Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inundatii
Discutii Despre Copii > Informatii > Social
micri
Ati vazut ce a fost in Bucuresti de la ploaie?.... 20.gif 20.gif ...mai avem putin si vom circula cu barca, fiinca masinile au devenit inutile in astfel de situatii...suntem o mica Venetie cand ploua 20.gif 20.gif .
Halal oras in care traim!!!!! 40.gif 33.gif 20.gif
Parca am fi un oras din tarile lumii a treia!!!!...Trist!,...dar cat se poate de real. 2.gif

2.gif
dianna2002
eu am fost oripilata, pentru ca zilele astea m am plimbat pe la fac si caram ploaia..:D efectiv pe unde calcam numa apa era.

nu stiu ce sa mai zic dar ..cred ca edilii locali nu sunt in stare sa faca nimic..si asa o sa fie mult si bine de acum incolo.
Criss_B
La mine s-a inundat doar subsolul blocului, ca avem niste canale cu deschidere in subsol si au refulat, dar asta e usor de trecut... mai rau este ca nu poti circula in oras si pot sa ies cu fata afara doar putin si doar in fata blocului, iar statul in casa ne ridica probleme...

Noi ne plangem de ce se intampla in Bucuresti... Doamne fereste! sa se intample ce am vazut in tara - cei de acolo sunt de plans... 20.gif
Kittycutza
Criss sa nu crezi tot ce vezi pe la teveu..dupa cum filma bucurestiul arata de parca era sub ape nu altceva...eu am stat acolo si tin sa mentionez ca nu era chiar asa...
O data..de panica nici nu vroiam sa ma duc la servici ca vazusem la observator cum ca era inundata o buna bucata din drumul taberei...si ma gandeam ca deraieaza tramvaiul sau alte bazaconii...
Ce au uitat ei sa mentioneze ..reportajele lor sunt filmate prin cartiere de genu colentina sau giulesti sarbi..unde notiunea de canalizare e de domeniul s.f. si unde la cea mai mica ploaie le ajunge apa pana la brau...asta e alta mancare de peste..
DAr stii tu cum e...trebuie sa manance si ei o paine...
maria75
sa stiti ca in titan era exact cum arata la TV. Eu eram in masina. Atat pe bd. Basarabia, cat si la statie de metrou Titan , incremeneai. parca era un lac, nu sosea, cu valuri...ce mai, cu tot ce trebuie...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.