Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gradinita Particulara In Sect 2 Cu Predare Intensiva In Lb Straina?
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Crese, Gradinite, Scoli, Licee, Bone, Menajere.
niculescucarmen
Buna!
Fetita mea este la o gradinita de stat (la grupa mica), insa nu sunt deloc incantata...La inscriere, desi dna Directoare m-a asigurat ca nu vor fi mai mult de 20 copii in grupa...surpriza! in final sunt 40.va dati seama ca la nr asta oricata bunavointa ar avea educatoarea , tot nu reuseste sa le faca fata...
Asa ca m-am decis sa caut o gradinita particulara, insa toate ofertele sant cat se poate de "roz" si am nevoie de mai multe informatii...
In primul rand trebuie sa fie in sectorul2 (in drum spre serviciu) si m-am gandit ca daca tot dau un ban macar sa invete si copilul o limba straina (intensiv, nu asa poezii si cantecele)M-am oprit la cateva:
Clara Kindergarten
Kids Club
Alfabet
Georgescu Abc
Little friens

Ma poate ajuta cineva cu informatii?
Claraela
Eu am fost educatoare in sectorul 2 la o gradinita de stat,acum nu mai sunt in tara.Iti recomand sa lasi fetita acolo.In gradinitele particulare programul instructiv-educativ se axeaza mai mult pe activitatile optionale:limbile straine,muzica,pictura.....cu profesori particulari,asa ceva se face si la grdinitele de stat daca vrei insa programul care il face educatoarea cu ei este mult mai vast.Daca vrei sa dai niste bani pe ceva care nu merita este treaba ta.Multi parinti si-au dat copiii la gradinite particulare si dupa au venit la noi.Sanatate multa si numai bine tie si fetitei tale!

Am uitat sa-ti mai spun ca limbile staine la grupa mica nu sunt indicate,mai intai copilul trebuie sa-si formeze un vocabular dezvoltat al limbii romane si dupa sa invete o limba straina.
Elal
Buna!
Sunt Elal,

Am citit ce ai scris si as vrea sa-ti spun cate caeva din experienta mea. Baietelul meu are doi ani si am vrut sa-l dau la Clara Kindergarten. Gradinita are ciment pe jos in curte , iar vara am vazut copii cazand si lovindu-se. Nu mi-au placut educatoarele, mi se pareau lipsite de experienta. Directoarea pare amabila dar nu prea este. Am platit un avans si nu a vrut sa-l restituie, desi copilul nu a stat nici o clipa.. L-am recuperat pana la urma. Cand m-am dus sa iau banii, erau foarte multi copii. In plus , daca vezi strada unde se afla, neasfaltata, intr-un colt intunecat cand se lasa seara......Cam asta e parerea mea despre gradinita asta. Mi-a facut impresie buna Kids Club de pe strada Chopin, unde probabil ca va merge si baietelul meu.
Cel mai bine este sa mergi sa le vezi pe toate si sa intrebi si ceva parinti la ora cand se pleaca acasa.
Succes mult! (Mai e o gradinita noua Arlequin, sau cam asa ceva, pe Johannes Kepler, in sect 2)
[quote name='niculescucarmen' date='Nov 2 2006, 08:10 PM' post='123125']
ratisdana
Buna mamici,
as dori si eu sa stiu daca cunoaste cineva o gradinita de stat mai bunicica prin sectorul 2. Nu prea-mi permit sa o dau pe fetita mea la gradinita particulara. Ruxi este inca micuta dar m-am gandit sa ma informez din timp...
Va pup si va multumesc

Anca Barlici
CITAT(niculescucarmen @ Nov 2 2006, 07:10 PM) [snapback]123125[/snapback]

Buna!
Fetita mea este la o gradinita de stat (la grupa mica), insa nu sunt deloc incantata...La inscriere, desi dna Directoare m-a asigurat ca nu vor fi mai mult de 20 copii in grupa...surpriza! in final sunt 40.va dati seama ca la nr asta oricata bunavointa ar avea educatoarea , tot nu reuseste sa le faca fata...
Asa ca m-am decis sa caut o gradinita particulara, insa toate ofertele sant cat se poate de "roz" si am nevoie de mai multe informatii...
In primul rand trebuie sa fie in sectorul2 (in drum spre serviciu) si m-am gandit ca daca tot dau un ban macar sa invete si copilul o limba straina (intensiv, nu asa poezii si cantecele)M-am oprit la cateva:
Clara Kindergarten
Kids Club
Alfabet
Georgescu Abc
Little friens

Ma poate ajuta cineva cu informatii?

Mai este una chiar langa Kaufland, pe strada Seneslav Voievod, cum va uitati la magazin, in stanga lui, pe strada semaforizata, se numeste Primii pasi.Cautati pe google acest nume si cred ca le gasiti site-ul. Nu am fost sa o vad desi e foarte aproape de mine, am vrut si noi acolo, dar un timp, am renuntat ca am gasit bunica disponibila.Cred ca o sa va placa. Succes !!!
niculescucarmen
CITAT(Claraela @ Nov 2 2006, 10:37 PM) [snapback]123328[/snapback]

Eu am fost educatoare in sectorul 2 la o gradinita de stat,acum nu mai sunt in tara.Iti recomand sa lasi fetita acolo.In gradinitele particulare programul instructiv-educativ se axeaza mai mult pe activitatile optionale:limbile straine,muzica,pictura.....cu profesori particulari,asa ceva se face si la grdinitele de stat daca vrei insa programul care il face educatoarea cu ei este mult mai vast.Daca vrei sa dai niste bani pe ceva care nu merita este treaba ta.Multi parinti si-au dat copiii la gradinite particulare si dupa au venit la noi.Sanatate multa si numai bine tie si fetitei tale!

Am uitat sa-ti mai spun ca limbile staine la grupa mica nu sunt indicate,mai intai copilul trebuie sa-si formeze un vocabular dezvoltat al limbii romane si dupa sa invete o limba straina.

Buna Claraela!
Aceeasi idee am avut si eu la inceput, insa au intervenit si alti factori care ma determina sa fac aceasta schimbare...In primul rand, desi programul este pana la 17.30, ni s-a pus in vedere sa luam copii pe la 16.00.Intradevar, daca te duci la 16.00 nu mai sunt decat 2 copii acolo.Momentan are cine sa o ia de acoo insa de anul viitor va trebui sa o iau eu (as ajunge la gradinita la 19.00)
O alta problema este nr de paturi disponibile 17 paturi pt 40 de copii (vrecventeaza aprox 35) .Deci ii culca cate 2 in pat si iti imaginezi cat de bine se odihnesc ca sa nu mai vorbim de schimbul de microbi....
3. Copilul vine acasa lihnit de foame.Este o fetita slabuta , desi mananca destul de bineIntotdeauna masa de pranz acasa era consistenta si aproape ca ma rugam de ea sa mai manance seara.Acum, s-a intamplat de cateva ori sa o iau la 13 de la gradinita , cand ajunge acasa cere mancare inainte sa se culce, si pe la 17.00 mananca iarasi, iar inainte de culcare cere iar mancare.
Daca intebi educatoarele, intotdeauna a mancat tot...(si totusi copilul a slabit vreo 600 gr)
Ma gandesc cat rabda de foame cand o las acolo pana seara...

Te pup,
C

CITAT(ratisdana @ Nov 3 2006, 09:32 AM) [snapback]123465[/snapback]

Buna mamici,
as dori si eu sa stiu daca cunoaste cineva o gradinita de stat mai bunicica prin sectorul 2. Nu prea-mi permit sa o dau pe fetita mea la gradinita particulara. Ruxi este inca micuta dar m-am gandit sa ma informez din timp...
Va pup si va multumesc

Hi!
Sfatul meu este sa mergi de pe acum si sa vezi cati sunt inscrisi in grupa si cate locuri sunt de fapt ! Sa nu patesti ca mine...

Buna Elal!

Inteleg ca te-ai hotarat sa-l dai pe bebe la Kids Club.Ai stat cumva de vorba cu educatoarele de acolo?Pana la urma ,toate gradinitele particulare ofera conditii OK, insa dupa parerea mea conteaza foarte mult educatorul, persoana care vine in contact direct cu copilul.
Peste o saptamana vreau sa-mi iau cateva zile de concediu sa pot vizita sieu cateva gradinite, asa ca daca mai ai noutati pana atunci, mai spune-mi si mie te 8.gif rog....
Claraela
Buna Carmen! Eu te cred ca sunt foarte multi la grupa dar nu au ce face,in regulament scrie maxim 25 de copii la grupa,minim 15,iar ei sunt 40 intr-o grupa,stiu cum este,iti dai seama ca educatoarele innebunesc dar nu au ce face ca ordinele sunt date de sus de la minister si inspectorate.Nu inteleg de ce nu mananca,noi la grupa mica le dam mancarica cu lingurita daca nu vor sa pape singurei,probabil educatoarele ei sunt mai motate.Sa stii ca cel mai mult depinde de educatoare,poti sa ai nenorocul sa gasesti unele care nu prea isi dau interesul pentru aceasta meserie.In ceea ce priveste programul si locurile in paturi iti cam dau dreptate dar nu au ce face.Imi pare rau ca nu am relatii la gradinitele particulare din sec 2 ca vorbeam pentru tine,dar sa stii ca o sa ma interesez la fosta mea directoare si te tin la curent.Multa sanatate si numai bine!
mamicut
CITAT(Claraela @ Nov 6 2006, 03:54 PM) [snapback]126300[/snapback]

Buna Carmen! Eu te cred ca sunt foarte multi la grupa dar nu au ce face,in regulament scrie maxim 25 de copii la grupa,minim 15,iar ei sunt 40 intr-o grupa,stiu cum este,iti dai seama ca educatoarele innebunesc dar nu au ce face ca ordinele sunt date de sus de la minister si inspectorate.Nu inteleg de ce nu mananca,noi la grupa mica le dam mancarica cu lingurita daca nu vor sa pape singurei,probabil educatoarele ei sunt mai motate.Sa stii ca cel mai mult depinde de educatoare,poti sa ai nenorocul sa gasesti unele care nu prea isi dau interesul pentru aceasta meserie.In ceea ce priveste programul si locurile in paturi iti cam dau dreptate dar nu au ce face.Imi pare rau ca nu am relatii la gradinitele particulare din sec 2 ca vorbeam pentru tine,dar sa stii ca o sa ma interesez la fosta mea directoare si te tin la curent.Multa sanatate si numai bine!

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.