Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Filmuletele Baby Einstein
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
Pages: 1, 2, 3
Kitte
Am gasit pe CZONE torentul pentru Baby Einstein MEGA PACK. Acum il downloadez si merge cu cam 3.5mb/s. Are aproape 30gb.
La descriere spune ca ar contine:
Baby Bach
Baby Beethoven
Baby Davinci
Baby Beethoven
Baby Galileo
Baby Dolittle
Baby - My First Signs
Baby Mozart -
Baby Neptune -
Baby Noah
Baby Einstein Numbers Nursery
Baby Einstein - Santa's Music Box
Baby Shakespeare
Baby Wordsworth
Baby World Animals
Baby.Einstein.Baby.Van.Gogh.World.Of.Colors-Albert
Baby.Einstein-Baby.MacDonald
Baby.Einstein-Baby.Newton
Baby.Einstein-Baby's.Favorite.Places
Baby.Einstein-From.Head.To.Toe
Baby.Einstein-Language.Nursery
Baby.Einstein-Neighborhood.Animals

Daca cumva si merg, ii lipseste ceva?
andramer79
Buna fetelor!Dar nu le are nimeni pe suport CD sau DVD????????/Multumesc pentru raspuns.Am toata aparatura necesara asa ca sper sa ma descurc. :8:Buna "roxina" ,As dori si eu filmuletele entru copii.Putem face cumva sa le avem si noi??? mwah.gif
dana_martie
Cred ca e mai greu ca suntem din localitati diferite.. eu m-am chinuit sa le descarc de mi-au sarit ochii 4.gif ca pauzele pe rapidshare te capiaza.. Am vrut sa le comand de pe amazon, DVD-uri si carti livreaza si in Ro! numai ca dvd sunt format 1, exclusiv pt America 4.gif ma rog pt aparatele lor.. si uite asa, motivata, am rabdat pana am descarcat tot 4.gif
Multumesc mult fetelor care ne-au impartasit linkurile! 6.gif
PS njumai baby bach lipseste, am gasit un link dar care este expirat 2.gif PPS puiul reactioneaza asa frumoooos... cand il vad cum se hlizeste la puppets aia, imi vine sa-l mananc! 8.gif
irina_b48
Eu am baby bach in varianta avi. Descarcata de sotul meu de pe un torent. Facem schimb de "experienta" cind ne-om vedea 4.gif
Danonino
BUNA! Nimeni nu mai cauta Baby Einstein? 2.gif Eu am copiat o parte din ele cand Davi era mic dar le-am pierdut.Acum as vrea sa le descarc din nou dar n-am mai reusit.Oare adresele sunt prea vechi?Stie cineva altele care merg?
Multumesc anticipat!
mirangela
QUOTE(Danonino @ Apr 25 2009, 10:15 AM) *
BUNA! Nimeni nu mai cauta Baby Einstein? 2.gif Eu am copiat o parte din ele cand Davi era mic dar le-am pierdut.Acum as vrea sa le descarc din nou dar n-am mai reusit.Oare adresele sunt prea vechi?Stie cineva altele care merg?
Multumesc anticipat!

Nici eu nu reusesc. Adresele sunt vechi. Poate ne ajuta cineva, poate aalina, ca am citit ca se oferise, candva, sa le trimita prin posta celor interesati. Doresc sa cumpar cateva CD-uri din colectia Baby Einstein pentru Andrei, care are 8 luni. Colectia Baby Genius, pe care am gasit-o in Cora si pe site-ul Provideo o cunosc, nu se compara.
Astept cu nerabdare un raspuns.

irina_b48
Eu am reusit sa le adun pe toate. In afara de site-urile pe care le stiti, le-a gasit sotul pe un torent, iar doua am cumparat de pe site-ul britanic amazon. Nu va pot ajuta cu descarcatul, dar dati-mi detalii despre ce vreti si vom gasi o metoda sa le aveti 6.gif
Danonino
Multumesc mult de raspuns.Din pacate noi am vrea cat mai multe(mai putin cele cu muzica) pentru ca momentan nu mai avem niciunul,deasta intrebam de vreo adresa valabila de unde sa le descarc... 10.gif
irina_b48
La pagina 6 aici, in topic, sint scrise tot felul de site-uri. la ele v-ati referit ca sint vechi?
Cele cu muzica (Mozart, Beethoven, Bach) mi se par foarte reusite pentru virste mai mici. Fetitei mele i-au placut foarte tare. Abia ulterior am trecut la cele "cu tematica".
sorinik
Eu m-am cam lecuit de baby Einstein. Sunt atat de bune, il tin atat de ocupat cand ai treaba, incat ajunsese toata ziua sa ceara numai Baby Einstein. Chiar si acum, la mai bine de o luna de cand l-am intarcat de la Baby Einstein, soacra-mea trebuie sa ascunda laptopul in dulap pe timpul zilei ca sa nu ne faca scandal. A invatat sa deschida singur unitatea de CD, sa puna CD-ul, sa-i dea drumul si zice "pei" (play).
irisa
Noi am inceput cu Tom si jerry si la inceput a fost scandal daca nu ii puneam, dar acum se mai uita si la alte desene,, chiar daca Tom si Jerry sunt inca preferate 3.gif Se mai uita si la Adibou-Aventuri in corpul omenesc, dar cateodata.
Baby Einstein am descarcat si eu cateva, dar nu a fost prea interesat de ele,, la vremea respectiva, poate am sa mai incerc.
Danonino
71.gif cred ca fiecare puiut are cel putin un desen animat preferat.Noi incercam sa scapam cumva de trenuletul Thomas si cautam Baby Einstein pentru ca atunci cand le-am avut si se uita la ele macar invatase cateva cuvinte in engleza 10.gif .Nu stie nimeni adrese valabile de copiat B.E.?Pe cele de aici le-am incercat fara succes 2.gif
dianablidaru
EU LE AM PE CD DAR ANDREI NU LE-A MAI VAZUT DE MULT.
ersagun
Exista desene animate care sa-i tina nemiscati? Vreau si eu 10.gif 10.gif Ce-i baby einstein, sunt dragute, n-am auzit de ele pana acum, sa nu radeti de mine 71.gif 71.gif
Noi ne uitam pe minimax, impropiru spus de uitam, doar inainte sa adoarma dupa-amiaza dau drumul si se uita pana li se inchid ochisorii dar in rest nu-i intereseaza absolut deloc fool.gif Adica sincera sa fiu mi-ar place mult macar un desen sa fie favorit sau sa se uite macar 10-15 minute, stand in fund, da' slabe sanse 71.gif
In schimb Ersagun se uita la "O-la-la" si la "Dansezi pt mine" (asa-i zice el) 10.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.