Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Buchetul Miresei
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Mirese
micri
Nedumeriri in ceea ce priveste marimea, forma, culoarea buchetului,...hai sa le lamurim aici.

Superstitiile legate de anumite tipuri de flori folosite la realizarea buchetului sunt doar vorbe goale, sau adevar?
AnCuTzA
Superstitii ?Vorbe goale !
Flori ? Pai cel mai superb buchet de flori pt o mireasa sunt trandafirii sau crinii dupa parerea mea daca se poate sa fie albi si cu mici floricele albastre imprastiate printre ele sau trandafirii sa fie albastri ...
kiki
Eu am avut buchetul de trandafiri albi, cu varfurile petalelor vopsite in albastru! O minunatie!

In rest, stiu ca superstitiile zic sa nu fie buchetul miresei din cale, pentru ca relatia nu va dura!
Acum depinde de cat de superstitios e fiecare!
AnCuTzA
Eu una nu cred in superstitii tot ce conteaza e sa iti placa tie buchetul si sa fi tu impacata...in schimb imi place traditia americanilor de a arunca buchetul iar cea care il prinde va deveni in curand mireasa
monachris05
Eu am avut buchetul de nunta din crizanteme albe, micute...mi=a placut. Stiam si eu de tot felul de superstitii...daca e sa te iei dupa toate...nu mai faci nimic in viata...parerea mea!
Minola
eu nu cred in superstitii
eu voi avea buchetul din trandafiri pitici orhidee si lacramioare este superb
abea astept
ancuza
va prezint buchetul meu , cum arata el acum... uscat
gabi_dor
Pentru cea mai frumoasa zi din viata ta, trebuie sa iti faca placere cum arata buchetul, sa-l alegi/comanzi cu grija (si din timp 23.gif ) Nu ca mine care era cat pe ce sa nu mai am de unde alege florile, (le-am lasat pe ultima suta de metri, adica ultima saptamana 35.gif ) noroc ca am gasit, dupa indelungi cautari, o florarie care pregatea buchete si pt duminica dimineata, cum am vrut noi... oricum, mi-a placut f mult aranjamentul, a fost cu trandafiri si frezii, superb!!! 5.gif Il puteti vedea aici...
valentina75
Buchetul meu.despre copii

Buchetul naseidespre copii
Magdalena
Buchetul meu a fost acesta
bam
[attachmentid=15359]
Iata buchetelul cumparat de nasii mei!
onuta_dec
Eu am avut un buchet din crini si trandafiri albi. Nu stiu asa mi-i s-a nazarit mie si mi-a fost indeplinita dorinta 3.gif
stefytza
eu am vrut sa il am amintire toata viata si l-am facut din trandafiri artificiali albi. trandafiri am auzit ca e bine sa porti la nunta. si albi fiind culoarea puritatii mwah.gif
jakimiha
Buchetul meu a fost din trandafiri albastri,il mai am si acum.L-am pus la uscat si e superb inca.
onuta_dec
Pai voi cum de il mai aveti? La noi se arunca buchetul si fata care il prinde ea il va pastra 39.gif
jakimiha
O,voi sunteti moderni,noi mai ramsi in urma 4.gif ,la noi nu se arunca si n-il si fura la nunta,asta ca sa ne dea pedepse,cat mai trasnite (sotul meu a trebuit sa ma plimbe in brate prin toata sala si sa strige cat il tinea gura "o iubesc pe soacra-mea").
Magdalena
CITAT(onuta_dec @ Nov 14 2006, 11:07 PM) [snapback]132089[/snapback]

Pai voi cum de il mai aveti? La noi se arunca buchetul si fata care il prinde ea il va pastra 39.gif

Si eu l-am lasat fetei care l-a prins.
gabyb
Buchetul meu
despre copii

buchetul nasii
despre copii
sorinik
Asa se face, se arunca. Dar multe mirese il iau inapoi dupaia ca sa-l pastreze. Si am inteles ca daca il dai cu fixativ de par ramane mai frumos dupa ce se usuca. Eu am uitat sa-l arunc si i l-am dus a doua zi fiicei nasei mele care este o scumpa si de care imi pare rau ca nu m-am gandit sa o pun si pe ea domnisoara de onoare. Asa ca m-am scos ca i-am dat ei buchetul meu, sa-i poarte noroc in dragoste asa cum am avut si eu.
Buchetul meu a fost din trandafiri roz pal cu bumbisori verzi adusi din Olanda. Foarte frumos.
AnCuTzA
Obiceiul cu aruncatul buchetului e preluat de la americani
onuta_dec
CITAT(AnCuTzA @ Nov 18 2006, 04:19 PM) [snapback]134439[/snapback]

Obiceiul cu aruncatul buchetului e preluat de la americani

40.gif Nu stiam, dar mie una imi place ca se zice ca ce domnisoara prinde buchetul in anul urmator se va marita ... sau cel putin va fi prima dintre domnisoarele care au incercat sa-l prinda 5.gif
tic23tac
eu am preferat sa ma si buchetul si aranjamentul floral al lumanarilor artificial,imi plac foarte mult amintirile si le pastrez cu tot sufletul 5.gif
Dodomih
CITAT(Magdalena @ Nov 14 2006, 11:38 PM) [snapback]132107[/snapback]

Si eu l-am lasat fetei care l-a prins.

Si al meu tot la fata care l-a prins a ramas. Citind topicul acesta, m-am uitat prin pozele de la nunta si am constatat ca nu am poze cu buchetul de mireasa 20.gif . Din pacate, in 2003, cand am facut eu nunta nu erau aparate digitale, asa ca nu pot posta decat o poza scanata, care nu arata asa de bine ca cele digitale. Am decupat eu buchetul dintr-o poza, dar nu se vede foarte bine. Am vrut neaparat margarete, nu am gasit asa ca am ales florile care erau cele mai apropiate de margarete. Mie mi-a placut, cred ca fiecare dintre noi am ales buchetul care ne-a placut cel mai mult la vremea aceea.
sorinik
Dodo, daca mai ai negativele pozelor de la nunta poti sa mergi la orice studio fot si ti le pune pe CD ca lumea. Si nici nu e scump, eu am dat 50mii pe film ca nici ale mele nu erau digitale si poti sa vezi la mirese sau la obiceiuri ce bine au iesit.
iulianaem
Si al meu a ramas tot la fata care l-a prins!! 3.gif Dar cam asa a aratat 3.gif
ancutzica
cum adaug imagine?

multumesc

ia sa incerc

asta e buchetul, conceptie proprie 4.gif . acu e uscat si la pastrare
ancadragoman
Buna fetele.
Buchetul meu a ramas la fata care l-a prins si o sa va atasez cateva poze cu el.
Buchetul de la cununie[attachmentid=16169]
Buchetul nasicii mele[attachmentid=16170]
Buchetul meu de la nunta[attachmentid=16171]
diamica
Aruncatul buchetului, chiar daca este un obicei imprumutat, este frumos. Eu una am uitat sa-l arunc, asa ca l-am pastrat.

[attachmentid=17853]
shmily
Si io am aruncat buchetul... dar, nu stiu, la mine parca nu a fost chiar asa important buchetul... am vrut, intr-adevar sa fie din trandafiri si pt inceput ma gandeam la cei albi, dar apoi m-am razgandit si mi-am zis ca o culoare totusi ar contrasta cu rochia de mireasa asa ca am ales niste trandafiri galbeni-spre-roz, cu marginile roz, care mi s-au parut f frumosi si chiar interesanti... asa ca am umblat cu nasa pana am gasit din aceia.Si dupa ce am aruncat buchetul, el a ramas la fata care l-a prins. 3.gif
Mirela_Giurgia
buchetul meu a fost unul simplu dintr-o combinatie de trandafiri si lisiandru.
aveam cu totul alt model in cap, insa pana la urma am ales un model pe care eram sigura ca nu-l vor gresi cei de la florarie.
mi-a facut placere sa-l arunc, insa cateodata ma gandesc la el si imi pare rau ca am facut-o...
babyela
Nu stiu cat de bine se vede...dar....buchetul avea un trandafir portocaliu pt sot...el avea unul identic in piept...2 galbeni pt nasi...si ei la fel in piept...si 5 albi pt restul de familie.Lumanarile erau la fel 1 portocaliu,2 galbeni si restul albi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.