Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vrea Sa Stea In Fund La 4luni
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Clubul mamicilor de baietei
eusibebe
[attachmentid=14337][color=#663300]buna fetelor...
pe scurt..bebe al meu are 4 luni si o saptamana si plange cand e pe spate in patut sau carucior...vrea sa se ridice in fundulet...ce sa fac?sa-l las , sa-l ajut , sa-l tin un pic in fundulet sau nu e voie deloc?
bebe al meu are 10 kg.. 25.gif
dar si mami si tati suntem mai maricei....
multumesc mult...
freedelia
Sa stii ca baiatul meu a stat SINGUR in fund la 5 luni. Singur adica fara nici un pic de sprijin, statea in fund in mijlocul patului si se juca cu jucarii. Si in picioare a mers foarte devreme, la 9 luni jumate. Unii copii sunt mai "vanjosi" decat altii si nu poti sa ii tii culcati numai pentru ca nu au o anumita varsta. Copilul tau e mare, unii n-au nici la un an 10 kilograme, o fi si inalt, poate el se dezvolta mult mai repede. Eu una nu am fost de acord cu tinutul copilului pe spate cand lui deja nu-i mai convine si se zbate sa se ridice.

Sfatul meu este sa incerci intai sa il tii in brate intr-o pozitie un pic mai ridicata si vezi cum se comporta. Dupa cum sta, iti poti da seama daca e pregatit pentru asta sau inca nu. Urmatorul pas e sa il pui intre perne. Daca nu reuseste sa stea, aluneca imediat, are corpul moale, mai asteapta cateva zile pana cand incerci din nou.
mami27
Si eu sunt aceeasi situatie si ma intreb cand e de ajuns, nu e prea mult .... ;
Miru' are 4luni si o sapt., doar 6.5 kg, dar vrem sa stam in fundulet cat mai mult. Asa putem sa vedem cum se misca piciorusele.........si le studiem......... vedem lumea de sus ..........
Noi avem doua pozitii in care stam:
1.o tin sprijinita cu spatele de mine si cu funduletul in poala mea, si asa ea se poate uita in jur nestingherita
2.in fundulet, cu fata la mine dar cu spatele rezemat de picioarele mele atunci cand stam in pat.

Poti sa incerci si tu, poate ii place sa stea si asa.
Cred ca freedelia are dreptate, fiecare bebe are ritmul lui si tu, ca mama, poti sa-l cunosti si sa stii cand e pregatit.
Sanatate multa!
kiki
Freedelia are dreptate...trebuie testat sa vezi daca poate sa stea in fundulet (mai mult rezemat de perne)...nu e suficient sa vrea sa stea in fundulet...Eu imi aduc aminte perfect de o poza a lui David facuta cu o zi inainte de botez cand l-am pus in fund intr-un fotoliu. Avea 3 luni fara o zi 10.gif
ile
Copii sunt uimitori!Emeric-baietelul meu cel mic isi dorea sa-i vada pe fratii lui cum se joaca si la 4 luni statea in picioare tinindu-se de patut cu toata puterea.In fundulet a stat -culmea abia pe la 7-8 luni tease.gif dance.gif fetita.gif :boy:Stiu insa ca nu este bine sa fie fortat copilul chiar daca pe noi ne incinta progresele lui si am vrea sa fie totul cit mai rapid,ca ii face f rau la coloanaEu nu am fortat copiii si singuri si-au facut toate demersurile.Nu toti copiii wav.gif reactioneaza la fel,nu maninca la fel,nu se joaca la fel si chiar nici nu isi manifesta sentimentele la fel.La mine ,avind trei,s-a observat cel mai bine acest lucru.
holili4
Sergiu cu toate ca are doar 3 luni si o saptamana maine, deja vrea tot mai mult sa stea in fundulet; se impinge in coate si inalta capul dornic sa se ridice. Bineanteles ca nu poate si se enerveaza pe chestia asta...Il tin in fundulet - lucru de care e foarte mandru, dar numai pentru scurt timp penrtu ca e totusi prea mic, asa ca ii dau dreptate Freedeliei.
meli
Si Kira de la 2 luni si 2 saptamani tot se chinuie sa stea in fundulet,dar nici acum nu poate.In schimb sta destul de bine sprijinit,eu am crezut ca pe la 4 luni o sa stea deja fool.gif dar doctorita mi-a zis ca pe la 7-8 luni o sa stea singurica si depinde si de copil.Acum asteptam sa vedem... 5.gif

CITAT(meli @ Nov 25 2006, 10:24 PM) [snapback]139115[/snapback]

Si Kira de la 2 luni si 2 saptamani tot se chinuie sa stea in fundulet,dar nici acum nu poate.In schimb sta destul de bine sprijinit,eu am crezut ca pe la 4 luni o sa stea deja fool.gif dar doctorita mi-a zis ca pe la 7-8 luni o sa stea singurica si depinde si de copil.Acum asteptam sa vedem... 5.gif

Am gresit clubul... 9.gif 4.gif
asilanom69cta
Noi am patit-o cu statul in fundulet ptr ca n-a mai vrut sa manance culcat si efectiv nu mi-am dat seama .Plangea de cate ori il puneam la masa si mi-a luat cam 2 zile sa-mi dau seama ca de fapt bb meu la 5 luni vrea sa stea in fundulet sa manance.Asa ca tine-l in brate si vezi daca-i place sa stea asa dar nu=l lasa sa stea singur eu zic ca e cam devreme
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.