Am remarcat schimbarea fatadei si iar am ceva de comentat. Ar suna cam asa:
1. mi se pare mie sau a disparut ceea ce distingea acest forum de toate celelalte: PANOUL? nadajduiesc( si cred ca nu sunt singura) ca va reveni
2. sunt atatea forumuri pe albastru, incat a devenit ceva banal albastrul asta.
3. desele schimbari de look inspira un sentiment de discomfort, senzatie ca ,,nu mai esti acasa". Adica numai ce te obisnuiesti cu un look si hop! vine altul ( daca aceasta schimbare a fost facuta din alte imperative decat o simpla experimentare de look, atunci...ce sa zic, or face adminii ce e mai bine )
4. merge fffff greu( dar cred ca asta e o chestie trecatoare; poate ca indata ce-si va ,,intra in paine" va merge normal)
5. mi se pare asa, rece,intunecat. Nu se poate umbla pe la culori, ceva din paleta calda, sa mai invioreze?
6. notificarile vin in Engleza(pt mine nu e o pb, dar nu toata lumea vb engleza); la fel si operatiile ( iarasi cred ca e o chestiune de timp); intr-o zi nu se poate face totul.
7. nu mai sunt spoturi publicitare pe prima pagina, care inviorau si imprimau dinamism
8. au disparut tickere, chiar si cele de la Baby-s First Site. Iar se modifica regulamentul???
9. la atasamente inainte nu exista limita, acuma parca apare limitare
Pai daca tot s-au scos atatea, nu ar trebui sa mearga mai bine???

ba parca poze am vazut ca incep sa apara, dar greu de tot....
si tickerele parca incep sa se vada...