QUOTE(Divine @ Dec 30 2007, 12:11 AM)

Fetelor,revenim?Nu de alta dar eu am urmat-o pe cumnata mea la Sf Pantelimon.Eu sunt pacienta doamnei Nicoleta Costeschi de 6 ani(lucreaza la Policlinica Titan si Spitalul Titan actual Spitalul Judetean lfov)despre care am o parere extraordinara.Cand eram inca o copila se purta minunat si cat asteptam auzeam povesti frumoase despre ea de la viitoarele mamici.Problema mea este ca nu puteam sa ajung la ea decat cu programare,care se facea culmea doar cand aveam eu servici...........ca asistenta spunea ca "atunci e liber,atunci vii"..............deci nu am alergat sa o gasesc la spital si m-am luat dupa cumnata-mea.Care a nascut doi copii superbi cu doamna doctor Stanculescu Ruxandra de la Sf Pantelimon.Am fost la dansa luna asta pe 23 si mi-a facut o impresie minunata.Mai ales la eco cand aproape a plans(avusese pe ziua aia numai sarcini cu probleme si a mea era prima normala pe care o vedea si mai ales.......bebe a stat cu fata la noi si s-a jucat tot timpul ).Ma rog,cam scumpa,50 la fiecare vizita.Dar asta pt ca asa a hotarat iubi,ca sa fie el sigur ca se poarta frumos cu noi doi.
Problema este ca as vrea totusi sa aud si alte pareri.
Apropos de un mesaj pe care l-am citit pe aici de tariful la cezariana...........era vb in mesaj de 350 euro.Nu cred ca e mult .Si cumnata mea a dat tot atat la prima sarcina si 400 la adoua.Asta fara ce a intrat in buzunar la restul lumii pe acolo.Si are o cezariana care deja aproape ca nu se mai vede.
Oricum,am inteles ca acum spitalul e curat.De fapt am si vazut ca a fost renovat frumos.Dar cat a fost cumnata mea acolo a trait un cosmar.Cu fata nu a fost nimic.Dar cu asta mic............horror!!!Nu exista apa rece,usa si geamurile nu se inchideau.Asistentele veneau si spalau copii in salon si una din mamici statea sa tina geamul,alta usa,ca sa nu fie curent.Dar ii fierbeau ca pe raci.Era apa fierbinte si nu era apa rece deloc.Plus ca cumnata mea era f ametita.A nascut la miezul noptii si seara a vrut sa i-l aduca pe bebe.I-a dat lu vaca aia 10 lei din 30 in 30 de minute ca sa mai tina copilul.Asta pt ca ea nu se putea tine nici pe ea.Iar asistenta,cand i-a spus prima oara ca nici nu se poate ridica din pat,darmite sa se duca pana acolo sa ia bb(nici macar nu vroia sa i-l aduca)i-a zis ca "daca nu esti in stare sa iti iei copilul de aici ce vrei acum,sa ti-l cresc eu?".Ca sa nu mai spunem ca trebuia sa ii dea nu stiu cati ml de lapte pe zi.Doar o data si nu multi,iar astia se plateau cu 5sau 10 ron si totusi trebuia sa te duci tu sa ii dai biberonul lui bb.
Doamne fereste dar eu matur cu ele pe jos daca imi fac asa cand o sa nasc.................
Buna,
Razgindeste-te cit mai ai timp....pe 2 ianuarie am nascut prin cezariana la asa zisa Dr. Stanculescu, care a reusit sa-mi omoare copilul. Era la termen, complet sanatos (ecografii facute la Dr. Pelinescu) si a miscat in burtica pina in ultima clipa...Nu pot sa lupt altfel decit anuntind pe toata lumea sa se fereasca de acest calau. In aceasi zi, pe 2 ianuarie i-a mai murit un copil de 4,5Kg, nastere normala, pe care aproape l-a decapitat..Deci 2 copii morti la 3 nasteri (a mai facut una in aceeasi zi..). Ambii copii perfect normali si sanatosi, sunt acum in pamint....
Daca am reusit sa te fac sa-ti pui intrebari, ma bucur, caci poate vei avea inspiratia sa cauti un medic nu un criminal. Anunta pe cine mai stii, sa se fereasca de acest "om".
Cind imi plingeam copilul in spital, am aflat de la personalul de acolo ca mai are multe alte esecuri fatale la activ....nu stiu cine o poate opri....