Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Reduceri Pentru Membri
Discutii Despre Copii > TreiUrsuleti (.ro) > Discutii generale despre www.TreiUrsuleti.ro
assante
Toti membrii Forumului TreiUrsuleti.ro beneficiaza de o reducere de 5% in Magazinul Online www.TreiUrsuleti.ro

Conditii.
1. Membrul trebuie sa fie activ de cel putin o luna la data plasarii comenzii
2. Adresa de e-mail folosita la contul TreiUrsuleti.ro trebuie sa fie aceiasi cu cea folosita la inscrierea pe forum
3. Membru trebuie sa aiba cel putin 20 de mesaje postata in Forumul TreiUrsuleti.ro
4. Cuponul de reducere care trebuie folosit este "forumvip" , scris exact asa cum este precizat intre ghilimele , si trebuie introdus in momentul Finalizarii Comenzii in campul "Cupon de reducere" .

Reducerea se aplica sumei totale a valorii comenzii , indiferent de valoarea acesteia sau de produsele comandat !

Spor la cumparaturi ! 67.gif
carlitos_pink_analis
Multumesc pentru informatie. 5.gif
g_nicoleta2000
Suna foarte bine reducerea dar eu mai am o problema cu cumparatul on line.
De exemplu am vazut siropurile de la erba vita ca sunt cu 10 % mai ieftine decat la mine in oras. Imi mai dai inca 5% reducere c-as membru (multumim frumos mwah.gif) pretul devine si mai frumusel.
Doar ca fiind din provincie nu am idee cat costa transportul si nici ce curier folositi ca sa-mi dau seama daca livrarea costa mult.
Stiu ca plasand comanda ma sunati inapoi sa-mi spui pretul transportului dar nu ar fi mai usor sa incluzi in programul de cumparaturi si costul transportului? Macar orientativ? Cu mai multe posibilitati de transport: rapid sau normal(4-5 zile)?
Ca nu ma simt confortabil sa va pun sa ma sunati sa-mi spui pretul transportului iar daca este mai mare decat ma astept eu sa refuz comanda.
g_nicoleta2000
Astazi am fost foarte zapacita! 4.gif
Am cascat ochii mai bine pe ecran si am vazut ca aveti si calculul transportului.
Scuze! mwah.gif
leut
Foarte bun anuntul, dar tebuia sa-l vad nu? fool.gif
Nu-i nimic, o sa mai comand produse asa ca o sa prind si reducerea!!!
Multumim!
irimia romina
E buna oferta tinand cont ca deja lumea s _a invatat sa cumpere online.
maria raluca
reducerea este numai peperioada sarbatorilor?
leut
Raluca, reducerea e valabila tot timpul, nu era vorba despre sarbatori.
Spor la cumparaturi! 10.gif
maria raluca
CITAT(leut @ Jan 4 2007, 02:57 PM) [snapback]163123[/snapback]
Raluca, reducerea e valabila tot timpul, nu era vorba despre sarbatori.
Spor la cumparaturi! 10.gif

multumesc pentru raspuns.
te pup leut
leut
CITAT(maria raluca @ Jan 4 2007, 08:24 PM) [snapback]163380[/snapback]
multumesc pentru raspuns.
te pup leut

Cu placere! 35.gif
maria raluca
am facut si noi o comanda de un calut si nici pana acum nu am primit jucaria. am fost sunata prima data sa mi se spuna ca nu mai exista in stoc produsul. am facut comanda de un alt calut,vineri cu rugamintea sa mi-l aduca sambata (vazand in program ca se lucreaza) insa am fost sunata luni la ora 16 spunandu-mi-se ca, comanda mi se va aduce intre orele 17-18. am asteptat pana la ora19 si am sunat.mi s-a raspuns ca nu mai poate sa-mi aduca in acea seara calutul(fara a ma suna sa ma anunte ca nu mai poate sa ajunga) si ca ne vom auzi la un telefon marti dimineata. acum este marti ora 20 si nu am primit niciun telefon. ce trebuie sa fac? ma lamureste si pe mine cineva?
maria raluca
fool.gif fool.gif fool.gif
chiar va bateti joc?
nu este posibil asa ceva! impuneti niste reguli pe care vreti sa le respectm in schimb voi sunteti primii care le incalcati. v-am scris ieri un mesaj in care faceam o plangere; azi am fost sunata sa fiu intrebata daca sunt acasa sa mi se aduca calutul( am fost sunata la ora 17:17 min.), am raspuns ca da, la randul meu am intrebat la ce ora mi se va aduce pachetul si raspunsul a fost :nu stiu veti fi sunta de catre colegul meu. este ora 20:57 min. si nu am fost sunata de catre nimeni, nici macar sa mi se spuna ca nu mai poate sa ajunga. chiar nu aveti pic de respect? imi pare rau sa spun asta, pana acum aveam o alta impresie, cred ca trebuia sa fiu anuntata ca nu mai vine si nu este prima data cand se intampla. administratorul stie ce se intampla? 7.gif 7.gif 7.gif 68.gif 68.gif
iti multumesc tic23tac pentru informatie. credeam ca numai mie mi se intampla, ajunsesem sa cred ca au ceva cu mine dar vad ca este un comportament general ceea ce nu cade bine, zic eu. sper ca intr-un viitor cat mai apropiat sa ne ajunga si noua cadourile!

in sfarsit am fost sunata! yahoo.gif yahoo.gif 18.gif 18.gif
este ora 21:10 min. si mi se va aduce calutul in jurul ore 22. a fost baiatul blocat in trafic. 71.gif 71.gif 71.gif
in orice caz mai bine mai tarziu decat niciodata.
tic23tac mult succes. sper ca vei fi sunata cat mai curand.
LLIIAA
CITAT(assante @ Sep 23 2005, 01:37 AM) [snapback]6007[/snapback]
Toti membrii Forumului TreiUrsuleti.ro beneficiaza de o reducere de 5% in Magazinul Online www.TreiUrsuleti.ro

Conditii.
1. Membrul trebuie sa fie activ de cel putin o luna la data plasarii comenzii
2. Adresa de e-mail folosita la contul TreiUrsuleti.ro trebuie sa fie aceiasi cu cea folosita la inscrierea pe forum
3. Membru trebuie sa aiba cel putin 20 de mesaje postata in Forumul TreiUrsuleti.ro
4. Cuponul de reducere care trebuie folosit este "forumvip" , scris exact asa cum este precizat intre ghilimele , si trebuie introdus in momentul Finalizarii Comenzii in campul "Cupon de reducere" .

Reducerea se aplica sumei totale a valorii comenzii , indiferent de valoarea acesteia sau de produsele comandat !

Spor la cumparaturi ! 67.gif

eU AM AVUT CONTUL INCHIS, AM DREPTUL LA REDUCERE?
assante
da ai dreptul , pentru maria raluca , intr-adevar , avem de multe ori probleme de logistica in conditiile in care numarul comenzilor creste intr-o perioada scurta de timp .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.