Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cand, Daca Si De Ce Isi Rasfata Femeile Barbatii...
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Clubul Barbatilor
delfinul75
Ideea mi-a venit raspunzand pe un alt topic, tot aici in Clubul Barbatilor.. Si noi avem inima , si noi avem suflet si noi dorim sa fim rasfatati si sa fim in centrul atentiei.
Voi fetelor cand, si de ce va rasfatati barbatii? Si mai ales cum o faceti? 39.gif 3.gif
tic23tac
da imi rasfat sotul de cate ori am ocazia...imi place sa il astept cu o cina romantica,cu lumanari puse in jurul cazii,imbracata mai....stiti voi cum 4.gif asta mai rarut asa ca sa nu se plictiseasca ,dar in schimb imi place sa fac din fiecare zi una mai noua si mai speciala.ei se mai nazareste si cate o zi speciala in care ii trantesc usa in nas si tip de ma doare gura 24.gif 4.gif dar imi trece foarte repede.de ce il rasfat?nu o fac special ci pt ca asa consider eu ca ii demonstrez iubirea mea.
onuta_dec
Pai daca nu stiati mereu sunteti in centrul atentiei 4.gif Voi, si acum si copiii, sunteti Centrul Universului nostru. Cred ca fara sa vrem gravitam in jurul vostru ca Luna in jurul Pamantului. Mie una imi place sa-mi rasfat sotiorul cu un pupic, o mangaiere, o imbratisare, imi place sa-l alint si ii umblu prin par ( pacar ca se cam gadila 71.gif ), ii gatesc mancarea preferata ( desi nu gatesc eu chiar prea des imi place sa-l mai surprind uneori ), i-am facut de curand o prajitura asa cum ii facea mama lui ( care e moarta si am tot cautat reteta pana am gasit-o ), imi place sa-i cumpar cadouri ... pentru mine toate astea sunt importante, asa ma exprim eu mai bine. Nu exista cand si de ce, pur si simplu asa SIMT.
BadMove
Dupa cum cred ca deja ati observat, eu sunt "bidiviul cu tupeu excesiv" asa ca eu am o intrebare mai indecenta... sau hai sa ii spunem mai directa si mai lipsita de "perdea" :

Va alintati sotul in mod special atunci cand planuiti o seara cu program special? Daca vreti mai mult, insistati si sunteti mai tandre decat de obicei? :P Repet, ca si in alte raspunsuri, daca cineva s-a simtit jignit sau ofensat de intrebarea mea... Imi cer scuze...
cammyh
Sotul meu este un alintat.Pot sa spun ca am trei baieti.Nu il alint cu o ocazie anume.
tic23tac
nu nu fac asta ca sa tatonez terenul ci pt ca asa sunt eu,iar daca vreau ceva...fara perdea... 4.gif trec direct la actiune 9.gif
jakimiha
Da,eu atunci cand vreau ceva 71.gif ,nu-i spun direct ci il privesc intr-un fel anume si il sarut altfel 9.gif ,mai dulce adica (de alintat il alint tot timpul,asa ca asta nu se pune,la noi e la ordinea zilei alintul,apare de fiecare data cand trecem unul pe langa altul-alintatul,ma refer ).
BadMove
CITAT(tic23tac @ Oct 24 2006, 08:56 PM) [snapback]117964[/snapback]

nu nu fac asta ca sa tatonez terenul ci pt ca asa sunt eu,iar daca vreau ceva...fara perdea... 4.gif trec direct la actiune 9.gif

Iti apreciez sinceritatea :P Si in acelasi timp si franchetea (sper ca am zis bine)
AnCuTzA
Delfinash delfinash faci aluzii la subiectele mele ? 68.gif 24.gif
Hai ca e super titlul subiectului 4.gif Dar ma abtin momentan de la...postari caci nu mai vad bine de somn....revin maine mwah.gif
laris
Hihihihi..recunosc ca mai fac si eu uneori surprize...putine e drept..ca de cele mai multe ori sunt super obosita si somnoroasa ( asta cand mergeam la job). Dupa o surpriza din asta aproape mereu urmeaza 9.gif 9.gif ..desi nu asta e intentia mea..cam la asta se ajunge! Probabil vede iubitul meu sot ca nu sunt somnoroasa si profita. 71.gif 71.gif
sorinik
Cand si de ce ne rasfatam barbatii? Pai intotdeauna si pentru ca ii iubim.
Incepand de dimineata (eu ma duc mai tarziu la servici), cand ma scol eu prima din pat, ii dau hainele sa se imbrace, cobor jos si pana cand se imbraca ii pregatesc micul dejun, stau cu el pana cand manaca, strang dupa el pana cand se spala si dupaia il conduc pana la usa si il urmaresc cu privirea dupa ce pleaca pana cand nu-l mai vad. Si asta in fiecare dimineata de doi ani de cand suntem casatoriti, ba chiar si in weekend, cand nu trebuie sa mearga la servici.
Apoi, pentru ca eu vin mai devreme de la servici, am grija sa ii pregatesc doar mancarea pe care o prefera si intotdeauna ma kinui sa pregatesc tot felul de specialitati ca sa il vad ca i se maresc ochii cand ii pun mancarea in fata si ca mananca cu placere.
Dupa ce a mancat, ma ajuta la spalatul vaselor (eu le spal si el le sterge), dupa care tzusti la calculator. Cat sta el la calculator eu vin din jumate in jumate de ora sa vad daca are nevoie de ceva, ii aduc un suc, o ciocolata, o bombonica, ceva dulce de desert, iar in acest timp pregatesc mancarea de seara, la fel, ma dau peste cap sa faca iar ochii mari cand vine la masa. Si dupa ce mancam, avem program de dragaleala, cum ii zicem noi, nu neaparat hatza-hatza, putem f bine sa stam doar asa, sa ne tinem in brate la sfarsitul zilei si sa simtim cat de mult ne iubim.
Cam asta este rutina zilnica. Bineinteles ca uneori o mai picantez cu biletele de dragoste in sandwichul pe care i-l pregatesc pentru servici, si tot felul de mici surprize, orice ca sa-l vad zambind.
Sper din tot sufletul sa pot sa fac asta cat mai mult, chiar si atunci cand voi ramane insarcinata sau cand vom avea copii, pentru ca merita toata iubirea mea.
googletrei
20.gif 20.gif 20.gif Mi-e dor de barbatul meu.....cum il rasfat???pai in scurtul rastimp in care stam impreuna simtim cum iubirea iese din fiecare por al nostru......cand il rasfat?in fiecare zi, chit ca de la distanta....de ce????PENTRU CA IL IUBESC MAI MULT DECAT ORICE PE LUMEA ASTA (in afara de Tudor 10.gif )
adeena
Ei .... il rasfat ori de cate ori am ocazia , ori de cate ori e acasa ... si chiar cand vb la telefon ... (asta de cateva ori pe zi) .... de 10 ani deja mi-a intrat in obisnuinta sa il rasfat , chiar daca de cand a aparut Mihai trebuie sa ma impart intre baietii mei ... nu pot neglija pe nici unul ! mwah.gif
laris
CITAT(adeena @ Oct 25 2006, 08:36 PM) [snapback]118416[/snapback]

Ei .... il rasfat ori de cate ori am ocazia , ori de cate ori e acasa ... si chiar cand vb la telefon ... (asta de cateva ori pe zi) .... de 10 ani deja mi-a intrat in obisnuinta sa il rasfat , chiar daca de cand a aparut Mihai trebuie sa ma impart intre baietii mei ... nu pot neglija pe nici unul ! mwah.gif

sorinik, asta da rasfat...ei eu nu sunt chiar asa...desi am un sot de milioane....recunosc ca ma mai apuca sa il rasfat dar nu ma prea dau peste cap..totul in limitele mele...si sunt cam comoda uneori. Oricum ii place mult cand il rasfat...ca al meu e un super alintat. Acum de cand stau acasa cu bebe..ul astept seara cu masa...frumos aranjata si mancarica buna...si e super incantat si fericit...ca nici nu mai vrea sa ma intorc la serviciu.... 71.gif Pai deh inainte de bebe...mancam numai daca ajungeam seara pe la market mwah.gif
delfinul75
CITAT(AnCuTzA @ Oct 25 2006, 01:38 AM) [snapback]118100[/snapback]

Delfinash delfinash faci aluzii la subiectele mele ? 68.gif 24.gif
Hai ca e super titlul subiectului 4.gif Dar ma abtin momentan de la...postari caci nu mai vad bine de somn....revin maine mwah.gif

AnCuTza, asteptam postarea ta....
AnCuTzA
Eh delfinasule...stii cand am sa postez eu aici ?Cand imi voi gasi adevarata iubire ca sa am ce alinta ...pana atunci ma abtin...sorry
madycobra
CITAT(sorinik @ Oct 25 2006, 10:52 AM) [snapback]118214[/snapback]

Cand si de ce ne rasfatam barbatii? Pai intotdeauna si pentru ca ii iubim.
Incepand de dimineata (eu ma duc mai tarziu la servici), cand ma scol eu prima din pat, ii dau hainele sa se imbrace, cobor jos si pana cand se imbraca ii pregatesc micul dejun, stau cu el pana cand manaca, strang dupa el pana cand se spala si dupaia il conduc pana la usa si il urmaresc cu privirea dupa ce pleaca pana cand nu-l mai vad. Si asta in fiecare dimineata de doi ani de cand suntem casatoriti, ba chiar si in weekend, cand nu trebuie sa mearga la servici.
Apoi, pentru ca eu vin mai devreme de la servici, am grija sa ii pregatesc doar mancarea pe care o prefera si intotdeauna ma kinui sa pregatesc tot felul de specialitati ca sa il vad ca i se maresc ochii cand ii pun mancarea in fata si ca mananca cu placere.
Dupa ce a mancat, ma ajuta la spalatul vaselor (eu le spal si el le sterge), dupa care tzusti la calculator. Cat sta el la calculator eu vin din jumate in jumate de ora sa vad daca are nevoie de ceva, ii aduc un suc, o ciocolata, o bombonica, ceva dulce de desert, iar in acest timp pregatesc mancarea de seara, la fel, ma dau peste cap sa faca iar ochii mari cand vine la masa. Si dupa ce mancam, avem program de dragaleala, cum ii zicem noi, nu neaparat hatza-hatza, putem f bine sa stam doar asa, sa ne tinem in brate la sfarsitul zilei si sa simtim cat de mult ne iubim.
Cam asta este rutina zilnica. Bineinteles ca uneori o mai picantez cu biletele de dragoste in sandwichul pe care i-l pregatesc pentru servici, si tot felul de mici surprize, orice ca sa-l vad zambind.
Sper din tot sufletul sa pot sa fac asta cat mai mult, chiar si atunci cand voi ramane insarcinata sau cand vom avea copii, pentru ca merita toata iubirea mea.

Sorinik, m-am bucurat cand am citit cum iti rasfeti tu sotul din simplul motiv ca exact in acelasi mod il rasfat si eu. Singurele diferente sunt: biletelele din pachetelele pe care i le dau la serv. - nu m-am gandit si la asta si iti multumesc pentru idee si, cu parere de rau, noi nu mai putem sa ne dragalim in fiecare seara pentru ca, pur si simplu nu mai avem timp pentru ca avem o nazdravanica de bebita care ne mananca aproape tot timpul si resursele (mai ales ca nu adoarme mai devreme de 12 -01 a.m), fapt pentru care, de multe ori cadem franti si nu mai apucam decat sa ne spunem - chiar si adormiti - nelipsitul 'noapte buna iubirea mea draga'.
Asa ca profitati cat mai puteti unul de altul la maxim. Dar, si dupa ce va aparea un bebit, si sper sa apara cat mai curand si la voi, veti vedea ca veti avea alte prioritati si crede-ma ca sunt minunate, chiar daca, uneori este foarte greu.
Te pup si va doresc sa va iubiti o vesnicie!

PS. si noi tot de doi ani suntem casatoriti.
anasoricel
imi place subiectul!Eu imi rasfat sotul cu o mancarica buna ,un masaj, un cadouas.Cam rar ce-i drept, dar daca se poarta frumos cu mine ii raspund indoit.Si sincera sa fiu il rasfat pe el cand ma simt eu bine si odihnita si nu ma supara nici o suferinta fizica.
ancuza
eu cred ca mereu,pentru ca il iubesc enorm.
http://img220.imageshack.us/img220/1411/img0003hi0.jpg
Puisor
La inceputul relatiei ii rasfatam pentru ca ii iubim si pentru ca nu putem trai fara ei. Dupa citiva ani pentru ca vrem sa ne iubeasca ei pe noi. Dupa citiva ani buni, cind vrem sa ii convingem sa faca ceva........ 25.gif
voicu_iulia
Citind ce ati scris..cred ca sotii vostri sunt norocosi! 39.gif Am constatat ca eu nu prea imi rasfat sotul! Nu am facut nimic din ce spuneti voi nici inainte de nastere si nici dupa! Ma rog...daca stau sa ma gandesc mai bine nici el nu prea ma lasa sa-l rasfat! De exemplu acum este racit! M-am oferit sa-i fac ceai si o frectie sanatoasa cu spirt..si m-a refuzat! Ceaiul si l-a facut singur cum ii place lui iar de frectie s-a ferit pentru ca nu-i place! 17.gif Cam asta este...
crismi
CITAT(voicu_iulia @ Dec 18 2006, 10:17 AM) [snapback]154098[/snapback]

Citind ce ati scris..cred ca sotii vostri sunt norocosi! 39.gif Am constatat ca eu nu prea imi rasfat sotul! Nu am facut nimic din ce spuneti voi nici inainte de nastere si nici dupa! Ma rog...daca stau sa ma gandesc mai bine nici el nu prea ma lasa sa-l rasfat! De exemplu acum este racit! M-am oferit sa-i fac ceai si o frectie sanatoasa cu spirt..si m-a refuzat! Ceaiul si l-a facut singur cum ii place lui iar de frectie s-a ferit pentru ca nu-i place! 17.gif Cam asta este...

Sotul meu este un copil mai mare. Si daca nu este racit ii place sa i se faca masaj, sa fie mangaiat, pupat, iar uneori cu o mocuta ghidusa, se ascunde un pic in plapuma si-mi sune: "Mami eu ce mananc?". Si atunci, oricat de obosita as fi ma scol si-i pregatesc ceva. Nu-l rasfat nicidata din interes.
franci si stefi
Eu trebuie sa recunosc ca am inceput sa-mi iubesc barbatul atunci cand am realizat cat de mult ma admira, iubeste si rasfata. Cum nu mai fusesem adorata in acest fel de nimeni pana atunci, acest lucru m-a umplut de dragoste pentru el si acum, dupa 4 ani de casnicie, ne iubim, ne rasfatam cu aceeasi intensitate ca la inceput. Credeam ca nu exista dragoste mai mare ca a noastra, dar, din cate citesc aici, m-am inselat.
Ne alintam sotii de cele mai multe ori, cel putin in cazul meu, ca sa-i rasplatim pentru dragostea ce ne-o poarta. Sincer, daca sotul meu s-ar purta urat cu mine nu l-as mai alinta in nici un fel. Am si eu nevoie de dragoste la fel de mult ca si el. Parerea mea e ca trebuie neaparat sa existe un echilibru. Nu le inteleg pe femeile care isi iubesc sotii si dupa ce le bat sau le inseala sau le trateaza mizerabil. Nu pot sa iubesc astfel de oameni. I-am spus sotului meu ca daca si-ar schimba comportamentul fata de mine, nu l-as mai putea iubi. Si viceversa. 2.gif Sper sa nu vina niciodata o astfel de perioada, nu vreau sa probez daca e adevarat sau nu. Doamne fereste!
kennyco2001
QUOTE(delfinul75 @ Oct 24 2006, 08:12 PM) *
Ideea mi-a venit raspunzand pe un alt topic, tot aici in Clubul Barbatilor.. Si noi avem inima , si noi avem suflet si noi dorim sa fim rasfatati si sa fim in centrul atentiei.
Voi fetelor cand, si de ce va rasfatati barbatii? Si mai ales cum o faceti? 39.gif 3.gif

Femeile isi rasfata barbatii pentru ca ii iubesc .
Da imi rasfat barbatul in fiecare dimineatza cand ii duc cafeau la pat il mangai sa se trezeasca , cand ii pregatesc baia doar sa se bage in ea , cand sta ca un motan cu burta in sus sa il mangai ............si multe alte exemple. Cele mai nastrusnice surprize de ziua lui , etc.
Cred ca voi sunteti rasfatati de cand va nasteti de catre mame si apoi de catre sotii .......rasfatatilor yahoo.gif
babyangel
eu il rasfat intr-un fel care femeilor romance li se va parea pueril si cam greu de inteles!
de ex: ii calc hainele, spal tot de pe el, ii cumpar de la haine pina la ceara de par, gatesc mancarea preferata(de cele mai multe ori total diferit de ce imi place mie dar asta nu ma descurajeaza), tin cont de ce-i place si ce nu si dim eu sint cea care face cafeaua si pregateste micul dejun!
de ce ar parea pueril? australiencele si 70% din tipele care traiesc aici nu fac nimic din ce am enumerat(mai putin gatitul). asta ;le este educatia!
nu calca(decat pt ele si copii, ex la socri si cumnata mea), nu spala si rufele lui(ex cumnata mea , soacra-mea spala pt amandoi dar ei au imbatranit), barbatii isi fac singuri cumparaturile si sint egoiste cind vine vorba de a tine cont de hobby-uri lor!
pt mine e o placere, lor li se pare ciudat sa faca asta pt soti!
asa ca eu consider ca al meu e un rasfatat(si nu numai eu consider ci si prietenii nostri, mai putin tipele care ma cred o ciudata)
onuta_dec
QUOTE(babyangel @ Sep 14 2007, 11:17 AM) *
eu il rasfat intr-un fel care femeilor romance li se va parea pueril si cam greu de inteles!
de ex: ii calc hainele, spal tot de pe el, ii cumpar de la haine pina la ceara de par, gatesc mancarea preferata(de cele mai multe ori total diferit de ce imi place mie dar asta nu ma descurajeaza), tin cont de ce-i place si ce nu si dim eu sint cea care face cafeaua si pregateste micul dejun!
de ce ar parea pueril? australiencele si 70% din tipele care traiesc aici nu fac nimic din ce am enumerat(mai putin gatitul). asta ;le este educatia!
nu calca(decat pt ele si copii, ex la socri si cumnata mea), nu spala si rufele lui(ex cumnata mea , soacra-mea spala pt amandoi dar ei au imbatranit), barbatii isi fac singuri cumparaturile si sint egoiste cind vine vorba de a tine cont de hobby-uri lor!
pt mine e o placere, lor li se pare ciudat sa faca asta pt soti!
asa ca eu consider ca al meu e un rasfatat(si nu numai eu consider ci si prietenii nostri, mai putin tipele care ma cred o ciudata)

Dar vin eu ca dracusorul si intreb, el face toate astea pentru tine (adica tot ce faci tu pentru el daca face si el aceleasi lucruri pentru tine) tinand cont ca si tu lucrezi si poate chiar mai mult decat el? El stie sa te ajute sau doar asteapta sa primeasca?
babyangel
e o super persoana sotul meu si de-aia merita! daca nu am chef (nu vb de alte cauze) sa gatesc , mancam afara sau face el ceva(e mai greut de cand cu fata ca ea are nevoie de hrana ca lumea nu aiureli), ma respecta si imi respecta familia si nu exista ceva ce ar sti ca vreau si sa nu-mi fac pofta!
noi ne-am casatorit un pic mai tarzior si deja mai fusesem cu persoane inainte sa ne cunoastem(relatii de lunga durata) si cam stiam ce vrem de la viata! nu mai eram copii vreau sa spun! e mai mare cu 7 ani decat mine si era destul de matur cind l-am cunoscut eu(avea 34)
ce imi place, e ca nu avem insecuritati sau gelozii nefondate, viata noastra curge destul de lin(dar nu monoton), nu lucrez de cand am avut fata si nu o sa lucrez pt o perioada buna de acum incolo si s-a gandit ca ar fi mai bine sa am propria mea afacere(micuta, dar a mea) sa nu fiu nevoita sa lucrez pt cineva si sa nu-mi pot avea grija de pitici cind am nevoie!
acum nu te gandi ca sintem milionari, nici pe departe, dar posibilitatile sint altfel aici si vreau o cafenea micuta, unde sa se serveasca si mancare si unde o sa cotizeze si niste prieteni sa inchiriem locul si sa lucrez eu si sotia lui(si vreo 3-4 angajati)
deci eu zic ca se preocupa si el de bunastarea si linistea mea, de a ceea nu mi se pare ca fac nimic prea mult pt el!
eu am 31 acum si el 38, nea-m casatorit in urma cu 3 ani!
si uite asa ti-am zis o parte din povestea mea!
kennyco2001
QUOTE(babyangel @ Sep 14 2007, 12:40 PM) *
e o super persoana sotul meu si de-aia merita! daca nu am chef (nu vb de alte cauze) sa gatesc , mancam afara sau face el ceva(e mai greut de cand cu fata ca ea are nevoie de hrana ca lumea nu aiureli), ma respecta si imi respecta familia si nu exista ceva ce ar sti ca vreau si sa nu-mi fac pofta!
noi ne-am casatorit un pic mai tarzior si deja mai fusesem cu persoane inainte sa ne cunoastem(relatii de lunga durata) si cam stiam ce vrem de la viata! nu mai eram copii vreau sa spun! e mai mare cu 7 ani decat mine si era destul de matur cind l-am cunoscut eu(avea 34)
ce imi place, e ca nu avem insecuritati sau gelozii nefondate, viata noastra curge destul de lin(dar nu monoton), nu lucrez de cand am avut fata si nu o sa lucrez pt o perioada buna de acum incolo si s-a gandit ca ar fi mai bine sa am propria mea afacere(micuta, dar a mea) sa nu fiu nevoita sa lucrez pt cineva si sa nu-mi pot avea grija de pitici cind am nevoie!
acum nu te gandi ca sintem milionari, nici pe departe, dar posibilitatile sint altfel aici si vreau o cafenea micuta, unde sa se serveasca si mancare si unde o sa cotizeze si niste prieteni sa inchiriem locul si sa lucrez eu si sotia lui(si vreo 3-4 angajati)
deci eu zic ca se preocupa si el de bunastarea si linistea mea, de a ceea nu mi se pare ca fac nimic prea mult pt el!
eu am 31 acum si el 38, nea-m casatorit in urma cu 3 ani!
si uite asa ti-am zis o parte din povestea mea!

Eu consider ca nu trebuie sa ne rasfatam sotii in schimbul a ce fac si ei pentru noi. Daca simti sa faci ceva pentru persoana iubita fa-o cu cea mai mare placere fara a cere ceva in schimb. Super sotul tau ., si al meu face la fel 6.gif
aari & sara
mi-a placut ceea ce a scris kenniko2001: "nu trebuie sa ne rasfatam sotii in schimbul a ce fac si ei pentru noi. Daca simti sa faci ceva pentru persoana iubita fa-o cu cea mai mare placere fara a cere ceva in schimb."
Sunt casatorita de aproape 7 ani, ani in care am simtit numai bucurie si fericire alaturi de sotul meu. Pana sa avem copii zilnic ii faceam cate o surpriza (o manacare buna, un cadou, o plimbare, etc...),si zilnic simteam si eu cat de mult sunt iubita...
Dupa ce am nascut copii, timpul s-a limitat si prioritatiile sunt altele... tot timpul liber il petrecem alaturi de copii nostri ...oricum asta nu inseamna ca nu mai stam noi doi deloc impreuna, dar nu mai avem atat timp pt noi. Mai rar reusesc sa-i fac o surpriza pregatindu-i o cina romantica (eventual impreuna cu copii 24.gif ), dar ii spun zilnic cat il iubesc si ii arat prin gesturi mici dar care inseamna mult...
Sunt cu totul de acord cu ceea ce a scris kennyco2001, nu trebuie sa ne rasfatam sotii cu conditia ca si ei sa faca la fel pt noi...parerea mea e ca orice barbat care vede ca este iubit la randul lui da ceea ce primeste, adica: iubire.(ma refer intr-o relatie serioasa )
mihaela75
Eu nu-l rasfat prea mult ca se invata alintat 10.gif Insa ii arat in fiecre clipa ca e iubit , respectat, dorit si asta se pare ca ii e de-ajuns.Daca il vad fericit inseamna ca fac ce trebuie si nu e nevoie sa-l bebelesc prea mult 4.gif Cat despre calcat ,frezat si alte sarcini...hmmm la trei copii nu ma incanta sa mai am si unul mare 102.gif Suntem fericiti asa cum suntem 25.gif
Cris_W
Eu cu tristete in suflet va spun ca am descoperit ca sunt barbati(de fapt persoane) care stiu sa primeasca un rasfat si altii....care din pacate,nu.
Si eu imi asteptam sotul cu cina romantica(dupa 2-3 saptamani in care era plecat in deplasare)....si sa constat ca sotului meu nu ii este foame,ca tocmai a mancat pe drum....sau are pofta de cu totul altceva decat ce i-am gatit...
Vin daca beam impreuna(doar in doi),al lui ramanea in pahar.In schimb la o poveste cu vecinii se golesc sticle intregi...
Existau si dimineti cand ma trezeam sa luam micul dejun impreuna,inainte de a pleca la servici...dar lui nu-i era foame(poate bea o gura de cafea,in fuga....).Iar eu ramaneam cu o ora de somn stricata pt ca sotul meu statea prea mult la dus sau gasea altceva de lucru inainte de a porni la servici,incat nu avea timp sa stea cu mine la masa...Iar la despartire ramaneam cu :"ce bine de tine ca poti sa stai acasa...."
E pacat!!!
Sa ajungi sa descoperi ca nu-ti poti rasfata sotul asa cum ai visat....si poate ca nu mai ai chef,curaj sa o faci.......
mihaela75
Crs W, sa stii ca nici eu nu fac nimic din ce ai renuntat tu sa faci.Nu ma dau jos din pat nici moarta sa-i fac cafeaua si masa romantica ... as prefera sa mi-o pregateasca el dar munceste toata ziua ca un caine.Sunt lucruri care nu se potrivesc la toate cuplurile.Al meu intelege prin rasfatat un stomac plin cand vine de la munca si o canapea moale 71.gif La noi merge rasfatul prin vorbe,e bun si asta, o vorba buna ,de dragaleala ii pace oricui 35.gif Imi place sa-l rasfat dar mai rarut ca-i mai dragut 71.gif
kennyco2001
QUOTE(Cris_W @ Sep 16 2007, 08:00 PM) *
Eu cu tristete in suflet va spun ca am descoperit ca sunt barbati(de fapt persoane) care stiu sa primeasca un rasfat si altii....care din pacate,nu.
Si eu imi asteptam sotul cu cina romantica(dupa 2-3 saptamani in care era plecat in deplasare)....si sa constat ca sotului meu nu ii este foame,ca tocmai a mancat pe drum....sau are pofta de cu totul altceva decat ce i-am gatit...
Vin daca beam impreuna(doar in doi),al lui ramanea in pahar.In schimb la o poveste cu vecinii se golesc sticle intregi...
Existau si dimineti cand ma trezeam sa luam micul dejun impreuna,inainte de a pleca la servici...dar lui nu-i era foame(poate bea o gura de cafea,in fuga....).Iar eu ramaneam cu o ora de somn stricata pt ca sotul meu statea prea mult la dus sau gasea altceva de lucru inainte de a porni la servici,incat nu avea timp sa stea cu mine la masa...Iar la despartire ramaneam cu :"ce bine de tine ca poti sa stai acasa...."
E pacat!!!
Sa ajungi sa descoperi ca nu-ti poti rasfata sotul asa cum ai visat....si poate ca nu mai ai chef,curaj sa o faci.......

Daca imipermiti sa vb un pic despre problema ta sau ma rog e mult spus problema. La voi acasa cred ca este o problema decomunicare sau de neintelegere a dorintelor celuilalt . Noi ii tratam pe cei de langa noi , inspeta pe soti , asa cumnoi am vrea sa fim tratate insa nu este bine. Ar trebui sa ii oferim sotului ce stimnoi ca lui ii face placere . Poate ca la sotul tau limbajul de iubire nu este cel al surprizelor poate este altul si inca nu ti-ai dat seama ce . Exista o carte : "Cele 5 limbaje ale iubirii " pe care citind-o mi-am dat seama ca eu ii ofeream sotului meu cevace el nu avea foarte tare nevoie . Citeste cartea si gaseste-ti sotul acolo si gaseste-te si pe tine acolo. Iti vei da seama de multe lucruri pecare le faceai tu sau el si la care ati fi vrut altceva. Nu cred ca sotul tau nu te iubeste , nu cred ca isi da seama ca te raneste prin asta .
Incearca sa citesti cartea se gaseste in fiecare librarie.
Imi cer scuze daca m-ambagat undeva unde nu trebuia dar unpic de tot m-am regasit si eu in ce spuneai tu . 6.gif
Cris_W
QUOTE(kennyco2001 @ Sep 17 2007, 07:03 AM) *
Daca imipermiti sa vb un pic despre problema ta sau ma rog e mult spus problema. La voi acasa cred ca este o problema decomunicare sau de neintelegere a dorintelor celuilalt . Noi ii tratam pe cei de langa noi , inspeta pe soti , asa cumnoi am vrea sa fim tratate insa nu este bine. Ar trebui sa ii oferim sotului ce stimnoi ca lui ii face placere . Poate ca la sotul tau limbajul de iubire nu este cel al surprizelor poate este altul si inca nu ti-ai dat seama ce . Exista o carte : "Cele 5 limbaje ale iubirii " pe care citind-o mi-am dat seama ca eu ii ofeream sotului meu cevace el nu avea foarte tare nevoie . Citeste cartea si gaseste-ti sotul acolo si gaseste-te si pe tine acolo. Iti vei da seama de multe lucruri pecare le faceai tu sau el si la care ati fi vrut altceva. Nu cred ca sotul tau nu te iubeste , nu cred ca isi da seama ca te raneste prin asta .Incearca sa citesti cartea se gaseste in fiecare librarie.Imi cer scuze daca m-ambagat undeva unde nu trebuia dar unpic de tot m-am regasit si eu in ce spuneai tu . 6.gif
Nu trebuie sa-ti ceri scuze Kenny,chiar iti multumesc ca ti-ai facut putin timp pt mine....Ai dreptate....la noi lipseste comunicarea verbala.Asta mi-o recunosc si eu....Problema este ca el este neamt,iar eu nu stapanesc limba asa de bine.Sunt nevoita sa ma limitez la un dictionar restrans de cuvinte,iar cand e vorba de sentimente,pe care poetii nostri le-au exprimat asa frumos in versuri(si precis si poetii germani) ma simt blocata.Rabdare si intelegere trebuie sa vina de la amandoi...De multe ori in conversatii banale trebuie sa-l intrerup pt ca aud cate un cuvant nou si vreau sa-l inteleg....Ai drepate ca in timp fiecare invata sa-i ofere sotului ce-i face lui placere...dar daca la inceput nu-l cunoastem el trebuie sa aprecieze ceea ce primeste.Altfel in timp ajunge sa constate ca nu mai facem nimic pt noi...si eventual sa reproseze ca..."pe vremuri faceai asta si asta pt mine...."Si mai cred ca noi femeile suntem cele care trebuie sa intreprindem mereu ceva,pt ca noi suntem mai sentimentale....chiar daca m-am descurajat,nu trebuie sa cedez...Intr-adevar,daca sentimentele sunt ranite atunci trebuie sa ne luam inima in dinti si sa punem problema pe tava...Dar oare cate facem asta? Probabil in timp,cand descoperim ca ei nicimacar nu observa ca ne-au ranit....Iti multumesc pt recomandare...Imi place genul asta de lectura si am sa incerc sa-mi fac rost de carte....
QUOTE(mihaela75 @ Sep 16 2007, 07:28 PM) *
Crs W, sa stii ca nici eu nu fac nimic din ce ai renuntat tu sa faci.Nu ma dau jos din pat nici moarta sa-i fac cafeaua si masa romantica ... as prefera sa mi-o pregateasca el dar munceste toata ziua ca un caine.Sunt lucruri care nu se potrivesc la toate cuplurile.Al meu intelege prin rasfatat un stomac plin cand vine de la munca si o canapea moale 71.gif La noi merge rasfatul prin vorbe,e bun si asta, o vorba buna ,de dragaleala ii pace oricui 35.gif Imi place sa-l rasfat dar mai rarut ca-i mai dragut 71.gif
Multumesc pt incurajare Mihaela...Putin rasfat am merita si noi.Numai ca din pacate noi ne lasam coplesite de casa si copii,ei de lucru...si o cam uitam cu rasfatul.Si uite asa o casnicie ajunge o rutina....dar ce bine ca exista acest forum...si ne mai dati idei,sau pur si simplu discutam cate ceva...Uite eu am prins curaj...si incep sa planuiesc o nebunie...Hai fetelor sa dam culoare vietii!!!Si uite asa ca uneori ni se pune pata sa ne rasfatam sotii.Eu cred ca asta e cel mai bun rasfat.Atunci cand suntem pregatite fizic si psihic sa punem ceva la cale.Rasfatul zilnic(daca din partea lui nu vine nimic) e o umilire....dar asa o data la nu stiu cat timp poate il pune si pe el pe ganduri si candva o va intoarce... mwah.gif
kennyco2001
QUOTE(Cris_W @ Sep 18 2007, 05:17 PM) *
Nu trebuie sa-ti ceri scuze Kenny,chiar iti multumesc ca ti-ai facut putin timp pt mine....Ai dreptate....la noi lipseste comunicarea verbala.Asta mi-o recunosc si eu....Problema este ca el este neamt,iar eu nu stapanesc limba asa de bine.Sunt nevoita sa ma limitez la un dictionar restrans de cuvinte,iar cand e vorba de sentimente,pe care poetii nostri le-au exprimat asa frumos in versuri(si precis si poetii germani) ma simt blocata.Rabdare si intelegere trebuie sa vina de la amandoi...De multe ori in conversatii banale trebuie sa-l intrerup pt ca aud cate un cuvant nou si vreau sa-l inteleg....Ai drepate ca in timp fiecare invata sa-i ofere sotului ce-i face lui placere...dar daca la inceput nu-l cunoastem el trebuie sa aprecieze ceea ce primeste.Altfel in timp ajunge sa constate ca nu mai facem nimic pt noi...si eventual sa reproseze ca..."pe vremuri faceai asta si asta pt mine...."Si mai cred ca noi femeile suntem cele care trebuie sa intreprindem mereu ceva,pt ca noi suntem mai sentimentale....chiar daca m-am descurajat,nu trebuie sa cedez...Intr-adevar,daca sentimentele sunt ranite atunci trebuie sa ne luam inima in dinti si sa punem problema pe tava...Dar oare cate facem asta? Probabil in timp,cand descoperim ca ei nicimacar nu observa ca ne-au ranit....Iti multumesc pt recomandare...Imi place genul asta de lectura si am sa incerc sa-mi fac rost de carte....Multumesc pt incurajare Mihaela...Putin rasfat am merita si noi.Numai ca din pacate noi ne lasam coplesite de casa si copii,ei de lucru...si o cam uitam cu rasfatul.Si uite asa o casnicie ajunge o rutina....dar ce bine ca exista acest forum...si ne mai dati idei,sau pur si simplu discutam cate ceva...Uite eu am prins curaj...si incep sa planuiesc o nebunie...Hai fetelor sa dam culoare vietii!!!Si uite asa ca uneori ni se pune pata sa ne rasfatam sotii.Eu cred ca asta e cel mai bun rasfat.Atunci cand suntem pregatite fizic si psihic sa punem ceva la cale.Rasfatul zilnic(daca din partea lui nu vine nimic) e o umilire....dar asa o data la nu stiu cat timp poate il pune si pe el pe ganduri si candva o va intoarce... mwah.gif

Vezi tu eu nu am stiut ca el este neamt dar asta spune mult despre el.Cum am zis si data trecuta nu cred ca nu te iubeste ci dincontra te iubeste numai ca nu este un tip prea romantic , sentimental.Nu toti barbatii sunt sentimentali , defapt nunoi toti si barbati si femei suntemi sentimentali .Ce pot sa iti spun este ca este foarte important sa ii determini tipuldetemperament al sotului tau si apoi o sa poti comunica cu el foarte bine fara a sti limba neaparat. Am observat citind niste carti despre personalitate cat deimportant este sa ii stim temperamentul sotului sau sotiei sa vezi cat de repede se imbunatateste relatia doar vb pe limbajul lui /ei. Si pentru ca mi-ai zis ca iti plac astefel de carti permite-mi sa iti mai recomand inca doua carti : Personalitate Plus si Personalitate Plus Viata in Doi. Le gasesti latoate librariile . Sper ca dupa celecitesti samai vb despre ele si mie imiplac cartile astea.
Succes cu sotul tau . 6.gif
onuta_dec
QUOTE(Cris_W @ Sep 16 2007, 08:00 PM) *
E pacat!!!

Cam asa e si la noi mai mult sau mai putin. Cand nu e mancare "rage" de foame, cand stau toata ziua si gatesc brusc nu mai are pofta 71.gif Acuma rad dar imi vine sa-l bat uneori pe fazele astea. Ce sa zic, nici al meu nu e romantic, nu-i plac cadourile, nu-i place sa fac acadouri. Eventual daca i-as face o surpriza cu o mica mare masinuta reala 24.gif
kennyco2001 ai dreptate, suntem diferiti, eu astept un fel de iubire si rasfat , el altul. Dar bun am inteles, eu sa incerc sa-l inteleg pe el si sa-l rasfat cum vrea el si cum ii place, dar cum ramane cu ce-mi place mie? Ca oricum nu va fi niciodata romantic, e stilul lui sa fie practic.
kennyco2001
QUOTE(onuta_dec @ Sep 19 2007, 08:45 AM) *
Cam asa e si la noi mai mult sau mai putin. Cand nu e mancare "rage" de foame, cand stau toata ziua si gatesc brusc nu mai are pofta 71.gif Acuma rad dar imi vine sa-l bat uneori pe fazele astea. Ce sa zic, nici al meu nu e romantic, nu-i plac cadourile, nu-i place sa fac acadouri. Eventual daca i-as face o surpriza cu o mica mare masinuta reala 24.gif
kennyco2001 ai dreptate, suntem diferiti, eu astept un fel de iubire si rasfat , el altul. Dar bun am inteles, eu sa incerc sa-l inteleg pe el si sa-l rasfat cum vrea el si cum ii place, dar cum ramane cu ce-mi place mie? Ca oricum nu va fi niciodata romantic, e stilul lui sa fie practic.

Pai ar trebui sa vb cu el si sa ii spui ok uite eu am inteles despre cum esti tu si ce iti doresti da ia tu cartea asta in brate si citeste si vezi si cei mi doresc si eu. 4.gif Am fost de un romantis aici iesit din comun.......hahahahahah 4.gif
Comunicarea trebuie sa vina din ambele parti nu numai din una. Si el trebuie sa vada ce anume iti place si ce iti doresti tu. Right?
onuta_dec
QUOTE(kennyco2001 @ Sep 19 2007, 10:26 AM) *
Pai ar trebui sa vb cu el si sa ii spui ok uite eu am inteles despre cum esti tu si ce iti doresti da ia tu cartea asta in brate si citeste si vezi si cei mi doresc si eu. 4.gif Am fost de un romantis aici iesit din comun.......hahahahahah 4.gif
Comunicarea trebuie sa vina din ambele parti nu numai din una. Si el trebuie sa vada ce anume iti place si ce iti doresti tu. Right?

Ofa ofa cred ca barbatii sunt de pe Marte si noi de pe Venus de aia nu ne potrivim 24.gif Nu pot sa zic ca nu incearca uneori, mai aduce o floare, dar cand ma uit la altii cum le cumpara tot felul de cadouri. Suprinzator fratele meu are bun gust pentru bijuterii, varul meu isi asteapta soata cu lumanari si alte mici cadouri picante 71.gif La el rasfatul cum s-a mai zis este o masa buna si un pat moale, sa nu ma uda, sa nu-l giugiulesc si cum nu rezist sa nu-l ating ne mai ciondanim 16.gif De cine e scrisa cartea ca poate invat ceva
kennyco2001
QUOTE(onuta_dec @ Sep 19 2007, 10:55 AM) *
Ofa ofa cred ca barbatii sunt de pe Marte si noi de pe Venus de aia nu ne potrivim 24.gif Nu pot sa zic ca nu incearca uneori, mai aduce o floare, dar cand ma uit la altii cum le cumpara tot felul de cadouri. Suprinzator fratele meu are bun gust pentru bijuterii, varul meu isi asteapta soata cu lumanari si alte mici cadouri picante 71.gif La el rasfatul cum s-a mai zis este o masa buna si un pat moale, sa nu ma uda, sa nu-l giugiulesc si cum nu rezist sa nu-l ating ne mai ciondanim 16.gif De cine e scrisa cartea ca poate invat ceva

Eu zic sa nu te mai gandesti la fratele tau sau la varul tau , la ce fac ei ci la sotul tau pt ca tu de el te-ai indragostit si atunci cand te-ai indragostit pun pariu ca numale el te gandeai si nu la fratele tau. 4.gif
Stau prost la tinerea de minte cu privire la autori da ma duc acasa si maine iti spun de cine sunt scrise cartile .Cea cu personalitatile este scrisa de Florance Litauer (nu stiu daca am scris bine numele ) 39.gif
Marius B
buna ziua buna ziua... a trecut ceva vreme de cand nu am mai fost pe aici. Constat ca au reinviat si alti tatici intre timp. ceea ce nu e rau. numai sa nu reintre in hibernare ca doar se apropie iarna.. 4.gif
Acum, sa revin la subiect. Onuta, spui ca sotiorul nu-i un tip romantic. De acord, nici eu n-as putea spune despre mine ca as fi un izvor de siropuri. Dar, secretul ar fi sa-i arati sotului cat de practic e sa fie romantic.
onuta_dec
QUOTE(Marius B @ Sep 20 2007, 07:17 PM) *
buna ziua buna ziua... a trecut ceva vreme de cand nu am mai fost pe aici. Constat ca au reinviat si alti tatici intre timp. ceea ce nu e rau. numai sa nu reintre in hibernare ca doar se apropie iarna.. 4.gif
Acum, sa revin la subiect. Onuta, spui ca sotiorul nu-i un tip romantic. De acord, nici eu n-as putea spune despre mine ca as fi un izvor de siropuri. Dar, secretul ar fi sa-i arati sotului cat de practic e sa fie romantic.

Nu vreau ditamai izvorul, dar macar un sfert 71.gif Si cum pot sa- l conving cat de practic este romantismul? Ca acum nu-mi vin idei. Poate tu ca barbat in aceasta cauza imi poti da mai multe exemplu
mamy
Oare eu i-mi rasfat sotul?
I-mi iubesc sotul si incerc sa fac si mici lucruri ce stiu ca-i fac placere, ii gatesc la amiaza si seara mereu ce ii place lui, desi rareori nu iese tocmai ce vroiam, placerile lui culinare sunt putine, si chiar daca intr-o zi mi-a parut ca am fost dezastru in bucatarie sotul nu-mi zice nimik pe fata, poate uneori face o mica aluzie, dar mereu m-a laudat la acest capitol, asez mereu masa frumos, dar nu romantic 18.gif ii calc, ii spal, mi-se pare si normal - scuze probabil asa a fost educatia mea, dar tinand cont ca el lucreaza si eu stau acasa cu fetita si sunt insarcinata mi-se pare corect sa fiu si eu utila cu ceva.
Ii faceam cadori la orice ocazie, si aveam grija sa fie cadouri frumoase si utile, zic ocazie ptr ca avem atatea ocazii incat abia apuc sa strang banii de la o ocazie la alta...i-asi face cadori toata ziua, si desi nu lucrez nu va inchipuiti ca fac acest lucru cu banii castigati de el, in schimb eu eram pasuita de aceste mici satisfactii, pe motiv de timp, oboseala....incat acum la ultima ocazie am renuntat la orice efort din partea mea si se pare ca nu l-a deranjat, asa este el.
degeaba i-mi iau lenjerie intima mai fina, deosebita, ptr el toate sunt la fel, este greu sa-mi dau seama ce-si doreste cu adevarat, pare multumit in mare si nu i-mi reproseaza decat ca, uneori nu prea avem timp de noi, dar e mai greu cu fetita care adoarme greu iar eu insarcinata pic de somn toata ziua, si chiar si asa nu chiar "sarim prleazul", el i-mi zice toata ziua te iubesc, iar eu am incetat in ai mai spune, nu-mi pare suficient sa-mi spuna mereu te iubesc fara sa ma faca sa simt lucrul acesta, stiu ca ma iubeste dar ce dragoste fara nici o implicare. il dadaceam, ii faceam masaj, dar daca eu ii spun ca am atata timp de stat cu puiul in brate si sarcina, ca ma doare spatele de simt ca ma rup nu i-mi face niciodata un masaj.
Nu ma trezesc dimineata, el deobicei papa feta cu parizer si ceai si de prea putine ori are timp sa pape dimineata.
Cafea nu-i prea fac nu-mi place cum i-mi iese si i-mi este si rusine sa-l servesc cu ceva ce nu-mi place, dulciuri nu e topit, i-a placut la nebunie un tort, dar a doua oara nu a mai papat din el.
Cred ca este prototipul barbatului zgarcit 24.gif ptr ca nici el insusi nu si-ar cumpara nimik, daca-si ia o pereche de pantofi zice ca 5 ani nu mai are nevoie, mie i-mi zice sa-mi iau ce vreau dar atunci cand trebuie sa-mi iau ceva mergem la cele mai ieftine magazine sau cele mai scumpe de unde stie ca nu-mi iau ptr ca nu sunt nici adepta flecurilor, dar nici a banilor aruncati, fetitei nu prea ii cumpara ptr ca ii trimit parintii mei bani pentru suficiente lucruri.
Oare cum pot rasfata un asa om, tinand cont ca si eu necesit rasfatata, oare lasandu-l sa citeasca, sa lucreze toata ziua, fara sa-l intreb cum ii merg treburile ptr ca-l intrerup de la stiri? 39.gif

Marius B
Pai hai sa vedem un pic cum sta treaba. Sotul tau nu a facut niciodata niciodata nici un gest romantic? Greu de crezut. Ma gandesc ca tot ti-a adus o floare sau ceva nu? E shi acest lucru te-a facut sa te porti un pic altfel cu el nu? Probabil ca acum el considera ca multe lucruri sunt asa cum sunt pentru ca exista un contract intre voi, foarte clar scris, cu obligatii si drepturi de ambele parti. El munceste, tu ai grija de copil. El merge la lucru, tu trebuie sa gatesti, etc.
Ei, ideea ar fi, si aici crede-ma ca doar tu poti sa alegi "domeniul" si limitele, sa incerci mici modificari comportamentale, pe care sa le cresti gradual, pana cand isi da seama ca ceva nu mai e in regula. Si daca te intreaba, poti sa ii raspunzi, dar nu din prima. Crede-ma, o data lasa impresia ca face gesturi romantice pentru ca vrei tu. Dar a doua a treia oara le va face nu neaparat spontan, desi si aici se poate ajunge, dar macar la semnalele pe care i le lansezi tu din cand in cand.
De aici ideea cu e practic sa fii romantic. sper ca am reusit sa explic cat de cat. Desi suna vulgar, poti sa-i spui un schimb reciproc avantajos.
kennyco2001
Am citit ce ati scris fiecare si tot ce pot spune este ca eu cred ca rasfatatul sotului il faci daca simti sa il faci daca iti doresti sa o faci si daca il iubesti.Daca itiiubesti partenerul il rasfeti fara sa te gandesti ca il rasfeti si fara sa te gandesti ca vrei sa fi rasfatat.Ci este un mod normal de a-ti arata dragostea. Taticii , pana sa fie tatici au fost barbatii si sotii nostri , nu se modifica dupa nasterea copiilor ci poate doar in prioritati. Cred ca secretul fiecarei casatorii este in comunicare . Nuprea vad multa comunicare ci decat tatonare . Dupa cativa ani de casatorie trebuie sa sti ce isi doreste iubitul sau iubita ta astfel incat sa il rasfeti si el la fel , cand ceva nu mai functioneaza ca inainte cred ca trebuie sa comunici cu el sa vezi de ce nu mai este ca inainte .
Asta este parerea mea : Comunicarea.
Rucsandra
Buna, cred ca multe din cele care-si rasfata partenerii cu mancarurile preferate si fac tot ce le trece prin cap de dragul sotului/ partenerului exagereaza.
Voi ce primiti in schimb, voi n-aveti nevoie sa fiti rasfatate , alintate ? Eu cand imi rasfat sotul e din instinct si pe moment, nu premeditez nimic, dar nu exagerez deloc. Insa totul e cu masura. Sunt f sceptica ca se invata cu "narav". [ Am un exemplu pe tatal meu, care dupa 40 ani de casnicie, asteapta sa-i fie pusa masa; daca e singur acasa o zi intreaga ...ia ghiciti, NU MANANCA, ca n-a avut cine sa-i puna masa, cand i-a fost foame a spart o ceapa si a mancat cu paine si cu sare, desi are mancare gatita , trebuie doar sa-si puna singur in farfurie. ]

Bine, nici sotul meu nu-mi cere sa-l rasfat cum am mai vazut alti barbati. Atat timp cat nici el nu se "rupe" alintandu-ma, nici eu nu o voi face. Insa recunosc faptul ca-i place cand ii fac masaj sau cand ii spun ca-i o matza alintata! (cred ca noi ne alintam prin vorbe mai mult decat prin fapte.)
Am tendinta intr-adevar sa-l alint mai mult decat ma alinta el, dar ma abtin contient. Daca gresesc o sa vad mai tarziu, deocamdata e bine asa.

Insa, in general noi, femeile, o facem din instinct, cred ca ne caracterizeaza instinctul de mama iubareata inainte de toate, si pana sa ajungem sa avem copii, ne revarsam afectiunea pe soti si cateodata ii sufocam(nu e cazul meu). Eu, spre deosebire de altele ditnre voi, nu-i voi gati niciodata sotului mancarea preferata pe care i-o facea maica-sa. Nu-mi vine. Mi se pare penibil. Mancarea aia ramane pentru totdeauna mancarea "lu maica-sa", punct. Eu prefer sa gatesc mancarurile mele, chiar daca fac unele mancaruri cu aceeasi denumire ma straduiesc sa NU iasa cum ii ies soacrei mele. Nici n-are cum, nu punem aceeasi pasiune in gatit si avem alte tactici. In fine.

cam asta e! mult succes tuturor!

cristinaconca
Eu una nu am limite la alintat,cand am chef il alint si gata. La noi in familie se traieste intens,adica ori ne iubim la maxim,ori ne ciondranim rau dupa care ...vine o impacare dulce si frumoasa.
De ce sa nu imi alint sotul,atata timp cat il iubesc si o face si el? Si eu consider ca prin alinturile mele,masaje,mangaieri,etc...ii demonstrez dragostea mea. Cat despre sufocat...am eu grija sa nu se intample,toate au limita lor si avem grija sa nu dam in extreme.
Ideea e asa,il alint cat vreau si pot fara sa ii dau cornite si daca ii cresc i le rup imediat 24.gif sa nu apuce sa ma impunga cu ele.
mari-d
Corect Cristina, daca il iubesc de ce sa nu-l alint...poate ca uneori il sufoc dar doar atunci cand nu-i puiul langa mine si toata alintarea se duce la el
AnCuTzA
Topic closed! Subiect inactiv
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.