Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Copilasi De Toamna- Iarna 2004
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Copilul mic (1-3 ani)
micri
Bine ati venit!!! 6.gif

Si noi avem o bebelina de septembrie scumpa foc si tare nazdravana kiss2.gif 69.gif

Bebelusi de toamna-iarna 2004

Ianuarie 2004:
30--Dany--puiut de Cristink

Septembrie:
Evybaby--puiut de Micri
16--Roberta Valentina--puiut de Cina

Octombrie:
4--puiut de Melapitica
7--Andrei Alexandru--puiut de Piscoto
10--Alexia--puiut de Gabi123

Noiembrie:
19--Miruna--puiut de Crisac
22--Alexandru Iulian--puiut de Anda74

Decembrie:
18--Alexandra--puiut de ClaudiaS

Ianuarie 2005:
1--puiut de Eli
piscoto
Noi avem un Andrei Alexandru de Octombrie 2004.
Sanatos, voios, plin de viata, mananca bine, vb mult(mama, tata, dada, dodo, etc) si peste cateva zile sau saptamani asteptam sa-si dea drumul la mers. El merge deja cu hamul de vreo 2 luni.
gabi123
Si noi avem o bebelusa de 10 octombrie 2004, Alexia. Tocmai am facut un an, mergem singurica si facem numai traznai.
cristinik
Bine v-am gasit.........sa va traiasca puiutii.

Si noi avem un nazdravan, il cheama Dany si este bucuria noastra, cel mai rasfatat baiat. Este nascut in ianuarie 2004.
melapitica
Si noi avem o bebica nascuta pe 04 Octombrie 2004. Merge de la 11 luni si o saptamana si de atunci nu-i stau picioarele nici o clipa, este foarte nazdravana. Sa va traiasca bebeii.
crisac
Bine v-am gasit mamici si pitici de toamna-iarna! Cred ca ne incadram si noi aici cu Miruna, nascuta pe 19 noiembrie 2004. Este o dragalasa, frumoasa si desteapta (normal.. 4.gif ), merge de la 11 luni, dar mai inainte de asta s-a catarat. 35.gif Spune mama, tata, tati, papa, bebe, Ana, Ada (Alexandra), dabi (adica bine), unie (unde), da, nu, face am am (ham ham), danseaza. Este un copil jucaus si foarte vesel! 8.gif
ClaudiaS
Si noi vrem aici! Mami Claudia si Alexandra pui mic nascuta in 18 decembrie 2004. O sa va scriem mai des si mai mult, dar acum avem o problema si cautam info despre reactii dupa ROR... Cand ne trece febra intram la povesti si laude. 3.gif
anda74
Sa va traiasca puii!Eu abia am descoperit situl si pot spune ca este super.Bebelul meu se numeste Alexandru Iulian si s-a nascut pe 22 noiembrie 2004,la maternitatea Giulesti.A avut 4.050 g si 54 cm.Acum avem 1 an si aproape 2 luni,mergem in picioare,vorbim,atat cat este necesar 4.gif ,ma-ma,ta-ta,dedea,la-la,pa-pa,da...etc si facem boacane.
eli
Si noi avem o fetita de 1an.Este nascuta pe 1 ianuarie 2005.In acel an am petrecut cel mai frumos revelion.Inca nu a inceput sa vorbeasca- spune dor mama, tata si gol-dar merge de la 9luni.
ClaudiaS
Anda, Eli, bun venit!

Noi am avut niste reactii tare nasoale dupa ROR: 3 zile febra si 2 zile bubite. Apoi dupa 1 zi a inceput o viroza si i-a pierit toata pofta de mancare, tusea rau, ii curgea nasucul...A mancat doar prin biberon de-am ajuns sa-i dau ca la 5 luni supa paserata cu tetina de cereale sa isi ia macar portia de legume si carne. A durat 2 saptamani toata treaba, acuma e mai bine, mananca bine, nu mai tuseste. Tare rau e sa-ti fie copilul bonavior...n-am putut manca, nici dormi 3 saptamani, dar a trecut si sper sa nu mai avem parte de asa ceva.

Si-a imbogatit vocabularul cu "bebe" si "nenea" ( diferit de "nene" de la cucu-nene). Primul "nenea" i l-a adresat lui Mircea Radu cand l-a vazut la TV. 10.gif Ii plac tot mai mult papusile. Daca e televizorul aprins, se uita la reclame. Daca e in alta camera si incep reclamele lasa tot ce face si fuge la TV. Are si reclame preferate, dar cred ca, in primul rand, o atrage muzica. Este reclama aia la Orange cu cei doi tineri care la inceput sunt timizi, apoi tot mai apropiati si nu stiu cine canta melodia si cum se numeste sa i-o caut pe net. Melodia e ceva de genul " Tonight you're mine completely, you give your love so sweeetly,......" Daca stiti ceva despre ea, please help me!!!
cina
Si noi avem o bubulina nascuta pe 16 septembrie 2004..Se numeste Roberta Valentina si a avut la nastere 2.900g .Acum avem 1an si patru luni ,mergem de la 11 luni,intelegem aproape tot ,facem cu ochiu,dansam sunt si un pic cam batausa,iar la tv stam numa pe canale de muzica,si de vb avem cuvinta ca de ex; ali( de la alexandra) mama,tata ,pipi,caca,papa,mia(a mea) didi ,ana,apa,si cea mai mare placere o avem la trintit usi si sertare la mobila de bucatarie ,iar acum pup toti bb de pe forum 8.gif
ClaudiaS
Ce ziceti de-o listuta ca sa ne cunoastem mai bine? 3.gif

Ianuarie 2004:

Septembrie:
Evybaby--puiut de Micri

Octombrie:
4--puiut de Melapitica

Noiembrie:

Decembrie:

Ianuarie 2005:
1--puiut de Eli

Fetelor, mai veniti cu info sa completam lista. Va pupam! mwah.gif
cristinik
Claudia, multumim ptr. listuta 6.gif La noi poti trece si data? 30 ianuarie 2004, multumim 6.gif
cina
foarte draguta listuta good.gif mai vrem bebici pe listuta .
ClaudiaS
CITAT(cristinik @ Jan 29 2006, 02:41 PM)
La noi poti trece si data? 30 ianuarie 2004, multumim 6.gif
[snapback]36551[/snapback]

Am adaugat. Mai asteptam completari daca e cazul...

Noi avem o mica problemuta...ii cam curge fetei nasucul de vreo saptamana, dar nu face febra, nu tuseste, nu stranuta des. Asa ca astept sa treaca de la sine. Mai trist e ca nu iesim afara pana nu-i trece, doar pana la masina in caz de nevoie.
cristinik
Multumim Claudia 6.gif Asta este perioada racelilor la bb, bine ca nu este mai grav. Dany a avut o faringo-amigdalita tare urata, a trebuit sa-i faca in injectii 2.gif Bine ca am scapat. Ai incercat sa-i dai oscilococcinum? Este f. bun si poate ii trece mai repede. Sanatate la bbica 6.gif
danadoditoiu
Ne primiti si pe noi?Ana-Teodora s-a nascut pe 11 febr.2005 cu gr.3,700 si 50cm.Este o bb-lina tare dulce si deocamdata nu merge singura ,decit tinuta de mina.
Ginutza
Salutare mamicilor si bebelusilor de toamna - iarna 2004!!!! Ne alturam si noi listei voastre si... cine stie, poate mai schimbam impresii, experiente, emotii, poze, retete, si orice altceva mai poate fi schimbat:)))))))))))) Salutare mamicilor si bebelusilor de toamna - iarna 2004!!!! Ne alturam si noi listei voastre si... cine stie, poate mai schimbam impresii, experiente, emotii, poze, retete, si orice altceva mai poate fi schimbat:))))))))))))
Asadar:
Mamica - Ginutza, maine-poimaine 32 ani, Bucuresti
Puiul - Matei, nascut la 23 noiembrie 2004 - cea mai fericita zi din viata mea!!!!!
Va pupam!!!!![COLOR=green][SIZE=7]
vlad_mom
Si noi! 15 noiembrie 2004!
ClaudiaS
Cu imbunatatirile de rigoare... 3.gif

Ianuarie 2004:

Septembrie:
Evybaby--puiut de Micri

Octombrie:
4--puiut de Melapitica

Noiembrie:
15--Vlad--puiut de vlad_mom
23--Matei--puiut de Ginutza

Decembrie:

Ianuarie 2005:
1--puiut de Eli

Februarie:
11--Ana Teodora--puiut de danadoditoiu

Ei, cam astia suntem noi...bebelusii de toamna-iarna 2004.
Alexandra e OK acum. I-a trecut rapid raceala. Toata ziua vorbeste, ne arata tot ce stie, se da in spectacol cand vine cineva la noi, dar numai daca ii place persoana. Ii plac papusile, cuburile cu care se construieste-ii place sa desfaca si sa le imprastie peste tot. Ii place mult muzica, danseaza, fredoneaza si ea. Ii plac in special ritmurile Metallica, trage niste dansuri de nu mai putem de ras.
Cu mancarea e destul de bine, doar ca nu mai bea deloc lapte, nici simplu, nici cu cereale, nici cu Nesquick, nu vrea deloc. L-am inlocuit cu iaurturi. Sper sa vrea iar peste ceva vreme.
Cristinik, nu i-am dat oscilococinum niciodata. De la ce varsta e recomandat si cum se administreaza? Alexandra a fost bolnava doar o data, asa ca nu prea am avut de ce sa ii dau ceva pt intarirea imunitatii. Pediatrul nostru nu ne-a zis ca ar fi nevoie. Si, cand a fost bolnava, a facut o forma usoara.
piticuta
HELLO!!!

Va asteptam la concurs MISS SI MISTER MARTISOR!!!! (In clubul mamicilor!!!)

Grabiti-va! Azi e ultima zi!!!!
melapitica
Claudia, imi cer scuze dar cred ca ma omis sa-ti spun cum se numeste pitica mea. O cheama Ioana Gabriela si este foarte nazdravana.
ancalorin
yahoo.gif si eu m-am nascut pe 19 septembrie 2004 ... 6.gif
ClaudiaS
Cu alte imbunatatiri... 3.gif

Ianuarie 2004:

Septembrie:
Evybaby--puiut de Micri
19--Lorin-Andrei-- puiut de ancalorin

Octombrie:
4--Ioana Gabriela de Melapitica

Noiembrie:

Decembrie:

Ianuarie 2005:
1--puiut de Eli

Februarie:

Ce mai spun puiutii vostri?
A mea domnisoara vrea doar in pat sa doarma noaptea, iar de ieri face figuri si la somnul de amiaza. Nu mai vrea la ea in patut. Problema e ca cineva trebuie sa doarma cu ea sa nu cada din pat... Iar eu ziua nu am timp de somn de frumusete. 2.gif

Fetelor si fetitelor, cu intarziere va urez o primavara minunata!
melapitica
Claudia iti multumesc pentru rectificare. Si Ioana, doarme si la pranz si seara in patul mare, adica langa mine, mi s-a intamplat si mie sa-mi cada din pat, dar numai noptea. La pranz nu a cazut niciodata si nu dorm langa ea. Eu i-am pus langa pat un burete, ca in caz de cadere sa mai atenueze socul.
liviu
mwah.gif mwah.gif sa traiti toti bebelusii de toamna iarma 2004. Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi...si cu noroc.
merry
Bine v-am gasit ,mamici de puiuti!
Treceti-ne si pe noi pe lista voastra:puiut Daria-Maria 14 ianuarie 2004
ClaudiaS
Din nou imbunatatiri... 3.gif

Ianuarie 2004:
14--Daria-Maria--puiut de Merry

Septembrie:
Evybaby--puiut de Micri
19--Lorin-Andrei-- puiut de ancalorin

Octombrie:
4--Ioana Gabriela de Melapitica

Noiembrie:

Decembrie:

Ianuarie 2005:
1--puiut de Eli

Februarie:

Noi dormim de mult timp in patul mare. Am vandut tarcul ca ocupa loc degeaba. De ceva vreme se culca singura dupa-masa, dar o pandesc sa vad ce face ca nu pot sta linistita. E tare mamoasa, se alinta. Pana acuma ma striga "mama", apoi "mami", acum sunt "a-mi" 10.gif Stie cum fac multe animale, le recunoaste in carti sau afara daca le vede, spune Hello, dar pe limba ei este "eilo", stie multe cuvinte, numaram pana la 4, dar ei ii plac "tei, patu" =3,4, face gimnastica si numara "tei, patu".
Nu prea mananca, e tare mofturoasa, din cauza asta e si micuta, tot pe la 9 kg. In inaltime avea 86 acum o luna jumate.
In rest a facut 2 amigdalite in 2 luni. Le-am tratat cu antibiotic. A fost tare nasol ca nu ia medicamente oricat de bune ar fi si trebuia sa o pacalesc cu iaurt, cu suc etc. 2.gif

Mai povestim si alta data ca acuma e tare tarziu! 6.gif
sirod
Ingros si eu randurile lunii Octombrie 2004 ...

Alexander Edward - 1 Octombrie 2004

Oh ! Acum vad ca ati trecut si in 2005 - asa ca plusez si ma duc pana in Decembrie ...

Flavia Gabriela - 9 Decembrie 2005

P.S. Dupa cum vedeti fetelor sunt disponibila pentru o arie mare de discutii -

Sa va povestesc putin de noi ...

Alex - 19 luni

BRAVO
- Doarme si adoarme singur fara probleme
- Vorbeste pe limba lui - dar toata ziua
- Este foarte atletic si energic comparativ cu cei de varsta lui de pe aici
- Nu a fost bolnav niciodata pana acum

NU NU
- manaca greu
- mi se pare prea activ si lipsit de rabdare (poate e prea mic)

Ma mai gandesc ...
mihaela parauan
Cam tarziu, dar v-am descoperit si noi.
Dora Cristiana - 18 decembrie 2004 si inca de la nastere am arat lumii ca suntem mare (53 cm si 3,700 kg) si stim sa tipam ( yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif )
Mergem de la 11 luni (singura) si de cand mergem la cresa am invatat sa ne aparam. Stiu sa "bat" daca cineva ne loveste, iar daca incearca sa-si bage mana in gurita noastra, muscam si nu lasam pana ce nu ne da mami peste gurita. 68.gif 68.gif
In rest suntem foarte cuminte. Mancam tot, de dormit dormim singurica, din cand in cand, si de alintat, tot timpul ne alintam. 25.gif
Pupici la toti bebeii. mwah.gif
mamicaalina
Andrei
28 octombrie 2004

Ginutza
Buna! Intram si noi in club! Matei - 23 noiembrie 2004. 2,550 Kg la nastere si 47 cm, nastere naturala, nascut cu o malformatie - hipospadias glandular (deci, la cocosel) pe care am operat-o la 8 luni, dar inca nu e rezolvata...
In rest... suntem OK, am trecut cu greu de o probleme in urma unei enterocolite (6 luni dupa a facut numai caca moale, fermentat si nedigerat), dar care s-a rezolvat de la sine (se pare ca a ramas cu intestin iritabil in urma tratamentului cu antibiotice administrat in spital pentru enterocolita). Ultima nebunie a fost un streptococ pneumoniae pe care l-am tratat si sper ca s-a dus (o sa vedem rezultatele peste o saptamana cand facem din nou analize).
Vorbim mult de tot, stim cateva poezii de Elena Farago cap-coada, cantecele de pe CD-ul "cutiuta muzicala", stim culorile, formele geometrice, inclusiv hexagon, pentagon si paralelogram. Spunem impreuna "Scufita rosie" si Tatal nostru.
Facem istericale foarte urate atunci cand ni se interzice ceva si mami nu stie cum sa le gestioneze, escaladam mobila, masa, taburetii, tot, ne folosim de orice lucru pe care ne putem catara ca sa ajungem cat mai sus. Ne-am spart buza de jos de doua ori, prima oara am cusut-o la urgente la G. Alexandrescu, dar intr-o ora am mancat cele trei fire, iar a doua oara n-am mai fost la doctor, ca... n-avea rost sa ne chinuie iar cu cusutul, asa ca a rezolvat-o mama acasa cu Tantum verde...
Cam astea ar fi, in mare, povestile noastre.
Baby
Buna ,intram si noi in clubul copilasiilor nascuti in 2004.
Alexandra-Cristina, 18 octombrie 2004 6.gif
Maria Laura
si Miranda s-a nascut pe 18 octombrie 2004, la Municipal, prin cezariana( neprogramata).
A avut 3,400kg si 48cm.A avut colici pina la trei luni, dar numai ziua.
la un an jumate stia sa citeasca aproape tot alfabetul de tipar( are o cartcica cu multe imagini si ne intreaba ce e asta, iar noi ii spunem, inclusiv literele; si asa ne-am trezit ca a invatat alfabetul!).
E foarte vesela si vorbareata, si ne intelegem foarte bine.Desi are o personalitate puternica, e atenta la ce i se spune si e ascultatoare.
Ultima chestie dragalasa, care ne-a induiosat la lacrimi: seara inainte de culcare ne pupa si spune "acum, in patut!".Cu doua seri in urma, ne-a pupat si a zis:"acum, suntem fericiti!"
...si suntem tare fericiti!

[attachmentid=14948] [attachmentid=14949]
Baby
C e haioasa este fetita ta.Apropo,si noi tot prin cezariana neprogramata,si tot 3400kg,si 51 cm.
Maria Laura
CITAT(Baby @ Nov 10 2006, 10:36 AM) [snapback]128959[/snapback]

C e haioasa este fetita ta.Apropo,si noi tot prin cezariana neprogramata,si tot 3400kg,si 51 cm.

Ianltuta fetita ta! Sa va traiasca!
Baby
multumim la fel.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.