Oare eu i-mi rasfat sotul?
I-mi iubesc sotul si incerc sa fac si mici lucruri ce stiu ca-i fac placere, ii gatesc la amiaza si seara mereu ce ii place lui, desi rareori nu iese tocmai ce vroiam, placerile lui culinare sunt putine, si chiar daca intr-o zi mi-a parut ca am fost dezastru in bucatarie sotul nu-mi zice nimik pe fata, poate uneori face o mica aluzie, dar mereu m-a laudat la acest capitol, asez mereu masa frumos, dar nu romantic

ii calc, ii spal, mi-se pare si normal - scuze probabil asa a fost educatia mea, dar tinand cont ca el lucreaza si eu stau acasa cu fetita si sunt insarcinata mi-se pare corect sa fiu si eu utila cu ceva.
Ii faceam cadori la orice ocazie, si aveam grija sa fie cadouri frumoase si utile, zic ocazie ptr ca avem atatea ocazii incat abia apuc sa strang banii de la o ocazie la alta...i-asi face cadori toata ziua, si desi nu lucrez nu va inchipuiti ca fac acest lucru cu banii castigati de el, in schimb eu eram pasuita de aceste mici satisfactii, pe motiv de timp, oboseala....incat acum la ultima ocazie am renuntat la orice efort din partea mea si se pare ca nu l-a deranjat, asa este el.
degeaba i-mi iau lenjerie intima mai fina, deosebita, ptr el toate sunt la fel, este greu sa-mi dau seama ce-si doreste cu adevarat, pare multumit in mare si nu i-mi reproseaza decat ca, uneori nu prea avem timp de noi, dar e mai greu cu fetita care adoarme greu iar eu insarcinata pic de somn toata ziua, si chiar si asa nu chiar "sarim prleazul", el i-mi zice toata ziua te iubesc, iar eu am incetat in ai mai spune, nu-mi pare suficient sa-mi spuna mereu te iubesc fara sa ma faca sa simt lucrul acesta, stiu ca ma iubeste dar ce dragoste fara nici o implicare. il dadaceam, ii faceam masaj, dar daca eu ii spun ca am atata timp de stat cu puiul in brate si sarcina, ca ma doare spatele de simt ca ma rup nu i-mi face niciodata un masaj.
Nu ma trezesc dimineata, el deobicei papa feta cu parizer si ceai si de prea putine ori are timp sa pape dimineata.
Cafea nu-i prea fac nu-mi place cum i-mi iese si i-mi este si rusine sa-l servesc cu ceva ce nu-mi place, dulciuri nu e topit, i-a placut la nebunie un tort, dar a doua oara nu a mai papat din el.
Cred ca este prototipul barbatului zgarcit

ptr ca nici el insusi nu si-ar cumpara nimik, daca-si ia o pereche de pantofi zice ca 5 ani nu mai are nevoie, mie i-mi zice sa-mi iau ce vreau dar atunci cand trebuie sa-mi iau ceva mergem la cele mai ieftine magazine sau cele mai scumpe de unde stie ca nu-mi iau ptr ca nu sunt nici adepta flecurilor, dar nici a banilor aruncati, fetitei nu prea ii cumpara ptr ca ii trimit parintii mei bani pentru suficiente lucruri.
Oare cum pot rasfata un asa om, tinand cont ca si eu necesit rasfatata, oare lasandu-l sa citeasca, sa lucreze toata ziua, fara sa-l intreb cum ii merg treburile ptr ca-l intrerup de la stiri?