Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Spital Elias
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Spitale si Doctori
Pages: 1, 2, 3
ravin_ravin10
As vrea sa stiu mai multe despre dr. Cristian Rodica de la Elias. Mi-a fost recomandata pentru prima mea sarcina si nu stiu nimic despre ea.
A fost cineva la ea pentru nastere?

Multam.
elle
CITAT(ravin_ravin10 @ Sep 24 2005, 06:17 PM)
As vrea sa stiu mai multe despre dr. Cristian Rodica de la Elias. Mi-a fost recomandata pentru prima mea sarcina si nu stiu nimic despre ea.
A fost cineva la ea pentru nastere?

Multam.
[snapback]6136[/snapback]

nuuuuuu...dar putem recomanda cu caldura pe dr.filipescu cu care am nascut eu si pe dr.tutunaru, cu care a nascut prietena mea.

fereste-te k de draq de dr.mateescu. (un adevarat macelar misogin si cu multa lipsa de bun-simtz).asta este parerea mea, l-am cunoscut si sper k nu-mi veti modifik mesajul..
elle
spitalul elias pot spune k este foarte curat (exceptie facand toaletele, dar nu din cauza personalului spitalului, ci din cauza pacientelor internate).asistentele, in cea mai mare parte sunt dragutze, au in dotare tot ceea ce este necesar (adik nu-ti cer sa vii de acasa cu trusa epidurala, ci o platesti acolo, nu-ti cer medicamente de acasa, cum am mai auzit...)

cand mi-am intebat medicul ce medicamente trebuie sa-mi cumpar pt.dupa nastere, caci auzisem k trebuie sa iei la tine cateva fiole de algocalmin, piafen, pansamente, tampoane....ce mai, un integ arsenal, doctorul s-a uitata la mine k la pomu' de iarna: 13.gif " da' tu ai de gand sa nasti cu mine intr-un spital, sau in bordei cu badea ion????????" 13.gif mi-a spus k voi beneficia de toate ingrijirile si de toaa medicatia necesara din partea prsonalului, si asa a fost.

l-am intrebat de rezerva...k io's mai cu motz si vreau rezerva..n-a fost de acord:"mergi pe mana mea...si de banii de rezerva cumpara-ti ciunga sa-ti ajunga pana n-o sa mai ai dintzi in gura 24.gif "...si asa a fost...adik am beneficiat de un salon extrem de curat, cu doar o pacienta in el, imediat dupa nastere (dupa postpartum) a venit sa ma viziteze, m-a intrebat dak sunt multumita sau imi trimite scaunul cu rotile sa ma mute intr-o rezerva...trebuia sa fiu prea nesimtita sa cer rezerva in cazul respectiv...imi venea sa ii sar de gat, cum de multe ori mi-a venit de drag ce mi-e de el yahoo.gif (k om si k medic, amandoua in egala masura) 9.gif .

mancarea este bunutza..nu va imaginatzi k sunteti la restaurant, dar nici s-o dai la caini nu este...are gust..ce mai, dak am mancat eu, care o viatza intreaga am fost o sclifosita la mancare, inseamna k totusi este acceptabila.

prezinta totusi un inconvenient acest spital: e pus, bai nene, tocmai la marginea orasului 35.gif (ma rog, nu kiar, dar eu faceam cu masina, cu taxiul, cu ratb-ul tot o ora si ceva...)..adresa este:Spitalul Elias - B-dul Marasti nr. 17, Tel: 01/222.95.60; fax: 01/222.95.60
evelina27m
CITAT(elle @ Nov 10 2005, 12:47 PM)
cand mi-am intebat medicul ce medicamente trebuie sa-mi cumpar

Cu ce doctor ai nascut la Elias? Tot acolo o sa nasc si eu si sunt interesata de subiect.
elle
CITAT(evelina27m @ Nov 10 2005, 02:09 PM)
Cu ce doctor ai nascut la Elias? Tot acolo o sa nasc si eu si sunt interesata de subiect.
[snapback]17008[/snapback]

am nascut cu dr.filipescu, iar prietena mea cu dr.tutunaru.ambii sunt de exceptie (din punctul nostru de vedere, bineinteles 10.gif )

vezi k am mai dat amanunte si la doctori ginecolodi/medici in bucuresti mwah.gif
evelina27m
CITAT(elle @ Nov 11 2005, 06:08 PM)
am nascut cu dr.filipescu, iar prietena mea cu dr.tutunaru.ambii sunt de exceptie (din punctul nostru de vedere, bineinteles 10.gif )

vezi k am mai dat amanunte si la doctori ginecolodi/medici in bucuresti  mwah.gif
[snapback]17455[/snapback]

Multumesc pentru raspuns.
Andru28
Eu o sa nasc cu Dr. Tutunaru, care e un om extrordinar si un medic de exceptie. Il recomand din tot sufletul. Pana sa ajung la el, am mai trecut si pa la alti medici si pot spune ca nu incape comparatie. 69.gif
vladanamaria
Mamicilor care ati nascut la ELIAS vreau si eu cat mai multe detalii despre cum decurg lucrurile pe acolo. Mai am putin si o sa nasc acolo, cu dr Filipescu si vreau sa stiu mai multe despre cat se da, cum se da, la anestezist (daca va fi cazul), asistente,ce fel se comporta cu tine, etc. 40.gif
jo_sirena
din pacate eu am nascut la Polizu si nu stiu care este "plata" la Elias
Filuta
Daca le dai bani la fiecare igiena sau cand vrei sa intrebi ceva e totul ok. daca nu se poarta rau cu tine. eu sunt din Galati si stiu ptr ca asa mi-s-a zis. Parearea mea da-le bani. eu le dadeam 20.000ptr igiena de fiecare data si totul era perfect.
vesna
Eu am nascut la Elias in septembrie. Este super ok! Iar dr Filipescu este un medic foarte bun! Iti mai povestesc, acum trebuie sa fug la copil.
lelisor
Maria, vezi ca exista un subiect intitulat "spital elias" (tot in "spitale si doctori") unde ai detalii despre spital si pareri despre doctorii de acolo
piticuta
Buna fetelor!

Si eu am nascut tot la Elias si va spun:parca am gasit raiul pe pamant!!!

..in comparatie cu maternitatea din ploiesti unde am nascut prima oara....

Asa ca cele din ploiesti :daca vreti sa aveti o nastere buna si copii vostri sa nu aibe probleme FUGITI DE PLOIESTI!!!!!! Mai bine sa faci cateva luni naveta decat sa ai probleme cu bebelul toata viata ...si credeti-ma cunosc multe cazuri nefericite!

Iar legat de bani este chiar mai ieftin !!
Este curat ,poti sa iti tii copilul in camera cat si cand vrei,oricand poti sa ceri ajutorul ...chiar si noaptea:usile sunt deschise(!!!) si angajatele nu dorm (ca la alte spitale!)
Tot respectul pentru angajatii de acolo!
vesna
Si eu am nascut in septembrie la Elias. Asa spital-mai rar! Toata stima!
Deci, cu incredere, duceti-va la Spitalul Elias-gasiti si conditii bune si personal medical dragut si competent!
P.S. Sper sa nu fiu acuzata ca fac reclama, dar cand citesc ce se scrie pe forum despre maternitatile din Romania si imi aduc aminte unde am nascut eu, nu ma pot abtine in a lauda maternitatea Elias! Macar una...
andrussca
Buna fetelor,

Mi-a fost recomandat Dr. Dan Strejan, as vrea sa stiu daca il cunoaste cineva, eu vin dupa o experienta nu prea placuta cu o doctorita de la Giulesti si nu as vrea sa ajung in luna a 9-a fara sa am un doctor bun. Despre Elias si doctorii de acolo vad ca se scriu numai lucruri bune... sper ca si d-nul Dan Strejan este la fel.

6.gif
vesna
Eu nu-l cunosc pe dr. Strejan, doar pe dr. Filipescu, Tutunaru, Voiculescu...ca sa nu mai spun de prof. Vladareanu... clapping.gif
andrussca
multumesc pt. raspuns, ma mai interesez, poate aflu ceva totusi pana ajung la control... daca nu, o sa va spun eu cum este.
andrussca
Am revenit cu vesti.
Se pare ca la Elias sunt numai doctori de laudat; am fost ieri la primul control cu D_nul Dan Strejan .... super!! Nu pot decat sa fiu incantata; este genul de doctor care te face sa zabesti de cum intri in cabinet; are rabdare, raspunde la orice intrebare, face tot felul de glume; pt. mine conteaza sa f. mult si sa comunice usor, mai ales ca eram cam speriata la gandul ca schimb doctorul la aproape 5 luni... nu stiam cum o sa reactioneze.

Intr-un singur cuvant: SUPER!!!!!!!
madau
Si eu am nascut tot la Elias in decembrie 2005 si am fost foarte multumita de maternitate si de personal. O recomand cu caldura la toata lumea, fata de ce spitale am vazut, asta e hotel ce sa mai 4.gif
De nascut am nascut cu dr Tutunaru, un medic exceptional si un OM de milioane. A fost langa mine pe tot parcursul sarcinii, si au fost si ceva probleme, un cerclaj mai dificil, o bebelina agitata 4.gif , dar pana la urma am reusit impreuna sa o scoatem la capat cu bine. E un adevarat profesionist, cu simtul umorului cat cuprinde, e disponibil la orice ora din zi sau noapte, te ajuta. Lui ii datoram faptul ca azi avem langa noi o minune de fetitza care ne umple sufletele de bucurie mwah.gif mwah.gif
Andrussca, am facut si eu o echo in ultimul trim de sarcina la dr. Strajean, e super ok, asa cum zici tu. Sarcina si nastere usoara si multi pupici 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif
radu claudia
Cine a nascut la Cantacuzino, cu d-na doctor Octavia Ciurel?
tantzi
Tot la Elias am nascut si eu ! Am nascut cu dl. doctor Vladareanu. A fost super ! Am nascut in 30 minute si a fost cea mai usoara nastere posibila ! Il recomand din toata inima !
valentina78m
Despre Dr. Calomfirescu stie cineva ceva ?

Dana Maier
CITAT(radu claudia @ Mar 15 2006, 01:20 PM) [snapback]50926[/snapback]

Cine a nascut la Cantacuzino, cu d-na doctor Octavia Ciurel?

Nu stiu cum este la Cantacuzino, eu am născut la Spitalul Titan. Au deschis acum 3 ani, cand am născut eu, o nouă secţie de Maternitate. Vreau sa va spun ca fost foarte bine, curat, disciplină, toată lumea s-a purtat foarte frumos şi la orice ora din zi şi din noapte când aveai nevoie, te ajuta. Am născut cu Dr. Călăraşi. yahoo.gif yahoo.gif
f.nicoleta
Salutare mamicilor voi naste peste 2 saptamani la Spitalul Elias si am doua intrebari pentru voi : care sunt tarifele la nastere si daca bebelusii stau cu mamicile in acelasi salon? mwah.gif
evelina27m
CITAT(f.nicoleta @ Jun 26 2006, 11:52 PM) [snapback]78413[/snapback]

Salutare mamicilor voi naste peste 2 saptamani la Spitalul Elias si am doua intrebari pentru voi : care sunt tarifele la nastere si daca bebelusii stau cu mamicile in acelasi salon? mwah.gif

La Elias bebelusii stau in saloane pentru copii, la neonatologie, iar mama sta separat la maternitate. Bucura-te, insa, de momentele de liniste de acolo, pentru ca acasa iti va fi greu cu toate treburile si cu bebelusul. Saloanele de copii sunt aproape de cele ale mamicilor. Se merge la alaptat din 3 in 3 ore, in afara de ora 3 noaptea, cand copiii primesc laptic la biberon, fapt care-ti va permite tie in zilele de spital sa te odihnesti dupa nastere si sa ai mai mult laptic, in felul asta. Te poti mulge si lasi lapticul tau pentru noapte, insa daca nu vrei sa te mulgi, nu e absolut nici o problema daca-i dau ele - copilul oricum va suge de la tine si nu se obisnuieste la biberon.
In legatura cu tarifele, eu iti dau cateva indicii, insa ramane la latitudinea ta cat dai acolo. Doctorii, asistentele, toata lumea de acolo te trateaza la fel daca dai sau daca nu dai nimic. Este, poate, singurul spital din tara unde profesionalismul este insotit de suflet, iar pentru cei de-acolo omul conteaza in primul rand, nu spaga.
Hai sa-ti spun acum tarifele pentru nastere normala in lei vechi: doctor 200 euro (dar se pleaca de la 5 mil. minim), femeia care te rade 100.000 - asta daca nu esti aranjata dinainte, moasa 500.000 - 1.000.000, anestezistul 1.000.000, asistente si de la copii, si de la mamici cate 20.000, 30.000, 50.000, maxim 100.000 in functie de ce probleme ai cand trebuie sa le dai (de ex., te anunta ca plange copilul, sau cand te spala pe tine etc.). Cam asta este. Sotul meu a luat cand am nascut o cutie de bomboane pentru asistentele de la maternitate, iar cand am iesit din spital am dus la asistentele de la copii o cutie de bomboane si o sticla de suc.
A, si ar mai fi daca ai fetita gauritul urechilor - 150.000 am dat la o asistenta, iar cand pleci acasa cu bebele 100.000 la asistenta care ti-l imbraca (asta daca nu-l imbraci tu).
In legatura cu spitalul, este extraordinar de curat. Se vine de cate 3-4 ori pe zi sa schimbe punga din cosul de gunoi din salon. Saloanele sunt cu 2, 3 sau 4 paturi, si rezerve cu un singur pat, cu cheie, unde se plateste 50 euro pe zi. In camera ai chiuveta. Frigider insa nu este decat unul la asistente, in capatul holului.
Vizitatorii insa nu sunt lasati sa intre decat rar - referitor la acest aspect, sunt cam stricte regulile, insa au si ei dreptate ca acolo trebuie sa existe curatenie exemplara si sa fie liniste, pentru ca mamicile sa se poata reface.
Sper ca ti-am fost de folos.
Nastere usoara, multa sanatate tie si bebeului si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
andrussca
Multumim evelina pt. informatiile complete, tot la Elias o sa nasc si eu si imi sunt de mare ajutor orice informatii.
evelina27m
CITAT(andrussca @ Jun 29 2006, 06:33 AM) [snapback]79145[/snapback]

Multumim evelina pt. informatiile complete, tot la Elias o sa nasc si eu si imi sunt de mare ajutor orice informatii.

Am uitat de doctorul neonatolog (de fapt sunt doar femei doctorite acolo) - 1.500.000 lei.
Nastere usoara si refacere grabnica!
adriana80
CITAT(elle @ Nov 10 2005, 02:40 PM) [snapback]17001[/snapback]

nuuuuuu...dar putem recomanda cu caldura pe dr.filipescu cu care am nascut eu si pe dr.tutunaru, cu care a nascut prietena mea.

fereste-te k de draq de dr.mateescu. (un adevarat macelar misogin si cu multa lipsa de bun-simtz).asta este parerea mea, l-am cunoscut si sper k nu-mi veti modifik mesajul..

buna,
as vrea mai multe detalii despre dr. tutunaru-elias?
cum as putea sa dau de el, ce recomandari imi faci legat de el ca medic?
lacritzu
referitor la dr Mateescu este adevarat. Am fost de fata si am vazut cum se poarta si cum vorbeste cu pacientele. Nu mi-ar face placere sa am de-a face cu un om ca el.
Despre dr Tutunaru am auzit numai lucruri bune. Am auzit ca e un adevarat profesionist si isi da interesul foarte mult pentru pacientele lui. Nu stiu cum ai putea lua legatura cu el. Eu sunt la un alt medic de la Elias- la dr Strejan (un om si dr extraordinar).
iaiuka
Salutare burtici si mamici !!!

Vreau sa stiu si eu cum pot ajunge pacienta Dl. Dr. Filipescu de la Spitalul Elias. Are cabinet particular?... Te consulta tot in spital?... Cine mai este pacienta lui.... cum este ca doctor?

Parca dau examen mai fetelor... asa am niste emotii... si cand ma gandesc ca abia sunt in 12 saptamani.. nu stiu ce o sa fac cand se apropie evenimentul...

Va multumesc! 5.gif
Andru28
CITAT(adriana80 @ Jul 25 2006, 11:18 AM) [snapback]87577[/snapback]

buna,
as vrea mai multe detalii despre dr. tutunaru-elias?
cum as putea sa dau de el, ce recomandari imi faci legat de el ca medic?

Dr Tutunaru e un medic si un om extraordinar, care face meseria din placere, si mai putin pentru bani. Lucru rar intalnit in zilele noastre.
Eu am nascut cu el si sunt mai mult decat multumita. Il recomand cu toata inima.
Ca sa dai de el, intra pe www.infertilitate.ro si ai acolo datele de contact.
Succes si nastere usoara!
angel
Buna! Eu voi naste curand, adica suntem cu bagajul la usa, dar din motive financiare nu voi naste cu doctorita care mi-a urmarit sarcina, insa si ea s dr Vladareanu mi-a recomandat-o pe dr.Mona Zvanca.
stie cineva ceva despre ea? Prima intalnire va avea loc pe 7 sept, eu am acum 36 de sapt.
Multumesc mult!
angel
La Elias voi naste si eu cat de curand, am 36 de sapt, dar va rog mult sa-mi spuneti ce stiti de dr Mona Zvanca, pt ca eu se pare ca o sa nasc cu ea desi sarcina a fost urmarita de DR Elena Voiculescu, insa din motive financiare am hotarat impreuna sa nasc cu altcineva!
va rog mult sa ma ajutati, e urgent!!!!
teiut
CITAT(tantzi @ Jun 16 2006, 12:21 AM) [snapback]74665[/snapback]

Tot la Elias am nascut si eu ! Am nascut cu dl. doctor Vladareanu. A fost super ! Am nascut in 30 minute si a fost cea mai usoara nastere posibila ! Il recomand din toata inima !

Buna ! Eu sunt teiut. Am vazut ca ai nascut la Elias. Eu voi naste tot acolo in jur de 16-19 septembrie cu Parvu Ioan. Poate ai timp sa-mi scri si mie ceva mai multe detalii legate de nastere, doctori, asistente, preturi, conditii..ca sa ma pot pregati si eu psihic si nu numai 4.gif ..Am niste emotii cat mine de mari...e prima sarcina...si un sfat. doua ma mai ajuta. Pupik.
mona26
CITAT(teiut @ Sep 6 2006, 04:06 PM) [snapback]100361[/snapback]

Buna ! Eu sunt teiut. Am vazut ca ai nascut la Elias. Eu voi naste tot acolo in jur de 16-19 septembrie cu Parvu Ioan. Poate ai timp sa-mi scri si mie ceva mai multe detalii legate de nastere, doctori, asistente, preturi, conditii..ca sa ma pot pregati si eu psihic si nu numai 4.gif ..Am niste emotii cat mine de mari...e prima sarcina...si un sfat. doua ma mai ajuta. Pupik.

buna! si eu voi naste cu acelasi dr. DPN-ul este pe 26 sept, insa bebe este cam mare si s-ar putea sa vina mai repede. de maine intram in 39 saptamani! si noi avem emotii, dar ne bazam pe profesionalismul dl-ui dr. eu am mare incredere in el.
poate ai timp sa schimbam impresii.
pitymami
CITAT(tantzi @ Jun 16 2006, 12:21 AM) [snapback]74665[/snapback]

Buna Tantzi!Se pare ca voi naste si eu cu dr Vladareanu pt ca vreau sa nasc prin cezariana(bb fiind destul de maricica) iar cu d-na dr care a avut grija de noi as fi nascut natural.Ce onorariu sa dau pt cezariana?Dr,anestezist,moasa,dr neonatolog?Inainte..dupa?Ca sincer,nici nu stiu.Sunt la prima nastere si am emotii foarte mari!! 17.gif Bb sta cu mami in rezerva..salon?Cum este dr Vladareanu?Ne vom duce peste o saptamana sa ne cunoastem si nu stiu cum sa procedez?...Sa nu fac vreo gafa..s-o plati controlul la dansul? 7.gif Astept sa-mi dai vesti si te pupic! mwah.gif

CITAT(angel @ Aug 31 2006, 04:40 PM) [snapback]98783[/snapback]

Buna! Eu voi naste curand, adica suntem cu bagajul la usa, dar din motive financiare nu voi naste cu doctorita care mi-a urmarit sarcina, insa si ea s dr Vladareanu mi-a recomandat-o pe dr.Mona Zvanca.
stie cineva ceva despre ea? Prima intalnire va avea loc pe 7 sept, eu am acum 36 de sapt.
Multumesc mult!

Buna Angel!Cred ca amandoua am fost la aceeasi d-na dr(ne-a tinut in evidenta)dar sunt curioasa daca este vorba de dr Voiculescu?!Si eram curioasa cum ai nascut si cu cine?..cum a fost ?17.gif Sanatate multa si pupici.Astept sa-mi raspunzi 6.gif
cornelianghel
Vad ca sunt multe mamici care au nascut la Elias! Eu sunt o burtica (foarte 39.gif ) maricica si voi naste tot la Elias. Insa nu am auzit pe nimeni vorbind despre dr Calomfirescu ... a nascut cineva cu dumnealui? Il cunoaste cineva? Eu sunt la prima nastere si mi-ar prinde bine parerile voastre!

Pupici rose3.gif
pitymami
Buna Cornelia!Chiar ma gandeam sa te-ntreb cu cine vei naste la Elias..dar acum am vazut. 3.gif Vroiam sa te-ntreb daca stii ceva de dr Vladareanu..si cine te-a "supravegheat"pana acum?Ai reusit sa aflii ceva de preturi?Eu,in afara de ce au scris fetele la topicuri..am mai vb cu o fosta colega care a nascut normal la Elias si a dat 200 euro-dr,1 mil-anestezist,500mii-moasa,1mil-dr neonatolog..plus maruntis-asistente 3.gif Si eu sunt programata la dr Vladareanu(nasc prin cezariana)si e prima oara cand ne vede..si la fel ca si tine.nu stiu ce tarif are(daca are?)pentru control la spital 39.gif Nu nasc cu doctorita care m-a"supravegheat"pt ca este ginecolog-obstretician 2.gif si nu chirurg.Te pup..si sunt p-aici(adica acasa..sunt in zugraveli 40.gif )
aidelin
Buna,burticilor. Si eu tot la elias voi naste in cateva zile cu dr. Voiculescu, o super dr. A mai nascut cineva cu ea? 6.gif
pitymami
CITAT(aidelin @ Sep 28 2006, 01:59 PM) [snapback]107326[/snapback]

Buna,burticilor. Si eu tot la elias voi naste in cateva zile cu dr. Voiculescu, o super dr. A mai nascut cineva cu ea? 6.gif

Buna Aidelin!Intr-adevar este o super doctorita..si inainte de toate..o SUPER FEMEIE 6.gif .Eu sunt la dansa,dar se pare ca nu ma va asista la nastere 2.gif ...pt ca vreau cezariana si ni-l recomanda pe dr Vladareanu.Ce ai aflat?Vom sta cu bb in rezerva?Te pup si iti doresc nastere usoara si un bb mancacios si sa veniti acasa sanatosi! 6.gif
cornelianghel
CITAT(pitymami @ Sep 28 2006, 01:15 PM) [snapback]107309[/snapback]

Buna Cornelia!Chiar ma gandeam sa te-ntreb cu cine vei naste la Elias..dar acum am vazut. 3.gif Vroiam sa te-ntreb daca stii ceva de dr Vladareanu..si cine te-a "supravegheat"pana acum?Ai reusit sa aflii ceva de preturi?Eu,in afara de ce au scris fetele la topicuri..am mai vb cu o fosta colega care a nascut normal la Elias si a dat 200 euro-dr,1 mil-anestezist,500mii-moasa,1mil-dr neonatolog..plus maruntis-asistente 3.gif Si eu sunt programata la dr Vladareanu(nasc prin cezariana)si e prima oara cand ne vede..si la fel ca si tine.nu stiu ce tarif are(daca are?)pentru control la spital 39.gif Nu nasc cu doctorita care m-a"supravegheat"pt ca este ginecolog-obstretician 2.gif si nu chirurg.Te pup..si sunt p-aici(adica acasa..sunt in zugraveli 40.gif )

Cam de la 5 luni am fost urmarita de dr Calomfirescu si sunt foarte multumita de dumnealui - de aceea am si dorit sa ma asiste la nastere (eu nasc vaginal). Despre tarifele de la nastere am postat un mesaj pe aici, pe forum, cu preturile care mi-au fost comunicate mie, cu exceptia tarifului pt dl dr. Despre consultatia de duminica (prima pe care o voi face la spital) nu am aflat nimic "oficial" inca, asa ca probabil voi plati exact cat plateam si la Medicover pt un control similar - mai naspa o sa fie sa aleg momentul potrivit pt "plasarea plicului" 102.gif Ufff, urasc fazele astea.

Cat despre dl Vladareanu nu am auzit nimic, imi pare rau ... dar daca aflu ceva, iti trimit un pm.

Ai grija cu smotruiala si cu efortul fizic! Eu tot dupa o astfel de "sesiune" de smotru m-am ales cu colul scurtat si intredeschis ... asa ca, ai mare grija de tine!

Pupici rose3.gif
pitymami
Mersic Cornelia!M-am oprit din smotruiala..pt ca acum cateva zile,bblina nu m-a lasat sa ma dau jos din pat 17.gif ..am avut contractii din 10 in 10 min(suportabile)..dar m-am speriat!Si doctorita mi-a spus cam de vreo luna ca am colul scurtat si ca ar fi cazul "sa stam la orizontala" 9.gif Tu cum te simti?Ca eu am niste emotii.. 17.gif si recunosc ca mi-e cam fricusca 20.gif. Chiar aseara,am tras o "portie"de plans..de ce?..nici eu nu stiam 2.gif. Vreau sa ma documentez mai bine ce voi avea nevoie pt gentuta mea si a bebelinei.Daca ti-ai pregatit-o..sa-mi spui si mie cam ce trebuie si ce tarife crezi ca vei da(fara dr).Pupici mwah.gif
Claire
buna, fetelor! este cineva on-line? asa vrea sa aflu si eu cam de ce avem nevoie daca nastem la elias
anapisu
Buna, sunt foarte nelamurita in legatura cu tarifele care se practica la Elias. Voi naste acolo in ianuarie si aici pe forum am citit tarifele postate de voi, mi s-au parut ok, dar o cunostinta care a nascut in sept la Elias mi-a spus de niste tarife de m-am speriat...se ajungea la un total de 30 mil. As vrea sa stiu cum ati procedat voi sau cum veti proceda, daca ma puteti ajuta
Multumesc
pitymami
Buna Anapisu! 5.gif Cu cine vei naste?..Si eu voi naste la Elias..si la fel am auzit..pretutri variate 2.gif .Pupici! mwah.gif
anapisu
Buna, voi naste cu o dr f tanara Ana Maria Floare care ma urmareste de la inceput prin Centrul Medical Unirea. E super ok, imi e un pic teama pt ca nu are f multa experienta, dar nici nu as vrea sa o schimb. Tu cu ce dr vei naste? Voi merge la un control peste o saptamana si o voi intreba chiar pe ea cum sa procedez, cred ca e cea mai sigura sursa. Daca afli ceva sa imi spui si mie, te rog. Pup, sarcina si nastere cat mai usoara
andrussca
Eu am nascut la Elias in iulie, cat am dat am mai scris parca pe aici:

200 usd dr.
250 ron - anestezist
50 ron - asistenta

in rest 3 - 5 lei asistente si infirmiere

Fetelor eu zic sa nu va faceti probleme de bani, fiecare da cat poate, in salon cu mine erau 2 fete care stiu sigur ca au dat cam jumate din cat am dat eu si au fost tratate la fel ca si mine, nu se poarta nimeni urat pt. ca nu dai bani.... eu zic ca ne-am ales un spital f. bun cu dr. si personal bine pregatiti si nu sunt "spagari" (urat cuvantul dar altul nu mi-a venit in minte)

Pt. bebe sa aveti:
pampersi
baneocin pudra pt. buric
bepanthen
servetele umede

Eu am uitat complet de Bepanthen si eram cam agitata, mi-a spus o asistenta ca pot sa cumpar din spital si am rugat-o sa-mi aduca ea... taman' bine ca nu mai aveau atunci si mi-a zis sa stau linistita ca nu-i problema, or s-o dea pe fata cu alt bepanthen pana il aduc eu pe al meu. Pampersi puneam cate 5-6 in patut, daca a ramas fara nu a venit nimeni sa ma traga de maneca sa dau pampersi, au luat din alta parte si apoi cand am dus le-au pus la loc.
Eu am nascut seara si dimineata mi-au adus fata in salon, Alexia a stat cu mine aproape tot timpul, cand nu ma descurcam sau credeam ca e ceva in neregula (in primele zile aveam senzatia asta destul de des...acum a trecut) mergeam cu ea la neonatologie. Cand am nascut eu erau 40 grade afara si in salon era f. cald asa ca o tineam cateva ore cu mine apoi o mai duceam si la neonatologie unde aveau aer conditionat si era mai racoare.

Sper sa va fie de folos informatiile mele.

Nastere usoara si bebei sanatosi!
pitymami
CITAT(anapisu @ Oct 11 2006, 02:53 PM) [snapback]112161[/snapback]

Buna, voi naste cu o dr f tanara Ana Maria Floare care ma urmareste de la inceput prin Centrul Medical Unirea. E super ok, imi e un pic teama pt ca nu are f multa experienta, dar nici nu as vrea sa o schimb. Tu cu ce dr vei naste? Voi merge la un control peste o saptamana si o voi intreba chiar pe ea cum sa procedez, cred ca e cea mai sigura sursa. Daca afli ceva sa imi spui si mie, te rog. Pup, sarcina si nastere cat mai usoara

Eu voi naste cu dr Voiculescu. 6.gif .O femeie super!De onorarii voi afla in 2 saptamani.Multumim pentru informatii Andrussca 6.gif ..sunt foarte folositoare!Vroiam sa te mai intreb:produsele de la Sanosan nu sunt bune pt bb? 7.gif .S cum sunt saloanele?De cate paturi?Va pupic! mwah.gif
andrussca
CITAT(pitymami @ Oct 11 2006, 04:00 PM) [snapback]112187[/snapback]

Eu voi naste cu dr Voiculescu. 6.gif .O femeie super!De onorarii voi afla in 2 saptamani.Multumim pentru informatii Andrussca 6.gif ..sunt foarte folositoare!Vroiam sa te mai intreb:produsele de la Sanosan nu sunt bune pt bb? 7.gif .S cum sunt saloanele?De cate paturi?Va pupic! mwah.gif

Saloanele sunt curate, nu le-au renovat inca dar sunt curate. Eu am stat in salon de 4 paturi, am vazut si de 2, acolo erau fete cu cezariana...nu stiu daca e o regula sau asa s-a nimerit.
Eu n-am avut in maternitate produse de la Sanosan, dar nu iti impune nimeni o anume firma...daca asta intrebai 9.gif Acum am ulei de corp Sanosan si sunt multumita de el.

Sa va spun un "secret", langa neonatologie e o baie cu dus unde nu e aglomeratie 3.gif
pitymami
Intrebam de Sanosan pt ca am auzit ca sunt f bune..si vroiam sa fac comanda ptr mai multe produse 3.gif ..si sa nu iau degeaba.Multumim pt informatii 6.gif ..daca mai stii cate ceva..sa ne spui!Si..mersic pt "pont" 3.gif (baia).Pupici!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.