Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pilule Exluton
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Clubul Mamicilor
Pages: 1, 2
Ungureanu Monica

buna fetelor,stiu ca undeva s-a mai discutat despre acest subiect dar nu mai gasesc locul si eu sunt tare nedumerita.De ce?
Pentru ca in luna septembrie am inceput sa i-au exluton,toate bune si frumoase pana luna aceasta cand astept sa-mi vina ciclu si nu mai vine.
Voi,care ati luat ati intimpinat asemenea probleme?Poate sa fie o dereglare hormonala?
Va rog sa-mi spuneti ce safac,caci mi-am facut si un test de sarcina si a iesit negativ.Nu mai inteleg nimic.
kiki
Eu am luat exluton de la nastere (noiembrie) pana cand am terminat cu alaptatul (august). Am asteptat doua luni sa imi vina "rusii"...Verisoara mea la fel, a luat exluton, dupa ce a oprit alaptatul, cam la 2 luni jumate - 3 luni.
Acum la mine au intrat lucrurile in normal. O sa intre in normal si la tine, mai ai putin de asteptat 71.gif
Ungureanu Monica
Kiki,problema este ca mie mi-a venit menstruatia in august dar am inceput sa le iau in septembrie,din prima zi a menstruatiei.Asta-i nedumerirea:de ce nu mi-a mai venit?
freedelia
Din cate tin eu minte. pentru ca aceste pilule nu sunt din cele la carefaci pauza 7 zile dupa 21 de zile, prma data parca vine ciclul pe la jumatatea celei de-a doua folii. Dar nu mai stiu exact. Cat ti-a intarziat?
onuta_dec
Cam la 3 luni de la nastere am luat si eu aceste pastile, nu mai tin minte exact dar am luat cam 4 folii. Si eram tare disperata ca nu mai imi venea ciclu 17.gif nascusem prin cezariana si imi era tare frica de un nou bebe ca toti m-au avertizat sa stau cuminte pana la 2 ani. Ce-i drept aveam din cand in cand mici pete de sange care durau 2-3 zile dar doar atat mici pete care mai mult ma sacaiau. Nu stiu mie nu mi-a venit deloc cat am luat aceste anticonceptionale, doar dupa ce am renuntat la ele si am luat altele dupa 21 de zile mi-a venit.
maria75
Uite, s-a mai discutat aici despre exluton:
http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php?showtopic=2169&hl=exluton

http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php?showtopic=5877&hl=exluton

http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php?showtopic=2317&hl=exluton
mihaelav
Buna! Si eu am folosit exluton in perioada alaptatului si totul a decurs normal. Cand am terminat cu alaptatul ( nu am mai avut lapte dupa 4 luni) si am luat in continuare exluton, mi s-a dereglat rau de tot ciclul.
Imi venea ciclul 4-5 zile, pauza 2-3 zile, iar imi venea cate 3 zile si tot asa am tinut-o vreo 2 luni. Dupa aceea m-am prins eu ca de la pastile mi se trage. Din moment ce nu mai alaptam, trebuia sa renunt la pastilele Exluton si sa trec pe unele normale. Cum am renuntat la ele, mi-am revenit. Asa ca am facut pauza vreo 2 luni si am trecut pe Triquilar , cum luam inainte de sarcina. Nu am mai avut dereglari.
mamiluiadut
Eu încă mai alăptez, iau exluton şi încă nu am menstruaţie. Totusi nu mi-am făcut griji pt că ştiu că este posibil să nu am până termin cu alăptatul.
ancuza
am si eu o curiozitate... inafara de contraceptie, ce rol mai are exlutonul?
eu alaptez de trei luni, nu mi-a venit ciclul,dar dr mi-a recomandat sa iau.
freedelia
Nici un rol, probabil ca ti le-a recomandat ca sa nu ramai din nou insarcinata, pentru ca alaptatul nu este o metoda contraceptiva sigura.
cristigabi
De cand ati luat exluton?
Imediat dupa nastere?
Medicul meu mi-a recomandat ovule spermicide, dar eu nu vreau sa le iau. E incomod sa le folosesti chiar imediat de contact.
Spuneti-mi si mie, de cand trebuie sa le iau?
freedelia
Eu daca nu ma insel am luat de ambele dati abia dupa ce mi-a venit ciclul. La primul copil mi-a venit la o luna sau oricum foarte repede, iar la al doilea parca pe la 5 luni. Dar acum daca ma gandesc, n-as putea sa spun de ce anume nu am luat mai repede...
kiki
CITAT(cristigabi @ Oct 31 2006, 04:22 PM) [snapback]121328[/snapback]

De cand ati luat exluton?
Imediat dupa nastere?

Eu le-am luat dupa controlul de 6 saptamani, chiar dupa ce am iesit de la consultatie.
mihaelav
Eu le-am luat tot dupa controlul de la 6 luni, cand mi s-a permis sa reincep viata sexuala.
aedon
Si mie mi-a prescris doctorita mea tot exluton...si am inceput sa le iau imediat dupa ce am plecat de la cabinet...eu am 4 luni de la nastere si nu mi-a venit ciclul....si am intzeles ca nici nu vine pe perioada alaptarii.....
kiki
CITAT(aedon @ Nov 1 2006, 10:01 PM) [snapback]122458[/snapback]

...si am intzeles ca nici nu vine pe perioada alaptarii.....

Nu este o regula! Sunt persoane care alapteaza si totusi au si ciclu. 17.gif
freedelia
CITAT(aedon @ Nov 1 2006, 10:01 PM) [snapback]122458[/snapback]

...eu am 4 luni de la nastere si nu mi-a venit ciclul....si am intzeles ca nici nu vine pe perioada alaptarii.....

Mie mi-a venit ciclul la 3 sau 4 luni de la nastere desi alaptam.
Ungureanu Monica
Gata fetelor,sunt linistita!Mi-a venit si ciclul exact cum a spus freedelia,pe la jumatatea celei de a doua folii de exluton.Mie mi-a venit primul ciclu dupa nastere cand fetita mea avea 10 luni si pana in septembrie ne-am protejat pur si simplu fara a folosi nimic,dar parca mi se facuse mila de sotul meu si m-am decis sa iau ceva contraceptiv.Cautand pe forum am descoperit exlutonul si l-am si cumparat;mie dna dr. imi prescrisese niste ovule dar nu le-am luat.
Acum sunt multumita ca totul a reintrat pe fagasul cel bun.
aedon
Fetelor ...ajutor...sunt disperata...nu mi-au venit "musafirii"...nu stiu ce ar trebui sa fac....i-au de aproape 4 luni exluton..., de alaptat nu prea mai alaptez (cam o data pe zi) pentru ca nu prea mai am.....si totusi nu mi-a venit...ce sa fac...ce ma sfatuiti....poate fi de la pilule? Are ceva daca iau pilulele astea si dupa ce nu mai alptez?

18.gif
monciq
CITAT(aedon @ Nov 13 2006, 10:49 AM) [snapback]130912[/snapback]

Fetelor ...ajutor...sunt disperata...nu mi-au venit "musafirii"...nu stiu ce ar trebui sa fac....i-au de aproape 4 luni exluton..., de alaptat nu prea mai alaptez (cam o data pe zi) pentru ca nu prea mai am.....si totusi nu mi-a venit...ce sa fac...ce ma sfatuiti....poate fi de la pilule? Are ceva daca iau pilulele astea si dupa ce nu mai alptez?

18.gif

Efectul exlutonul daca nu mai alaptezi e ZERO!Un sfat si consult medical cred ca se impune...daca nu mai alaptezi va fi nevoie sa-ti schimbi contraceptivul, pentru ca exlutonul nu are efect contraceptiv decat atunci cand alaptezi!Succes si intarzierea s-ar putea sa fie si din cauza aceasta!
freedelia
Te contrazic, efectul exlutonului nu are absolut nici o legatura cu alaptatul, numai ca aceste pilule nu contin o substanta pe care cele necompatibile cu alaptatul o contin si care se excreta in lapte si nu ii face bine lui bebe. Asta este singura legatura dintre exluton si alaptat.

Eu am luat Exluton aproape un an dupa primul copil si nu am alaptat decat 3 saptamani. Acum nu mai alaptez de mai mult de o luna si tot Exluton iau. In prospect scrie ca sunt comptibile cu alaptatul, nu ca alaptatul ar fi o conditie a luarii acestor pilule.
monciq
Da se pare ca ai un pic dreptate, exlutonul nu contine decat un singur hormon un derivat de progestagen sau progestativ, iar efectul nu este nociv pentru bebe si se iau in perioada alaptarii ca fiind sigure din acest punct de vedere!Utilizarea exlutonului este eficienta si in afara alaptarii DAR CU AMENDAMENTUL ca daca pilulele nu sunt luate corect si femeia nu alapteaza, întârzierea doar cu câteva ore (peste 3 ore) a administrarii pilulei numai cu progestative poate creste riscul aparitiei sarcinii (acesta creste semnificativ daca sunt omise 2 pilule).Fapt ce nu se intampla in cazul celorlalte contraceptive orale care contin cei doi hormoni inhibatori ai ovulatiei(estrogen si progesteron).Ce e de facut in cazul in care s-a uitat sa se ia pilula:se ia o pilula imediat ce femeia îsi aminteste si se foloseste o metoda suplimentara de protectie în urmatoarele 2 zile.
Daca femeia alapteaza si foloseste pilulele numai cu progestageni pentru protectie suplimentara, continua sa fie protejata chiar daca a uitat o pilula.
Ce vreau sa spun e ca in lipsa alaptatului efectul acestui contraceptiv scade daca nu e luat in mod regulat la aceeasi ora!Asta e ceea ce am citit despe efectele utilizarii exlutonului ! mwah.gif
ramona_belceanu
Doctorita mea nu mi-a dat voie la anticonceptionale pe perioada alaptarii... spune dansa ca ar dauna la cantitatea de lapte care la mine e si asa destul de mica...mi-a recomandat niste ovule, nu stiu exact de care, am reteta, nu am cumparat-o ca nu mi-a dat liber nici la stiti voi ce 9.gif
freedelia
Da, in fine, eu am uitat pastile in disperare, am uitat si 2 la rand de cateva ori, iar de luat la aceeasi ora, nici pomeneala. Nu am ramas insarcinata cat le-am luat. Dar poate sunt eu mai norocoasa.

Oricum, am citit aseara o chestie care m-a pus pe ganduri, ca la femeile care folosesc mini-pilula (adica aceasta cu un singur hormon) sunt mult mai dese cazurile de sarcini extrauterine. De ce m-a pus acest lucru pe ganduri...pentru ca asta inseamna ca totusi se poate produce fecundarea si totusi oul nu se poate nida in uter, probabil pentru ca acesta devine un mediu ostil din cauza unor substante din pilula...de aceea se fixeaza in afara uterului.

Deci e posibil ca aceste pilule sa fie avortive...am sa mai citesc despre asta si daca este intr-adevar asa...atunci e cam nasol.
monciq
CITAT(freedelia @ Nov 14 2006, 06:44 AM) [snapback]131427[/snapback]

Da, in fine, eu am uitat pastile in disperare, am uitat si 2 la rand de cateva ori, iar de luat la aceeasi ora, nici pomeneala. Nu am ramas insarcinata cat le-am luat. Dar poate sunt eu mai norocoasa.

Deci e posibil ca aceste pilule sa fie avortive...am sa mai citesc despre asta si daca este intr-adevar asa...atunci e cam nasol.

Nu stiu daca e vorba de noroc, eu am citit informatia pe un site medical si am concluzionat clar ca decat sa risc mai bine in momentul in care nu mai alaptez sa schimb contraceptivul cu unul care are in compozitie cei doi hormoni:acelasi sfat l-am primit si de la ginecolog pentru ca totusi nu confera siguranta!
In ce priveste opinii despre pilula avortiva uite aici informatii care sa te edifice:
http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...ic=6411&hl=
moniq79
Fetelor am si eu o mare nedumerire. Am citit aici pe forum despre exluton. Eu am nascut pe 10 ian si abia acum 3 luni am inceput sa iau, la sfatul medicului, dupa ce am trecut printr-un chiuretaj 20.gif (m-am operat de colicist fara sa stiu ca eram insarcinata si a trebuit sa renunt la sarcina 2.gif ). In prima luna dupa chiuretaj mi-a venit ciclul normal, a doua luna mi-au cursa cateva picaturi si atat. Acum, ar fi trebuit sa-mi vina pe 8 noiembrie dar nimic 39.gif .In cate o zi am simptomele care le aveam inainte, dar degeaba. M-am speriat mai tare citind ca poate cauza sarcina extrauterina. Am facut un test de sarcina acum doua saptamani si a iesit negativ.Stiti cumva daca se poate depista o astfel de sarcina prin aceste terste. Sincer sa va spun mi-e groaza de ginecologi si de doctori in general> Am petrecut prea mult timp in spitale anul asta.Poate puteti sa ma sfatuiti intr-un fel.

Pupici
florentina06
am luat si eu exluton si a avut ca efect incetarea menstruatiei; in rest nu am avut efecte secundare; ulterior am ramas insarcinata dupa ce am incetat sa mai iau exluton vreo cateva luni.

CITAT(moniq79 @ Nov 21 2006, 02:33 PM) [snapback]136194[/snapback]

Fetelor am si eu o mare nedumerire. Am citit aici pe forum despre exluton. Eu am nascut pe 10 ian si abia acum 3 luni am inceput sa iau, la sfatul medicului, dupa ce am trecut printr-un chiuretaj 20.gif (m-am operat de colicist fara sa stiu ca eram insarcinata si a trebuit sa renunt la sarcina 2.gif ). In prima luna dupa chiuretaj mi-a venit ciclul normal, a doua luna mi-au cursa cateva picaturi si atat. Acum, ar fi trebuit sa-mi vina pe 8 noiembrie dar nimic 39.gif .In cate o zi am simptomele care le aveam inainte, dar degeaba. M-am speriat mai tare citind ca poate cauza sarcina extrauterina. Am facut un test de sarcina acum doua saptamani si a iesit negativ.Stiti cumva daca se poate depista o astfel de sarcina prin aceste terste. Sincer sa va spun mi-e groaza de ginecologi si de doctori in general> Am petrecut prea mult timp in spitale anul asta.Poate puteti sa ma sfatuiti intr-un fel.

Pupici

Roxi_J
Am tot citit ce ati scris voi despre Exluton, si mai am inca o intrebare, ca nu prea s-a vorbit despre asta:
Mamici care luati Exluton, v-ati ingrasat de la pilule? Eu azi mi-am cumparat, si vad ca pe prospect scrie ca e posibil sa iau in greutate.
cristigabi
Nu stiu daca de la pilule m-am ingrasat, dar sunt grasa (am76 kg)si as vrea sa slabesc , numai cat alaptez nu cred ca e bine sa tin vreo dieta. Inainte de a ramane insarcinata aveam 65 , asa ca voi avea ceva de munca pe viitor.
ALINAA
Eu am luat exulton doar o luna si apoi am renuntat pt ca imi era mereu greata de la ele. Fetelor cea mai sigura metoda de contraceptie este somnul....... hi hi hi... 3.gif Eu nu mai iau nimic .Calendarul si inrest suntem atenti . yahoo.gif
onuta_dec
Roxi eu am vazut ca in toate prospectele de la orice pilule scrie ca e posibil sa te ingrasi, depinde foarte mult de organism. Eu cat am luat pastilele am tinut si regim si am mai slabit. Dupa ce nu le-am mai luat parca de atunci slabesc asa de greuuu, acum nu stiu daca e din cauza ca am renuntat la pastile 2.gif
Roxi_J
Nici eu nu vreau sa tin nici o dieta, pentru ca alaptez. Macar sa nu ma ingras, sa raman eu numai cu cele 10 kg in plus... si vad eu dupa ce termin cu alaptatul cum le dau jos.
Alinaa, si la mine tot somnul e cea mai buna metoda contraceptiva 24.gif , seara cand vine sotul nu mai sunt in stare de nimic.
Ieri am luat prima pastiluta, vad ca deocamdata ma simt bine, inca nu m-am ingrasat 4.gif , da' nu-i timpul pierdut 24.gif . Bine ar fi sa slabesc... Pentru orice eventualitate azi o sa-mi iau un test de sarcina, ca am facut prostioare inainte sa iau pastilele 9.gif , desi ne-am ferit... Da Doamne sa fie doar o liniuta, 63.gif 63.gif ca bebe 3 e prea devreme.
aedon
Fetelor de ceva vreme ma confrunt cu o problema pe care nu mai stiu cum sa o abordez.Am nascut anul trecut iar ginecoloaga mea mi-a prescris EXCLUTON pt ca alaptam...pana aici toate bune si frumoase, insa perioada de alaptat a trecut iar eu am continuat sa iau excluton pentru ca ma simteam bine cu ele, imi regalsera foarte bine si menstruatia...ce mai totul era ok! Insa acum am inceput sa ma anumite disconforturi, dureri abdominale, simt uneori ovarele inflamate, balonari, uneori chiar fara "apetit sexual" chiar! Nu stiu ce sa mai fac...sa incetez oare sa mai iau aceste anticonceptionale?Am incercat sa ma duc la medic insa de fiacare data cand puteam eu sa merg ba nu e doctorita, acum e in concediu pana in luna mai...si tot asa....Chiar nu stiu ce sa mai fac! Sa nu le mai iau...o fi alta cauza acestor simptome...Habar nu am...Din experienta voastra voi ce credeti ? Aseara ma terminat folia si nu stiu daca sa mai continui de diseara sa le mai iau.....se poate intrerupe administarea si la mijlocul unei folii? Voi ce stiti, ce credeti? 2.gif kiss2.gif
Mirela_Giurgia
Aedon, iti recomand cu caldura sa vizitezi pagina urmatoare si sa scrii doctoressei: http://www.anticonceptionale.ro/
Pe mine m-a ajutat enorm la problema pe care am avut-o! Iti raspunde pe forum, vei vedea link in partea stanga a ecranului.
Orice problema pe partea asta a ginecologiei, o vei lamuri cu ea.
guguta
Si mie mi-a recomandat doctorul exluton ca metoda contraceptiva, atata timp cat alaptez. Am cumparat pastilutele insa mi-a fost teama sa le iau si nici prostioare n-am facut 14.gif . Sotul meu mereu ma intreaba''pui noi nu mai facem dragoste?''De fiecare data raspunsul meu este NU. Mi-e teama sa nu raman iarasi insarcinata fool.gif, mai ales ca diferenta dintre baietel si fetita e de un an jumate si un al treilea bebe chiar m-ar termina. fool.gif
AnCuTzA
Lacra stii cand ti`am zis ca la al 3`lea bebe iti vin eu de nasha ?Cred ca de aceea nu vrei sa il faci pe al 3`lea ca sa nu iti vin de nasha :))) Da lasa ca te tin eu minte cuscro/surioaro ! Sorry de off-topic :D
dwoana
I-au exluton de la 7 saptamani de la nastere dupa ce am fost la control. Ciclu a venit in prima luna iar acum asteptam sa vina cand va veni. Am sa iau cat timp am sa alaptez di dupa am sa mai vorbesc si cu ginecologul meu sa vad ce ma i zice si el.
vali_plus3
buna,am tot citit prospectul de la exluton si nu zice dupa cat timp,de cand incepi sa iei esti protejata
ma lamuriti si pe mine va rog

aaa si ar mai fi ceva,ce parere aveti despre marvelon in perioada alaptatului?

onuta_dec
CITAT(vali_plus3 @ May 6 2007, 11:20 AM) [snapback]221102[/snapback]
buna,am tot citit prospectul de la exluton si nu zice dupa cat timp,de cand incepi sa iei esti protejata
ma lamuriti si pe mine va rog

aaa si ar mai fi ceva,ce parere aveti despre marvelon in perioada alaptatului?

Mie doctorita mi-a spus ca dupa vreo 3-4 zile dupa ce am inceput sa iau pastilutele ca pot sa fac prostioare 3.gif
Arinna
Asa e, protectia se instaleaza in 3-4 zile dupa prima pastiluta!
Mult succes! mwah.gif
katia1978
Eu am avut o experienta cam neplacuta cu Exlutonul. Dupa ce eram tare mandra ca scapasem de 15 kg dupa nastere, in prima luna de Exluton am luat 8 Kg (opt) 102.gif cu care am ramas... Dar am inteles ca sunt o exceptie 102.gif .
gabitza
Exluton se ia numai pe perioada alaptatului pentru ca alaptatul nu este 100% sigur ca metoda contraceptiva, pe langa asta exlutonul nu are hormoni si nu afecteaza functiile normale ale unei lauze! nu are cum sa ingrase!!!! atentie, cine spune ca s-a ingrasat nu de la exluton este! marvelonul nu se ia in timpul alaptatului!!!! are multi hormoni si se deregleaza anumite functii din organism! se recomanda dupa!!!
mie asa mi-a explicat doctorul si a fost excelent!
cat am alaptat am luat exluton si nu au fost nici un fel de probleme
iar dupa ce nu am mai alaptat am luat marvelon.
atentie!!!! nu luati exluton dupa ce nu mai alaptati! provoaca mari dereglari!!!
katia1978
Pentru lamuriri privind Exlutonul, vizitati urmatorul link:
http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1880

anghelelena2006
Fetite dragi dar de folii chinezeste a auzit cineva , am inteles ca se gasesc in farmacii , dar nu am gasit un prospect despre ele sau poate are alta denumire .
ancaono
Buna fetelor.
Vreau sa va intreb ce metoda de contraceptie folositi?
Mie mi-a recomandat Exluton si desi nu mi-a venit ciclul am inceput sa iau. Dupa a 4-a pilula am inceput sa am sangerari ceea ce m-a cam pus pe ganduri. Stiu ca si in prospect mentioneaza faptul ca sunt posibile sangerari in prima luna dar nu scrie nicaieri cat pot dura aceste scurgeri.
Daca ati avut aceleasi reactii ca mine va rog sa-mi spuneti cat a durat la voi sangerarea si daca a afectat in vreun fel productia de laptic.
Multumesc! 6.gif
vali_plus3
Ti-a recomandat dr. sa iei imediat dupa ce ai nascut?
Eu stiu ca le incepi din prima zi a menstruatiei,la mine pe la jumatatea primei folii a inceput cm si a durat 12 zile 2.gif ,nu cred sa afecteze lactatia pt ca bebe a primit sanul fara probleme ,desi le iau de vreo 7 luni ,mai am lapte si acuma la 11 luni si ceva
ancaono
Multumesc mult pentru raspuns.Ma gandesc sa nu fie cm si la mine. Oricum a inceput sa ma doara si capul si in plus am si febra. Nu stiu sigur daca de la pilule dar cert este ca ma simt ciudat de cand am inceput sa le iau. (simptome de raceala nu am)
Am avut probleme mai tot timpul cu contraceptivele dar speram sa nu fie si cazul exlutonului 2.gif Doc mi-a dat sa iau augumentin dar ar trebui sa nu mai alaptez..si nu vreau ca sunt sanse sa pierd laptele....
Sper sa o scot la capat cu bine..ca deja a scazut bine nivelul moralului.
vali_plus3
Offf incearca sa-ti mai ridici moralul pentru ca faci rau fetitei,augmentin-ul este foarte puternic pentru ce anume ti l-a dat?

Eu in decursul celor 11 luni de cand alaptez am fost nevoita sa iau de doua ori augmentin,pentru ca am o sinuzita cronica frontala si cand se agraveaza e de rau
dar eu stiam ca-l poti lua si pe timpul alaptarii ca altfel nu indrazneam sa-l iau sau nu mi-l prescria dr
http://www.egirl.ro/medicamente/display/10...ENTIN-oral.html
onuta_dec
CITAT(ancaono @ Jul 26 2007, 12:21 PM) [snapback]251795[/snapback]
Buna fetelor.
Vreau sa va intreb ce metoda de contraceptie folositi?
Mie mi-a recomandat Exluton si desi nu mi-a venit ciclul am inceput sa iau. Dupa a 4-a pilula am inceput sa am sangerari ceea ce m-a cam pus pe ganduri. Stiu ca si in prospect mentioneaza faptul ca sunt posibile sangerari in prima luna dar nu scrie nicaieri cat pot dura aceste scurgeri.
Daca ati avut aceleasi reactii ca mine va rog sa-mi spuneti cat a durat la voi sangerarea si daca a afectat in vreun fel productia de laptic.
Multumesc! 6.gif

Si mie mi-a recomandat exluton pe perioada alaptarii si nu trebuie sa astepti ciclul caci in mod normal acesta nu apare cat alaptezi, deci iei pastilele cand doresti si dupa 4 zile poti sa faci prostioare. Am sangerat si eu, mai tot timpul, face pauza o saptamana iara aveam 3-4 zile de pete. Mie in perioada aia mi s-a gatat de tot laptele. Dar nu de la pstile ci pt ca aveam eu putin de tot. eci in mod normal cat iei Exluton nu trebuie sa-ti vina ciclu, ceea ce credeti ca e ciclu sunt acele pete de care am scris mai sus. Apoi nici mie nu imi placea imi era greata de la ele.
ancaono
Multumesc mult pentru link. Doc mi l-a recomandat pt ca s-ar p[area ca febra e de la o infectie urinara dar cand am mers la farmacie sa iau , farmacista mi-a spus ca nu e bun in perioada de alaptare si ca ar trebui cat fac tratamentul sa dau lapte praf fetitei si nu ma incanta de loc ideea.
Dar vad ca e compatibil si nu dauneza copilului. Oricum merg azi sa fac si o urocultura sa vad exact ce si cum si dupa o sa iau antibiotic daca trebuie musai.
Ma gandesc sa renunt si la exluton dar nu stiu daca pot sa o fac la mijlocul foliei sau trebuie sa o termin.
Ce mi-a mai spus doc e ca nu trebuie sa alaptez daca febra creste peste 38 de grade..voi ce stiti?
39.gif

Onuta de ar fi pete nu ar fi bai dar am schimbat ceva tampoane de cand a inceput 2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.