenele animate pe care le vedeam noi cand eram copii. Poate eu sunt putin cam demodata dar mie imi placeau cele de pe veremea mea , astea care sunt acum, nici nu am cuvinte 13.gif . Sncer nici mu stiu la care dintre ele sa-mi las copilul sa se uite . Unele sunt dubioase rau de tot.
Voi mamici cu copii mai cum ata procedat
Ajutaine si pe noi cu un sfat . yahoo.gif
gabitzi
mie imi plac toate cele de pe minimax si "spioanele" de pe jetix 16.gif
restul, ai dreptate, cam dubioase... 7.gif
21ni31
Eu le-am blocat canalele cu desene animate si ii las doar la cele clasice, de pe cd. O vreme le-am dat voie sa se uite si la cele de la tv, dar cand am vazut ca incep sa vorbeasca urat si sa imite diverse personaje dubioase nu i-am mai lasat.
velijenco
Yasmina se uita pe Minimax, apoi la calculator la cele care au fost si desenele copilariei noastre: Cenusareasa, Tom and Jerry, Woody, Pluto etc. ii plac foarte mult , daca o las sta non stop de dimineata pina seara, fara mancare fara nimic.
maria_c2k3
Eu mi-am facut din studentie (sunt mare amatoare de desene animate) o mica colectie de vreo 50 de CD-uri cu filme de desene animate. Din pacate unele dintre ele le-am pierdut (nu mai merg CD-urile) dar inca mai am destule. Am genul de film animat: Ice Age, Drumul spre ElDorado, Planeta Comorilor (nu insula), Micul urs polar, un set de cantece din desene animate :Micutele printele canta , Mica sirena 2 filme-si cu fiica ei, Shrec -ambele parti, furnicile, ma rog.... multe 4.gif :D
Asa ca sunt pregatita pentru perioada in care o sa vrea desene animate 5.gif
Cele de pe minimax sunt acceptabile, insa restul... sincer sunt multe la care nici eu nu rezist sa ma uit - atat sunt de pine de chestii scarboase 17.gif
Iar pe Cartoon nu ma mai uit de cand l-au "tradus"
googletrei
"Iar pe Cartoon nu ma mai uit de cand l-au "tradus"" 17.gif Nici eu...
La fel am facut DVD-uri cu desena animate de la Disney si ne uitam la ele...iar la televizor, nici vorba...ma mai uit eu la Spioanele 4.gif dar el nu le baga in seama... plus ca eu sunt maaaaaaaaaaaare amatoare de desene (bine, pentru varsta mea, Futurama si Simpsons, South Park) dar la alea mai uit dupa ce adoarme Tudu...Cred ca la televizor nu prea avem ce vedea...batai, impuscaturi...doar nu om creste o generatie de nebuni...traiasca calculatorul!!
Sa nu ut, undeva s-a discutat de desenele "Micutul Einstein"..Super tari si educative!!!
stelutamihu
In mana noastra este puterea : ceea ce ii oferi, aia va vedea !
Noi am cumparat dvd-uri cu desene clasice . Am scos programele tembele de desene.
Pana la urma cred ca noi, parintii, avem un cuvant greu de spus in multe privinte. Trebuie doar sa fim consecventi.
ilie anca
Noi ne uitam doar pe minimax.
Celelalte nu ne plac.Intradevar cele de pe vremea nostra erau foarte frumoase!
anca_ioana44
Noi am cautat pe net filmele clasice de desene animate si le folosim pe acelea.
sunt superbe!!!
Chiar si noi ne mai uitam cu drag si cu nostalgie la ele...
Anita
Adevarul fetelor ca acum au aparut tot felul de desene animate, este si normal de altfel, dar unele sunt destul de dubioase, am vazut chiar zilele acestea la stiri legat de acesta problema, cum ca anumiet desene dintr-o revista care distribuia gratuit un cd cu desene nimate, dar se pare ca acestea se pare ca aveau un efect periculos asupra copilului, caci erau foarte violente, in cele din urma revista le va scoate de pe piata, dupa "n" sesizari, dar ce ne facem caci de fapt acest gen de desene animate mai exista...este sigur ca trebuie sa avem grija ce gen de informatie, chiar si prin desene animate ajunge la copilul nostru, caci pot fi foarte "nocive" unele comportamentului si formarii lui ca om... mwah.gif 6.gif
marnie
Imi plac la nebunie desenele animate gen Bambi,Cenusareasa,Drumul la El Dorado etc.(chiar si cele erotice imi par minunate,scuze ca am pomenit de asta)Inchiriez mereu casete si dvd.Urmarim eu si cu fetita mea pe tvr 2 in week-end desenele cu ratoiul Donald.Doar asta a mai ramas pe vremea asta.
AMALLY
Unde sunt oare desenele de alta data? Nici eu nu sunt de-acord cu prostiile astea de desene animate.Acum Antonia e prea mica sa priceapa,dar i-am spus Alinei ca in momentul in care mititica va incepe sa se uite la desene vom sterge programele respective din memoria televizoarelor si se vor vedea desene doar la calculator si doar cele "adevarate". Mi-a spus ca "de ce vrei mai mama sa pari inapoiata, astea sunt noile desene, de ce crezi ca sunt indragite de copii,fiindca sunt frumoase".Sper sa fac fata.
cristiana_david
craciun.gif aveti dreptate,desenele de acum parca indeamna la violenta.eu pe david il tin pe desenele clasice de pe cartoon si pe minimax.dintr-un anumit punct de vedere copilaria noastra a fost mai frumoasa si mai lipsita de violenta.chiar si noi ne mai uitam la desenele clasice si ne napadeste nostalgia si tristetea ca fiul nostru a prins o perioada nefasta pt. copilaria lui,nu stim ce va fi in viitor,dar sper aiba o viata mai calma decat ceea ce se vede acum. unknw.gif
holili4
Cat timp am fost gravida am reusit sa adun o minicolectie de desene animate clasice de Disney, iar cand Sergiu va creste programele de desene animate de pe tv vor disparea, oricum nici acum nu le-am memorat in tv pe toate, doar minimax pentru copiii prietenilor can vin in vizita.
giulia_mamik
CITAT(AMALLY @ Nov 27 2006, 12:37 AM) [snapback]139731[/snapback]
Unde sunt oare desenele de alta data? Nici eu nu sunt de-acord cu prostiile astea de desene animate.Acum Antonia e prea mica sa priceapa,dar i-am spus Alinei ca in momentul in care mititica va incepe sa se uite la desene vom sterge programele respective din memoria televizoarelor si se vor vedea desene doar la calculator si doar cele "adevarate". Mi-a spus ca "de ce vrei mai mama sa pari inapoiata, astea sunt noile desene, de ce crezi ca sunt indragite de copii,fiindca sunt frumoase".Sper sa fac fata.

Fetelor sunt total impotriva desnelor din zilele noastre!Eu tin minte si acum ca pe cand eram eu pustoaica ma uitam la desene animate inspirate dupa romane.Mi-au ramas intiparite in minte desenele animate- Mizerabilii.Mai tineti minte fetelor?cE frumoase erau si cu asa drag le urmaream!Si multe altele am vazut inspirate dupa carti scrise de marii scriitori ai lumii!Acum numai tampenii aproape la tv!Sunt prea dure cred pt copii!Sunt secvente de folosire a armelor,scene de bataie si multe altele!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.