Ely
Sep 11 2005, 04:25 PM
Fetelor am si eu o nelamurire in fiecare dimineata cand ma trezesc trebuie sa ma intind pt ca asa simt .Voua vi se intampla la fel ?are vreo repercursiune asupra lui bebe?e cam ciudata intrebarea dar vreau sa stiu :?
carla_ro_b
Sep 24 2005, 06:17 PM
CITAT(Ely @ Sep 11 2005, 04:20 PM)
Fetelor am si eu o nelamurire in fiecare dimineata cand ma trezesc trebuie sa ma intind pt ca asa simt .Voua vi se intampla la fel ?are vreo repercursiune asupra lui bebe?e cam ciudata intrebarea dar vreau sa stiu :?
[snapback]5427[/snapback]
Este un lucru normal sa simti nevoia sa te intinzi dimineata si este chiar sanatos. Se zice ca nici nu e bine sa te dai jos din pat pana nu te intinzi si nu faci cateva miscari lejere pentru a-ti pune sangele in miscare. Lui bb nu ii face rau in nici un fel.
lumi6
Sep 29 2005, 02:45 PM
Si eu la fel simt nevoia sa ma intind dimineata cand ma trezesc sau dupa-amiaza dupa ce dorm putin. Sa stii ca eu ma abtin de la a ma intinde prea mult. Stiu din ce am citit ca nu e bine pentru bebelus sa te intinzi dupa ce ai trecut de 5-6 luni (nu stiu in ce luna de sarcina esti tu), motivul pentru care nu este recomandat este faptul ca exista riscul ruperii membranelor. Nici intinderea rufelor nu este indicata in cazul in care trebuie sa te intinzi prea mult pentru asta. Eu atat am avut sa ti spun, numai bine pentru tine si bebelusul tau.
Ely
Sep 29 2005, 06:35 PM
bilutza
Sep 29 2005, 08:27 PM
La mine cred ca se intinde mai mult bebeluca , pentru ca o simt cum se intinde si mi se misca burta dintr-o parte intr-alta.
anaida
Sep 29 2005, 10:21 PM
Si eu am patit-o cu carceii...peste noapte simt nevoia sa-mi intind picioarele, dar imediat simt ca sunt pe punctul de a suporta un carcel si ma retrag imediat..afurisitul!...intr-adevar...bebelusa se intinde si cel mai mult loveste acum in oasele bazinului...
Minola
Oct 20 2005, 09:27 PM
da si eu am patit-o cu carceii e super nasol
kiki
Oct 20 2005, 09:30 PM
Carceii astia sunt de groaza. Acum parca m-au mai lasat, dar pana in luna a opta, daca ma apuca vreun carcel aproape ca imi venea sa plang de durere, pt ca mi se puneau afurisitii mai mult pe pulpa piciorului...
Ely
Oct 20 2005, 10:23 PM
pai acolo se localizeaza si la mine tot pe pulpa piciorului
iman99
Oct 20 2005, 10:32 PM
si eu simt nevoia sa ma intind dimineata dar numai picioarele si bineanteles..surprizaa carcelu' afurisitu

....eu una trag varful piciorului spre mine si carcelu nu mai apare....ci nu invers daca o fac invers ..adika intind varful spre inainte am pus-o
littleone
Oct 21 2005, 10:39 AM
Mie mi s-a pus primul carcel din viata acum o saptamana si m-a luat complet prin surprindere ca nu stiam ce am

. Sotul meu a fost insa mortal ca s-a panicat (si pentru ca nici eu nu puteam sa mai deschid gura sa tip de durere sau sa-i explic ce am) si a inceput sa-mi faca masaj la burtica

. Pe urma, cand mi-a mai trecut si am putut sa vorbesc

ne-a apucat pe amandoi rasul. Acum a invatat, cand mi se mai pune carcelul se repede la piciorul cu pricina si imi face masaj.
Ely
Oct 21 2005, 12:44 PM
kiki
Oct 21 2005, 01:00 PM
Ce haios!!! auzi, sa mangaie burtica la carcel... m-ati facut sa rad...
iman99
Oct 21 2005, 07:54 PM
marnie
Feb 12 2006, 12:04 PM
Si eu m-am intins in fiecare dimineata inconstient,apoi imi dau seama ca daca nu fac bine bebitei mele.Dupa ce am citit toate mesajele postate aici,m-am linistit.
Takahashi Alina
Feb 12 2006, 03:02 PM
Eu si acum ma intind, mai ales dimineata cand sunt somnoroasa. Cateodata ma iau niste carcei la gambede imi vine sa ma urc pe pereti....atunci ma trezesc instantaneu
Nu stiam ca nu este bine sa te intinzi in timpul sarcinii...o sa fiu mai atenta de acum in colo
Roxanel
Feb 12 2006, 07:51 PM
CITAT(Takahashi Alina @ Feb 12 2006, 12:57 PM)
Nu stiam ca nu este bine sa te intinzi in timpul sarcinii...o sa fiu mai atenta de acum in colo

[snapback]42040[/snapback]
Alina, dar de un de pana unde nu e bine sa te intinzi?
Eu am incercat de cateva ori dar apar carceii si atunci ma consolez repede
marnie
Feb 12 2006, 08:44 PM
iti apar carcei deoarece iti intanzi drept picioarele si degetele(orizontal).Nu iti apar daca iti tii degetele in sus si talpile vertical(sper ca ma intelegeti ce vreau sa spun)
sorineatza
Feb 13 2006, 08:54 AM
Carceii apar din cauza lipsei de calciu si mai ales magneziu din organism (are grija sa pape "cineva" toate vitaminele

). Eu stiu ca ai voie sa te intinzi... dar nu exagerat, ci cat sa te dezmortesti un pic. Si ar fi bine sa te intinzi - cum au zis si celelate burtici - cu degetele in sus (ca si cum ai sta pe varfuri)...
Pupici!
Takahashi Alina
Feb 13 2006, 11:34 AM
Eu ma intind aproape in fiecare dimineata si ma simt bine...
Am auzit si eu de la niste prietene ca cica daca vrei sa iei ceva de pe un raft mai inalt, nu ar fi bine sa te intinzi sa iei acel ceva.
Eu m-am mutat la casa noua saptamana trecuta si credeti-ma ca m-am intins si am facut la genoflexiuni de nici eu nu mai stiam de mine

....si nu am avut probleme, cel putin pana acum
bugheanumihaela
May 12 2006, 09:13 PM
CITAT(Ely @ Sep 11 2005, 05:25 PM) [snapback]5427[/snapback]
EU AM INTREBAT DR. SI MI-A ZIS SA IAU MAGNEZIU,NU E NORMAL SA TE INTINZI PT, CA INAINTE DE A FI GRAVIDA NU CRED CA TE INTINDEAI CUM ITI VINE ACUM...MIE UNA...IMI VINE SA MA ATARN DE CEVA PT, A-MI SATISFACE NEVOIA DE ALUNGIRE A CORPULUI.INTREABA SI DR. TAU SA VEDEM CE RASPUNDE.
AHMAD IRINA
May 14 2006, 04:13 PM
cu intinsu nu am probleme..dar carcei la picior...raruti dar incredibil de durerosi..nu avusesem niciodata carcei si cand a venit primul noaptea M AM SPERIAT GROAZNIC..CREDEAM CA IMI PLESNESTE O VENA...uh...
maria75
May 29 2006, 08:28 AM
Eu nu m am intins atata cat m am intins in sarcina...bine, ma intindeam..cam cit ma tinea plapuma, ca daca nu ...
popeymari
Sep 6 2006, 08:14 AM
si mie mi-e cam frica sa imi intind picioarele pt ca ma apuca carceii...dar mereu doar la piciorul drept...de ce oare?si ziceati ca e lipsa de calciu?eu beau cam 500 ml lapte pe zi...

dar deja mai e putin...e mai greu acum la sfarsitul sarcinii,dar in curand o sa imi vad bb...
lacritzu
Sep 6 2006, 09:12 AM
Nu e din cauza lipsei de calciu. Am citit ca sunt datorita producerii unor dezechilibre intre substantele din organism pe perioada sarcinii. Eu am avut carcei la ambele picioare, dar cei mai multi tot la piciorul drept. Chiar azi-noapte m-a apucat unul asa puternic ca nu stiam cum sa sar mai repede in picioare. Am observat ca atunci cand ma intind cu grija, fara sa intind si degetele, nu se mai pun carceii, dar cum mie imi vine in continuu sa ma intind....

Cateodata nu realizez ca ma intind, pentru ca se intampla in timp ce dorm si atunci ma trezesc cu dureri ingrozitoare in gamba. Asta e...o sa treaca

.
andaso
Sep 6 2006, 10:36 AM
ei fetelor! nu stiu pe voi dar pe mine intinsul ma relaxeaza. in fiecare dimineata ma intind si ma simt excelent. daca n-ar fi carceii astia afurisiti ar fi perfect. cand ma intind se trezeste si printesa mea si ma atentioneaza ca "ma cam intind". a devenit foarte activa in ultima perioada! va pupam
Messa
Sep 6 2006, 10:57 AM
Si eu ma intind, chiar de mai multe ori pe zi, mai ales daca lucrez la calculator si stau nemiscata intr-o singura pozitie - imi face bine, nu rau.
Arinna
Sep 15 2006, 08:12 PM
De intins ma intind in fiecare dimineata! De ce nu e bine?

Nici nu mi-am pus problema ca nu ar fi bine. Apropos ce se poate intampla daca te intinzi? In afara de faptul ca s-ar putea sa apara carceii, care de altfel sunt foarte frecventi in sarcina...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.