Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Poate Ma Lamuriti
Discutii Despre Copii > Arhiva > Trash
BiaTina
Acum nu stiu daca eu sint devina rolleyes.gif sau chiar asa este, aveam si eu doua mesaje pe pm nu mai le-am, in plus nu stiu daca fetele mi-au raspuns, ne gasind mesajele trebuie sa spun la mititica si ellegiana daca ati trimis vreun biletel eu nu il vad.
assante
CITAT(BiaTina @ Sep 16 2005, 05:59 PM)
Acum nu stiu daca eu sint devina rolleyes.gif  sau chiar asa este, aveam si eu doua mesaje pe pm nu mai le-am, in plus nu stiu daca fetele mi-au raspuns, ne gasind mesajele trebuie sa spun la mititica si ellegiana daca ati trimis vreun biletel eu nu il vad.
[snapback]5576[/snapback]

At fi trebuit sa fie acolo , nu ti le-a sters nimeni. Cam cat de vechi erau acele mesaje ?
anaida
Se pare ca si eu ma confrunt cu o problema...mie mi s-au sters mai multe mesaje scrise in ultima saptamana...cred ca vreo 11 daca mai tin eu minte....poate ma lamureste si pe mine ce s-a intamplat!..Multumesc!
BiaTina
CITAT(assante @ Sep 17 2005, 10:13 AM)
At fi trebuit sa fie acolo , nu ti le-a sters nimeni. Cam cat de vechi erau acele mesaje ?
[snapback]5578[/snapback]

Vin cu intarziere si raspund, eu am doua saptamini de cind m-am inscris pe forum, nu stiu exact data cind am primit mesajele, acum am primit unu de la mititica.
Apropo cind intru la inbox sa citesc mesajele, nu imi intra toate cuvintele, nu stiu daca m-am explicat bine, avind un mesaj am intrat sa citesc mesajul dar nu reusesc sa citesc totul pentru ca partea roza este mai in interior (asta in partea dreapta a ecranului) am sa mai incerc sa mai intru in inbox poate isi revine...eu nu ma pricep
1.gif
butterfly
hei ce se intampla.am deschis si eu un subiect despre somnul bebelusului si nu il mai gasesc nicaieri.ce s-a intamplat cu el,unde a disparut? 20.gif
assante
CITAT(butterfly @ Sep 20 2005, 07:53 PM)
hei ce se intampla.am deschis si eu un subiect despre somnul bebelusului si nu il mai gasesc nicaieri.ce s-a intamplat cu el,unde a disparut? 20.gif
[snapback]5807[/snapback]

Subiectul tau a fost sters din greseala 9.gif in timpul unor teste ... Te rog sa ne scuzi 63.gif , si sa il mai postezi o data ... promitem ca nu se mai intampla 6.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.