Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Concert Stefan Banica Jr.
Discutii Despre Copii > Informatii > Cultural
vermy
Ei, ce ziceti de asta, Concert in Decembrie Stefan Banica Jr.????.....mmmmmm
Eu nu voi putea merge, nasc in prima sapt din decembrie, dar am fost anul trecut si a fost super.
Daca ajunge careva dintre voi...poate imi povesteste si mie.... 20.gif
teoo22
As fi interesata sa ma duc dar nu stiu daca voi fi in Bucuresti. Oricum daca am sa merg am sa-ti spun cum a fost.
Nastere usoara!!! pupic.gif
maria75
Sotul meu a fost si el acum 3 ani la un concert al lui Stefan Banica. A zis ca stie sa faca spectacol. Mie personal imi place taaare mult cum canta, timbrul vocii si, de ce nu, melodiile lui sunt de suflet, ft faine. Initial, cand s-a lansat, l-am suspectat de plagiat Elvis, dar in timp si-a creat un stil propriu inegalabil. Nici eu nu o sa ajung.... 2.gif
dafinutza
Noi suntem inca mici. Adica, avem 7 luni. Dar cumnata mea merge in fiecare an la concertul lui. Asa ca dupa, vom avea ce povesti. Pupici si nastere usoara!
veronica_2005
eu meeerg! yahoo.gif 69.gif abia astept. am fost si anul trecut si mi-am promis ca nu mai ratez niciunul. a fost suuuper. am luat si bilete deja, doua vineri pentru mama si tata ca sa stau eu cu bebelina acasa si 8 sambata pentru noi si cativa prieteni. mi-ar face placere sa ma intalnesc si cu voi la concert. 6.gif
(am gasit bilete la Teatrul National, costa 50 sau 40 ron mai in spate si programul este pana la 7 seara; mai am numere de tel de la sala palatului si de pe saituri daca mai vrea cineva bilete... dar le am in sertar la serviciu. daca vreti le postez cand ajung acolo, mai pe la 12-1.)

p.s. e o idee si de cadou pt Craciun, noi am luat pentru parinti si pentru nasi biletele si le-am spus ca sunt cadou de Craciun).
bulinutza26
si eu nasc in adoua saptamana din decembrie asa ca nu ajung la concert.
vermy
Ce bine de cele care puteti merge la concert 20.gif , dar lasati ca o sa gasim si noi , cele care ramanem acasa, pe cineva care sa inregistreze concertul.....sper 4.gif ...... daca nu, va trebui sa asteptam pana il vor da la tv, ca sigur il vor da. Oricum, va urez de pe acum, distractie placuta!!!!!!!!!!!!!!!
mamidetheo
Din nefericire nici noi nu putem lua parte anul acesta la concertul lui Stefan Banica jr. Theo este inca prea mic pentru a lua parte la un asemenea eveniment, si sa-l las acasa...
Sunt o mare admiratoare a lui Stefan Banica jr, iar de 7 ani am reusit sa ajung la toate concertele pe care le-a sustinut in Bucuresti. Fiecare spectacol este unic in felul lui, iar concertele de Craciun sunt extraordinare. Pacat ca nu voi putea fi acolo si eu. 20.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.