Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Informatii Utile ... Pt Noi
Discutii Despre Copii > Administrativ > Propuneri si Sugestii
anka&bb
intreb si eu... ce ati zice daca am face pe site un fel de "resursa" cu link-uri din care sa ne culegem informatii de interes general pt noi burticile, mamicile? blink.gif
adica, am vazut ca multe dintre noi nu stiu nici ce prevad unele legi si... nici de unde sa le ia (ex. clasic este OUG 96/2003 privind protectia maternitatii)...
am vazut pe nu stiu ce site (nu fac reclama si nici antireclama ... :D ) un astfel de director unde gaseai link-uri catre unele site-uri de unde gaseai legislatie in domeniu si alte informatii utile...
oare este posibil sa facem si noi?

daca nu... nu impuscati pianistul .... :P
assante
CITAT(anka&bb @ Sep 13 2005, 03:21 PM)
intreb si eu... ce ati zice daca am face pe site un fel de "resursa" cu link-uri din care sa ne culegem informatii de interes general pt noi burticile, mamicile?  blink.gif
adica, am vazut ca multe dintre noi nu stiu nici ce prevad unele legi si... nici de unde sa le ia  (ex. clasic este OUG 96/2003 privind protectia maternitatii)...
am vazut pe nu stiu ce site (nu fac reclama si nici antireclama ... :D ) un astfel de director unde gaseai link-uri catre unele site-uri de unde gaseai legislatie in domeniu si alte informatii utile...
oare este posibil sa facem si noi?

daca nu... nu impuscati pianistul .... :P
[snapback]5463[/snapback]

Te rog sa explici mai pe larg ce ar presupune initiativa ta . Nu prea am inteles mare lucru ... rolleyes.gif

Si nu uita sa-ti completezi profilul .
honey
Probabil Ankk se refera la o baza de date , o lista cu spitale , cu diverse legi privind maternitatea , copilul , etc , toate dotate cu un link . Pai hai sa alcatuim o astfel de listutza . Cine incepe ? Pianistul ? :D
assante
CITAT(honey @ Sep 15 2005, 04:27 PM)
Cine incepe ? Pianistul ?  :D
[snapback]5522[/snapback]

Asa cred...
anka&bb
CITAT(assante @ Sep 15 2005, 05:36 PM)
Asa cred...
[snapback]5531[/snapback]

ok... cred ca am vorbit numai pe limba mea si nu m-am exprimat f clar... dar, honey a inteles bine: sa punem pe site informatii despre spitale (adrese, nr. de telefon etc.), cabinete medicale de specialitate (adrese, program de functionare), laboratoare de analize (adrese, program etc.). putem sa punem link-uri catre acte legislative de interes pentru noi, cele aflate in situatia de a deveni mamici sau, pentru cele care sunt deja mamici...
frumos ar fi sa culegem aceste informatii si pentru restul tarii, nu numai pt bucuresti ... 17.gif eu ma ofer sa fac liste cu cabinete si laboratoare din brasov de ex... si sa va dau legile care ne intereseaza pt statutul nostru de burtici si mamici...
si... lista de idei este deschisa... cine crede ca ne-ar mai putea fi util ceva... sa vina cu propuneri...
did i make myself clear?

a... si assante... ce vrei sa zici cu profilul meu? cum trebuie sa procedez? io-s mai de la tara... help.gif
assante
CITAT(anka&bb @ Sep 20 2005, 07:45 AM)
a... si assante... ce vrei sa zici cu profilul meu? cum trebuie sa procedez? io-s mai de la tara... help.gif
[snapback]5751[/snapback]

Vroiam sa te rog sa-ti completezi profilul , adica sa modifici semnatura si avatarul care erau standard . Asta pentru un aspect cat mai complet al forumului . Vad ca s-a rezolvat intre timp , deci multumesc 6.gif

In legatura cu lista, consider ca e ok pentru spitale , in schimb alte clinici si laboratoare medicale si-ar face doar reclama gratuita 68.gif

Cu spitalele e ok , sunt informatii de interes public si pot fi publicate 3.gif
bilutza
Ma bag si eu in seama... 10.gif

Corecta faza cu reclama, dar sunt multe cabinete/laboratoare care ar merita si putzina reclama proasta, asta pentru ca sunt multe gravidutze care iau tzepe, fiind la prima sarcina si neavand cine sa le sfatuiasca.

Am scris eu de mai multe ori despre asta. De ex, poate nu toate gravidutzele isi permit sa arunce milioane in stanga si in dreapta. Sunt locuri unde se pot face analizele mai ieftin, sunt analize care se fac gratuit, despre care poate unele nu stiu. Poate ca asta inseamna si reclama pentru unele locuri, dar poate insemna si o informatie foarte utila pentru gravidutzele de pe site. Ce ziceti ?
assante
Nu stiu ce sa zic fool.gif... eu propun ca cine are nevoie de sfaturi sa intrebe pe forum in clinica gravidelor , si cine are propuneri de clinici particulare sau laboratoare de analize sa le trimita respectivei pe PM 35.gif
anka&bb
CITAT(assante @ Sep 20 2005, 04:54 PM)
Nu stiu ce sa zic fool.gif... eu propun ca cine are nevoie de sfaturi sa intrebe pe forum in clinica gravidelor , si cine are propuneri de clinici particulare sau laboratoare de analize sa le trimita respectivei pe PM 35.gif
[snapback]5797[/snapback]

of... mai sa fie! si tu si bilutza aveti dreptate... nici reclama moca da' nici un pic antireclama nu strica... ma mai gandesc... pana atunci... vreau sa postez un topic apropos de tepe... see u guys!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.