Ati vazut reportajul cu Alexandru de pa Antena1? Ce parere aveti despre acei parinti si indolenta autoritatilor?
Am vazut si ieri, si azi reportajul despre Alex si nu mi-a venit sa cred ca se poate intampla asa. Din pacate se intampla. In romania anului 2006 inca se mai cresc copii in conditii mizerabile, inca se mai tin copii in cusca si sunt pusi sa cerseasca.
Oare acei parinti stiu ce inseamna sa tremuri pentru viata copilului tau? Stiu ce inseamna sa-ti dea Dumnezeu un bebelus sanatos? Nu cred, caci altfel nu si-ar bate joc de el.
Nu mi-a venit sa cred nici cat de nepasatoare sunt autoritatile. O sa incerce sa vorbeasca cu parintii, poate poate se schimba. Ce sa vorbeasca? Cu astia n-ai ce vorbi. Ar fi trebuit ca in doi timpi si trei miscari acel copil sa fie luat de acolo si dus intr-un mediu sanatos unde sa nu-i fie pusa viata in pericol. In schimb a fost lasat tot in mizerie si flamand. Halal grija pentru copii in Romania. Dincolo acel copil ar fi fost luat imediat, iar parintii arestati. In schimb la noi... Halal
Numai Dumnezeu poate sa aiba grija de acel copil.