Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dr Corina Parau
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Doctori Ginecologi
deeaa77
Buna fetelor! A nascut cineva cu Dr. Corina Parau la Municipal???
Ce puteti sa imi spuneti despre dansa???
Pupici.. :D
kiki
Eu o cunosc pe dr asta de la o clinica privata unde lucreaza, sau cel putin lucra. M-am dus la ea cu amenintare de avort. Mi-a dat niste pastile si nu s-a rezolvat nimic.
Doctora mea era plecata si la cateva zile s-a intors si mi-a schimbat tratamentul si a fost totul ok dupa aceea. dk nu era doctora mea pierdeam sarcina cu tratamentul pe care mi l-a dat doctora ta.
deeaa77
13.gif ,,, sper sa nu am probleme..
eu tot la clinica particulara ma duc la controale.. nu in spital. Ideea e ca lunar cotizez cu o gramada de bani... 18.gif
kiki
Te cred... Daca tot platesti o gramada de bani, daca vreodata nu esti sigura de ceva, nu te lasa si mai consulta un doctor. Si eu sper sa nu ai probleme. 63.gif 6.gif
micri
Nu mi se pare un medic pe care sa te poti baza intru totul d.p.d.v. profesional!!!! 68.gif
parere indoielnica 17.gif
Daylight
Sotia mea a fost la control la ea, la Medsana. TOTAL nemultumita!!!!!!!!!!! 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
kiki
CITAT(Daylight @ Oct 18 2005, 11:59 PM)
Sotia mea a fost la control la ea, la Medsana. TOTAL nemultumita!!!!!!!!!!! 68.gif  68.gif  68.gif  68.gif  68.gif
[snapback]10214[/snapback]

la cine a fost? la Corina Parau? Dk da, nici mie nu mi-a placut doctora asta. nici ca atitudine si nici ca tratament.
deeaa77
13.gif Adica??? Mia multe detalii... de ce ati fost nemultumite? M-ar interesa mai mult de atat, pentru ca imi urmareste sarcina.. si cred ca trebuie sa am mai multe informatii!!
Multumesc!
micri
Tot ce-ti pot spune este ca eu una NU as naste cu ea!!!!...nu are rezultate profesionale prea bune... 17.gif 68.gif

8.gif
kiki
CITAT(deeaa77 @ Oct 21 2005, 01:07 PM)
13.gif  Adica??? Mia multe detalii... de ce ati fost nemultumite? M-ar interesa mai mult de atat, pentru ca imi urmareste sarcina.. si cred ca trebuie sa am mai multe informatii!!
Multumesc!
[snapback]11312[/snapback]

pai, eu aveam amenintare de avort in luna a treia si ea mi-a dat vitamine si gynipral, un medicament care se da la infectii urinare 13.gif
dupa aceea, am sunat pe doctora mea si i-am zis si uite asa am stat 3 saptamani pe papaverina, dar macar am scapat 18.gif
deeaa77
18.gif Fetelor va rog sa ma ajutati ca m-am cam speriat rau de tot!!
Poate imi recomandati si mie un doctor bun dar sa fie din Municipal... si in principiu sa nu fie o persoana la care se intra foarte greu...
Eu m-am gandit la urmatorii doctori- Diana Cristina Secara, Denisa Protopopescu sau Corina Grigoriu.... puteti sa imi spuneti ceva despre acesti doctori sau eventual despre altii cu care ati nascut la Municipal????
Multumesc!!!
kiki
CITAT(deeaa77 @ Oct 21 2005, 05:02 PM)
18.gif  Fetelor va rog sa ma ajutati ca m-am cam speriat rau de tot!!
Poate imi recomandati si mie un doctor bun dar sa fie din Municipal... si in principiu sa nu fie o persoana la care se intra foarte greu...
Eu m-am gandit la urmatorii doctori- Diana Cristina Secara, Denisa Protopopescu sau Corina Grigoriu.... puteti sa imi spuneti ceva despre acesti doctori sau eventual despre altii cu care ati nascut la Municipal????
Multumesc!!!
[snapback]11346[/snapback]

De astia nu am auzit... 2.gif
daca nimeni nu a nascut cu ei, poti sa tragi o fuga la Municipal si sigur gasesti acolo o proaspata mamica si poate afli ce te intereseaza... 11.gif
veronica_2005
are dreptate kiki. poti afla pareri 'la cald'.
daca tii neaparat sa nasti la municipal, pot sa ti-l recomand pe radoi cristian. am nascut eu cu el in iulie. daca iti convine asa: este foarte bun profesional, si la urmarire sarcina si la operatie cezariana, dar te si costa... adica nu cere, dar asteapta bani de la tine... si vezi mai mult cine o sa fie anestezist atunci, ca ala care m-a adormit pe mine este cam necioplit. Eu o sa imi caut alt doctor la alt spital pentru ca nu am reusit sa comunic cu el, desi repet: era bun profesional. se poate sa nu ne fi gasit noi aceeasi lungime de unda, si se poate ca tu sa poti sa comunici cu el, pentru ca este destul de politicos si amabil, dar eu n-am reusit.
kiki
CITAT(veronica_2005 @ Oct 23 2005, 12:59 AM)
are dreptate kiki. poti afla pareri 'la cald'.
daca tii neaparat sa nasti la municipal, pot sa ti-l recomand pe radoi cristian. am nascut eu cu el in iulie. daca iti convine asa: este foarte bun profesional, si la urmarire sarcina si la operatie cezariana, dar te si costa... adica nu cere, dar asteapta bani de la tine... si vezi mai mult cine o  sa fie anestezist atunci, ca ala care m-a adormit pe mine este cam necioplit. Eu o sa imi caut alt doctor la alt spital pentru ca nu am reusit sa comunic cu el, desi repet: era bun profesional. se poate sa nu ne fi gasit noi aceeasi lungime de unda, si se poate ca tu sa poti sa comunici cu el, pentru ca este destul de politicos si amabil, dar eu n-am reusit.
[snapback]11627[/snapback]

oamenii sunt diferiti, veronica. poate asteptai sa puna mai mult suflet in relatia doctor - pacient. asta nu schimba ca este un doctor intradevar bun.
depinde acum ce doreste deeaa77. daca o intereseaza doar calitatile de doctor e ok, dar o intereseaza si partea cealalta (comunicarea cu el) sa se mai gandeasca.
veronica_2005
CITAT(kiki @ Oct 23 2005, 11:54 AM)
oamenii sunt diferiti, veronica. poate asteptai sa puna mai mult suflet in relatia doctor - pacient. asta nu schimba ca este un doctor intradevar bun.
depinde acum ce doreste deeaa77. daca o intereseaza doar calitatile de doctor e ok, dar o intereseaza si partea cealalta (comunicarea cu el) sa se mai gandeasca.
[snapback]11668[/snapback]

exact... mult succes 63.gif
carmina
salutare mamici,

nu stie nimeni nimic de dr.DENISA PROTOPOPESCU? Daca da ce anume? E tot la municipal .

Va multumesc, astept raspuns,
PUPICI!
deeaa77
Dr Denisa Protopopescu este recunoscuta pt FIV. Ideea este ca nu stiu daca reusesti sa ajungi la ea... eu una am vrut in august sa imi fac programare la ea pentru a-mi urmari sarcina... din pacate se putea abia la sfarsitul lunii octombrie asa ca am renuntat.
Incearca la Medsana, la Centrul medical Romano-Olandez sau la CMI

http://www.medsana.ro/medici.php

http://www.asimed.ro/medorol.htm

http://www.romedic.ro/BD/afisareCabinete.php
sugarr
Eu am fost la ea la o histerosalpingografie. Doamne fereste ! Sa nu faceti si voi greseala asta. Nu mi-a zis sa iau nici un calmant inainte, nu mi-a facut nici o injectie ...ce mai am crezut ca mor de durere la Medsana.
Nu mai puteam sa stau ( conditiile lasa si ele de dorit), plus ca stateau 6 asistente obosite pe acolo si discutau orice altceva decat de ce imi faceau mi-e si de rezultatul analizei.
A fost HOROR.
N-am rezolvat nimic... a ba da! Am dat vreo 350 ron pt asta. Mi-a zis sa mai fac una ca poate , poate !

Oricum , fetelor nu a fost bine facuta, asa ca am schimbat medicul.
la Euroclinic am facut inca una ( care a costat cu 100 ron mai putin), si simcer n-am simtit nimic ( mi-au facut o anestezie usoara, am luat si un calmant inainte...cum trebuie facut nu....asa "a la Corina Parau, rapid,...ca mai am una!)
Am si ramas gravida la o luna !!!
Eu nu o recomand nimanui, pt nimic !

Pentru orice interventie, va recomand Euroclinic ( mai ieftin si mult mai bine)

velijenco
CITAT(deeaa77 @ Sep 8 2005, 05:01 PM) [snapback]5234[/snapback]

Buna fetelor! A nascut cineva cu Dr. Corina Parau la Municipal???
Ce puteti sa imi spuneti despre dansa???
Pupici.. :D

buna,

13.gif sincer nu imi vine sa cred ce citesc.
eu am nascut primul copil in 23.06.2002, pe cel de al doilea pe 30.12.2005 nu a fost nici o problema .
ambele sarcini au fost urmarite de dinsa.
dupa cum vezi pe al doilea l am nascut la sfarsitul anului am sunat o la 4 dimineata, intr o ora a fost la spital, pana sa ajunga sa interesat de mine, am vorbit la telefon etc.
o am pe dinsa doctora din 2001 si nu as renunta la ea in ruptul capului.
bebe mic a avut ceva probleme daca nu era ea care sa mearga sa se intereseze de el si asta zilnic venea adica pe 31.12, 01.01, 02.01 etc ( si nu era de garda sau nu avea nici o treaba in spital), pentru ca acolo in Municipal nimeni nu iti zice nimic de copil.
referitor la banii de fiecare data am alergat dupa ea sa ii dau, si vreau sa zic nu sume mari, mereu a fost multumita.
cind m am dus la 6 saptamini la control mi am pus sterilet, intimplarea face ca nu aveam bani la mine, nu i am dat nimic, deabia peste o luna cind am venit la control.
acum ramane si tu sa analizezi toate raspunsurile dar cred ca al meu este singurul pozitiv si sincer imi pare rau de dansa, pentru mine a facut multe.

mwah.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.