CITAT(Claraela @ Nov 2 2006, 10:37 PM) [snapback]123328[/snapback]
Eu am fost educatoare in sectorul 2 la o gradinita de stat,acum nu mai sunt in tara.Iti recomand sa lasi fetita acolo.In gradinitele particulare programul instructiv-educativ se axeaza mai mult pe activitatile optionale:limbile straine,muzica,pictura.....cu profesori particulari,asa ceva se face si la grdinitele de stat daca vrei insa programul care il face educatoarea cu ei este mult mai vast.Daca vrei sa dai niste bani pe ceva care nu merita este treaba ta.Multi parinti si-au dat copiii la gradinite particulare si dupa au venit la noi.Sanatate multa si numai bine tie si fetitei tale!
Am uitat sa-ti mai spun ca limbile staine la grupa mica nu sunt indicate,mai intai copilul trebuie sa-si formeze un vocabular dezvoltat al limbii romane si dupa sa invete o limba straina.
Buna Claraela!
Aceeasi idee am avut si eu la inceput, insa au intervenit si alti factori care ma determina sa fac aceasta schimbare...In primul rand, desi programul este pana la 17.30, ni s-a pus in vedere sa luam copii pe la 16.00.Intradevar, daca te duci la 16.00 nu mai sunt decat 2 copii acolo.Momentan are cine sa o ia de acoo insa de anul viitor va trebui sa o iau eu (as ajunge la gradinita la 19.00)
O alta problema este nr de paturi disponibile 17 paturi pt 40 de copii (vrecventeaza aprox 35) .Deci ii culca cate 2 in pat si iti imaginezi cat de bine se odihnesc ca sa nu mai vorbim de schimbul de microbi....
3. Copilul vine acasa lihnit de foame.Este o fetita slabuta , desi mananca destul de bineIntotdeauna masa de pranz acasa era consistenta si aproape ca ma rugam de ea sa mai manance seara.Acum, s-a intamplat de cateva ori sa o iau la 13 de la gradinita , cand ajunge acasa cere mancare inainte sa se culce, si pe la 17.00 mananca iarasi, iar inainte de culcare cere iar mancare.
Daca intebi educatoarele, intotdeauna a mancat tot...(si totusi copilul a slabit vreo 600 gr)
Ma gandesc cat rabda de foame cand o las acolo pana seara...
Te pup,
C
CITAT(ratisdana @ Nov 3 2006, 09:32 AM) [snapback]123465[/snapback]
Buna mamici,
as dori si eu sa stiu daca cunoaste cineva o gradinita de stat mai bunicica prin sectorul 2. Nu prea-mi permit sa o dau pe fetita mea la gradinita particulara. Ruxi este inca micuta dar m-am gandit sa ma informez din timp...
Va pup si va multumesc
Hi!
Sfatul meu este sa mergi de pe acum si sa vezi cati sunt inscrisi in grupa si cate locuri sunt de fapt ! Sa nu patesti ca mine...
Buna Elal!
Inteleg ca te-ai hotarat sa-l dai pe bebe la Kids Club.Ai stat cumva de vorba cu educatoarele de acolo?Pana la urma ,toate gradinitele particulare ofera conditii OK, insa dupa parerea mea conteaza foarte mult educatorul, persoana care vine in contact direct cu copilul.
Peste o saptamana vreau sa-mi iau cateva zile de concediu sa pot vizita sieu cateva gradinite, asa ca daca mai ai noutati pana atunci, mai spune-mi si mie te

rog....