Lelia1974
Sep 7 2005, 11:27 AM
Buna
Sunt pacienta doamnei doctor Indiana Pelin
Sunt in 6 saptamani si urmeaza sa nasc la anu' in aprilie sau in mai la maternitatea Giulesti
A mai nascut cineva cu doamna doctor? sau daca ati nascut la Giulesti ce parere aveti despre maternitate?
Va multumesc mult
Si va doresc sarcina si nastere cat mai usoara
lauraiorda
Sep 7 2005, 12:24 PM
Lelia,
Eu voi naste in Giulesti, insa cu Dr. Albu. O sa-ti povestesc dupa ce nasc (pe la sfarsitul lui octombrie) cum e nasterea in Giulesti.
Numai bine!
Laura
Lelia1974
Sep 7 2005, 02:34 PM
Multumesc mult pentru rasuns lauraiorda
Abea astept sa aflu cat mai multe informatii despre acesta maternitate
Nastere usoara
dianad
Sep 8 2005, 04:37 PM
Daca vei naste prin cezariana, tu vei fi la etajul 1 si bebe la 2. Daca vei naste normal , veti fi amandoi la et. 2. In saloane sunt cate 7-8 mamici, la copii cate 30. Singurul avantaj este ca medicii sunt foarte buni, dar spitalul nu arata prea bine.
Nu stiu ce risc seismic are cladirea aceea veche. La anul ne asteptam la un cutremur mare. Eu sunt in 8 saptamani, merg la un doctor din Giulesti, cumnata mea a nascut acolo acum 3 saptamani. Dar ma cam ingrijoreaza 2 lucruri: cladirea si faptul ca sunt prea multi bebei la un loc si ca se permite intregului neam sa vada bebelusul.Inteleg sa-l vada tatal si bunicii, dar inca 20 de persoane mi se pare prea mult. Nu poti sa stii cine cu ce vine. Pana acum nu am auzit de copii bolnavi acolo, insa eu nu m-am hotarat unde voi naste.
Lelia1974
Sep 9 2005, 02:52 PM
Multumesc mult pentru informatii dianad
Eu cred si vreau sa nasc normal nu cred sa am probleme in aceasta privinta.... oricum imi este teama sa fac cezariana
Credeam ca la Giulesti sunt saloane unde copii stau cu mama ... dar am mai intrebat si ai dreptate sunt separati ... si acest lucru nu prea ma incanta... dar imi place foarte mult doctorita la care sunt si nu as vrea sa renunt ... am incredere in ea
Inca nu stiu ce voi face
Sfaturile voastre imi sunt de mare folos.
Multam mult
megg
Sep 9 2005, 07:44 PM
Eu sunt la dr. Ion Ionut, de la Giulesti.
Sunt multumita de doctor, insa maternitatea este sub orice critica.
Eu tot acolo am nascut in 1998, am inteles ca s-a mai renovat de atunci, ma refer la etajul 2, si ca arata mult mai bine.
Nu m-am dus sa vad cum arata saloanele, ce schimbari s-au facut, insa am vazut parterul, care arata oribil, cand am fost la consult in spital.
Asteptam vesti de la Laura, ea va naste in octombrie si ne-a promis c-o sa ne povesteasca.
Pupici!!
Megg
bogdanescu
Oct 12 2005, 10:46 AM
Buna ziua..... Eh da, uite ca sunt si tatici pe forumul asta.....
Nu, nu am intrat pe acest forum din lipsa de ocupatie, ci pur si simplu pentru a-mi spune parerea despre Dr. INDIANA PELIN.
Povestioara noastra (a mea si a sotiei mele) este destul de lunga, asa ca nu are sens sa o scriu aici. Primul copil, Daria a venit pe lume la 29.10.2001, in bratzele unui om deosebit, Dr. Indiana Pelin, asa s-a intamplat si cu fratiorul ei David pe 28.09.2005., ambele sarcini fiind urmarite ( indeaproape de Dna. Dr ).
Ambele nasteri, au fost la Spit. Panait Sarbu (Giulesti) si cu toate neajunsurile spitalelor romanesti, pot spune ca a fost Ok, si nu neaparat datorita conditiilor (ca si celelalte spitale romanesti, sunt neajunsuri), ci medicilor din spital, in special doamnei Indiana.
Nu cred ca as fi putut gasi o alta persoana, in mainile careia sa ii incredintez practic viata sotiei si copiilor mei decat acestei femei deosebite.
Nu pot descrie in cuvinte cat de mult a ajutat sarcina si nasterea acest doctor, dar erau momente in care Bianca (Sotia mea), mergea la cabinet sau o suna numai pentru a se linisti.
Este o persoana deosebita din toate punctele de vedere, si o recomand cu caldura persoanelor care urmeza sa aibe un copil.
P.S. Pe langa toate acestea, cabinetul ei din Dr. Taberei este chiar bine dotat.
Lelia1974
Oct 13 2005, 11:57 AM
Multumesc mult
bogdanescuCred ca este raspunsul pe care l-am astept despre d-na Indiana.
Sunt pacienta dansei de 12 ani si nu am fost la spitalul Giulesti niciodata, doar la cabinetul dansei din Dr.Taberei. In 12 ani nu am fost niciodata nemultumita de dansa, cabinetul e impecabil si esti tratata foarte bine, ti se explica tot ce vrei sa stii, poti intreba orice ca nu se supara si iti explica cu multa rabdare si ce mai imi place foarte mult la dansa este faptul ca zambeste fosrte mult si iti da incredere ca totul va fi bine.
Nu cred ca as putea sa renunt la dansa sub nici o forma ... dar am indoieli mari in privinta maternitatii Giulesti, am auzit numai lucruri rele despre conditiile din spital si stiu ca si maternitatea unde nasti este un lucru important in acest proces.
Dupa ce am analizat si am cantarit bine ... cred ca totusi voi naste cu d-na doctor Indiana la maternitatea Giulesti.
Va multumesc pentru sfaturi au insemnat foarte mult pentru mine.
Astept in continuare parerile vostre.
Va pup
Minola
Oct 13 2005, 12:55 PM
DESPRE MATERNITATEA GIULESTI AM O PARERE FT PROASTA NU PROASTA DESI AM STAT LA O REZERVA CU PPLATA TOTUL A FOST ORIBIL,ERA CURAT DE CE SA MINT INSA NU AI PARTE DE NICI UN CONFORT DE NIMIC INSA EU DC AR FI SA MAI FAC UN BEBE M-AS DUCE TOT ACOLO DUP MEDIC CARE ESTE EXTRAORDINAR
Lelia1974
Oct 13 2005, 04:38 PM
Felicitari
MINOLA!
Ai un bebe superb sa-ti traiesca!
bilutza
Oct 13 2005, 08:14 PM
Eu am inteles ca la cei de la Giulesti sunt cei mai bine dotati la capitolul aparatura pentru bebe, iar personalul de acolo este experimentat.
nlauracorina
Nov 1 2005, 01:43 PM
Si eu sunt pacienta Dr. Pelin, si sunt f multumita de ea.Eu incerc de vreo 6 luni sa raman insarcinata, si chiar daca nu s-a intamplat pana acum am incredere in dansa, si merg mai departe cu tratamentul prescris de dansa
feliciamirela2001
Nov 1 2005, 05:28 PM
eu voi naste la inceputul lunii decembrie tot la Giulesti. Va pot spune ca spitalul este in plina renovare, iar saloanale pentru mamici se pare ca au fost deja terminate.
In ce priveste saloanele pentru mamici cu bebei, va pot spune ca sunt mai mult pentru pacientele unor anumiti doctori "mai cu trecere". Nasa mea a nascut cu dr. Marinescu si a avut parte de asa ceva.
Lelia1974
Dec 2 2005, 05:14 PM
Astept pareri de la voi dupa ce nasteti.
Sunt curioasa care sunt conditiile in spital, daca poti sta cu bb in salon, cam care sunt preturile.
Nastere usoara!
Si sa ne tineti la curent cu noutatile
Lelia1974
Feb 7 2006, 11:21 AM
Fetelor,
presupun ca ati mai nascut intre timp.
Nu e nimeni sa fi nascut la giulesti cu Dna. Indiana Pelin, sa mai aflu si eu detalii.
Va rog mult.
Ca se apropie termenul si vreau sa fiu informata si pregatita.
nlauracorina
Mar 3 2006, 04:09 PM
Eu voi naste cu Dna Dr. Indiana Pelin, dar deabea in octombrie, asa ca deocamdata nu ma ce sa spun cu privire la nastere, in afara de faptul ca dansa este o persoana f. draguta
Lelia1974
Mar 6 2006, 11:48 AM
CITAT(nlauracorina @ Mar 3 2006, 04:04 PM)
Eu voi naste cu Dna Dr. Indiana Pelin, dar deabea in octombrie, asa ca deocamdata nu ma ce sa spun cu privire la nastere, in afara de faptul ca dansa este o persoana f. draguta
[snapback]47746[/snapback]
Intradevar este o persoana foarte draguta si un medic excelent.
Se pare ca eu o sa nasc innaintea ta asa ca o sa-ti spun dupa aceea cum a fost.
sanducarmen2004
Mar 17 2006, 07:18 PM
Unde are cabinetul dna Indiana Pelin in dr Taberei?
Lelia1974
Mar 18 2006, 10:35 AM
Buna sanducarmen2004
Vezi ca ti-am trimis un mesaj pe PM cu toate datele de care ai nevoie, adresa , numar de telefon.
Daca mai iti trebuie vreo informatie spune-mi.
Sarcina si nastere usoara!
Figaro
Oct 27 2006, 10:58 AM
Buna. Ma numesc Anca si tocmai am aflat ca sunt insarcinata

. Cum sora mea (care nu locuieste in Bucuresti) dar isi face ecograful la Maternitatea Giulesti si cum ea deja cunoate un medic acolo, m-am hotarat sa merg si eu cu ea... poate ne va fi mai ushor (ea are deja 16 saptamani...eu am 4), mai ales ca eu sunt la prima sarcina si nu neaparat ca imi este teama...dar ma gandesc ca ma voi simti mai relaxata daca merg la un medic pe care sora mea il cunoaste.
Pe de alta parte cittind pe forum despre Dna. Doctor Pelin...parca m-ash duce "glont" la dansa! tare as vrea sa am parte de un meic grijuliu si tinand cont de faptul ca voi naste de-abia in iulie anul viitor, nu vreau sa fiu frustrata din cauza medicului in toatat aceasta perioada. Deci... Azi merg la Maternitate si am sa intreb de D-na Dr. Pelin... Daca nu este acolo... cele/ cei care o cunosc, dintre voi... imi puteti da adresa cabinetului dansei? Am inteles ca ar fi in Drumul Taberei.
Va multumesc tare mult....
A! si va rog s-mi tineti pumnii! Am emotii. Eu si sotul meu ne-am dorit tare mult aparitia acestui copil insa imi dau seama ca sunt pusa intr-o situatie absolut noua: am sa fiu mamica!
Sunt arhitect si deja am inceput sa ma gandesc la cum va arata camera bebe-ului (ce culori, cum va arat mobilierul si altele...) insa confortul cel mai mare mi-l poate aduce, cred, medicul care va avea grija de noi pe parcursul acestei perioade pe care vreau sa o consider printre cele mai frumoase din viata mea.
Oricum...cred ca voi fi destul de activa pe acest forum fiindca am o multime de invatat iar de felul meu sunt cam curioasa
Oki. Am vorbit cam mult (cred k emotziile inca isi spun cuvantul

) asa ca ... astept adresa cabinetului doamnei Pelin. Pana atunci... pumnii stransi, va rog!
mihavesa
Oct 27 2006, 01:06 PM
CITAT(Figaro @ Oct 27 2006, 11:58 AM) [snapback]119259[/snapback]
Buna. Ma numesc Anca si tocmai am aflat ca sunt insarcinata

. Cum sora mea (care nu locuieste in Bucuresti) dar isi face ecograful la Maternitatea Giulesti si cum ea deja cunoate un medic acolo, m-am hotarat sa merg si eu cu ea... poate ne va fi mai ushor (ea are deja 16 saptamani...eu am 4), mai ales ca eu sunt la prima sarcina si nu neaparat ca imi este teama...dar ma gandesc ca ma voi simti mai relaxata daca merg la un medic pe care sora mea il cunoaste.
Pe de alta parte cittind pe forum despre Dna. Doctor Pelin...parca m-ash duce "glont" la dansa! tare as vrea sa am parte de un meic grijuliu si tinand cont de faptul ca voi naste de-abia in iulie anul viitor, nu vreau sa fiu frustrata din cauza medicului in toatat aceasta perioada. Deci... Azi merg la Maternitate si am sa intreb de D-na Dr. Pelin... Daca nu este acolo... cele/ cei care o cunosc, dintre voi... imi puteti da adresa cabinetului dansei? Am inteles ca ar fi in Drumul Taberei.
Va multumesc tare mult....
A! si va rog s-mi tineti pumnii! Am emotii. Eu si sotul meu ne-am dorit tare mult aparitia acestui copil insa imi dau seama ca sunt pusa intr-o situatie absolut noua: am sa fiu mamica!
Sunt arhitect si deja am inceput sa ma gandesc la cum va arata camera bebe-ului (ce culori, cum va arat mobilierul si altele...) insa confortul cel mai mare mi-l poate aduce, cred, medicul care va avea grija de noi pe parcursul acestei perioade pe care vreau sa o consider printre cele mai frumoase din viata mea.
Oricum...cred ca voi fi destul de activa pe acest forum fiindca am o multime de invatat iar de felul meu sunt cam curioasa
Oki. Am vorbit cam mult (cred k emotziile inca isi spun cuvantul

) asa ca ... astept adresa cabinetului doamnei Pelin. Pana atunci... pumnii stransi, va rog!

ti-am trimis un PM cu datele solicitate, sa ne tii la curent cu starea ta de sanatate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.