AnCuTzA
Nov 11 2006, 03:34 AM
Fetelor mie imi place foarte mult emisiunea si plang de fiecare data....e o idee extraordinara de a ajuta pe cineva iar acum ca mai sunt doar doua saptamani....nu stiu pe cine sa aleg dintre finalisti.
Abramburica lupta pt mama partenerului ei pt doua valve la inima
Baiatul de la Meteo (am lapsus) lupta pt ca prietenul Danei sa poata umbla din nou
Elena si partenerul ei danseaza pt fratele partenerului,sa ii cumpere un carucior si proteze pt a putea umbla
Smiley si Adriela lupta pentru parintii Adrielei.Ei sunt surzi dar pot auzii cu ajutor unor aparate daca nu ma insel care sunt foarte scumpe.Tzin sa va zic ca au fost singurii care au luat 10 de 5 saptamani in coa` de cand e concursul.Bravo lor sunt exceptionali !
Anda Adam cu Bursucel tocmai au iesit din concurs,am plans dupa ei si e de apreciat gestul Andei...Inainte cu cateva ore de emisiune i s-a dus rotula de la loc (genunchi) si cu toate astea ea a continuat sa danseze pt visul lui Dumitru ... e demna de invidiat am avut si eu rotula dusa de la loc si pot sa va spun ca e o durere groaznica poate mai ceva ca cea a nasterii si eu am simtit durerile nasterii din plin
Ei sunt finalistii si le urez multa bafta.Ma doare cand cineva e eliminat caci au ramas cele mai grave cazuri si nu stii care "merita" sa castige caci acu toti voteaza si dau note dupa gravitatea cazului nu numai dupa dans...
Laura75
Nov 11 2006, 09:56 AM
Toate visele pentru care lupta ei merita sa fie indeplinite. Dar pentru ca este totusi un concurs de dans, castiga cei care danseaza cel mai bine (?!)...
Totusi, dupa cum am vazut la prima editie, si cei care au fost eliminati sunt ajutati sa isi indeplineasca visele, sper ca si acum va fi asa.
Puteti sa vedeti evolutia concurentilor si aici:
http://www.protv.ro/dansez-pentru-tine
AnCuTzA
Nov 11 2006, 10:36 AM
Da le da 1000 de euro la fiecare eliminat dar operatiile la cei ramasi costa mult mai mult
Laura75
Nov 11 2006, 10:48 AM
Ma refeream la faptul ca la editia trecuta cam fiecare caz a primit o sponsorizare de la diferite firme, fundatii, posturi tv, de ex. Aliona parca a primit si proteza pt tatal ei si un medic s-a oferit sa il opereze.
claudia2006
Nov 11 2006, 11:42 AM
Cu siguranta fiecare vis merita indeplinit atat al celor prezenti la acest show cat si visele celor care nu si le fac publice.Din pacate sunt foarte multi oameni chinuiti de destin si merita sansa de a se bucura de viata.Ai dreptate Laura ca cei care participa la show au ocazia de a le fi auzite aceste vise si cu siguranta ca si-n editia trecuta se vor gasi oameni care vor vrea sa ii ajute si in final cu ajutorul lor vor reusi fiecare dintre ei sa-l ajute pe cel suferind.Pana la urma speram ca cei cu bani vor aduce bucuria din nou pe chipul intristat de atata durere.
AnCuTzA
Nov 13 2006, 01:18 AM
Tare curioasa sunt cineva va iesi castigator....voi cu care tzinetzi ?
mozlaura
Nov 13 2006, 06:42 AM
va rog sa nu va suparati dar eu sunt fff fericita ca au eliminat-o pe tipa aia care taicasu e plecat,atat se mai stramba,nu stiu ce sanse a crezut ca va avea cand sunt concurenti care intr-adevar au nevoie mari.
cat despre cine va ajunge in finala

,eu cred ca elena ca tare bine danseaza cu toate ca a vazut ca s-au ridicat si smily cu tipa cu parintii surzi
oricum sunt sigura ca pe toti cineva o sa ii ajute,mai putin aia cu tatal plecat care nu am inteles nici macar de ce au bagat-o in concurs
kiki
Nov 13 2006, 07:54 AM
CITAT(mozlaura @ Nov 13 2006, 06:42 AM) [snapback]130700[/snapback]
...
aia cu tatal plecat care nu am inteles nici macar de ce au bagat-o in concurs
Pai ca sa aiba bani din care sa traiasca, ca de aia e tatal ei acolo...nu a venit la emisiune ca nu ar avea tatal ei bilet de avion...
AnCuTzA
Nov 13 2006, 11:13 AM
Ei lasa ca .. la un salar de politist te poti ajunge cu banii toata familia ... nu era pt bani ca nu are bani ci ca sa il aduca pe tatal ei dar nu au zis de ce nu poate veni in tzara....aceeasi parere o am si despre baiatul din cluj cu cainii vagabonzi...da sunt si cainii niste fiinte dar ... oamenii sunt pe primul loc nu ?Era culmea sa castige el si sa piarda cazuri grave
maria75
Nov 13 2006, 12:54 PM
Eu imi doresc ft mult sa castige Elena si Cornel( parca). Povestea fratelui m-a impresionat si e cazul cel mai trist. Tipul celalalt in carucior macar are o tipa care vrea sa aiba copii cu el. Adriela cu ai ei...no comment. Streaper-ul ala...la fel. Mi-a parut rau si de mamica aceea care lupta pt copilul ei...Dar asta e! Insa baiatul de 23 de ani din scaunul cu rotile...nu stiu, e atat de trist...Pt el bucuria inseamna sa aiba un carucior mai bun. Toti ceilalti mai au compensatii in viata. O sa-l votam negresit.
Khadra
Nov 13 2006, 02:59 PM
Sper sa castige Elena si Cornel au fost cei mai constati in evolutii au fost cei mai buni iar sambata chiar am fost dezamagita de juriul si chiar am impresia ca se majluiesc voturile .Niciodata nu au fost laudati la scena deschisa Elena si Cornel sunt absolut extraordinari ,iar Cornel e super talentat face fata la orice stil de dans .Iar nota 8,5 hahahhaa Mihai Petre parca il cheama e frustrat ca se poate dansa fff bine chiar si intr-o saptamana de antrenament si el a luptat ani de zile sau ???Ce greseli fratilor ....... Smiley si Adriela hmmm ziceau ca au facut greseli dar pe linie 10 infine au dansat frumos dar nici Elena si Cornel nu erau mai slabi si eu zic ca meritau si ei 10 .Infine ........
Anaxor
Nov 13 2006, 04:26 PM
Eu sper sa se gaseasca pentru fiecare o ,,zana buna `` sau un ,, mos craciun`` care sa i ajute sa-si rezolve problemele care le au .
Nu pot sa spun ca imi daoresc sa castige cineva anume .
maria75
Nov 25 2006, 12:01 AM
Stau si ma uit la Ghita...Cu sotul meu. Nu ne vine sa credem cata durere exista in lumea asta. Am ramas uitandu-ne in gol, cu ochii in lacrimi. Fireste ca i-am votat. Nu putem decat sa le tinem pumnii Elenei si lui Cornel. Un cuplu minunat, elegant...
bai frate, o echipa buna de la inceput si pina la sf pe locul 3...ma bucur macar ca au luat ceva banuti pt carucior. Nu stiu daca ati obs, dar Ghita avea un carucior vechi si rigid...No asta e...dar inclin sa o cred pe Khadra. ceva nu a fost in regula cu notele date de juriu...
aurash1
Nov 25 2006, 12:06 AM
Si mie mi-a parut f rau ca au plecat Elena si Cornel...au fost un cuplu constant in evolutii, au dansat f bine toate stilurile si acum in final au fost singurii, dupa parerea mea, care au dansat vals asa cum scrie la carte. Pacat! O fi ceva in neregula cu voturile ca s-a vazut si la case mai mari...vezi "Mari romani" de pe TVR.
velijenco
Nov 25 2006, 01:10 AM
AnCuTzA
Nov 25 2006, 01:18 AM
Velijenco mi`ai luat`o inainte
Da felicitari castigatorilor.Dupa CAZ ei au meritat sa castige dar dupa evolutia dansului si dupa pricepere merita Smiley cu Adriela.Imi pare rau pt ei,parintii pareau multumiti de "premiu" probabil ca vor putea rezolva ceva cu banutii

...si acu plang...a fost si e cel mai tare concurs umanitar !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.