Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Slide-ul
Discutii Despre Copii > Administrativ > Propuneri si Sugestii
ira_tgr
din cate stiu s-au interzis slide-urile, ca incetineau mersul site-ului.....

s-a schimbat ceva intre timp? caci observ slide-uri la mai multe persoane....
kali
Asta ma intrebam si eu... dar probabil inca nu le-au vazut adminii...
ira_tgr
posibil, cu toate k nu sunt recente, i-am vazut de ceva timp, da am zis poate e o greseala.....
Anita
Da Ira si eu ma intreb, am observat sa ua aparut iar fete cu slide-uri, care incarca grei site-ul... 7.gif
ira_tgr
totusi tind sa cred k avem voie sa postam slide-urile, caci unele dintre persoae care le au, au postat in topicul "concursul pentur tatici si bebici", iar acest topic este permanent monitorizad de admin. prin urmare daca nu au fost sterse - inseamna k avem voie.... 69.gif

elenado
Bineinteles ca nu s-a schimbat nimic, iar persoanele care si le-au pus nu stiau de aceasta problema. Daca mai sunt semnaturi pe care nu le-am gasit si au slide, va rog sa dati pm unuia dintre administratori sau moderatori. Multumesc.
onuta_dec
Si eu am vazut un membru nou cu slide si i-am trimis Pm sa-l stearga si i-am zis de topicul in care scrie ce este permis sau nu in semnatura. Sau am mai gasit cu glittere sau mai multe tickere. Mai intai le explic de ce nu e voie, ca in general sunt membrii noi, si apoi daca nu reactioneaza se poate lasa cu avertizari.
lucia
Eu am avut un slide si imi pare rau, imi cer scuze dar nu am stiut.Imi cer scuze!
assante
Cine sesizeaza slide-uri e rugat sa-mi dea un PM . Regulamentul nu s-a modificat
jakimiha
Scuze ca vin si eu asa ne invitata,dar am o intrebare:ce este un slide?Ca eu nu ma prea pricep fool.gif
onuta_dec
Sunt mai multe poze atasate la semnatura care se schimba singure ca un mic filmulet.
jakimiha
Multumesc,nu de alta,dar sa nu-mi fac si eu cumva. 35.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.