Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Doctorul Streajan-elias
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Doctori Ginecologi
andutzy
Hello fetele, fina mea a ramas fara obstetrician cu o luna inainte de nastere(cezariana din cauza de miopie) si i-a fost recomandat Doctorul Streajan de la Elias. Stiti ceva de el? Va rugam frumos...Ardeeeee..... 102.gif
andrussca
Buna,

eu am fost pacienta dr. Strejan, am fost/sunt incantata de acest dr., pt. mine a venit din concediu cand am nascut - in iulie - ..nu stiu daca foarte multi fac lucrul asta. Eu zic ca i s-a recomandat un dr. f. bun. Daca ai intrebari...le astept 4.gif
6.gif
catalina_gabriela
Imi pare rau ca tr sa va contrazic un pic.
Am fost pacienta acestui dr in urma cu 3 ani cand am fost la dansul (tot la recomandarea cuiva) pentru un chiuretaj, pe care mi l-a facut atat de prost incat la 2 sapt am ajuns la urgenta cu resturi de sarcina, urmand evident o rechiuretare. Mentionez ca cu cateva zile inainte de acest moment fusesem la el pentru recontrol si mi-a spus ca totul e ok.
Asa ca experienta este a mea si eu doar o impartasesc, decizia este a ta.
Sper sa auzim numai de bine.
andrussca
CITAT(catalina_gabriela @ Oct 31 2006, 07:55 PM) [snapback]121552[/snapback]

Imi pare rau ca tr sa va contrazic un pic.
Am fost pacienta acestui dr in urma cu 3 ani cand am fost la dansul (tot la recomandarea cuiva) pentru un chiuretaj, pe care mi l-a facut atat de prost incat la 2 sapt am ajuns la urgenta cu resturi de sarcina, urmand evident o rechiuretare. Mentionez ca cu cateva zile inainte de acest moment fusesem la el pentru recontrol si mi-a spus ca totul e ok.
Asa ca experienta este a mea si eu doar o impartasesc, decizia este a ta.
Sper sa auzim numai de bine.

Imi pare rau de cele intamplate!
E bine sa auzim atat pareri pro cat si contra.
teoo22
CITAT(andutzy @ Oct 19 2006, 01:57 PM) [snapback]115313[/snapback]

Hello fetele, fina mea a ramas fara obstetrician cu o luna inainte de nastere(cezariana din cauza de miopie) si i-a fost recomandat Doctorul Streajan de la Elias. Stiti ceva de el? Va rugam frumos...Ardeeeee..... 102.gif

Si dr Tutunaru tot de la Elias este si este un dr de nota 20.
Nastere usoara!!!!
alessia-riana
CITAT(andrussca @ Oct 19 2006, 04:45 PM) [snapback]115351[/snapback]
Buna,

eu am fost pacienta dr. Strejan, am fost/sunt incantata de acest dr., pt. mine a venit din concediu cand am nascut - in iulie - ..nu stiu daca foarte multi fac lucrul asta. Eu zic ca i s-a recomandat un dr. f. bun. Daca ai intrebari...le astept 4.gif
6.gif

Buna! Poti sa-mi spui cat te-a costat? Am auzit atatea variante, incat nu stiu ce sa mai cred. Cineva spunea ca cere de la obraz? Asa e? Eu voi naste la inceputul lui mai. Nu stiu daca normal sau cu cezariana...
Multumesc! 39.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.