micri
Sep 19 2005, 12:05 PM
Bine ai venit in clubul nostru!!!!
...inca mai schimbam scutece
...vino cu noi sa schimbam impresii pe aceasta tema, si pe teme legate de pitici care poarta inca scutece... si , sa ne lamurim nedumeririle
.
AllyMcBeal
Sep 19 2005, 12:48 PM
Noi schimbam doua numere de scutece:2 si 5.Noroc ca cele de nr mare le mai folosim doar noaptea si la iesiri in oras.Se goleste baxul mai greu,in schimb,luam intr-o veselie cele nr 2.
Am trecut cu cea mica si de o saptamana de eritem fesier,tratat in cele din urma cu Cutaden,dupa incercari fara succes cu Petrini,Bepanthen,pudra,Nidoflor etc.
Am gasit la Metro pleduturi din material de scutec,utile pentru ''fundul gol''.
anaida
Sep 19 2005, 01:14 PM
He-H! Noi am scapat de scutece de vreo 3 luni...dar peste apx o luna o luam de la capat asa ca tot va trebui sa ma insriu aici! Ne revedem atunci!
mihaela-stefi
Sep 27 2005, 02:48 PM
CITAT(anaida @ Sep 19 2005, 01:09 PM)
He-H! Noi am scapat de scutece de vreo 3 luni...dar peste apx o luna o luam de la capat asa ca tot va trebui sa ma insriu aici! Ne revedem atunci!

[snapback]5695[/snapback]

si eu am fetita de 23 luni inca mai are scutec nu vrea deloc pe olita vrea numai sa se joace cu ia cum ai facut ca am ajuns la capatul puterilor de citeva luni o trimit la olita si ea nu si nu
AllyMcBeal
Sep 28 2005, 11:03 AM
Mihaela,eu am lasat-o pe fetita mea in fundul gol prin curte (era cald) si mai facea pe-acolo - dar se uita cum curge si-mi zicea ''caca,caca'' - mai venea sa ma anunte... Apoi am lasat-o si prin casa fara scutec,i-am cumparat chilotei cu desene si-i tot repetam:''Vezi ca n-ai scutec,sa nu faci pisu pe chilotei,ca plang pisicile/cateii din desene''.Din cand in cand ii mai aminteam ca n-are scutec,o mai intrebam daca nu face (dar nu se pun intrebarile cu NU in fata ,de genul ''Nu faci pisu?'',ci o intrebi ''Faci pisu? Vine pisu?''
Drept e ca la inceput accidentele sunt mai dese,uda chilotii si pantalonii,dar apoi incepe sa-ti spuna dupa ce se scapa un pic,iar apoi anunta din timp.
In orice caz,nu trebuie certat copilul daca s-a udat pe chiloti.
Trebuie trecut la chiloti neaparat,ca scutecul nu-l lasa singur sau de buna voie.
mihaela-stefi
Sep 28 2005, 11:19 AM
CITAT(AllyMcBeal @ Sep 28 2005, 10:58 AM)
Mihaela,eu am lasat-o pe fetita mea in fundul gol prin curte (era cald) si mai facea pe-acolo - dar se uita cum curge si-mi zicea ''caca,caca'' - mai venea sa ma anunte... Apoi am lasat-o si prin casa fara scutec,i-am cumparat chilotei cu desene si-i tot repetam:''Vezi ca n-ai scutec,sa nu faci pisu pe chilotei,ca plang pisicile/cateii din desene''.Din cand in cand ii mai aminteam ca n-are scutec,o mai intrebam daca nu face (dar nu se pun intrebarile cu NU in fata ,de genul ''Nu faci pisu?'',ci o intrebi ''Faci pisu? Vine pisu?''
Drept e ca la inceput accidentele sunt mai dese,uda chilotii si pantalonii,dar apoi incepe sa-ti spuna dupa ce se scapa un pic,iar apoi anunta din timp.
In orice caz,nu trebuie certat copilul daca s-a udat pe chiloti.
Trebuie trecut la chiloti neaparat,ca scutecul nu-l lasa singur sau de buna voie.
[snapback]6433[/snapback]
problema e ca ea stie ce face ma anunta stie ca trebuie sa mearga la olita dar nu vrea sa o foloseasca nici in ruptul capului daca insist sa steie sta un pic dupa care se ascunde undeva si face,si eu am inceput sa o las fara scutec deja din vara dar vad ca nu rezolv nimic vine iarna si noi tot ca la inceput am ramas,olita i-o las tot timpul sa o vada se aseaza pe ia se joaca se uita la televizor stind pe ia isi da ea pantalonasi jos si se aseaza dar cind vrea sa faca ceva se ridica isi trage pantalonasii sus se ascunde pe undeva si face
Criss_B
Oct 1 2005, 11:37 PM
Hi-hi-hi!!!

cate cluburi prin forumul acesta
hai sa ne inscriem si aici

si noi mai schimbam scutecele, vreo 1-2 pe zi, numarul 4 de la Pampers... ca facem deja kk la olita si suntem chiar serioase si ne dam seama cand e vremea ... uneori mai uitam sau vine prea repede ca sa mai ajungem acolo

asa ca se mai intampla si ce nu ne place

... dar per total e bine... cred ca ne vom invata cat de curand si cand sa facem pipi (poate dupa ce o incepe sa vorbeasca... sa pricep si eu ce vrea de la mine

) acum comunicam prin semne - cand e cineva in baie vine si ea repede si e revoltata (pe limba ei) asa ca trebuie sa scoatem olita si e bine

sau, daca e prin casa, vine la mine si se screme si se tine de burtica - si uite-asa fugim la baie si ori la olita, ori la wc face ce trebuie si apoi suntem fericite amandoua
CRISTINA BARBASCU
Oct 7 2005, 05:41 PM
CITAT(Criss_B @ Oct 1 2005, 11:32 PM)
Hi-hi-hi!!!

cate cluburi prin forumul acesta
hai sa ne inscriem si aici

si noi mai schimbam scutecele, vreo 1-2 pe zi, numarul 4 de la Pampers... ca facem deja kk la olita si suntem chiar serioase si ne dam seama cand e vremea ... uneori mai uitam sau vine prea repede ca sa mai ajungem acolo

asa ca se mai intampla si ce nu ne place

... dar per total e bine... cred ca ne vom invata cat de curand si cand sa facem pipi (poate dupa ce o incepe sa vorbeasca... sa pricep si eu ce vrea de la mine

) acum comunicam prin semne - cand e cineva in baie vine si ea repede si e revoltata (pe limba ei) asa ca trebuie sa scoatem olita si e bine

sau, daca e prin casa, vine la mine si se screme si se tine de burtica - si uite-asa fugim la baie si ori la olita, ori la wc face ce trebuie si apoi suntem fericite amandoua

[snapback]6766[/snapback]
hai si noi pe langa voi,ca uitasem cum e sa cumperi scutece cu baxul si sa se termine cat ai clipi din ochi!la cele 2 luni ale noastre schimbam scutece fara nr,dar sanatoase sa fim ca totul merge inainte
semnat,Adriana Mariela
elle
Oct 11 2005, 08:48 AM
noi, mai nou, am trecut deja la nr.4 la scutece.le schimbam ori de cate ori este nevoie (folosim pampers inca de la nastre + servetelele umede).suntem ff.multumiti, nu am facut decat un usor eritem fesier, dar asta ca mami a inlociut piersicutza de toate zilele cu nectarina
in skimb, cand vine vorba de facut toaleta cu servetzelele umede, doamne...ce placere...si la colici taceam de bine ce era.de fapt noi suntem pasionati dupa "pupacitu'n fund "21:
dianamariad
Oct 11 2005, 12:27 PM
Noi suntem la nr 3 la Pampers si in maxim o luna cred ca vom avansa...puiul e extrem de activ, are aproape7 kg si 61 cm. Voi ce folositi pentru ca fundutul lui sa fie uscat si sa nu se lipeasca tot de KK??
elle
Oct 11 2005, 01:00 PM
diana, la noi funduletzul se lipeste de kk doar cand suntem plecati, si nu "aud" cand face
il aud pt.k "se screme"
deci, daca e skimbat exact in mom.in care face , nu se lipeste nimic (dar nu se poate intotdeauna), dar in rest, nu-i dau cu nimic, caci am intzels k nu ar fi indicat.
ellagiana
Oct 11 2005, 06:20 PM
fetelor, pe mine Karina m-a secat la inceput cu pampersii...pana la o luna schimbam si 12-13/zi...ca mananca la 2 ore si pana atunci facea si kk mai la fiecare masa...acum am mai rarit schimbarile ca face kk doar o data-de 2 ori/zi, in schimb e mare pipicioasa si sunt bucuroasa ca trecem noaptea doar cu o masa si de multe ori n-o schimb decat daca e pampersul plin, altfel pana dimineata stam cu cel de dupa baita de seara...ea ma anunta cand face

, se screme si incepe sa

...nu apuca sa se ususce kk ca stie sa se faca auzita cand are nevoie de ajutor

...nu s-a iritat nici o data si nu i-am dat deloc cu creme sau pudre impotriva iritatiilor, am lasat pielea sa respire ca si-asa sta toata ziua in scutec.
Si ma gandesc serios sa-i incalzesc servetele umede ca s-a facut deja frig si se strange toata cand o sterg...incepusem sa-mi storc creierii la cum sa fac sa i le incalzesc sa nu se usuce, dar am auzit ca pe-aici exista baby wipes warmer si tare ma bate gandul sa investesc intr-unul ca am auzit ca e tare bun.
micri
Oct 11 2005, 06:28 PM
Ella ,
Daca nu e frig in casa, nu cred sa fie cazul sa incalzesti servetelele
Sau le poti tine pe un calorifer care nu e f. fierbinte
butterfly
Oct 11 2005, 09:24 PM
eu una nu incalzesc servetelele si cum zicea si micri,nu cred ca in casa ar fi nevoie.la darius ii place enorm de mult cand e sters.ii place f mult sa stea in fundu` gol e tot numa un zambet deja cand incep sa il dezbrac si de un timp,cand il schimb,stam vreo 10 minute sa aerisim un pic
Criss_B
Oct 11 2005, 09:33 PM
Nici eu nu incalzesc servetelele umede... nu pare a avea probleme pentru ca le tin putin in mana inainte de a o sterge si se incalzesc de la mine...
Cat despre statul dezbracat(a) - Sonya este o figura... cum simte ca nu mai are decat maieutul si pampersii incepe sa zburde si sa faca piruete si sa faca "tup!" doar ca nu se ridica de la sol (inca nu s-a prins cum sa-si pastreze echilibrul, asa ca nu sare de-adevaratelea

)... iar cand venim de la baie si o sterg ma intoarc o clipa cu spatele la ea si stiu ca atat a asteptat - ea e fuga in celalalt colt al patului si rade toata la mine si se fereste sa nu o prind... dar noua ne place tare mult sa stam la aer cat se poate de mult
gilly
Nov 4 2005, 12:15 PM
noi am avut o incercare peste vara-fara pampers
ne mai scapam putin,totul mergea spre bine, adevarul este ca l-am atras intr-un joculet, perioada cu imitatul era inca in toi,
dar ii cumparasem colac mic ptr wc desenat cu catei -adevarul e ca il adora inca
dar din septembrie am inceput cresa si doamnele nu prea se deranjeaza sa ii tina fara scutecel

(le este mult mai comod, dar sunt si multi)
asadar numai acasa stam fara pampers, dar au loc si accidente
vom face progrese, mami e optimista
sibel
Nov 4 2005, 03:19 PM
noua ne place apa. lafiecare pampers suntem la baie si ne uitam in oglinda si ne agatam de prosoape, de periute....si radem in hohote. servetele nu sunt prea interesante ca apa.....
anda
Nov 11 2005, 11:32 AM
buna ziua mamici de bb cu scutecel
intram si noi in club daca se poate
noi folosim nr. 4
dar le-am incercat si pe cele let's go! Mie mi se par mai bune. Nu stiu cum i se par lui bb

. Oricum arata mult mai "sexy" cu astea noi. Mai ales ca am inceput sa exersam primii pasi, deci: LET'S GO.
romangabriela
Nov 11 2005, 12:16 PM
CITAT(elle @ Oct 11 2005, 02:55 PM)
diana, la noi funduletzul se lipeste de kk doar cand suntem plecati, si nu "aud" cand face
il aud pt.k "se screme"
deci, daca e skimbat exact in mom.in care face , nu se lipeste nimic (dar nu se poate intotdeauna), dar in rest, nu-i dau cu nimic, caci am intzels k nu ar fi indicat.
[snapback]8199[/snapback]

asa e
g_nicoleta2000
Nov 11 2005, 02:36 PM
Daca-i club si noi acolo.
Noi folosim servetelele umede doar pentru pipica, la treburi mai serioase mergem sa spalam funduletul la chiuveta. Asa nu mai consum 72 de servetele in 3 zile de nu intelegea vanzatoarea de la farmacie ce fac cu ele si spalatul cu apa calduta mi se pare mult mai igienic.
Alexandra se entuziasmeaza la orice spalare si trebuie sa fiu atenta sa nu se loveasca la genunchi de chiuveta. Din cauza ca se agata de toate lucrurile de pe chiuveta a trebuit sa cumparam un raftulet sa lasam marginile libere. Uite asa te inveti ordonat in baie.
AdrianaC
Nov 30 2005, 12:33 PM
Si noi am inceput din nou sa schimbam scutece. Uitasem deja cum este, dar ne-am intrat repede in mana. Acum folosim nr 2 (ca 1 nici nu am incercat).
Nu prea ne place cand schimbam scutecele, dar asta este, nu putem sa stam nici murdarel.
moni
Dec 6 2005, 01:57 AM
Am trecut si noi recent la pampersei nr.4. Daca s-ar putea sa nu-i mai punem deloc, Alexandra ar fi foarte fericita... De cate ori ramane in poponeata goala, se declanseaza automat gangureala, zambetul, chiotele si buna dispozitie. Si... cam sta asa in fiecare zi (adunat) vreo 3 ore... timp in care mami ii maseaza piciorusele... si e asa bineee!!!
g_nicoleta2000
Dec 6 2005, 11:46 AM
Moni, imi poti spune si mie cate kg. are bebelusul tau daca ati trecut la nr. 4? Ca noi suntem tot la 3 pt. ca am vazut ca nr 4 are cam multe kilograme de la 7 la 18 parca!?
Si ma nedumereste cum poate acelasi pampers sa-i vina si la un bebe de 7 kg si la unul de 18 kg.
Parca am trece si noi la nr 4 dar oare nu se uda? Offf, multe probleme am mai avut noi cu pampersii!
monicutza
Feb 17 2006, 05:00 PM
Noi suntem mai micuta, doar ce am inceput sa folosim nr. 3 pentru ca am facut copanele mai grasute si nr. 2 deja este mic

Biencuta are 2 luni jumatate si aproape 6 kg. cred vom sta o perioada cu acestea
21ni31
Feb 17 2006, 07:58 PM
Daca-i club, vrem si noi! Andreiutu face in iunie 2 anisori, dar tot cu funduletul in pampers sta, nr. 5 ca are burtica grasa si nr. 4 il strang. Dar sa vezi tumbe cand il mai las in funduletul gol, zburda prin casa de incantare!
kali
Feb 20 2006, 12:49 PM
Vrem si noi in club!! Alexia

mea are 1 luna si 3 sapt.,este un ingeras de fetita cu gropite in obrajori si cu pampers nr.2 la popou.
Miri Haluca
Feb 20 2006, 01:12 PM
Daca e vorba de un club,atunci si noi ne inscriem.Bebe Sara tocmai a implinit 3 luni si am trecut la pampers de la 4-9 kg.de la babylove.
danadoditoiu
Feb 20 2006, 09:57 PM
Pt.Teodora folosesc HAPPY de la 7-18.Sunt f multumita.La vara sper ca o sa scapam definitiv de ele.
chryssrusu
Feb 25 2006, 10:01 AM
Vrem si noi in club! Si noi tot Happy folosim, inca cele de newborn 2-6 kg! se pare ca la pampers avem alergie, ca ne inrosim si ne iritam la 10-15 min dupa ce punem pampers!
emyoko
Feb 27 2006, 06:01 AM
Buna, vreau si eu sa fiu in clubul vostru! Am un baietel de 2 luni, sunt foarte incantata!
petronela_gav
May 16 2006, 11:40 PM
hai şi noi în club
avem aproape două luni de scutece. până acum am folosit doar mărimea 2 (Pampers) şi am încercat şi marimea 3 pentru că mi se părea că îl strîng la picioruş, dar cu nr. 3 mi se pare că sunt largi, l-am gasit ud la spate până la gât.
Ce să fac cum imi dau seama care sunt bune? Am uitat să văspun că Darius are în jur de 5 Kg.
MihaelaG75
May 18 2006, 01:19 PM
Ei...si noi suntem inca la etapa cu Pampers. Am cumparat si olita, dar se pare ca e una din jucariile preferate. Nu am incercat decat o data sa stam pe ea in scopul pentru care intentionam sa o folosim, dar inca consideram ca Irina e micuta.
Am ajuns la marimea 4 la Pampers si speram ca spre toamna sa scapam.
Daca nu se intampla o sa mai asteptam ca de crescut crestem bine si frumos.
maria75
May 31 2006, 03:22 PM
Eu sunt o mititica de 3 luni jumate, folosesc pampers( 3/6kg) si am venit la voi. am vazut ca sunteti unii mai mari ca mine, dar am vazut si mai mici ca mine. deci e ok, cred
campiandaniela
Jun 16 2006, 04:56 PM
Si eu tot pampers folosesc nr.patru si am aproape 6 lunite .
iou
Jul 17 2006, 09:51 AM
Hai si noi la Club! Schimbam scutece cat ai zice "peste", ca ne-am invatat! Alec e destul de consecvent! Stiu exact ca se trezeste cu scutecelul plin (pishu, kk), nu se abate de la regula! In timpul zilei, mai gasim cate un kk, maxim doua si simtim dupa "mireasma"!
Pe noi inca nu ne-a pus nimeni pe olita, ca nu o avem

! Dar facem noi rost si de una dintr-asta! Sa vedem cum ne sta!
Va pupam!
liliasi
Jul 18 2006, 10:14 AM
Hop si noi in club...de 4 luni si jumatate schimbam multe.......scutece pe zi! Vlad Petru, 1.03.2006
Folosim Pampers, nr. 3.
[attachmentid=9035]
maria75
Jul 18 2006, 11:42 AM
Amnschimbat nr de pampers, adica suntem tot la New baby, 3-6 kg. In curand tre sa iln schimbam ca parca ne cam strange...
freedelia
Aug 8 2006, 02:44 PM
Noi folosim niste scutece japoneze, Mami Poko de care sunt foarte multumita. John foloseste marimea XL si Jodie Kate M. Si ale lui JOhn sunt cu model albastru iar ale lui Jodie Kate cu model roz. Asa dragutele sunt...si John stie care sunt ale lui si cand vine comanda (ca le comandam online) le duce pe ale lui la el la dulap ("These ones for JOhn, boo for boys") si pe ale lui JOdie Kate fie le lasa fie le duce la dulapul ei si zice "These for your little sister"
aurash1
Aug 8 2006, 04:23 PM
Intram si noi (cam tarziu ce-i drept

) in clubul scutecelor. Avem aproape 5 luni si folosim scutece marimea 4

de la Pampers...pt grasi. Deh! La cele peste 8 kg asa se recomanda...
Va pupam!
roxana
Aug 17 2006, 06:05 PM
Vrem si noi in club.....
Pe bebe in cheama Luca-Andrei, si pe 19 va implini o luna....Avem 55 cm si 4.800 kg...si folosim (deocamdata) Pampers nr 2....
Pentru eritem fesier.....mami ....dupa ce imi aparusera niste bubite...care nu au vrut sa treaca nici la Bepanthen si nici Baneocin...(cate 2 zile dat cu fiecare)....m-a dat cu crema de la BUBCHEN.....si mi-a trecut in 36 de ore....
Si noi folosim toata gama de Bubchen...sampon, ulei de corp, servetele, sapun si gel de baie si dus....si suntem foarte multumiti de ea....
ADAnaomi
Aug 17 2006, 06:49 PM
Multumim pentru invitatie,o acceptam cu bucurie.
Noi folosim Pampers nr.3 si nu face caca decat o data pe zi,rar se intampla sa faca de doua ori,asa ca il scimbam cand e plin,cam des pentru ca bem ceut cam mult.
Anaxor
Sep 7 2006, 09:11 PM
Vrem si noi in club ca mai aveeem pana la olita .
Eu nu am folosit servetelele umede decat atunci cand nu eram acasa .
In rest acasa il spal cu apa si sapun cand face kk sau ori de cate ori este nevoie , nu a fost oparit niciodata la fundulet.Nu spun ca servetelele nu sunt bune dar daca tot esti acasa de ce sa nu il speli .
In rest folosum pempars pentru ca nu avem decat 8 luni si jumatate dar sper ca asa cum scrie la carte la 1 an si 7 luni sa inceapa sa faca si el la olita sau poate mai devreme/
CAM ASA ARATAM NOI in pampers nici ca ne placeeeee , nici la mare nu ne-am despartit de el pe plaja ca eram mici 6 lunite.
Avem numarul 4 la pempers de o saptamana ca nr 3 ne-a ramas cam mic , suntem foarte aproape de cele 9 kg.
Anaxor
pupy
Sep 14 2006, 09:34 AM
Buna!
Vrem si noi in club

Noi santem la nr.3 Pempers
Despre servetelele umede ..ce sa spun ..eu le folosesc dar sincer ma gandesc ca sant cam reci pentru fundik

nu stiu cum sa le fac sa nu mai fie asa de reci

.....cand face kk si eu o spal cu apa calduta la fundik ...oriucm face kk numai o data pe zi , rar de 2 ori
Nu a avut niciodata fundik rosu
holili4
Nov 2 2006, 02:10 AM
Si noi mai avem pana la olita destul! Asa ca va rugam sa ne primiti si pe noi in club. Cat de curand vom trece la nr. 3 ca nr. 2 deja ne strang. Servetele umede folosim cand mergem la plimbare, lucru pe care acum il facem mai rar ca e frig si noaptea ca nu avem apa calda decat ziua
gheibriela
Nov 6 2006, 10:18 AM
Bine v-am gasit! Imi plac toate cluburile forumului asa ca de ce sa nu ne alaturam si noi nu? Caci daca suntem FUN SCUTEC trebuie sa fim toti intr-un FUN Club...
Noi avem 5 luni si suntem la marimea 4 la Pampers. Aruncam la gunoi cam 4 buc/zi...dar se poate si mai bine...
Pupicei la bebei!!!
tinculescu cristina
Nov 26 2006, 02:10 AM
Venim si noi in club.
Pe puiut il cheama ndrei Cristian si are 10 luni si jumatate. Ne schimbam destul de des ptr. ca bea mult ceai, apa, suc. Face kk si de 2 - 3 ori pe zi. Olita avem dar se joaca cu ea, daca-l pun pe ea se ridica repede in picioare (se tine de mine) si daca insist incepe sa planga, asa ca mai asteptam. Momentan se joaca cu ea prin casa, isi pune jucariile in ea.
Folosim scutece de la firma Fippi. 8-18kg. Sunt italienesti, n-am avut nici o problema pana acum cu ei si sunt si buni la pret.
Cu Pampers am inceput din maternitate dar se irita foarte rau.
Sanatate la toti bebeiiiiiiii
Marisss
Dec 4 2006, 01:40 PM
Vrem si noi cu voi in club!!!Ave 4 lunite jumate si suntem la nr 3 la pampers .Folosim cam 4 5 bucati pe zii dar ce conteaza noi sa fim sanatosi...si voi de asemenea.Am uitat sa spun numele meu e Andreea si va pup dulce!!
iolanda_minci
Dec 14 2006, 02:31 PM
Din pacate o sa ne inscriem si noi in club.

Suntem cam maricei dar ce sa-i faci daca e greu cu statul la olita.
sanziana27
Dec 30 2006, 04:55 PM
Cu mandrie intram si noi in clubul scutecelor, pt ca ne sta bine nu?Avem doar 3 luni si "consumam" 4-5/zi. dar si mai multe ca mai face si cate un partz mai consistent

folosim inca nr 2 de la Pampers (am ajuns eu la concluzia ca sunt mai bune)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.