bilutza
Sep 7 2005, 04:19 PM
Fetelor, am si eu o obsesie. Vreau sa aflu mai multe despre medici si spitale, pentru a ma decide unde si cu cine voi naste . Vad ca nu se prea citesc subiectele de la cap. dedicat Medici/spitale, asa ca , poate imi dati si mie ceva sfaturi aici...
Ce medici aveti /unde veti naste ??
Iulia Corina
Sep 8 2005, 08:29 AM
salutare bilutza,
eu sunt la sfarsitul primului trimestru de sarcina, si mai mult ca sigur voi naste la Spitalul Municipal cu dr. Mendez. Am vazut si eu ca nu se prea citesc mesajele despre medici si spitale, desi mi se pare f.important sa aflam si noi cate ceva dat fiind comportamentul multora sin cadrele mediacale de pe la noi...Inainte de a fi la dr. Mendez, care ma asculta cu toate intrebarile pe care i le pun, am fost la o dr. Virginia Ionescu, careia cund i-am spus ca fac fera si am frisoane mi-a spus sa pun mana sa citesc ca febra la gravide nu e o problema!!!!!! No comment :smt021
Tu la ce medic esti?
bilutza
Sep 8 2005, 08:40 PM
Fetelor, eu am avut doi medici , si asta pentru ca , probabil, sunt o pacienta foarte "pretentzioasa". Mai intai am fost la Dr. Miloiu, de la Giulesti, despre care am mai povestit pe forum. Acum sunt la Dr. Epure de la Gynecoland , sunt foarte incantata de el, imi raspunde la toate intrebarile, imi raspunde la telefon de fiecare data, fara sa se supere :grin: E adevarat ca nu exagerez nici eu, ci il sun doar daca e cazul. Problema e ca pot naste cu el doar la Caritas, si nu am auzit lucruri prea frumoase despre spital :-( . Sper sa gasesc o rezerva (apropos, daca stitzi pe cineva acolo, care ma poate ajuta .... :smt120 ). Dar, la cat de fain e doctorul, cred ca o sa risc, ca n-o fi foc cateva zile . :-(
Despre Albu am auzit si eu lucruri f. bune, el mi-a facut morfologia fetala , imi spunea si Epure ca e f. bun pe genetica si morfologie, unul dintre cei mai buni.
piscoto
Sep 20 2005, 07:52 PM
Eu l-am nascut pe Alex la Filantropia cu medicul meu de la Polizu ( dna dr Luminita Dima). In perioada cand am nascut spitalul Polizu era in renovare.
La cea de-a 2 a sarcina voi naste tot cu dansa dar...la Polizu.
maia
Mar 6 2006, 12:09 PM
CITAT(bilutza @ Sep 7 2005, 03:14 PM)
Fetelor, am si eu o obsesie. Vreau sa aflu mai multe despre medici si spitale, pentru a ma decide unde si cu cine voi naste . Vad ca nu se prea citesc subiectele de la cap. dedicat Medici/spitale, asa ca , poate imi dati si mie ceva sfaturi aici...
Ce medici aveti /unde veti naste ??
[snapback]5177[/snapback]
Buna, eu o sa nasc la spitalul Pantelimon cu dr. Padeanu. Dupa parerea mea este un doctor f bun. Am ajuns in saptamana 34 si nu am nici un fel de probleme!
Bafta la nastere!
lelisor
Mar 6 2006, 02:04 PM
Hai sa scriu si aici, poate mai aflu cate ceva despre dr. Mihaela Popescu de la Giulesti, ca ea imi urmareste sarcina
pitica22
Mar 9 2006, 08:10 PM
buna fetelor mie i-mi urmareste sarcina dr.Oprescu Dana de la maternitatea polizu . o cunosc de un an si jumatae timp in care am facut tratament pt a ramane insarcinata ,este un medic super se ataseaza de pacienti si i-ti da toate expicatiile de care ai nevoi fara ca tu sa intrebi . cand m-am dus la ea si i-am zis ca am ramas insarcinata ma luat in brate si ma pupat era mai fericita ca mine tot timpu cand ma duceam la controale ma lua si ma baga in fata niciodata nu staeam la coada sunt pur si simplu indagostita dedoctora mea
va pupaces pe burtici
roxana_s
Mar 10 2006, 05:22 PM
buna fetelor
pe mine ma supravegheaza dr. Melihan Bechir de la Giulesti (Centrul Medical Unirea). Sunt in saptamana 16 si nu stiu ce sa cred despre ea. Este de treaba, raspunde la toate intrebarile, dar este rece, distanta si cred ca inca nu ma tine minte ca si pacienta a ei. O alta chestie care ma supara este ca nu a vrut sa imi dea numarul de telefon. Mi-a spus ca mi-l va da la momentul potrivit.
Nu stiu ce sa cred.
Va pup
stosymon
Mar 11 2006, 08:41 AM
CITAT(roxana_s @ Mar 10 2006, 05:17 PM)
buna fetelor
pe mine ma supravegheaza dr. Melihan Bechir de la Giulesti (Centrul Medical Unirea). Sunt in saptamana 16 si nu stiu ce sa cred despre ea. Este de treaba, raspunde la toate intrebarile, dar este rece, distanta si cred ca inca nu ma tine minte ca si pacienta a ei. O alta chestie care ma supara este ca nu a vrut sa imi dea numarul de telefon. Mi-a spus ca mi-l va da la momentul potrivit.
Nu stiu ce sa cred.
Va pup
[snapback]49840[/snapback]
Dupa parerea mea pe Dr. trebuie sa-l simti apropiat de tine si sa ai incredere in el.
Eu am nascut cu Dr. Badea Iulian de la Municipal,pe timpul sarcini am avut destule probleme,dar de fiecare data il sunam si ii ceream parerea.Mi-a spus sa-l sun la orice ora.Tin minte ca in ziua de Craciun l-am sunat si am fost la Buc. la control ca ma durea rau burta si a venit fara nici o retinere.
Nu mi se pare normal sa nu-ti dea nr. de telefon,dupa parerea mea ar trebui sa-ti cauti alt medic
Sanatate si sarcina usoara !
sanducarmen2004
Mar 11 2006, 11:58 AM
Mie imi urmareste sarcina dr. Ion Ionut de la Maternitatea Giulesti. Pana acum mi se pare ok.
bonceanicoleta
Mar 11 2006, 12:30 PM
Buna fetelor.
Pe mine ma supravegheaza d-na dr. Cristian de la Ellias.
Ce stiti despre dansa. Mie m-i se pare o.k.
Pupici la toate.
Micheline
Mar 11 2006, 12:35 PM
Asa e ca nu se prea urmaresc rubricile cu doctori si pe mine ma intereseaza, mai ales exemplele negative ca sa stim sa ne ferim.
Si eu sunt la doctorul Mendez, care mi-a fost recomandat de o prietena, e foarte simpatic si are o multime de poze pe perete, de la copiii pe care i-a ajutat sa se nasca si in plus chiar daca nu pare cateodata, are o memorie foarte buna. Si-a adus aminte de prietena mea (care nascuse acum trei ani!) si mi-a si aratat in poza copilul ei!
Nu stiu cum sunt conditiile la Municipal, am auzit o multime de povesti negative (asistente care nu te ajuta, trebe sa le dai tot timpul, chestii din astea).
La Medlife stie cineva un medic pentru ecografii bun? Sau in alta parte?
Micheline
roxana_s
Mar 13 2006, 08:50 PM
CITAT(stosymon @ Mar 11 2006, 08:41 AM) [snapback]49949[/snapback]
Dupa parerea mea pe Dr. trebuie sa-l simti apropiat de tine si sa ai incredere in el.
Eu am nascut cu Dr. Badea Iulian de la Municipal,pe timpul sarcini am avut destule probleme,dar de fiecare data il sunam si ii ceream parerea.Mi-a spus sa-l sun la orice ora.Tin minte ca in ziua de Craciun l-am sunat si am fost la Buc. la control ca ma durea rau burta si a venit fara nici o retinere.
Nu mi se pare normal sa nu-ti dea nr. de telefon,dupa parerea mea ar trebui sa-ti cauti alt medic
Sanatate si sarcina usoara !

M-am gandit si eu sa schimb doctorul, dar nu este oare prea tarziu? Pana acum m-a linistit faptul ca daca aveam o problema sunam la Centrul Medical si luau ei legatura cu doctora.
yustina33
Mar 13 2006, 08:54 PM
Buna la toate mamicile sau viitoare...asa cum sunt eu!
Sunt in 7 luni si ,daca are cineva cunostinte despre D-na Doctor Margaritescu Mihaela din Maternitatea CFR2 as vrea sa imi spuna si mie cite ceva. Eu personal sunt f multumita de ea...este o draguta ...f atenta .cumsecade si totdeauna imi da explicatii indestulatoare si linistitoare . Voi naste cu ea si daca vreuna dintre voi a nascut in acel spital si cu dinsa as dori sa mi se dea si mie ceva informatii....asta sa fiu pe deplin linistita ca am facut o alegere buna !
Multumesc si va doresc sanatate ,voua si bebelusilor vostri!
bebe2005
May 20 2006, 07:32 PM
CITAT(yustina33 @ Mar 13 2006, 08:54 AM) [snapback]50456[/snapback]
Buna la toate mamicile sau viitoare...asa cum sunt eu!
Sunt in 7 luni si ,daca are cineva cunostinte despre D-na Doctor Margaritescu Mihaela din Maternitatea CFR2 as vrea sa imi spuna si mie cite ceva. Eu personal sunt f multumita de ea...este o draguta ...f atenta .cumsecade si totdeauna imi da explicatii indestulatoare si linistitoare . Voi naste cu ea si daca vreuna dintre voi a nascut in acel spital si cu dinsa as dori sa mi se dea si mie ceva informatii....asta sa fiu pe deplin linistita ca am facut o alegere buna !
Multumesc si va doresc sanatate ,voua si bebelusilor vostri!
Daca ai fost si esti intr-adevar multumita de dr. nu te supara ca te intreb: de ce ai nevoie de o alta confirmare? Fii linistita d-na dr. o sa-si faca datoria fara doar si poate. Asa ca ai facut o alegere buna. Daca nu era asa te asigur ca nu ai fi reusit sa comunici cu d-neai. Fruntea sus si mult succes. Doamne ajuta!
ruxandra
May 22 2006, 12:29 PM
CITAT(Micheline @ Mar 11 2006, 01:35 PM) [snapback]49982[/snapback]
Asa e ca nu se prea urmaresc rubricile cu doctori si pe mine ma intereseaza, mai ales exemplele negative ca sa stim sa ne ferim.
Si eu sunt la doctorul Mendez, care mi-a fost recomandat de o prietena, e foarte simpatic si are o multime de poze pe perete, de la copiii pe care i-a ajutat sa se nasca si in plus chiar daca nu pare cateodata, are o memorie foarte buna. Si-a adus aminte de prietena mea (care nascuse acum trei ani!) si mi-a si aratat in poza copilul ei!
Nu stiu cum sunt conditiile la Municipal, am auzit o multime de povesti negative (asistente care nu te ajuta, trebe sa le dai tot timpul, chestii din astea).
La Medlife stie cineva un medic pentru ecografii bun? Sau in alta parte?
Micheline
La Medlife poti merge pt eco la dna dr Chitesu,eu le-am facut pe ambele acolo,e foarte competenta si atenta.Superprofi.Nu este foarte vorbareata dar ca medic e foarte buna.Daca ai intrebari,poti sa i le pui fara jena dar important este sa stie sa interpreteze ce vede acolo.
Eu vreau sa nasc cu Dr Radoi,la Municipal nu am fost pana acum in spital,merg la consultatie la el doar la Centrul Medical Unirea.E foarte dragut si atent desi pe site am mai vazut si alte opinii pe site.Am inteles ca si profesional este foarte priceput,eu as vrea sa fac cezariana desi el imi recomanda sa nu fac pt ca la primul baietel am nascut normal .A mai nascut cineva cu el si cum sunt conditiile la Municipal?
sanducarmen2004
May 22 2006, 03:52 PM
Ca doctor este profesionist dr Radoi
Eu zic ca daca te intelegi tu bine cu el si iti place este cel mai bun medic pt tine.
Iti spun asta deoarece cumnata mea a nascut cu el si a fost foarte multumita dar eu in schimb la prima sarcina (care am pierdut-o) nu am fost multumita de el.
Deci eu zic ca conteaza foarte mult si cum te intelegi tu cu el.
lucacata
Dec 8 2007, 05:35 PM
pe mine ma supravegheat pe timpul sarcinii dr Popa Adrian din arad
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.