Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help Me !
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
elenutzabalenutza
buna tuturor !!! am hipotiroida,si doresc sa raman gravida,nu mai iau anti si nici nu folosim prezervativ de aproape 2 ani ,si nu reusesc sa am un bebe :( ce teste trebuie sa fac?si ce pozitii sunt vaforabile pt a ramane gravida? va multumesc anticipat
bilutza
Buna Elenutza ! Cel mai bine este sa mergi la un medic , care te poate sfatui cum sa-l determini pe bebe sa apara ! Sunt o serie de teste care se fac, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau, dar despre asta iti va povesti doctorul. Ce pot eu sa-ti recomand : sa continui incercarile ! Nu stiu daca exista pozitii favorabile, stiu doar ca se recomanda repaus la orizontala, cu picioarele mai sus decat pozitia corpului dupa actul sexual, in loc de fugutza la baie rolleyes.gif

Mult succes ! Sigur vei reusi ! Asteptam vesti.
lumi6
Buna! 5.gif
Din cate am mai citit si eu stiu ca exista (asa cum sunt testele de sarcina) si teste pentru verificarea ovulatiei. Nu am facut un astfel de test dar banuiesc ca iti data exacta a ovulatiei, si, nu aveti altceva de facut decat sa exersati in aceea perioada. Parca se face in prima zi de mestruatie, in fine, banuiesc ca exista instructiuni de folosire. Este important sa urmaresti si perioada de ovulatie dar nu este de neglijat sa mergeti si la medic.
gugulet
Elenutza draga mea,

iti pot spune un singur lucru ... medicul meu ginecolog cu care speram ca vom duce la capat sarcina cand v-a apare mi-a spus asa cand am fost in control ca in caz ca nu mi se intampla sa raman gravidutza in primele 6 luni ma duc si mai povestim(despre ce sa facem cum sa facem) Iar ce a mai adaugat este ca dupa un an deja trebuie sa ne facem griji ... de ex: infertilitatea unuia dintre parteneri sau am mai citit despre trompele infundate. Doamne da sa nu fie 63.gif caci am inteles ca desfundarea e un mechanism mai dureros.

Deci sfatul meu este vezi de un medic in caz ca nu ai fost deja.

Sa auzim numai de bine si asteptam vesti. 8.gif 71.gif
byby
cum imi dau seama mai repede daca sunt gravida s-au nu? am facut sex in a noua si a zea zi de ciclu(am un ciclu de 24-25-26 de zile si nu stiu care este perioad 20.gif a ferila ) ma ajutati putin va rog mult 20.gif 20.gif
anaida
Ovulatia are loc apx la jumatatea ciclului (in cazul tau zilele 12-13), deci, daca totul este in regula, ai putea ramane insarcinata. Dar depinde de mai multi factori ca fecundarea sa aiba loc, asa ca nu trebuie sa fii foarte dezamagita daca nu-ti iese din prima. Cu cat mai multe contacte, cu atat sansele cresc, si nu te baza numai pe per de ovulatie, caci nu se stie de unde sare iepurele. 35.gif
Ca sa fii sigura daca esti sau nu, trebuie sa astepti cam o saptamana dupa data cand trebuia sa-ti vina urmatorul ciclu...
Mult succes!
byby
CITAT(anaida @ Oct 4 2005, 01:04 PM)
Ovulatia are loc apx la jumatatea ciclului (in cazul tau zilele 12-13), deci, daca totul este in regula, ai putea ramane insarcinata. Dar depinde de mai multi factori ca fecundarea sa aiba loc, asa ca nu trebuie sa fii foarte dezamagita daca nu-ti iese din prima. Cu cat mai multe contacte, cu atat sansele cresc, si nu te baza numai pe per de ovulatie, caci nu se stie de unde sare iepurele. 35.gif
Ca sa fii sigura daca esti sau nu, trebuie sa astepti cam o saptamana dupa data cand trebuia sa-ti vina urmatorul ciclu...
Mult succes!
[snapback]7026[/snapback]

iti multumesc mult pentru raspuns. 6.gif precizez ca am luat anticonceptionale 3 ani(microginon)dar de circa 5 luni nu mai iau am fost la doctor si a zis ca totul e ok nu mai pot de narabdare sa vad daca sunt sa-au nu te pupi 3.gif
meggy
Byby poti sa sti cand are loc ovulatia si daca faci teste de ovulatie. Se gasesc in farmacii si iti spun exact cu 24 de ore inainte sa ai ovulatie. Si eu incerc sa raman insarcinata din iunie...dar BB se lasa asteptat. Iti doresc mult succes la testare sa iasa cu doua liniute! Sa ne tii la curent.

Vezi ca sunt teste de sarcina care iti spun la 10 zile de la concepere daca ai ramas sau nu (femina) dar sunt mai scumpe iar celalalte din cate stiu eu daca le faci in ziua cand trebuia sa iti vina CM iti spun exact cum stau lucrurile. Nici eu nu pot sa am rabdare inca 10 zile dupa ce ar fi trebuit sa imi vina Cm. Daca as fi avut m-as fi scutit de niste bani ca imi tot ziceam "lasa ca poate l-am facut prea repede, mai fac unul maine...si dupa aia veneau musafirii 20.gif " Daca ai rabdare atunci e super ca mai poti astepta macar cateva zile de la data cand trebuia sa iti vina Cm. Bafta si sa auzim de doua liniute!!!! 11.gif
butterfly
byby,cu cat incerci mai mult cu atat sansele cresc.si eu doar a treia luna am ramas insarcinata si sunt aproape sigura ca nu am ramas dupa 10-15 zile dela cm,ci in primele zile
bamby
[COLOR=blue]
buna fetelor! va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.va multumesc anticipat!in oct 2004 am fost diagnosticata cu noduli fibromatosi in peretele intern al uterului 20/11mm.am facut tratament cu duphaston pana in luna iulie 2005, dimensiunile ramanand aceleasi. din august am renuntat la duphaston dar nu raman insarcinata,am si ciclul neregulat(22,24,26.28).dr spune ca pot sa raman insarcinata,dar nu am facut nici o analiza.am motive de ingrijorare? si daca stiti recomandati-mi un medic bun,sunt din c-ta. pupici! 11.gif
bilutza
Nu cred ca nodulul fibromatos este cauza, mai ales ca si eu am unul si sunt foarte gravida. 71.gif Nu am inteles daca este unul sau sunt mai multi noduli. Dra nu cred ca are importanta, mai ales ca si dr tau ti-a spus acelasi lucru.

Daca vrei, poti sa faci acel set de analize care se face de catre aspirantele la titlul de mamica.
Solutia este totusi alta : cat mai multe dragoste ! 9.gif

Bafta! Iit tinem pumnii si asteptam vesti bune !

11.gif
Kittycutza
byby..stii care s-ar putea sa fie problema la tine?..si de fapt la multe doritoate de a deveni mamici....ies in parc cu cea mai buna prietena a mea care tocmai a nascut...o vad cat e de fericita..si parca ceva nu e in regula..si ce daca eu stau mai bine ca ea?..sunt sutdenta...ea n-a terminat nici macar o facultate...o sa ies contabila peste 2 ani..un salariu bun..o firma buna..poate dragos ma cere in casatorie pana atunci...ne facem si noi familia noastra..sa avem o baza macar..nu asa ..ca ea...n-are nici servici..nici nu e casatorita..si cine stie daca o sa o ceara dan de nevasta....cand sa mai aiba timp si de facultate?...scutece..biberoane ..sculatu in miezu nopti...neah...nu-i de mine...
Si totusi ceva lipseste...
Va plimbati pana in regie..are de luat niste lucruri din carrefour...pe strada va intalniti cu o cunostinta comuna...ce-a facut?..s-a casatorit..are un copil...ii merge destul de bine...o feliciti in sec...
Pe strada te uiti in dreapta si in stanga...incerci sa nu observi toti copii care parca acuma au iesit la plimbare in ciuda ta....
Si ajungi acasa..sub pretextu ca te doare capu sau orice alta scuza inteligenta la care te-ai gandit sperand ca prietena ta nu o sa se prinda..si te gandesti..vreau un copil! pai si ce daca o sa trebuiasca sa mai scurtez din prezenta mea la cursuri...si asa nu sunt o mare vedeta ca sa moara lumea dupa mine...cu beberoanele si scutecele ..ma invata mama...cartofi stiu sa fac...ce mai! vreau un copil! da' il vreau acuma!
Si cand vine dragos acasa..ne punem pe facut copii...si ii facem azi..si ii facem maine..si ii cam facem vreo trei luni ..ca trebuie sa ne iasa odata si odata..
Si-ti iei teste peste teste..si alea doua liniute blestemate parca de-a dracu nu vor sa se inroseasca..
Si nici n-o sa se inroseasca prea curand..si stii de ce?..pentru ca ai uitat un sigur lucru in goana asta a ta nebuna dupa bebe..stresu..
Cand ai sa te relaxezi si nu ai sa faci un scop in sine din obtinerea unui bebe de parca ar fi o medalie la olimpiada ..cand ai sa te concentrezi pe calitate si nu pe cantitate..ia sa vezi cum apare si bebele..
Mult succes...si nu uita ca toata lumea face sex..unii fac insa si dragoste..
mileam
CITAT(Kittycutza @ Oct 13 2005, 11:15 AM)
byby..stii care s-ar putea sa fie problema la tine?..si de fapt la multe doritoate de a deveni mamici....ies in parc cu cea mai buna prietena a mea care tocmai a nascut...o vad cat e de fericita..

Kittycutza parca ai fi vorbit cu inima si sufletul meu...si eu sunt disperata sa am un bebe. am ajuns sa tanzesc dupa toti bebelusii de pe strada. de 4 luni ma straduiesc cu sotzul meu si...nimic. luna trecuta eram in metrou si mi-a venit sa vomit. Dumnezeule eram atat de fericita...nici nu vedeam pe unde calc. M-am oprit la prima farmacie, am luat testul de sarcina si cand l-am facut...offf dezamagire mare. Si uite asa astept luna urmatoare...
Din suflet va doresc tuturor sa vina barza asa cum imi doresc si mie. Imi face bine discutia cu voi si cred ca o sa va vizitez des. Vreau sa ma bucur alaturi de voi, de reusitele voastre, sa impartasim experiente si poate in final vom striga toate : URA VINE BARZA!
Numai bine!!
Kittycutza
mileam am trecut si eu prin asta ..si sunt alaturi de toate fetele care vor sa ramana insarcinate..ca e un lucru superb...doar ca sfatul meu e sa nu va grabiti...ca graba strica treaba...ce te faci daca dupa ce ramai iti dai seama ca nu-l vrei?...ca n-ai cu ce-l intretine etc?..n-ai cum sa mai dai inapoi...
adica no..exista oricand varianta avortului...dar atunci pentru ce te mai chinui sa ramai insarcinata?...n-are sens..

am uitat sa-ti urez ceva ..BAFTA!..
bilutza
Mileam, bebe are personalitate, nu vine el atunci cand vor mami si tati, ci cand are chef bebe. O sa vina, stati linstiti !!! Voi , pana atunci, trebuie sa va iubiti mult si des, si mai ales in acea zi a lunii. Succes, iti tinem pumnii ! 11.gif
mileam
kitticutza uff...am omis un amanunt. am deja 33 ani, merg pe 34, acum nu se mai pune problema surselor financiare. sunt casatorita de 10 ani, ani in care eu si sotul meu ne-am terminat studiile apoi am muncit ptr a ne face o situatie materiala buna. avem casa, masina noua, tot ce ne lipseste acum este un suris de copil. E adevarat ca am avut 2 sarcini pana acum. prima a fost in primul an de facultate, eram asa de speriata incat am acceptat fara sa imi dau seama sa renunt la sarcina. A doua a fost acum 4 ani, cand am pierdut sarcina de 3 luni din cauza unei raceli puternice. Asa cum spune si Bilutza, probabil ca bebe al meu e pus pe shotii si o sa vina cand ma astept mai putin. Oricum cand se va intampla, veti fi primele care afla. :) voi striga in gura mare de fericire.6.gif
Va multumesc pentru incurajari si va doresc copii sanatosi, sa fiti fericite si iubite. sa auzim numai de bine.
Kittycutza
Te inteleg,imi facusem si eu griji ca tot omul paranoic 11.gif Iti tin pumnii ..stii cum se zice..al treilea e cu noroc nu?
Criss_B
CITAT(mileam @ Oct 16 2005, 12:58 PM)
kitticutza uff...am omis un amanunt. am deja 33 ani, merg pe 34, acum nu se mai pune problema surselor financiare. sunt casatorita de 10 ani, ani in care eu si sotul meu ne-am terminat studiile apoi am muncit ptr a ne face o situatie materiala buna. avem casa, masina noua, tot ce ne lipseste acum este un suris de copil. E adevarat ca am avut 2 sarcini pana acum. prima a fost in primul an de facultate, eram asa de speriata incat am acceptat fara sa imi dau seama sa renunt la sarcina. A doua a fost acum 4 ani, cand am pierdut sarcina de 3 luni din cauza unei raceli puternice. Asa cum spune si Bilutza, probabil ca bebe al meu e pus pe shotii si o sa vina cand ma astept mai putin. Oricum cand se va intampla, veti fi primele care afla. :) voi striga in gura mare de fericire.6.gif
Va multumesc pentru incurajari si va doresc copii sanatosi, sa fiti fericite si iubite.  sa auzim numai de bine.
[snapback]9402[/snapback]

sa nu fii nerabdatoare - va veni si bebele vostru... si ce daca ai 33 si mergi pe 34??? si eu am facut-o pe Sonya tot la 33 si chiar nu ma asteptam... al meu sot mai voia sa mai stam un an - doi pana la bebe ca ne mutasem in casa noastra cu cateva luni mai inainte si nici mobila nu aveam, masina nu avem nici acum... dar bebe a venit cand a vrut ea 3.gif ... asa ca totul este sa te linistesti, sa te relaxezi si vorba lui Kitty - mai faceti si dragoste, nu numai sex - masina de facut bebe mai ia si pauza (bebe iese sigur din prea multa dragoste 8.gif )... abia astept sa ne spui si noua cum si cand se va intampla minunea... 6.gif
Kittycutza
Mileam n-ai cum sa fi ratat cazul doamnei Iliescu care a nascut la 60 si...(ca sa fiu o doamna si sa nu-i desconspir varsta)..deci orice este posibil...daca ai rabdare.
Te pup si-ti doresc ca rabdarea sa dureze cat mai putin.
gugulet
Si noi suntem in situatia ta e prima luna in care avem voie sa incercam ... nu pot sa zic ca eu nu calculez data ovulatiei (doar sunt un leu calculat) dar sotul meu nu prea stie ce calculez ... doar atat stie ca luna asta vom face daca ne cade bine si simtim ca acuma parca ne-am iubi ... dar mai des ar fii bine sa ne cada bine.

Speram si mai ales ne rugam sa se intample ... 63.gif 63.gif

Ce sa iti spun draga mea decat rabdare si IUBITI-VA!
Si cat mai putin sa astepti... 71.gif
mileam
Criss_B iti multumesc pentru incurajare ;) Mai, deja incep sa fiu dependenta de acest forum. Nu credeam ca sunt asa deschisa la "vicii". 3.gif EU si sotul meu ne iubim mult dar simtim nevoia sa si rodeasca iubirea noastra. probabil ca amandoi suntem prea dornici sa avem un bebe, iar aduci cand ne punem la treaba uitam ca trebuie sa fim f relaxati. Probabil ca si in mintea lui se invarte gandul: "acum o fi sau nu...poate de data asta...off Doamne ajuta". 63.gif
EU va tin pumnii sa aveti bebei frumosi si sanatosi, sa va bucurati de ei, sa ajunga oameni mari si buni si sa va mandriti cu ei.
Sanatate!
mileam
CITAT(Kittycutza @ Oct 18 2005, 07:43 AM)
Mileam n-ai cum sa fi ratat cazul doamnei Iliescu care a nascut la 60 si...(ca sa fiu o doamna si  sa nu-i desconspir varsta)..deci orice este posibil...daca ai rabdare.
Te pup si-ti doresc ca rabdarea sa dureze cat mai putin.
[snapback]9873[/snapback]

Kitticutza: ei cum sa nu aud de d-na Iliescu. Sincera sa fiu n-as fi avut curajul ei. M-as fi gandit ca nu am suficient timp sa fiu alaturi de micutza, sa o ajut sa descopere lumea, sa fiu linga ea la prima ei intalnire, la nunta ei, la prima ei nastere...Tocmai de aceea regret totusi acum ca am fost prea speriata sa am bebe in anul II de facultate. Ma descurcam eu pana la urma. Deh...mintea de atunci...
Lasa ca vine barza si la mine pana la urma. 71.gif
Si eu te pupic si iti doresc un super bebe.
mileam
CITAT(gugulet @ Oct 18 2005, 09:11 AM)
Si noi suntem in situatia ta e prima luna in care avem voie sa incercam ... nu pot sa zic ca eu nu calculez data ovulatiei (doar sunt un leu calculat) dar sotul meu nu prea stie ce calculez ... doar atat stie ca luna asta vom face daca ne cade bine si simtim ca acuma parca ne-am iubi ... dar mai des ar fii bine sa ne cada bine.

Speram si mai ales ne rugam sa se intample ... 63.gif  63.gif

Ce sa iti spun draga mea decat rabdare si IUBITI-VA!
Si cat mai putin sa astepti...  71.gif
[snapback]9939[/snapback]

of gugulet, cate calcule nu fac si eu!!! Sotul meu a spus asa: decat sa-ti mai pierzi timpul cu calcule mai bine hai sa facem "antrenament". 9.gif . Eh, si ne tot antrenam pana o sa vina barza.
Va doresc multa bafta si voua, si sa-mi dai adresa, daca vine barza la mine o trimit si la tine...si vice versa 21.gif
Kittycutza
CITAT(mileam @ Oct 18 2005, 09:40 PM)
Kitticutza: ei cum sa nu aud de d-na Iliescu. Sincera sa fiu n-as fi avut curajul ei. M-as fi gandit ca nu am suficient timp sa fiu alaturi de micutza, sa o ajut sa descopere lumea, sa fiu linga ea la prima ei intalnire, la nunta ei, la prima ei nastere...Tocmai de aceea regret totusi acum ca am fost prea speriata sa am bebe in anul II de facultate. Ma descurcam eu pana la urma. Deh...mintea de atunci...
Lasa ca vine barza si la mine pana la urma.  71.gif
Si eu te pupic si iti doresc un super bebe.
[snapback]10207[/snapback]

mileam eu am renuntat la faultate pentru bebele meu si nu e zi in care sa nu ma gandesc daca am facut bine ce am facut...dar cand o vad pe doamna iliescu....iti dai seama ca imi trec orice ganduri negre ..
Asta incercam sa-ti insuflu si tie(nu neaprat neputinta ei de a petrece n ani cu fiica sa...ca iti dai seama ca si ea e constienta de asta..nu cantitatea..ci calitatea...)
Nu are absolut nici o valoare daca e alaturi 30 d eani si nu-i pasa..mai bine 5 ..si care sa fie cei mai fericiti din viata amandurora...
Iti trimit eu barza daca vrei dar cam naspa cu vremea asta..cred ca o sa aiba intarziere... 11.gif
codruta
poate a lovit-o gripa aviara pe barza voastra si va tine in suspans...
nu mai bine incercati cu sotul, lasati barza. 21.gif

lasand gluma deoparte, e foart foarte important sa fiti relaxati. Da, stiu, si eu am zis ca nu sunt stresata dar eram fara sa realizez lucrul asta.
Noi nu ne planificasem copii anul asta (stiti voi, de revelion cand iti pui o dorinta...) si pe la sfarsitul lui ianuarie mi se pune mie pata ca vreau un copil anul asta, in 2005. Aveam la dispozitie doar februarie si martie asa ca am trecut la fapte. In februarie l-am secat pe tati, la inceput ii convenea 3.gif dar a ajuns saracu sa-si puna mainile in cap....Si eram convinsa ca s-a prins , desi testele de sarcina ziceau ca nu, si a fost mare dezamagirea cand a venit si ciclul, prompt si nestingherit...Dar n-am renuntat, mai aveam o luna la dispozitie si citeam ca e important sa nu fii stresat, eu ziceam ca nu-s , mai ales ca ne luasem si concediu ca sa nu ne streseze nimeni... Si in luna martie, taman dupa ciclu, ma ia o gripa urata de tot. Ce "antrenament" ca eram pe antibiotice si am stat cuminti pana mi-a trecut boala, dar trecuse si ziua de ovulatie, dupa calculele mele. Ma resemnasem, am zis lasa ca va veni si BB cand vrea el, si uite-asa cand nu ne mai asteptam la nimic a venit si bb, pentru ca am facut dragoste nestrsati de dorinta prea mare de a face un bb.
V-am spus povestea mea pentru ca lucrurile astea se intampla cand le da Dumnezeu nu cand vrem noi, oricat de rational le-am calcula.
va pup si va doresc succes 8.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.