monciq
Mar 22 2007, 12:44 PM
CITAT(nicoleta121 @ Mar 22 2007, 11:33 AM) [snapback]201557[/snapback]
Imi pare rau ,dar altfel cum sa le pun?Si cu deposifiles e la fel?Ca zshare-ul chiar nu merge

Da, din pacate trebuie asteptat si la depositfiles, si la toate care sunt free, singurul descoperit de mine ca fiind o exceptia era acest zshare care spui ca nu se deschide!
Cred ca am mai gasit unul , am incercat adineaori sa pun alternativ si sa descarc doua fisiere si a mers
Incearca si aici...iti faci cont, cu adresa de mail si parola si gata, ai jos in pagina optiunea host iti si bifezi ca esti de acord cu gazduirea fisierelor
http://www.hostfiles.org/index.php
nicoleta121
Mar 22 2007, 02:11 PM
acum incerc sa vad care e smecheria.oricum in acelasi timp pun si cu rapidshare
Charles Dickens-Darul fermecat al zanei
http://rapidshare.com/files/22223154/Charl..._zanei.mp3.htmlSe incarca destul de greu cu asta,cu rapidshare merge mult mai bine.oricum astept sa vad.
Charles Dickens-Nicholas Nickelby
http://rapidshare.com/files/22225407/Charl...ckleby.mp3.htmlIa sa vedem daca a iesit si daca merge
http://www.hostfiles.org/download.php?id=EDAB27AE
monciq
Mar 22 2007, 05:47 PM
CITAT(nicoleta121 @ Mar 22 2007, 01:11 PM) [snapback]201582[/snapback]
merge ok, doar ca trebuie sa mai pui pe acelasi host ca sa vad daca se poate descarca imediat dupa ce am descarcat povestea anterioara!
nicoleta121
Mar 22 2007, 05:55 PM
CITAT(monciq @ Mar 22 2007, 05:47 PM) [snapback]201748[/snapback]
merge ok, doar ca trebuie sa mai pui pe acelasi host ca sa vad daca se poate descarca imediat dupa ce am descarcat povestea anterioara!

Oki doki.Acum ma apuc de treaba.Asteptam sa vad daca e bine ca sa nu ma chinui degeaba.
monciq
Mar 22 2007, 06:06 PM
CITAT(nicoleta121 @ Mar 22 2007, 04:55 PM) [snapback]201756[/snapback]
Oki doki.Acum ma apuc de treaba.Asteptam sa vad daca e bine ca sa nu ma chinui degeaba.
Nu e in zadar efortul tau, eu personal apreciez ca vrei sa ne impartasesti din colectia ta minunatat de povesti

, sper ca mai sunt si altii.Cine nu stie cum se descarca povestile sa intrebe!
Am descarcat povestea ultima in 12 minute

, si am simulat iar o descarcare cu acelasi link, aceesi poveste si ma lasa , asa ca spor la incarcat si share!
nicoleta121
Mar 22 2007, 07:41 PM
Acul cumetrei Gurton
http://www.hostfiles.org/download.php?id=15B5B665Dorina Radulescu -Taina craiesei
http://www.hostfiles.org/download.php?id=7797808ACITAT(monciq @ Mar 22 2007, 06:06 PM) [snapback]201770[/snapback]
Nu e in zadar efortul tau, eu personal apreciez ca vrei sa ne impartasesti din colectia ta minunatat de povesti

, sper ca mai sunt si altii.Cine nu stie cum se descarca povestile sa intrebe!
Am descarcat povestea ultima in 12 minute

, si am simulat iar o descarcare cu acelasi link, aceesi poveste si ma lasa , asa ca spor la incarcat si share!

Cu placere.Oricum sunt si cateva piese de teatru pentru noi.
Se pare ca site-ul asta are alta buba.Nu-mi da voie sa mai incarc azi.

Am facut alt cont si acum merge
Cehov-Drama la vanatoare
http://www.hostfiles.org/download.php?id=BAF68990
mihaela30
Mar 30 2007, 11:28 AM
Multumesc Nicoleta

, m-am bucurat de unele povesti ca un copil.
Anaxor
Mar 31 2007, 10:23 PM
Acum am descoperit si eu topicul , este superrrrrrrrrrrrrr
multumim mamicilor care si-au rupt din timpul lor si au postat aici povestile acestea foarte frumoase
Multi pupici din partea mea si a lui bebe David , careia ii plac deja .
Cand ii pun povestile se opreste din ceaa ce face si vine langa calculator sa asculte , este asa de simpatic

.
O mogaldeata care incearca si el sa inteleaga .
dianablidaru
Apr 2 2007, 01:49 PM
AM SI EU CEVA PENTRU VOI DAR NU STIU DACA O SA MEARGA
http://rapidshare.com/files/23935291/fetit..._chibrituri.mp3 AM INCERCAT MAI MULTE METODE DAR NU AM REUSIT.
SA-MI SPUNE-TI DACA MERGE.
tunelos
Apr 3 2007, 06:01 AM
Nu aveti careva cumva si

"
Biblia pentru copii" format mp3?[size="5"][/size]
nicoleta121
Apr 3 2007, 07:09 AM
Eu nu o am,poate altcineva
monciq
Apr 3 2007, 09:55 AM
CITAT(nicoleta121 @ Apr 2 2007, 05:36 PM) [snapback]206718[/snapback]
Nicoleta fisierul de mai sus nu e mp3?Te uiti un pic la cum a fost salvat sau poate il mai incarci inca o data.Merci
nicoleta121
Apr 3 2007, 12:08 PM
dar ce anume se intampla cu el?
monciq
Apr 3 2007, 12:14 PM
daca incerci sa deschizi fisierul din link-ul atasat de tine vei vedea ca nu are extensia mp3, iar tipul fisierului e necunoscut.Dar l-am adus in winamp si apoi in media player si il pot audia.Merci..probabil asa il ai si tu salvat , ca necunoscut si il deschizi cu un player sau cu winamp
Anaxor
Apr 5 2007, 12:06 PM
La mine nu merg toate

, oare nu stiu eu ce sa le fac
de ex 665705
665705
665797
665825
665681
665581
665057
scrie cand deschid
Such file does not exist or it has been removed for
infringement of copyrights
monciq
Apr 5 2007, 12:43 PM
CITAT(Anaxor @ Apr 5 2007, 11:06 AM) [snapback]208399[/snapback]
La mine nu merg toate

, oare nu stiu eu ce sa le fac
de ex 665705
665705
665797
665825
665681
665581
665057
scrie cand deschid
Such file does not exist or it has been removed for
infringement of copyrights
au expirat link-urile.trebuie repostate adica aici in forum .
nicoleta121
Apr 5 2007, 01:08 PM
monciq oare si cu hostfiles.org tot asa se va intampla?adica vor expira?
monciq
Apr 5 2007, 01:15 PM
CITAT(nicoleta121 @ Apr 5 2007, 12:08 PM) [snapback]208444[/snapback]
monciq oare si cu hostfiles.org tot asa se va intampla?adica vor expira?
Nu scrie nimic aici
http://www.hostfiles.org/service.phpcum ca ar expira
Dar daca da, atunci sa stii ca e din cauza ca e un cont free, la cel premium(platit) link-urile nu expira, au si ei dreptate. Asa ca va trebui sa le reincarci pentru cine le doreste, iti propun sa o faci pe hostfiles, deoarece se pot descarca mai repede si toate odata.
nicoleta121
Apr 5 2007, 01:22 PM
pai daca as sti ce povesti sunt pe linkurile alea,le-as pune din nou,dar asa?
monciq
Apr 5 2007, 01:32 PM
CITAT(nicoleta121 @ Apr 5 2007, 12:22 PM) [snapback]208454[/snapback]
pai daca as sti ce povesti sunt pe linkurile alea,le-as pune din nou,dar asa?
asta-i cam asa nu ai cum sa stii pentru ca nu iti mai arata linkul cu numele povestii pe depositfiles, pe rapidshare iti arata!Solutie:poti sa faci o lista cu povestile pe care le-ai pus aici in forum si cine nu are o anume poveste o poate cere si in masura timpului tau o reincarci pe hostfiles, pare singurul deocamdata care nu expira.
pe rapidshare expira la contul free dupa 45 zile(la cont platit niciodata), pe depositfiles expira dupa 30 zile(iar la cont platit dupa 90 sau 180, in functie de tipul contului).
monciq
Apr 5 2007, 04:22 PM
CITAT(tunelos @ Apr 3 2007, 05:01 AM) [snapback]206924[/snapback]
Nu aveti careva cumva si

"
Biblia pentru copii" format mp3?[size="5"][/size]
Nu stiu daca e ceea ce iti doreai

Biblia povestita copiilor- audio
http://depositfiles.com/en/files/751580
aaalina
Apr 22 2007, 02:57 PM
Fetelor, ce sa fac?
Am descarcat toate povestile de pe pag. 1,2,3 ,dar urmatoarele nu le pot descarca? Am fost plecata din tara o luna. Poate au expirat lincurile sau ceva de genul asta? Cum sa le descarc? Va rog sa ma ajutati! Mersi mult anticipat.
nicoleta121
Apr 22 2007, 05:46 PM
CITAT(aaalina @ Apr 22 2007, 03:57 PM) [snapback]215306[/snapback]
Fetelor, ce sa fac?
Am descarcat toate povestile de pe pag. 1,2,3 ,dar urmatoarele nu le pot descarca? Am fost plecata din tara o luna. Poate au expirat lincurile sau ceva de genul asta? Cum sa le descarc? Va rog sa ma ajutati! Mersi mult anticipat.
pai da,au expirat linkurile

si nu mai stiu care exact sunt acolo ca le mai pun odata,dar...
Star
May 11 2007, 08:50 AM
Abia acum am descoperit si eu acest subiect
Bineinteles ca nu am mai gasit fisierele de pe depositfiles si hostfiles....
Am creat un cont pe
www.gmail.comuser:
povesti.copiiparola:
3ursuletiCine are povestile pe site-uri mai sus mentionate, poate iti face putintel de timp (ei recunosc un pic mai mult) sa le trimita pe aceasta adresa e-mail. Asa nu vor mai expira linkurile

.
Multumesc tare, tare mult!
dianablidaru
Jun 24 2007, 09:56 AM
sunt super toate. dar eu as vrea ceva mai romanesc: sarea in bucate, alba ca zapada, si altele.
nicoleta121
Jun 24 2007, 10:00 AM
CITAT(dianablidaru @ Jun 24 2007, 10:56 AM) [snapback]240744[/snapback]
sunt super toate. dar eu as vrea ceva mai romanesc: sarea in bucate, alba ca zapada, si altele.
pai astea au fost,dar uite ca le mai pun odata,numai sa se incarce
dianablidaru
Jun 24 2007, 10:02 AM
multumesc frumos nicoleta.
dianablidaru
Jun 24 2007, 10:40 AM
alte povesti romanesti mai ai?
nicoleta121
Jun 24 2007, 10:45 AM
CITAT(dianablidaru @ Jun 24 2007, 11:40 AM) [snapback]240766[/snapback]
alte povesti romanesti mai ai?
mai bine spui tu ce vrei si eu iti spun daca le am.e bine asa?
dianablidaru
Jun 24 2007, 11:09 AM
cenusareasa, fat frumos, tot ce ai tu.
nicoleta121
Jun 24 2007, 11:52 AM
CITAT(dianablidaru @ Jun 24 2007, 12:43 PM) [snapback]240789[/snapback]

cenusareasa nu merge.

uite am incercat si eu s-o copii si a mers.poate nu ai pus codul ala cum trebuie
Prichindel si Maruntica
http://depositfiles.com/files/1082722
dianablidaru
Jul 6 2007, 12:40 PM
nicoleta am reusit cu cenusareasa pana la urma. multumesc.
daca mai ai si altele poti sa le pui aici.
nu am reusit sa descarc prichindel si maruntica.
nicoleta121
Jul 28 2007, 08:43 AM
Niste povestioare de pe site-ul Tedi.ro
Ursuleţul Tedi la plajă
Ursuleţul Tedi se plimba pe plajă şi strângea cochilii pentru a face din ele un cadou pentru bufniţă, de ziua ei. Deodată, a observat că ceva se mişcă ...
- Salut! Ce faci aici? - a întrebat broscuţa ţestoasă, care şi-a scos capul din una dintre cochiliile strânse de ursuleţ.
- Ce fac eu aici? Ar trebui să te întreb acelaşi lucru – a răspuns Tedi.
- Mă numesc Oaky. Şi am ajuns înot azi dimineaţă. Dar nu văd nimic interesant aici. Numai nisip şi nisip... Vor trece mulţi ani până mă voi convinge ce este pe acest continent.
- Eşti călător? - a întrebat ursuleţul – pe mine mă cheamă Tedi. Dacă doreşti, pot să te conduc prin ţara mea. Vei putea economisi câteva zile de drum.
- Zile? Cred că mai degrabă ani – a răspuns broscuţa ţestoasă.
- Dar, ştii ce? Voi fi foarte bucuros dacă voi putea să profit de propunerea ta. Tedi l-a pus pe Oaky pe umărul său şi au plecat împreună. Broscuţa ţestoasă s-a bucurat foarte mult că l-a cunoscut pe ursuleţ. Datorită acestei întâlniri nu a mai pierdut mult timp pentru călătoria prin pădure şi pe plajă ca să ajungă în lumea lui Tedi. Ursuleţul deja avea un coş plin de scoici. Din ele dorea să facă un colier frumos pentru bufniţă, de ziua ei. Totuşi îi lipsea sforicica pe care să poată agăţa toate comorile găsite azi pe plajă. Când se întorcea în lumea sa, a observat o plantă din care putea face o sforicică. Uite, ţestoaso!
- Această floare are tulpina foarte lungă. Va fii excelentă pentru colierul bufniţei. Stai numai să mă duc până acasă să iau o forfecuţă.
- Dar la ce îţi trebuie forfecuţă? - a întrebat Oaky. Apoi a deschis guriţa, a muşcat tulpina florii şi i-a dat-o lui Tedi.
- Eram sigur că ţestoasele nu au dinţi! - a zis ursuleţul. Aşa este! Nu avem dinţi dar şi aşa putem să muşcăm părţile foarte dure şi lemnoase ale plantelor a spus Oaky.
- Hm ... este foarte interesant... - a spus ursuleţul şi s-a gândit cum poate fi folosită această capacitate a ţestoasei ... În grădina sa era o groapă cu nisip. Lângă ea se găseau puzzle-uri lăsate acolo de către alţi locuitori ai lumii sale.
- M-ai putea ajuta cu ceva? - a întrebat Tedi.
- Aici sunt mai multe puzzle-uri. M-am jucat cu ele de foarte multe ori şi acum aş dori să încerc ceva nou...
– Bine dar, de ce îmi spui mie asta? - s-a întrebat Oaky.
- Aş vrea ca tu să tai elementele acestor puzzle-uri. Forfecuţa nu este destul de precisă. De aceea îmi este teamă că nu ne vom descurca fără tine – a spus Tedi.
- Trebuia să îmi spui aşa de la început, prietene! Cu plăcere! - a spus Oaky şi s-a apucat de lucru. Nu a trecut nici o oră şi ursuleţul a văzut întregul set de puzzleuri aranjate de către ţestoasă. Tedi era foarte impresionat de angajamentul şi talentul acestuia.
- Îmi place foarte mult de tine – a spus ursuleţul.
- N-ai vrea să locuieşti în lumea mea?
- Cu plăcere – a spus Oaky, care dintr-o dată s-a simţit foarte fericit.
- Nici nu-ţi dai seama cât de mult mă bucur! De atunci ţestoasa locuieşte în lumea lui Tedi. Cel mai mult îi place să stea în groapa cu nisip, gândindu-se la acea zi când l-a cunoscut pe ursuleţ şi s-a mutat în lumea magică a acestuia.
Liliacul
Într-o zi, ursuleţul Tedi, fiind încă foarte somnoros, a ieşit din căsuţa sa şi s-a dus ca de obicei la castel ca să hrănească liliecii înainte ca aceştia să adoarmă. Trebuie să ştiţi că prietenii săi înaripaţi tocmai la această oră îşi servesc cina... Totuşi în această zi încă nu se pregăteau de dormit, deoarece era mare agitaţie printre ei.
- El este bolnav! Trebuie să îl ducem la doctor! - striga liliacul Pixy. Să ştii că nu ai dreptate! Ai văzut vreodată un liliac care să arate aşa? - i-a întrerupt un alt liliac.
- Poate că este un spion? - s-a speriat unul dintre liliecii mai în vârstă, pe nume Frideric.
- Fiţi serioşi! Doar el este unui dintre noi! Doar s-a murdărit cu nişte vopsea, jucându-se cu copiii! - îi calma pe toţi tânăra mama liliac, pe nume Clara. Mirat de această discuţie, Tedi s-a hotărât să afle cine este vinovat de această agitaţie. Animalele i-au făcut loc lui Tedi, aşezându-se pe scară. Ursuleţul a văzut un animal micuţ, de mărimea celorlalţi lilieci, care de asemenea avea aripi şi gheruţe. Dar aici se terminau asemănările. Oaspetele era verde, iar boticul său avea o formă ciudată. Era culcat şi probabil dormea, deoarece, când toţi liliecii au tăcut se auzea un sforăit încet.
- Cred că ştiu cine este micuţul acesta – a spus Tedi.
- Mai întâi totuşi trebuie să verificăm dacă este unul dintre locuitorii insulei sau cineva din afară. Propun să strângem Marele Consiliu al Ţinutului, pentru a ne putea decide ce paşi trebuie să urmăm - a hotărât. Tedi avea o suspiciune referitor la cine putea fi acest personaj enigmatic. Odată citise o carte despre Africa şi şi-a amintit că într-o fotografie văzuse un animal asemănător ... Marele Consiliu al Ţinutului se strângea numai în situaţii deosebite. La acesta participau toţi locuitorii din ţinut şi votul fiecăruia era la fel de important. De data aceasta, la întrunire nu a apărut Alchimistul, care tocmai efectua nişte experienţe importante în Turnul său. Chestiunea oaspetelui ciudat a dus la o discuţie foarte aprinsă. Au fost număraţi şi liliecii care locuiau în lumea lui Tedi. Astfel toţi au fost siguri că acea creatură verde nu este unul din ei. Mai întâi au răsuflat uşuraţi, deoarece ştiau că nimeni în ţinut nu este bolnav şi nimeni nu a căzut într-o găleată de vopsea, cum credea Clara la început. Pe urmă, au început să-şi facă griji, deoarece în continuare nu ştiau cine este oaspetele acesta enigmatic. În această situaţie s-au simţit neputincioşi.
- Trebuie să mergem la Alchimist. Cea mai bătrână persoană de pe insulă. Poate el va ştii ce să facem – au luat decizia finală. Alchimistul, ca de obicei, lucra în Turnul său.
- Ce vă aduce la mine, prieteni? - a întrebat.
- Vezi şi tu. Uite ce am găsit azi dimineaţă în Castel – a spus Tedi şi a scos animalul verde dintr-un coşuleţ micuţ în care îl ascunsese înainte pentru ca acesta să nu se trezească.
- Cu siguranţă este un spion! Sunt sigur că stimabilul Alchimist va confirma acest lucru! - ţipa Ferdinand. Între timp Alchimistul a trezit animalul şi i-a pus sub botic câteva grăunţe. Micuţul s-a ridicat, repede a înghiţit hrana şi a început să zboare prin turn, ţipând şi arătând spre aripile sale verzi. Între timp, toate animalele s-au ascuns în spatele lui Tedi, de frică.
- Puteţi să ieşiţi din ascunzătoare, prietenilor!
- A spus alchimistul, punându-şi mai bine ochelarii.
- Este doar Papagalul, o pasăre foarte frumoasă, care a venit la noi din ţările exotice.
- Aşa m-am gândit şi eu - a spus Tedi – dar mai întâi am dorit să aflu părerea ta, Alchimistule.
- Ura!!! - au strigat animalele.
- Atunci totul este în ordine!
- De astăzi avem un nou locuitor al ţinutului nostru! - a adăugat Tedi, invitându-i pe toţi la o mare petrecere cu ocazia noului venit.
Comoara submarină: Partea 1
Tedi a hotărât să înoate puţin, de aceea a plecat la plajă. Apa, ca de obicei, era foarte rece, deci ursuleţul mai întâi s-a plimbat pe plajă, pentru a se obişnui cu temperatura scăzută.
- Auuu! Ce-i asta?! - a strigat el, împiedicându-se de un obiect din sticlă care tocmai fusese aruncat de valuri din mare. În faţa sa era o sticlă mare, cu dop. În interior a văzut o bucată de hârtie îngălbenită de vreme. A scos-o cu grijă şi a început să citească: „Dacă citeşti această scrisoare, înseamnă că nu voi mai putea să ajung la comoara mea. De aceea îţi confer ţie această misiune dificilă. Găseşte cea mai mare peşteră submarină care este lângă insulă. Vei ajunge la ea printr-o poartă din stâncă, în spatele acesteia este o comoară nemaivăzută. Vei intra prin această poartă dacă cunoşti bine lumea submarină. Am încredere în curajul tău! Succes!” Tedi a mai citit o dată scrisoarea. S-a uitat în mare şi apoi la costumul său de scufundări.
- Să fie oare posibil ca sub apă să se găsească vreo comoară? - se gândea ursuleţul. Din această gândire l-a trezit crabul, care deodată s-a ivit pe piatra de lângă ursuleţul Tedi.
- Bună! La ce te gândeşti atâta? – a întrebat.
- În jurul insulei există peşteri subacvatice? - a întrebat ursuleţul.
- Sigur că da! Îţi place cumva să te scufunzi sub apă? - nu-i venea să creadă crabului.
- Posibil ... Unde se află cea mai mare peşteră submarină? - a continuat Tedi.
- Cea mai mare grotă este chiar sub noi. Văd că ai planuri serioase pentru astăzi, prietene! Atunci, nu te voi deranja – a spus crabul şi s-a ascuns printre stânci. Tedi s-a decis să înceapă căutările. Şi-a pus costumul de scafandru şi a sărit în apă. În faţa ochilor i-a apărut lumea submarină. Lui Tedi îi plăcea foarte mult aceasta. Încetul cu încetul s-a scufundat din ce în ce mai mult, observând peştii şi plantele care trăiau la diferite adâncimi. În sfârşit a văzut intrarea în grota submarină, care era blocată de o stâncă uriaşă. În stâncă se găsea un orificiu. Lângă acesta era scris mesajul: „În interiorul peşterii este comoara. Îţi va da acces la o aventură minunată. Acolo pot să intre doar persoanele foarte inteligente şi curajoase. De aceea, în jurul insulei am ascuns indiciile care conduc către grotă. Caută alte instrucţiuni”.
- Caută alte instrucţiuni!? Bine, dar unde? - s-a gândit Tedi, şi din reflex a început să privească în jurul său. Atunci a observat o piatră mică, plată, pe care era un alt mesaj. A hotărât să o ia cu el pe insulă, pentru a o privi cu mai multă atenţie. A văzut un nou mesaj... „Aha, deci totuşi ai spirit de observaţie! Excelent! Atunci cu siguranţă nu vei avea probleme ca să găseşti cheia care îţi va permite să ajungi la comoară. Aceasta este ascunsă pe fundul mării, foarte aproape de mal. Acum citeşte indicaţiile mele, ca să ştii unde să o cauţi.”
– Interesant ... sper că aceste mistere nu vor fi greu de dezlegat – s-a gândit ursuleţul şi s-a uitat la partea a doua a mesajului, ceea ce l-a făcut să transpire rece: „Cheia are culoarea roşie şi este ascunsă într-un loc antic. O păzeşte un leu uriaş... Succes!”.
dianablidaru
Jul 28 2007, 11:17 AM
nicoleta sunt super povestile.
nicoleta121
Jul 28 2007, 11:20 AM
CITAT(dianablidaru @ Jul 28 2007, 12:17 PM) [snapback]252743[/snapback]
nicoleta sunt super povestile.
a expirat linkul de asta nu ai putut copia povestea Prichindel si Maruntica
dianablidaru
Jul 28 2007, 11:22 AM
da mi-am dat seama dar nu mai am ce sa fac.