CITAT(sugarr @ Apr 27 2006, 09:59 PM) [snapback]60119[/snapback]
Cristina,
Eu m-am tot interesat despre maternitatile private si iata ce pot sa-ti spun tie si celor care doresc sa afle ceva news
1. Euroclinic Floreasca - super spitalul - 1600 nastere normala si 2065 cezariana ( l-am vizitat si merita)
2. Maternitatea Unirea Center ( din grupul Unirea Center Clinics ) Bucuresti - 1300 nastere normala si 1800 cezariana ( sau pe aproape).
3. Cluj - ceva mai ieftin , doctorii " ardeleni"deosebiti.
4. Brasov - este in curs de deschidere, nu are inca autorizatie de functionare din cate am auzit.
Am auzit vorbindu-se de maternitaea din Odorheiul Secuiesc ca ar fi renovata si f buna ( acum nu stiu ce sa zic, ca mai mult ungurii merg acolo, mai ales cei cu bani din Miercurea-Ciuc), poate ne da detalii cineva care stie.
Si mai este cea de la Victoria Brasov- nastere subacvatica - conditii bune, doctori buni, dar nu ...super lux.
Pentru bebe, mai ales daca ti-l doresti de ceva vreme si nu l-ai putut avea, merita toti banii din lume ( chiar si cei 2000 euro). Numai sa fie sanatos si sa se poarte frumos cu tine doctorii, ...nu de alta dar sa mai vrei inca o minune mica dupa!
Bafta
buna ziua mamicilor
tocmai ce citeam despre clinicile particulare si incercam sa-mi fac o idee
m-a vizitat o fosta colega care lucreaza la centrul medical unirea, va dati seama ca dupa ce am pupat-o am intrebat-o cum e treaba cu nasterea la o clinica privata
pentru o nastere normala costa 1500 Eoro/pachet, si vreo 2000 pentru cezariana
pachetul presupune supravegherea sarcinii din prima luna pana la sfarsit, toate analizele si ecografiile, ai nr. de tel al medicului care te supravegheaza si pe care il poti suna la orice ora, nasterea, cu tot ce inseamna , 2-3 zile de cazare in functie de nastere, plus prima vizita a medicului pediatru acasa la bebe
deci eu zic ca se merita ca stii de la bun inceput cat te costa totul fara nici un leu in plus
vei stii si sala unde vei naste iar politica angajatiilor este profesionalism, cu zambetul pe buze
nu stiu cat dumnezeu te costa de la inceput pana la sfarsit daca nastii la o materniate de stat, dar cu siguranta daca aduni toate spagile, asa zisele onorarii de la medici pana la femeia de servciu, si toate analizele si radiografiile cred ca tot pe acolo ajungi
eu acum sunt super incantata si abia astept sa ma duc sa-mi fac analizele inainte de nastere care ma costa 6.000.000
voi ce ziceti
va pup
CITAT(catymi @ Jun 26 2006, 02:13 PM) [snapback]78245[/snapback]
buna ziua mamicilor
tocmai ce citeam despre clinicile particulare si incercam sa-mi fac o idee
m-a vizitat o fosta colega care lucreaza la centrul medical unirea, va dati seama ca dupa ce am pupat-o am intrebat-o cum e treaba cu nasterea la o clinica privata
pentru o nastere normala costa 1500 Eoro/pachet, si vreo 2000 pentru cezariana
pachetul presupune supravegherea sarcinii din prima luna pana la sfarsit, toate analizele si ecografiile, ai nr. de tel al medicului care te supravegheaza si pe care il poti suna la orice ora, nasterea, cu tot ce inseamna , 2-3 zile de cazare in functie de nastere, plus prima vizita a medicului pediatru acasa la bebe
deci eu zic ca se merita ca stii de la bun inceput cat te costa totul fara nici un leu in plus
vei stii si sala unde vei naste iar politica angajatiilor este profesionalism, cu zambetul pe buze
nu stiu cat dumnezeu te costa de la inceput pana la sfarsit daca nastii la o materniate de stat, dar cu siguranta daca aduni toate spagile, asa zisele onorarii de la medici pana la femeia de servciu, si toate analizele si radiografiile cred ca tot pe acolo ajungi
eu acum sunt super incantata si abia astept sa ma duc sa-mi fac analizele inainte de nastere care ma costa 6.000.000
voi ce ziceti
va pup
pardon, sa-mi fac analizele inainte de a ramane insarcinata