Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Coafuri Mirese
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Mirese
valentina75
Coafura mea a aratat cam asa, dupa 2 ore petrecute la coafor si multa munca de lamurire cu coafeza care vroia sa-mi impuna stilul ei 71.gif,. Bineinteles ca pana la urma a iesit cum am vrut eu. 69.gif
diamica
[attachmentid=17857][attachmentid=17856]

Coafura mea a fost cat se poate de bine facuta pentru parul pe care il am: moale, fara volum, destul de rar. Unde mai pui ca eram jumatate satena si jumatate bruneta inainte de nunta. Asta pt ca incercasem sa scot negrul pe care il aveam. Cand m-a vazut coafeza cum arat a zis ca e de munca la parul meu, dar se rezolva. Asa ca mi-a decolorat multe sivite si apoi mi-a vopsit tot parul roscat si a iesit roscat cu suvite negre f finute. Mi-a pus tot parul pe bigudiuri calde de 3 marimi, apoi le-a desfacut si a prins sivitele cu agrafe. Simplu si eficient. Mie mi-a placut f mult si am fost f multumita de cum a iesit. Si mama si nasa se intrebau cum o sa-mi stea mie parul, stiind cum este. Dar a fost super bine. Si trebuie sa va spun ca respectiva coafeza nu mai lucrase niciodata cu parul meu, asa ca FELICITARI pt cum a reusit sa ma coafeze.
babyela
Asa cu bilute si trandafiri naturali
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.