Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Megaconcurs
Discutii Despre Copii > Administrativ > Anunturi
Pages: 1, 2
assante
In curand se va lansa MegaConcursul TreiUrsuleti.ro . Participantii vor fi EXCLUSIV membrii forumului TreiUrsuleti . 69.gif

Detalii vor veni in curand , pana atunci ramaneti pe pozitii !
honey
suntem pe pozitii si incremenim asha 10.gif
micri
24.gif 21.gif
Roxanel
5.gif 13.gif 10.gif 69.gif .... ce de detalii ....
honey
ne tine in suspans !!! 71.gif dar si cand om castiga noi toate premiile sa vedetzi atunci ! 3.gif

propun ca cine castiga sa faca cinste !!!!! Cine e pentru ? 10.gif
Criss_B
CITAT(honey @ Sep 23 2005, 10:28 AM)
ne tine in suspans !!!  71.gif dar si cand om castiga noi toate premiile sa vedetzi atunci !  3.gif

propun ca cine castiga sa faca cinste !!!!! Cine e pentru ?  10.gif
[snapback]6024[/snapback]

Eu, eu, eu 21.gif 71.gif
dianna2002
detalii..:) cand apar detaliile?

le astept cu interes!
assante
Speram 40.gif ca detaliile sa apara in acest week-end ! 69.gif

Asteptare placuta 25.gif
ellagiana
ce terorist esti assante!...cum ne tii in suspans 19.gif ! 45.gif 65.gif 39.gif 106.gif 105.gif
assante
69.gif Regulile Megaconcursului 69.gif
butterfly
tocmai am citit regulile concursului si am o intrebare:putem participa si noi,cele care suntem departe de tara?
assante
Bineinteles ... nu stiu insa cum vom face cu premiile , pentru ca ar fi posibil ca in eventualitatea in care castigati costul transportului sa fie mai mare decat premiul in sine . Dar bineinteles , putem livra la orice adresa doriti din Romania ! Mult succes si mai astept intrebari ... 35.gif daca exista
assante
Nu comenteaza nimeni regulile concursului ??? 20.gif
anaida
Cred ca nici una dintre noi, atunci cand s-a inscris pe acest site, nu s-a gandit la castiguri materiale...oricum avem multe de castigat in fiecare zi una de la cealalta prin informatiile pe care ni le transmitem...
...tie iti revine greaua misiune de a ne departaja...sunt destule aici care merita multe premii, dar cred ca cele mai frumoase premii le-am primim atunci cand am vazut cele doua liniute, cand am simtit prima miscare a puiului din burtica, cand ne-am tinut pt prima oara minunile in brate, cand le-am alaptat...nu incerc sa minimalizez valoarea premiilor de la concursul pe care il lansezi, sa nu crezi asta, numai ca nu cred ca e nimeni care se va supara daca nu va primi nici un premiu...de acord mamici, burtici si viitoare burtici?
...asa ca...tu esti seful si noi ne vom conforma regulilor pe care le-ai impus...sper!
assante
Nu e o ierarhie aici , sigur ca cineva trebuie sa aibe grija ca lucrurile sa nu degenereze, sa imbunatateasca partea tehnica , nu este nici pe departe vorba despre un sef. 25.gif

In ceea ce priveste concursul , se va tine cont de activitatea fiecaruia (si , dupa cum am mai spus , NU de numarul de mesaje, ci de calitatea lor , de implicarea in cat mai multe subiecte, etc) , iar in final vom selecta un numar de membrii (10 in principiu , dar numarul lor se poate suplimenta) , iar ulterior urmeaza ca ceilalti membrii sa decida CINE castiga .

Ca sa va dezvalui un secret , toti cei care vor fi nominalizati in formular vor primi premii . In cateva zile , daca nu , cel mai tarziu saptamana viitoare , vom anunta si care sunt premiile oferite de colaboratorii nostii apropiati , care vor fi SURPRINZATOR de substantiale .

In mod intentionat am ales data de finalizare a concursului 15 Decembrie , pentru ca se vor oferi multe premii , si dorim sa facem acest lucru in cursul Sarbatorilor de Iarna 69.gif
honey
Atata timp cat nu se cade in capcana "scriu cat mai mult mesaje ca sa castig" presupun ca e ok . Eu una merg in ritmul meu , care nu prea are nimic in comun cu vreun premiu 10.gif

Bafta fetelor si nu uitati ca cine castiga tre sa faca cinste 71.gif
bilutza
Nu cred ca cineva va scrie mesaje mai multe doar pentru a castiga. Iar daca se va intampla asta , cred ca adminii pot vedea care a fost "activitatea" membrului respectiv pana in momentul anuntarii concursului. 3.gif
Oricum, mie cel mai naspa mi se pare faptul ca trebuie sa existe un album de poze. Pana vine bb meu, eu cuio sa fac poze ? Sotului meu? 10.gif Primiti si poze ale taticilor in galerie? Glumesc, evident. Mi se pare ca in galeria acestui site ar trebui sa fie bebelacii si parintii , eventual. Dar daca trebuie, pana apare bb, pot sa fac un album cu jucariile de plus. 10.gif

Dar o sa apara si frumoasa mea, o sa vedeti voi ! tease.gif
assante
CITAT(bilutza @ Oct 4 2005, 10:21 PM)
Pana vine bb meu, eu cuio sa fac poze ? Sotului meu?  10.gif Primiti si poze ale taticilor in galerie? Glumesc, evident. Mi se pare ca in galeria acestui site ar trebui sa fie bebelacii si parintii , eventual. Dar daca trebuie, pana apare bb, pot sa fac un album cu jucariile de plus.  10.gif

[snapback]7111[/snapback]

Nu e rau sa faci un album de poze cu tine ! in fond , asta e ideea albumului de imagini , sa ne cunoastem mai bine intre noi ! Sunt sigur ca ai o multime de poze cu tine , dar nu vrei sa ni le impartasesti 20.gif
ellagiana
vin si eu cu o propunere umanitara: cine castiga sa doneze o parte din premiu copiilor care au nevoie de ajutor, spre ex, micutul Alex al lui Piscotel sau mai era la un moment dat o fata care spunea ceva de nepoteii/verisorii ei gemeni ai caror parinti nu prea au posibilitati...ce ziceti?
Criss_B
CITAT(bilutza @ Oct 4 2005, 10:21 PM)
Nu cred ca cineva va scrie mesaje mai multe doar pentru a castiga. Iar daca se va intampla asta , cred ca adminii pot vedea care a fost "activitatea" membrului respectiv pana in momentul anuntarii concursului.  3.gif
Oricum, mie cel mai naspa mi se pare faptul ca trebuie sa existe un album de poze. Pana vine bb meu, eu cuio sa fac poze ? Sotului meu?  10.gif Primiti si poze ale taticilor in galerie? Glumesc, evident. Mi se pare ca in galeria acestui site ar trebui sa fie bebelacii si parintii , eventual. Dar daca trebuie, pana apare bb, pot sa fac un album cu jucariile de plus.  10.gif

[snapback]7111[/snapback]

Pai vrem sa vedem BURTICI 3.gif 8.gif 6.gif
Criss_B
CITAT(honey @ Oct 4 2005, 09:59 PM)
Atata timp cat nu se cade in capcana  "scriu cat mai mult mesaje ca sa castig"  presupun ca e ok . Eu una merg in ritmul meu , care nu prea are nimic in comun cu vreun premiu  10.gif

Bafta fetelor si nu uitati ca cine castiga tre sa faca cinste  71.gif
[snapback]7099[/snapback]

Corect... cam asta era si ideea 11.gif si eu ca si tine... e bun un premiu, dar conteaza mai mult ce scrii si daca poti sa ajuti prin ceea ce faci 9.gif 6.gif
codruta
CITAT(assante @ Oct 4 2005, 09:32 PM)
In ceea ce priveste concursul , se va tine cont de activitatea fiecaruia (si , dupa cum am mai spus , NU de numarul de mesaje, ci de calitatea lor , de implicarea in cat mai multe subiecte, etc) , iar in final vom selecta un numar de membrii (10 in principiu , dar numarul lor se poate suplimenta) , iar ulterior urmeaza ca ceilalti membrii sa decida CINE castiga .

[snapback]7093[/snapback]

11.gif daca vrei, eu votez de pe acum cine merita premiile si fara nominalizari prealabile (ca doar se vede) , deoarece in perioada aia voi fi putin ocupata cu nasterea 18.gif
assante
68.gif Nu este corect , numarul membrilor este intr-o continua crestere , si oricum nu putem sti de pe-acum cine va fi nominalizat . Nu stiu ce "se vede" la tine , dar noi concluzia o vom lua cand am anuntat in ceea ce priveste nominalizarile . Dupa cum spuneam , ele vor fi in functie de CALITATEA mesajelor si nu neaparat de numarul lor !
codruta
CITAT(assante @ Oct 13 2005, 05:05 PM)
68.gif  Nu este corect , numarul membrilor este intr-o continua crestere , si oricum nu putem sti de pe-acum cine va fi nominalizat . Nu stiu ce "se vede" la tine , dar noi concluzia o vom lua cand am anuntat in ceea ce priveste nominalizarile . Dupa cum spuneam , ele vor fi in functie de CALITATEA mesajelor si nu neaparat de numarul lor !
[snapback]8846[/snapback]

hei, nu mai stii de gluma??? 25.gif
assante
69.gif 69.gif
mirandolina
Ma tem ca va fi destul de greu cu departajatul. Dar daca apar contestatii, cineva va fi nemultumit ? 19.gif
assante
Departajatul in care dintre etape ?
Kittycutza
deci nu stiu de ce va faceti atatea probleme...aici nu e o lupta pentru suprematie ca sa aflam cine e mai bun..NU EXISTA CEL MAI BUN! nu exista nici mai putin bun..nici cel mai prost..etc...
Din punctul meu de vedere ideea asta cu concursul e cu doua taisuri...poate sa iasa bine..si poate sa iasa prost..
argumentatie:
-incepem cu varianta cea mai putin placuta...iese prost...de ce?..pentru ca..asa cum se intampla la fiecare concurs..desi am vrea sa-i premiem pe toti..exista un numar restrans de premii...si cineva mereu se considera nedreptatit...lucru care poate foarte usor sa degenereze in discutii neplacute si care nu-si au rostul...
Si inca ceva..deja lumea se gandeste la criterii de departajare...la cate mesaje a scris si prostii din astea..si ,evident, calitatea mesajelor va scadea..si va creste cantitatea....ceea ce ..fara sa vrem ne dauneaza noua...pentru ca nu evoluam ci stagnam...
-a doua varianta..iese bine..premiezi o parte...altii o sa primeasca premii de consolare...toata lumea e multumita...putin probabil dar exista si varianta asta
Assante ..de ce n-ai avut tu ideea ..daca tot ai vrut sa faci concurs sa-l tii secret nu sa faci atatta tam-tam cu el...pur si simplu pe data de 25 decembrie premiai cateva persoane de pe forum care chiar meritau acest lucru...astfel ca nimeni nu ar fi stiut de existenta unui concurs si ar fi continuat in stilul caracteristic..
De ce 25?..o zi sfanta..faceai si tu un gest frumos..
Sau ma rog...sunt atatea modalitati...crezic a multe din persoanele care intra pe forum au nevoie de un sprijin material?..
Mai bine faceai un concurs la care sa participe toate cazurile umanitare a caror situatie a fost expusa pe site....oameni care chiar au nevoie de lucrurile astea...
Iti zic eu ca sponsori gaseai..
Acuma no offence...tu stii mai bine ce faci...doar esti adminul..ce am expus aici e parerea mea si atat.
assante
Apreciez parerile tale Kittycutza si iti multumesc pentru ele . Este un concurs, deci cei care vor sa castige vor trebui sa-si dea interesul mai mult , lucru care se si observa deja , ceea ce e un plus .

In legatura cu donarea premiilor de care aminteai , fiecare va fi liber sa faca ce doreste cu premiul lui , nu ii vom constrange noi . Sunt ferm convins ca exista multi membri pe acest forum , care , desi nu se 'mandresc' cu asta nu au o situatie grozava, care si-ar dori foarte mult sa poata cumpara copilului lor o hainuta , sau o jucarie , sau stiu eu mai ce altceva dar nu isi permit , pentru ca traim intr-o tara saraca (sau cel putin asa ni se spune).

In concluzie , premiile au ca destinatie directa copii castigatorilor , de aceea si oferim premii in cumparaturi si nu direct in bani. Sigur ca e alegerea fiecaruia ce face cu lucrurile lui , dar daca vor alege sa pastreze premiile pentru copii lor , e un lucru la fel de laudabil ca acela de a le dona altora care au mai multa nevoie.

Ideea principala este Kittycutza , ca sa n-o mai lungesc , ca da , sunt sigur ca multe din persoanele care scriu pe forum NU le pot oferi copiilor lor chiar tot ce si-ar dori ! si m-as bucura sa fiu contrazis aici .

In ceea ce priveste tam-tam-ul cu concursul , sincer cred ca depasesti un pic limita de lejeritate a discutiei , insinuand lucruri care nu-si au rostul . Crezi ca marketingul prin concursuri l-a inventat Cosmin de la Aspect Romania ? El se intampla peste tot in lume , la toate nivelele , pana si pe croissantele din ziua de azi e un concurs , si ca sa-ti raspuns retoric , de ce nu da Coca-Cola masina de la premiu in liniste , la o casa de supermarket de provincie unde cineva a cumparat o Cola la un litru si ei erau intamplator acolo ? Raspuns simplu si intuitiv : pentru RECLAMA !

De ce am ales ziua de 15 si nu pe cea de 25 ? e simplu , ca sa avem timp sa procuram produsele din comenzile care vor fi plasate si sa avem si timp sa le livram astfel incat ele sa ajunga la destinatarii lor pana in Craciun ! pe 25 nu lucreaza nimeni , nici macar echipa TreiUrsuleti.ro , pentru ca si noi credem in Dumnezeu.

Vor exista si premii de consolare , acestea vor fi facute publice in cursul saptamanii viitoare .

In ceea ce priveste sponsorii ai fi uimita sa afli cat de 'binevoitori' sunt cand e vorba de cazuri umanitare ...
Kittycutza
Traim in Romania nu o sa se schimbe nimic pana nu o sa-si doreasca cineva cu adevarat Assante .
Crezi ca era nevoie de strategii de marketing si de reclama aici?Nu uita ca nu vorbesti de un brand international care nu are vanzari si cand nu stie cum sa se mai scoata ..iese pe piata cu un produs si o oferta noua...
E un site ..un forum mai exact in care trebuie sa te simti bine ,sa te relaxezi sa impartasesti emotii trairi experiente viitoarelor sau actualelor mamici..si ele tie..
Si n-am zis ca nu apreciez gestul tau pentru ca stiu ca nu sunt singura care gandeste ca e de laudat ce ai facut tu ..ca poate o sa ajunga premiile la cine trebuie..
Si cand am zis eu ceva de donat?...era vorba sa fi luat initiativa tu sa faci un concurs al carui premiu sa ajunga ...pe baza de chestionar sau de alte criterii pe care puteai sa le stabilesti tu ulterior...in mana persoanelor gen piscotel
Te cred ca oamenii sunt sceptici ca donatia lor ajunge in mainile cui trebuie...si asta pentru ca se fura en-gross in Romania...n-ai sa le schimbi tu mentalitatea acuma..dar cu bunavointa sa gasesc...sper sa demonstrez eu asta in zilele urmatoare..cu bunavointa altor persoane mai sus puse decat mine..
assante
Ca sa fiu sincer nu mai inteleg care e pozitia ta de fapt , si nici mesajul pe care doresti sa-l transmiti . Oricum , off-topic , campaniile prin concursuri se fac atunci cand lucrurile merg bine , pentru ca ele sa mearga si mai bine ! Nu se fac atunci cand iti merge rau , pentru situatiile astea exista alte instrumente.

In concluzie ca sa nu degeneram , astea sunt regulile , iar fiecare va face ce va dori cu premiile castigate . Nu cred ca e de condamnat cineva daca nu le doneaza .
Nu ar trebui acum sa facem oamenii sa se simta vinovati ca ai lor copii se bucura de premiu (jucarie sau mai stiu eu ce) in loc sa il doneze altora cu mai multe probleme.

Apropos de donat premiul catre 'persoane gen piscotel' , si ea are internet , si ar putea sa participe la acest concurs, dar nu o face , ci intra doar pentru a vedea cine mai doreste sa o ajute si atat , nu scrie nimic altceva . Acum intrebarea este : ti se pare normal ca cineva care a contribuit la dezvoltarea acestui forum prin : informatii impartasite , timp pierdut stand online sa citeasca si sa scrie , alt timp pierdut pentru a-si documenta raspunsurile , etc, sa castige si in loc sa cumpere ceva frumos pentru bebe , mai ales ca va fi inainte de Craciun , sa doneze premiul lui Piscotel care nu se implica deloc in aceasta comunitate ?
butterfly
kittycutza,sa stii ca site-ul asta a avut nevoie de reclama,nu stiu de cand esti tu membra si daca stii cum era forumul asta acum cateva luni.abea intra cate o mamica sau o burticuta si ne sfatuiam.de cand cu concursul asta parca totul s-a schimbat,e mai multa lume,mai multe subiecte,mai multe mesaje,abea apuci sa citesti tot ce s-a scris...totul e mai super.si nu spun asta pt ca aspiram la premii,dar cu concursul asta a ajuns si forumul treursuleti sa fie mai "vizitat"
nu am spus toate astea ca sa te contrazic sau sa te superi pe mine dar dupa parerea mea mea cam asta e adevarul,si invca ceva nu vreau sa castig eu ci sa castige cel care merita si are nevoie
codruta
mai in gluma, mai in serios am facut pe topicul asta o afirmatie care poate nu a convenit. Spuneam ca as putea inca de pe acum sa votez "premiantii" si cred ca as fi destul de obiectiva. Sunt cateva persoane a caror parere conteaza pt mine foarte mult pt ca m-au ajutat si acum 7 luni, (cand am intrat speriata pe forum si am gasit raspunsuri la nelinistile mele)si ma ajuta si acum, desi intra mai rarut ca intre timp au nascut si, le inteleg , nu mai au timp.Si cred ca nu trebuie sa nominalizez pe nimeni dar va dati seama la cine ma refer...
Butterfly, spuneai ca acum forumul e mai animat, mai multe subiecte, mai multe discutii...O fi, ai dreptate, dar parca mai mult imi placea inainte. Parca era mai mult bun simt...nu vreau sa jignesc pe nimeni ... dar e preferabil , daca nu te pricepi intr-un domeniu sa stai pe fundul tau, nu-i obligatoriu sa raspunzi doar ca sa emani niste aberatii sau ca sa te bagi in seama... Stiu, poate sunt rea, poate maine o sa-mi para rau pt postul asta, dar in momentul asta asta simt.
daca am suparat pe cineva, sorry 8.gif
assante
E un forum in care se poarta democratia , fiecare are dreptul sa spuna ce crede. Deci , chiar daca ai suparat pe cineva, sunt parerile tale , si sunt binevenite
honey
concurs = premii = cel putin 1 copil fericit . bafta participantilor . iar celor care nu reusesc sa castige , le spun doar atat - bucurati-va pt cel care a castigat . va pupa mama 11.gif
butterfly
si eu sunt de parerea ca fiecare are dreptul sa isi spuna parerea si daca cineva se supara inseamna ca locul lui/ei nu e pe acest forum.aici ar trebui sa ne sfatuim,sa ne ajutam una pe cealalta,nu cu certuri si suparari de aceea vin eu prima si spun ca imi cer iertare daca cumva am reusit sa supr pe cineva
si,codruta,sunt de acord cu tine ca daca nu ma pricep intr-un domeniu atunci mai bine nu ma bag(spuneai de mine
?ca ai spus cu "tu" 10.gif ) si stau pe fundul meu,vorba ta
codruta
CITAT(butterfly @ Oct 20 2005, 07:39 PM)
si eu sunt de parerea ca fiecare are dreptul sa isi spuna parerea si daca cineva se supara inseamna ca locul lui/ei nu e pe acest forum.aici ar trebui sa ne sfatuim,sa ne ajutam una pe cealalta,nu cu certuri si suparari de aceea vin eu prima si spun ca imi cer iertare daca cumva am reusit sa supr pe cineva
si,codruta,sunt de acord cu tine ca daca nu ma pricep intr-un domeniu atunci mai bine nu ma bag(spuneai de mine
?ca ai spus cu "tu" 10.gif ) si stau pe fundul meu,vorba ta
[snapback]11010[/snapback]

NU, NICI VORBA, nu de tine ziceam, imi pare rau daca asa s-a inteles. Pe tine mi-am permis sa te citez, ca tu ziceai ca sunt mai multe subiecte, ca n-apuci sa le citesti... Inca odata, mii de scuze, dar nu de tine era vorba.
Pe de alta parte sunt de acord cu ce s-a spus: e un forum democratic, fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. Corect, dar cred ca uneori ar trebui mai mult discernamant, nu de alta dar daca vrem sa ajutam, sa ne limitam la opinii pertinente, care aduc ceva informatie , nu doar sa ne aflam in treaba... Nu vreau sa dau exemple 18.gif
repet, poate azi sunt mai gravida si mai sensibila ca de obicei 71.gif , si maine s-ar putea sa-mi para rau... dar cred ca ar trebui sa ne respectam mai mult
assante
Aici se discuta despre concurs, va rog nu treceti in off-topic . Daca doriti puteti deschide alt subiect despre asta . Multumesc
butterfly
assnte scuze ca am trecut in off-topic,nu asta am intentionat,dar inca ceva as vrea sa spun codrutei:era o gluma,am si pus un 10.gif .doar atat,gata
assante
[quote=Kittycutza,Oct 21 2005, 09:50 AM - Trimis pe PM]Assante nu te doare capul?! unde dau si unde crapa....eu zic ceva tu auzi din Sibiu prin Timisoara...
Sa-ti silabisesc....forumurile in general si acesta in special nu ar trebui sa aiba nevoie de faze de genu..fac concurs ca sa intre lumea..nu conteaza ce scrie..doar sa intre lumea..
Nu castigi la calitate as..ci la cantitate...daca vrei sa-ti intre lumea doar de dragu de a avea rating de 1300 de persoane pe zi ...parerea mea ca e patetic..(astea's pentru branduri gen coca-cola care au nevoie de vanzari si nu-i intereseaza cine cumpara..baba Marghioala sau manageru de la Zepter International..)
Si mi-ai cam stat in gat la faza cu piscotel...daca ea nu are bani sa-si cumpere scutece de unde crezi ca are bani sa stea pe net?! ..sau presupui ca ii intretine cineva acest...hobby?...ca e un hobby pentru multi..stam din placere..
Ti-am dat pm. ca nu mai am chef sa ma explic de zeci de mii de ori pana inteleg toti..
Si baga-ti in cap odata pentru totdeauna ! Nu am cerut nimanui sa-si doneze premiile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si daca te-am enervat sau crizat sau orice alt cuvant din familia acestora..exista optiunea ignore membru..
Nu ma tem sa zic ce cred si ,mai ales nu mi-e rusine..si cu atat mai mult nu o sa ma opresc doar pentru ca nu-i place unei persoane ce locuieste intr-un oras in care as pune o bomba atomica fara cele mai mici remuscari ...
O zi buna !
[/quote]

Acest mesaj l-am primit pe PM de la Kittycutza si am hotarat sa il fac public , dat fiind faptul ca el este o continuarea unui schimb de replici care a avut loc ieri in acest subiect . Deci raspunsul meu va fi , deasemenea , public si punctual .

[quote]Assante nu te doare capul?! unde dau si unde crapa....eu zic ceva tu auzi din Sibiu prin Timisoara...
[/quote]
Lipsa ta de respect pentru o persoana pe care nu o cunosti si tupeul de care dai dovada (ca sa nu-l numesc altfel) sunt de regretat .

[quote]Sa-ti silabisesc....forumurile in general si acesta in special nu ar trebui sa aiba nevoie de faze de genu..fac concurs ca sa intre lumea..nu conteaza ce scrie..doar sa intre lumea..[/quote]

Silabiseste cui vrei tu , cu mine nu iti permit sa vorbesti ca la coltul strazii , nu stiu exact de ce factura esti , dar limitele bunului simt sunt universale . Concursul il fac cand vreau eu , pentru motivul pentru care vreau eu , si asa cum vreau eu ! Cand vei suporta tu jumatate din premii atunci poti sa vii cu sugestii , pana atunci ai 2 solutii : 1. ori inveti sa discuti civilizat si in termeni , ori 2. te abtii

[quote]Nu castigi la calitate as..ci la cantitate...daca vrei sa-ti intre lumea doar de dragu de a avea rating de 1300 de persoane pe zi ...parerea mea ca e patetic..(astea's pentru branduri gen coca-cola care au nevoie de vanzari si nu-i intereseaza cine cumpara..baba Marghioala sau manageru de la Zepter International..)
[/quote]

Nu stiu ce pregatire ai , dar se vede ca nu cunosti problema desi am incercat sa ti-o expun pe scurt mai devreme (ce pierdere de timp ... ) Cat despre parerile tale , ma repet , nu cred ca esti in masura sa-ti dai cu presupusul , si oricum , nu in acest mod . Intr-adevar , cel mai usor e sa critici ! Sa faci ceva constructiv e mai greu.

[quote]Si mi-ai cam stat in gat la faza cu piscotel...daca ea nu are bani sa-si cumpere scutece de unde crezi ca are bani sa stea pe net?! ..sau presupui ca ii intretine cineva acest...hobby?...ca e un hobby pentru multi..stam din placere..
[/quote]

Daca mai ai probleme de acest gen iti recomand cu caldura un control ORL . In ceea ce o priveste pe piscotel , ea are internet acasa , si calculator , dar se pare ca e regula la tine sa vorbesti fara sa stii.

[quote]Ti-am dat pm. ca nu mai am chef sa ma explic de zeci de mii de ori pana inteleg toti..Si baga-ti in cap odata pentru totdeauna ! Nu am cerut nimanui sa-si doneze premiile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

Intr-adevar , e greu de inteles atitudinea ta ... sau poate credeai ca unii membrii sunt mai 'inceti' la minte si nu vor intelege ipotezele de mare valoare emise de tine ... sau poate ca nu vor intelege limbajul de ' cartier' folosit in exprimarea si-asa fara coerenta.

[quote]Si daca te-am enervat sau crizat sau orice alt cuvant din familia acestora..exista optiunea ignore membru..
[/quote]

Da, si mai exista deasemenea si optiunea Atentioneaza membru , pe care o voi folosi , si cea de BAN , care sta sa vina pentru tine . Sincer , nu avem nevoie de astfel de oameni pe acest forum . Avem nevoie de oameni de calitate si cu integritate morala , nu de adolescenti cu orgolii neintelese care fac orice pentru a atrage asupra loc un pic de atentie.
De ce nu iti dau ban direct ? Buna intrebare : pentru ca iti voi da un drept la replica ...

[quote]Nu ma tem sa zic ce cred si ,mai ales nu mi-e rusine..si cu atat mai mult nu o sa ma opresc doar pentru ca nu-i place unei persoane ce locuieste intr-un oras in care as pune o bomba atomica fara cele mai mici remuscari ...
O zi buna ! [/quote]

Crede-ma pe cuvant ca o sa te opresti daca mai continui asa , cel putin pe forumul TreiUrsuleti . In ceea ce priveste bomba atomica sunt convins ca habar nu ai ce e aia . Acum nu e nevoie sa cauti in google si sa ne demonstrezi !
Kittycutza
Assante am zis eu vreodata sa nu faci ce vrei tu pe site-ul tau?!am postat doar niste sugestii si pareri personale..nu trebuiau sa te afecteze atat ..
In ceea ce priveste mesajul privat l-am scris pentru a nu umple forumul cu discutii pro contra care nu-si aveau sensul..sau care consideram eu ca nu-si aveau sensul..
Imi pare rau daca ma consideri o persoana inculta sau "de cartier" ...dar este parerea ta si o respect..
Niciodata nu am intentionat sa te jignesc ..poate ca m-am exprimat mai dur ..dar oricum nu la fel de dur ca tine..
Nu are relevanta cum sunt eu in realitate dar oricum nu coincid cu persoana pe care ai descris-o tu..
Cam atat ..
assante
Ma bucur ca ai profitat de dreptul la replica .
Cum te consider eu este STRICT o urmare a modului in care te exprimi .
Poate ca alta data vei incerca sa iti cantaresti mai bine cuvintele , precum si tonalitatea exprimarii tale ... trec peste problema , considerand incidentul incheiat !
micri
Aceasta e regula nr. 2 din concurs, si cred ca suna destul de clar 3.gif ...nu se refera la cei care vor ajuta la cresterea cantitativa a mesajelor de pe Forum, ci la cresterea calitativa a mesajelor...

2. Castigatorii vor fi alesi pe baza implicarii lor in dezvoltarea acestei comunitati .

A. Criteriile exacte de calcul nu vor fi dezvaluite pentru a evita incercarile de fraudare. Vor fi luate in calcul , printre altele , numarul de mesaje postate, densitatea acestora (nr mesaje / zi) , dar cel mai important , calitatea acestora , mai exact aportul de informatie noua cu care respectivul membru contribuie la discutii.

Cu parere de rau pt. cei care alearga sa posteze de dragul de a posta , si de a-si mari nr. de mesaje in vederea concursului, sa stie ca o fac ca asa vor ei, si nu ca in acest mod vor contribui la dezvoltarea acestui Forum, lucru care se vede deja, si se va vedea si la final cu ochiul liber.

Deci Kittycutza, nu are rost sa iti faci probleme legate de nr. de mesaje postate de o persoana,...o face pe timpul ei(si pe nervii nostrii 17.gif ce-i drept ,...ca ne face sa pierdem timp pretios pt. a citi aceste mesaje , sau pt. a le muta la locul in care ar trebui ele sa apara de fapt).
Cred ca persoana care o face stie deja despre cine e vorba 3.gif ...nu-i nevoie de nominalizari 3.gif ...dar ar fi frumos sa inceteze )
bilutza
E doar un concurs. Eu incep sa nu mai inteleg. De unde atata inversunare ? In fond, fiecare isi poate exercita dreptul de a participa sau nu. E foarte simplu. Cine nu doreste sa participe, nu o face. De ce stam sa despicam firul in patru, sa incercam sa descoperim un motiv pentru care a aparut acest concurs? Indiferent care este acest motiv, mie mi se pare mai interesant faptul ca a venit mami multe lume. Un forum activ si cu cat mai multi membri este mai interesant, dupa parerea mea. Eu intru pe acest forum ca sa ma relaxez, pentru ca ma amuza de cele mai multe ori, si sa mai aflu cateva opinii interesante. Va recomand sa faceti la fel. Nu mai fiti atat de atente la concurs, ca poate va scapa vreo remarca simpatica pe forum. 71.gif
mirandolina
Se pare ca m-am trezit si eu sa deschid un topic si sa aflu raspunsul pe aici. Eu personal intru pe acest forum pentru ca nu cunosc nici o gravida si aici aflu mai multe lucruri pe care nu prea am de la cine sa le aflu. In afara de asta am gasit multe gravidute care sunt din acelasi oras din care sunt si eu, ba chiar mai mult merg si la acelasi medic la care merg si eu si chiar vor naste si in acelasi spital cu mine.
Pacat sa se ajunga la asemea discutii pe un forum pt gravide si mamici cand alte lucruri ( cum ar fi bb-ii nostri) sunt mai importante.
Va pup pe toti si aveti grija de voi. 8.gif
g_nicoleta2000
M-ati lasat fara grai. Am citit toata telenovela de mai sus si nu am inteles care-i partea cu taiatul in sabii.
Ca informatie generala site-ul l-am primit ca recomandare de la o prietena gravida care stie cam tot despre ce site-uri noi despre copii au aparut.
Mi-a placut partea cu forumul nu de dragul vreunui concurs (cu toate ca mie imi plac concursurile si nu cred ca este ceva rau in asta) ci pentru ca la intrebarile mele despre cat este de greu si de confuz sa cresti un bebe am primit tot timpul raspuns.
Imi pare rau ca sunt neintelegeri dar sunt sigura ca le lamuriti pana la sfarsitul concursului. Oricum si dupa 1 dec. tot aici o sa ne intalnim.
jo_sirena
Nu cred ca ar trebui sa se faca atata caz pentru un concurs. Eu una intru pe acest site de placere, pentru a invata de la mamicile mai experimentate si daca pica si un concurs de ce nu, chiar i-mi face placere sa particip. yahoo.gif
rodica-si_elodie
O intrebare va rog.La concurs poate participa si bebei din alta tara,bineinteles ca tot romanca sunt,numai ca asa sa intalpat sa-mi intalnesc mirele 4.gif si sa plec din tara mea natala 9.gif
assante
CITAT(rodica-si_elodie @ Nov 24 2005, 01:49 PM)
La concurs poate participa si bebei din alta tara
[snapback]20407[/snapback]

Bineinteles
rodica-si_elodie
Multumesc pt raspuns 9.gif 9.gif 9.gif Cu respect Rody!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.