poate a lovit-o gripa aviara pe barza voastra si va tine in suspans...
nu mai bine incercati cu sotul, lasati barza.
lasand gluma deoparte, e foart foarte important sa fiti relaxati. Da, stiu, si eu am zis ca nu sunt stresata dar eram fara sa realizez lucrul asta.
Noi nu ne planificasem copii anul asta (stiti voi, de revelion cand iti pui o dorinta...) si pe la sfarsitul lui ianuarie mi se pune mie pata ca vreau un copil anul asta, in 2005. Aveam la dispozitie doar februarie si martie asa ca am trecut la fapte. In februarie l-am secat pe tati, la inceput ii convenea

dar a ajuns saracu sa-si puna mainile in cap....Si eram convinsa ca s-a prins , desi testele de sarcina ziceau ca nu, si a fost mare dezamagirea cand a venit si ciclul, prompt si nestingherit...Dar n-am renuntat, mai aveam o luna la dispozitie si citeam ca e important sa nu fii stresat, eu ziceam ca nu-s , mai ales ca ne luasem si concediu ca sa nu ne streseze nimeni... Si in luna martie, taman dupa ciclu, ma ia o gripa urata de tot. Ce "antrenament" ca eram pe antibiotice si am stat cuminti pana mi-a trecut boala, dar trecuse si ziua de ovulatie, dupa calculele mele. Ma resemnasem, am zis lasa ca va veni si BB cand vrea el, si uite-asa cand nu ne mai asteptam la nimic a venit si bb, pentru ca am facut dragoste nestrsati de dorinta prea mare de a face un bb.
V-am spus povestea mea pentru ca lucrurile astea se intampla cand le da Dumnezeu nu cand vrem noi, oricat de rational le-am calcula.
va pup si va doresc succes