Un elev care fara nici un fel de scrupule facea gesturi obscene in fata profesoarei de engleza, iar aceasta nu numai ca a scapat situatia de sub control, dar mai era si speriata la maxim.
Eu una, sunt speriata pur si simplu de amploarea pe care o iau astfel de atitudini in scoli; cum se poate asa ceva? ei bine am sa imi raspund singura: elevii au prea multa libertate si in primul rand prea multe drepturi. Pe vremea mea, ca sa zic asa, nici macar nu aveai tupeul sa ii intorci vorba unui profesor si acum mai e putin si asistam la lupte k1 sau la partide de sex intre profesor- elev. Si toate astea pentru ca profesorilor li s-a luat orice drept de autoritate. Cum naiba sa aibe autoritate un profesor cand legea spune ca nu ai voie sa lovesti un elev sau sa il jignesti
Sunt de parere ca dascalii ar trebui sa aiba mai multe drepturi asupra elevilor pentru ca altfel... iata ce rezultate avem. Noi o mai luam pe coaja din cand in cand de la dascali , dar zau ca nu a murit nimeni din asta si parca eram si umpic mai destepti cu toate ca nu aveam atatea la-ndemana.
Daca as avea un copil de varsta scolara, sincer ca as fii de acord sa o mai ia din cand in cand pe coaja decat sa il vad la stiri
Nu stiu, poate gresesc, dar sincer mie mi se pare strigator la cer, acea profesoara ar putea fi mama noastra, e o femeie care nu are arme de aparare, si ca ea sunt toti dascalii.
SUNT DEZGUSTATA LA MAXIM! Daca as putea as trimite un mail la minister si i-as face troaca de porci pe toti cei de acolo, ei chiar nu isi dau seama ca ceva pute prin legile lor, ca scolile sunt in declin nu numai material ci si psihic? pentru ca acel elev nu poate fi numit altfel decat psihopat. Ah, ma opresc aici, desi as mai scrie muuuulte randuri, dar ma enervez doar cand scriu.