CITAT(onutza81 @ Nov 9 2005, 06:33 PM)
Si poate, intr-o zi, o sa apara in viata mea acel barbat care sa ma iubeasca si respecte si pe mine, dar si pe bebe, iar atunci totul se va imparti la 2....
Felicitari pentru decizia ta de a da viata unui BB ca mamica singura!
Eu m-am casatorit la 18 ani pentru ca ramasesem gravida, iar atunci imi imaginam ca-l iubesc pe barbatul acela. Iar el s-a casatorit cu mine din cauza copilului. Era prima mea sarcina (pana la 27 ani cati am acum am 1 nastere si doar 2 chiuretaje) si-am luat decizia sa fac BB-ul. Dupa casatorie am avut o gramada de probleme familiale, pentru ca el nu ma iubea cu adevarat, iar in plus avea si parintii sub orice critica. Nu pot sa spun ca era un om rau, ci alerga foarte mult, dar probabil intre alergaturile astea mai avea cand pe una, cand pe alta (numai eu am aflat de cateva - ca l-a prins intr-o zi fosta mea soacra cu una in casa, dar dupa aia a negat ca ar fi fost asa - oricum, nu stiu, ca nu m-am injosit niciodata sa-l urmaresc).
Impreuna am infiintat o firma care s-a dezvoltat binisor, dar ce folos? Am stat impreuna 4 ani aproape, apoi am divortat si eu, ca proasta, am vrut sa-i demonstrez ca pt. mine nu conteaza banii si-am iesit din firma (la care totusi am dretul si acum). Ca urmare, pentru a nu ma ridica cu pretentii materiale, el s-a impacat cu mine si am mai stat impreuna in concubinaj 1 an si ceva, insa viata mea cu el era din ce in ce mai rea. Pana la urma, am ajuns astfel incat inainte de Craciun in 2003 m-a batut de m-a desfigurat de fata cu baietelul.
Regret ca am stat cu el atatia ani. Si nu-ti pot povesti prin cate am trecut, numai pentru ca m-a speriat "gura lumii" si m-am casatorit cu el! La inceputul lui 2004 mi-am luat comoara mea cea mai de pret, adica copilul, si am plecat la parinti. Nu m-au interesat nici macar banii si situatia pe care-o lasam in urma, adica firma cu rulaj de 3 miliarde pe an, 3 masini, apartament cu gresie, faianta, parchet, centrala, aer conditionat etc. (eu deabia mi-am luat hainele mele si ale copilului).
Am stat 1 an singura. Mi-am luat serviciu cu 7 milioane/luna la inceput, dupa aia a crescut salariul (si asta in provincie, pentru ca sunt fata isteata). In perioada asta am avut o gramada de admiratori deoarece sunt si frumusica, dar inima mea era de piatra.
In noiembrie anul trecut l-am cunoscut pe actualul meu sot. Il iubesc foarte mult, si el ma iubeste foarte mult (si pe mine si pe baietel).Ne-am mutat in Bucuresti unde sta sotul meu si sunt o fericita mamica si viitoare mamica. Sotul meu ma face sa ma simt in siguranta, iubita, adica sa ma simt femeie cu adevarat.