Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce Va Place/ Nu Va Place La Noul Look ?
Discutii Despre Copii > Administrativ > Noul Forum
honey
Eu ma simt ca agentul 007 , doar ca sunt 955 ( pe aproape lol.gif ) . Voua ce (nu) va place la noul look pink ? rolleyes.gif
elenutzabalenutza
CITAT(honey @ Sep 17 2005, 11:20 PM)
Eu ma simt ca agentul 007 , doar ca sunt 955 ( pe aproape  lol.gif  ) . Voua ce (nu) va place la noul look pink ?  rolleyes.gif
[snapback]5594[/snapback]

elenutzabalenutza
adica sunt in ton cu tine lol.gif i like it !!!
bilutza
Mie imi place ! Celalalt parca era mai impersonal, asta este mai cald... Numai ca erau mai multe Smilies, acum sunt mai putine si mai uratzele ... Fiecare cu problema lui. :D
Ely
Mie imi placea mai mult cel vechi pt ca totul era mai usor de urmarit de exemplu la rubrica ultima actiune daca data cand s-a scris mesajul ar fi mai ingrosata si marita am putea urmari mai usor .Ca design e tare dragut huh.gif
assante
CITAT(Ely @ Sep 18 2005, 08:07 PM)
Mie imi placea mai mult cel vechi pt ca totul era mai usor de urmarit de exemplu la rubrica ultima actiune daca data cand s-a scris mesajul ar fi mai ingrosata si marita am putea urmari mai usor .Ca design e tare dragut  huh.gif
[snapback]5636[/snapback]

Aceasta problema a fost rezolvata
assante
CITAT(bilutza @ Sep 18 2005, 04:18 PM)
Mie imi place ! Celalalt parca era mai impersonal, asta este mai cald... Numai ca erau mai multe Smilies, acum sunt mai putine si mai uratzele ... Fiecare cu problema lui.  :D
[snapback]5622[/snapback]

36.gif Sper ca iti place mai mult acum 6.gif
25.gif help.gif friends.gif
Mariana M.
11.gif Mie imi place mai mult noul look....e mai cald, e mai dragutz, ce mai?
Guest
Ce de Smilies !!!! Multumesc ! 41.gif Si ce tare e asta : fool.gif
honey
yahoo.gif
piscoto
NOTA 10!!!!!!!

8.gif 6.gif clapping.gif good.gif 67.gif
Ely
Multumim Assante clapping.gif acum totul e ok good.gif
bilutza
Ce-mi plac !!! 21.gif 35.gif 10.gif dance.gif
anka&bb
CITAT(bilutza @ Sep 19 2005, 11:05 PM)
Ce-mi plac !!! 21.gif  35.gif  10.gif  dance.gif
[snapback]5745[/snapback]

e fain look-ul pinky... 10.gif
adevarul este ca da o nota tare calda si ... personala, optimista 6.gif 8.gif
e mai greu cu gasitul comenzilor... inainte era mai usor insa noua infatisare merita efortul! felicitari celor vinovati!!! 41.gif
dianna2002
ahh imi place mult mai mult..:) si cred ca am sa imi dedic in exclusivitate timpul liber acestui forum..! :)

e pe placul meu..! si e superb!

BAFTA!
gugulet
Design-ul este super potrivit ptr un site de mamicutze care oricum vad totul in roz ... 5.gif
Dar draga Assante am observat ca sunt ceva probleme la cautare ... cateodata timpul de raspuns este mare si s-ar putea numai ... nu stiu sigur sa mai greseasca la rezultate.

Dar in rest super.
gugulet yahoo.gif
assante
CITAT(gugulet @ Sep 27 2005, 08:03 AM)

Dar draga Assante am observat ca sunt ceva probleme la cautare ... cateodata timpul de raspuns este mare si s-ar putea numai ... nu stiu sigur sa mai greseasca la rezultate.

Timpul de raspuns la cautare creste o data cu numarul subiectelor totale din forum , deci cautarea se poate rafina dupa criterii .

Rezultatele sunt corecte, doar ca , la fel ca la orice cautare, gaseste strict cuvantul , si nu neaparat in contextul in care te intereseaza pe tine
gugulet
Inca ceva assante am observat o mica problema pe form-ul de introducere de mesaje ... Iti descriu scenariu poate il poti reproduce: scrii mesajul si cateodata mai vrei sa introduci cate un smile ... si daca te plimbi deasupra textului parca ai senzatia ca automat face selectare de text si pierde pozitia cursorului ... si dau click pe smile si imi apare pe unde nu vreau. Eu zic ca e ceva problema de genul onmouseover... sau nu stiu dar cam asta ar fii ... sper sa te ajute si sa remediezi problema ... daca te pot ajuta cu ceva ... cu cea mai mare placere.

:)
assante
Nu , in principiu el pune emoticonul din fereastra unde apar toate emoticonurile la sfarsit , deci ele ar trebui introduse pe masura ce scrii , nu la sfarsit
gugulet
Poate se intampla numai la mine dar oricum in programare cu "in principiu" nu mere 68.gif

dar in fine eu nu sunt aici sa critic ceva ci sa va spun ce observ si mi se intampla ... si oricum si cu greseala asta si fara ea eu tot o sa va vizitez ... caci doar imi place ... dar stii spiritul de observare munceste 19.gif .

Spor la treaba.
maria75
Sper sa nu supar pe cineva cu observatia mea. Imi place forumul, in general, pentru ca oamenii care stau de vorba aici sunt super. In ceea ce priveste grafica, e ceva cu rozul asta...care nu imi prea aduce a roz...E atat de palid si de sters...putea fi la fel de pastelat, dar mai ...roz, cred eu.Alaturarea culorilor de sus, de la denumire( Trei ursuleti...) mi se pare un pic monotona. Ideile astea mi au venit observand ca fetita mea se uita dupa tot ce este colorat...Sa revin: Rosul sters, verdele si albastrul usor,,impur", liniile de demarcatie portocalii ( dar un portocaliu iarasi ,,impur"),scrisul violet pe portocaliu care nici nu se prea observa bine, nu stiu, imi inspira ca ceva nu e in regula...Asa percep eu, sa nu mi o luati in nume de rau. Mi se pare ca nuantele sunt un pic cam fade, iar alaturarea culorilor si culorile in sine imprima o usoara nota de monotonie. Eu as fi schimbat nuantele.as fi ales altele mai vii.
In schimb, apreciez viteza deschiderii link urilor..notificarile prompte, usurinta cu care se poate crea un avatar, un ticker la semnatura si , lucru grozav, faptul ca avem spatiu nlimitat la Atachement yahoo.gif
maria75
A, ce mai imi place la acest forum: ca suntem anuntati de subiectele noi care apar si ca notificarea se face la cerere
ada20_777

Buna dimineata! Eu cred ca sunt inca prea somnoroasa 35.gif ,dar despre ce vorbiti? ce culori?Nu va suparati pe mine dar....inca nu inteleg fool.gif
onuta_dec
Desi sunt inregistrata de mai demult pe acest forum de abia de vreo 5 luni il folosesc intens. Si din cate am citit eu pe acest topic si din cate am intuit eu, draga Ada se pare ca inainte acest forum avea o alta grafica, alte culori, altfel de zambetele, era mai greu de utilizat sau mai usor ( parerile sunt impartite ). Sper ca te-am lamurit. Cel putin eu asa am inteles.
ada20_777
24.gif 24.gif
ok,multumesc,oricum cafeluta am baut-o,am inceput sa inteleg ce se intampla 4.gif ,pt mine e ok asa,oricum nu stiu cum era inainte sa pot face o comparatie mwah.gif
maria75
Am remarcat schimbarea fatadei si iar am ceva de comentat. Ar suna cam asa:
1. mi se pare mie sau a disparut ceea ce distingea acest forum de toate celelalte: PANOUL? nadajduiesc( si cred ca nu sunt singura) ca va reveni
2. sunt atatea forumuri pe albastru, incat a devenit ceva banal albastrul asta.
3. desele schimbari de look inspira un sentiment de discomfort, senzatie ca ,,nu mai esti acasa". Adica numai ce te obisnuiesti cu un look si hop! vine altul ( daca aceasta schimbare a fost facuta din alte imperative decat o simpla experimentare de look, atunci...ce sa zic, or face adminii ce e mai bine )
4. merge fffff greu( dar cred ca asta e o chestie trecatoare; poate ca indata ce-si va ,,intra in paine" va merge normal)
5. mi se pare asa, rece,intunecat. Nu se poate umbla pe la culori, ceva din paleta calda, sa mai invioreze?
6. notificarile vin in Engleza(pt mine nu e o pb, dar nu toata lumea vb engleza); la fel si operatiile ( iarasi cred ca e o chestiune de timp); intr-o zi nu se poate face totul.
7. nu mai sunt spoturi publicitare pe prima pagina, care inviorau si imprimau dinamism
8. au disparut tickere, chiar si cele de la Baby-s First Site. Iar se modifica regulamentul???
9. la atasamente inainte nu exista limita, acuma parca apare limitare
Pai daca tot s-au scos atatea, nu ar trebui sa mearga mai bine??? 2.gif 2.gif 2.gif

ba parca poze am vazut ca incep sa apara, dar greu de tot....

si tickerele parca incep sa se vada...
Roxi_J
In sfarsit am reusit si eu sa ma loghez!!!! yahoo.gif De azi dimineata ma chinui. Imi cerea sa ma loghez, scriam numele si parola si ii dadeam log in, dupa care imi scria jos "gata" dar aparea pagina alba, goala-goluta! Nu reuseam sa ies deloc din statutul de vizitator, ce tortura! 102.gif
Unde sunt tickerele alea dragute? Pozisoarele cu bebei??? 2.gif Parca am fi pe un forum de contabilitate, sau auto... 2.gif ce trist... Nu e o problema ca sunt comenzile in engleza, oricum le stiam pe dinafara, dar parca imi e un pic peste mana... unde sunt toate emoticoanele, alea cu Craciun, cu gravidute, toate alea haoiase care apareau la "mai multe"?
Si chiar ca albastrul asta e banal...
Si inca ceva, nu mai pot intra sa citesc un subiect cu "get last post", trebuie sa intru in subforum, si apoi sa dau click pe minipage link, la ultima pagina!
Hihi, uite si tickerele mele, abia acum au aparut...
mirelushi
Nu stiu despre ce roz vb fetele ca la mine apare un fel de bleu,imi placea mai mult inainte acum arata la fel ca toate forumurile de pe alte siteuri,inainte era mai special :(
elenado
Eu sunt multumita ca acum pot intra pe forum. E evident ca inca se lucreaza la el si nu se poate face totul peste noapte... Cred ca e mai interesant acum, sunt multe optiuni noi, avem ce studia o vreme... Cat despre culori, se va gasi o solutie pentru a ne simti iar "acasa"...
monciq
QUOTE(maria75 @ Jan 3 2007, 02:59 PM) [snapback]162553[/snapback]
8. au disparut tickere, chiar si cele de la Baby-s First Site. Iar se modifica regulamentul???

Maria cred ca exista disfunctionalitati pe site-ul Baby's first site, pentru ca eu am incercat sa-mi schimb tickerul acolo si nu pot accesa modificarea acestuia...deci cred ca nu aici e problema si ca vor aparea aici tickerele noastre facute pe acel site indata ce se va reglementa problema de functionare pe acel site 10.gif
Ce ma surprinde pe mine este ca pot accesa contul fiecarui membru si sa-i vad prietenii...nu stiu ce parere aveti voi dar acest lucru cred ca ar trebui sa fie confidential, macar sa avem posibilitatea sa optam pentru afisarea publica sau privata 16.gif
miliutza
Nu-mi place albastru cray.gif ...vreau roz inapoi...si vreau si panoul inapoi... cray.gif
vampirasul
CITAT(miliutza @ Jan 3 2007, 07:28 PM) [snapback]162611[/snapback]
Nu-mi place albastru cray.gif ...vreau roz inapoi...si vreau si panoul inapoi... cray.gif

Si noi vrem panoul inapoi 14.gif
miliutza
CITAT(miliutza @ Jan 3 2007, 07:28 PM) [snapback]162611[/snapback]

si inimioarele... cray.gif
maria75
Eu ma bucur ca a aparut publicitatea sus si ca ninge iar. Parca e mai familiar asa...Poate mai apar si celelalte semne distinctive care il faceau unic. Ne-om obisnui cumva cu culoarea asta...
Am descoperit o optiune superrr. Pot vedea cine mi-a vizitat profilul azi...Tareeeeeee 71.gif 69.gif yahoo.gif

Se vad si pozeleeeeeeeeeee!Si tickerele!!!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Hai ca incet incet e iar ca inainte, ba cu mai multe optiuni.
micri
Ok, vad ca s-au aprins tare spiritele 5.gif , nu se intampla nimic straniu cu forumul, s-a facut doar o noua updatare(lucru care se face de regula la cateva luni o data, dealtfel) si asa cum s-a mai intamplat si alta data, apare noua "fata" a forumului(aceasta albastra) care de fapt este fata "originala" a cestui forum, culorile , emoticonurile, panoul , etc...si toate prelucrarile care "existau" pt. ca el sa arate asa cum era anterior erau facute/adaugate de noi "manual"... asta intelegand ca sunt inghitite multe ore de munca in plus si de lucru efectiv la personalizarea acestui forum.

Va rugam sa aveti ceva rabdare si sa intelegeti situatia aparuta( care este tranzitorie)...updatarea regulata este o necesitate pt. o mai buna functionare d.p.d.v. tehnic si o mai mare securitate a forumului, lucru care in final se rasfrange pozitiv, zic eu, tot asupra utilizatorilor forumului.

1.gif
maria75
Ma gandeam eu ca nu se schimba de pomana...Plus ca am gresit undeva afirmand ca exista limita la atasamente. E tot nelimitat. Abia acuma am vazut. da, trebuie rabdare... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
puoay
Mie nu-mi place culoarea asta caci, cum a zis maria75
CITAT(maria75 @ Jan 3 2007, 05:59 PM) [snapback]162553[/snapback]
inspira un sentiment de discomfort, senzatie ca ,,nu mai esti acasa".

Am inteles ca o sa-si revina yahoo.gif yahoo.gif , ce bine!
Tocmai originalitatea acestui forum ma atragea, pe langa atmosfera super!
Asteptam cu rabdare dar si cu nerabdare 10.gif revenirea la "forma" de dinainte.
bb_raluckutza
offf, bine ca si-a revenit, ca eu aveam si calc virusat si-am zis ca nu merge din cauza mea!
Roxi_J
yahoo.gif Ce combinatie super, roz cu bleu! Fain! SI inimioarele de pe butoane! heart.gif Si am gasit si emoticoanele pe care nu le vedeam ieri kiss2.gif wav.gif mwah.gif .
maria75
E supeeerrrr! E cel mai fain design de forum din cate am vazut pina acum!!!Cred ca s-a muncit ceva dar...a meritat. Felicitaaaariiii!!!!!!!!E minunat!!!!!
Retrag tot ce am comentat. Cine se gandea ca o sa iasa asa fain???
crismi
Acum este foarte dulcic!
Ieri semana la culoare cu alte forumuri!
katia1978
Arata suuuper!!! Si bebelusii aia mici sunt super haiosi. Felicitari 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
gabrrela
Intr-adevar e SUPER.
Ieri eram foarte dezamagita de nol format,acum sunt foarte incantata de ce a iesit.
Felicitari!
bebeanca
Si eu am comentat...si eram tare revoltata!!!!!!
Ma bucur enorm ca ati inviorat site-ul cu acest roz.E la fel de cald ca inainte.Upi!Upi! dance.gif .E iar site-ul cel mai frumusel, unic, cald si care te face sa te simti "acasa"!!!!!!!!!!
Am din nou incredere ca va fi bine si frumos aici! Asteptam si panoasul....
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Natalia
Dupa ce m-am intors din spital cu Tania si viata a reintrat la normal am dat 'fuga' la forum sa vad ce s-a mai intamplat si am fost placut impresionata de schimbare, imi place mult!!!!Felicitari.
goanga30
eu vreau butonul de cautare rapida inapoi pe prima pagina 20.gif
in rest imi place noua "fata"

FELICITARI
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.