tic23tac
Oct 16 2006, 07:07 PM
de cand am nascut si folosim pampersi mirosul baii noastre s-a schimbat in totalitate si chiar daca spal si dezinfectez mirosul persista.nu pastrez pampersii murdari mai mult de o zi in baie dar nu stiu ce sa fac si unde sa ii mai pun ca sa nu mai miroase asa desi ii pun intr-un sac de gunoi si il rasucesc.
voi aveti o metoda ?va confruntati si voi cu aceeasi problema?
ce faceti voi cu pampersii folositi?
pachela
Oct 16 2006, 07:14 PM
tic23tac
Oct 16 2006, 07:16 PM
o sa incercam si varianta asta poate merge.o sa inerc din nou pana nu mai miroase
cammyh
Oct 16 2006, 07:19 PM
Noi suntem micuti si deocamdata nu s-au 'parfumat' foarte tare.Face kk o data pe zi,pun pampersul intr-o punga mica,o las in baie si cine are primul drum afara o ia si o arunca la tomberon.
kiki
Oct 16 2006, 09:42 PM
Noi ii punem in pungute mici pe care le inodam la gura si la gunoi direct!
AnCuTzA
Oct 16 2006, 11:58 PM
Si eu am pungi speciale pt pampers cika le-am gasit la un magazin...doua pampersuri la o punga,le invart sau leg depinde cat de mare e tonajul pampersului si in gunoi cu ele dar cred ca duc si de 2 ori la zi gunoiul caci mai mult se umple cu pampersuri decat cu mizerie
cami2bubulina
Oct 17 2006, 08:48 AM
eu am un cos de gunoi care are capac ,ii pun acolo si o data pe zi aruc cosul.Miroase doar cand ridic capacul,insa il ridic repede

si nu iese mirosul in camera...
crisac
Oct 17 2006, 09:11 AM
Si eu la fel procedam (acum suntem mari si nu mai este cazul). Ii puneam in pungute mici, le legam bine la gura si pana seara duceam gunoiul. NU prea il lasam peste noapte.
asmina_oana
Oct 17 2006, 09:44 AM
Nici la noi nu mai este cazul

...dar la fel procedam ,puneam pampersul intr-o punga,o legam bine si o duceam direkt la tomberon!

se mai intampla sa nu pot iesi imediat din casa,si puneam punga afara la usa,si in 2-3 minute o duceam la gunoi.Asta e...vei scapa si tu de pampersi...cum scapam toate!
dananova
Oct 17 2006, 09:50 AM
Nu e mare lucru ... noi ii punem in pungulite mici (2 kg), legam pungulitele la gura, si apoi le ducem la cos. La tomberon se "varsa" in aceeasi zi sau in urmatoarea, si astfel nu avem nici o problema.
gheibriela
Oct 17 2006, 09:51 AM
Se gasesc pungute speciale(parfumate) pt. scutece folosite. Sunt si foarte ieftine. Sau daca nu, pungute normale. Legate bine si puse in cosul de gunoi. Functioneazaa...pupici
veronica_2005
Oct 17 2006, 09:51 AM
cosul cu capac e cel mai comod. eu ii rasucesc si ii lipesc cu banda lor ca sa stea stransi, apas cu piciorul pedala de la cos si arunc bomba atomica... imediat. nu miroase decat daca am un pampers cu treaba mare si numai cand ridic capacul.
adana
Oct 17 2006, 10:25 AM
eu le duc direct la ghena. dar am pe etaj. nu trebuie sa cobor jos. si le pun in pungute. nu speciale, din cele care raman de la cumparaturi.
cand aveam tomberonul in curtea blocului procedam asa: aveam in baie un ghiveci de flori transformat in cos de gunoi (asa am in fiecare camera) si il puneam acolo, in punga de acolo, pe care o inodam. si cine iesea primul lua si punguta din cosul de gunoi, cu pampers cu tot. dar pentru kk faceam un efort si mergeam sa-l duc jos. ce mare branza? macar nu parfumam casa.
e adevarat ca facea doar o data pe zi
taty
Oct 17 2006, 10:27 AM
Si eu tot cos cu capac am si nu miroase dacat cand ridic capacul...dar totusi il pun intr-o punguta si o leg, si pana seara gunoiul e dus. De pungute parfumate nu stiam, se gasesc in market-uri mari, gen Cora

?
laura d
Oct 17 2006, 10:36 AM
Pun pampersii folositi in pungi de gunoi si ii scot afara pe balcon pana la prima iesire din casa cand ii aruncam la tomberon.I-am aruncat si la gunoi(cosul de gunoi) direct dar au inceput sa miroasa groaznic si singura solutie a fost sa-i scoatem afara pe balcon(binenteles in pungi)
tic23tac
Oct 17 2006, 10:40 AM
cred ca o sa imi cumpar un sul de pungute la un kg si o sa pun pampersul in el ...innod punguta si gataa ''bomba atomica''!!cred ca asta este rezolvarea.m-am mai gandit eu la asta dar nu am pus in aplicare....sa vedem acum ce iasa!!
ma gandeam eu ca nu sunt doar eu cu pb asta....
pupicei....
Anca Barlici
Oct 17 2006, 01:28 PM
Eu ii impachetez intr-un fel anume, adica ii fac rulou si ii lipesc la loc cu ariciul, apoi la gunoi si gunoiul afara jos la ghena cat mai repede. Noi stam la bloc cu 4 etaje si nu avem ghena, asa ne-am obisnuit sa ducem gunoiul jos. De multe ori se intampla sa ramana sacosa (sau sacul de plastic) afara pe palier, dar, desigur, nu o vesnicie. Ne intelegem cu femeia de serviciu sa duca jos gunoiul cand se-ntampla sa gaseasca vreun sac pe palier, atunci cand spala scara. Orice metoda veti folosi, nu faceti, oameni buni, ca "minunea asta de vecina" a mea. Ii ruleaza si pur si simplu deschide usa apartementului si ii tranteste afara, ca.....miros si pur si simplu nu pot fi tinuti in cosul de gunoi, din bucatarie, din casa ei. Mie, una, mi-e rusine, mai vin parintii, prieteni, colegi de serviciu, mi-e groaza....toti se uitau......dar n-am ce face..........e de-o nepasare femeia asta.......... ca sa nu zic ceva mai rau. E clar, de 2 ani de cand stam aici, vorbim cu peretii.........si, totusi, e si ea mamica..................
monicadunareanu
Oct 17 2006, 02:19 PM
si noi ii punem in cosul de gunoi dar ea face la olita mai mult asa ca nu prea avem probleme cu mirosul. si cand face in pampers il duc la ghena cand iesim afara.
gheibriela
Oct 17 2006, 03:24 PM
Da se gasesc in supermarket-uri. Le gasesti la raionul cu pungi, saci menajeri, etc. Nu la raionul pt. copii. Sunt niste cutiute subtirele cu 20 pungi. In jur de 3-4 ron cutia.
tic23tac
Oct 17 2006, 03:51 PM
multumim pt ideea cu saculetii parfumati.o sa cautam si noi .poate nu mai miroase in felul acesta
poate atunci o sa miroase a...

....
ralukutza
Oct 17 2006, 04:22 PM
Noi ii aruncam de pe geamul baii direct in curte si cand coboram ii aruncam in container :-) (dar am uitat sa mentionez ca stam la casa!).
Insa eu ii indoi in doua pe lungime si apoi ii lipesc bine cu scaiurile. Apoi ii poti arunca in cosul de gunoi de la bucatarie pe care il arunci mai des.
tic23tac
Oct 17 2006, 10:45 PM
ei ralu tu esti o norocoasa....stai la casa...la noi este mai greu!
IoanaB
Oct 17 2006, 11:29 PM
Si eu le rulez si le lipesc cu ariciul, cele cu kakik le pun in pungulite si toate la un cos cu capac si odata pe zi le aruncam la ghena.
shelyna
Oct 18 2006, 04:03 PM
CITAT(tic23tac @ Oct 16 2006, 08:07 PM) [snapback]114088[/snapback]
de cand am nascut si folosim pampersi mirosul baii noastre s-a schimbat in totalitate si chiar daca spal si dezinfectez mirosul persista.nu pastrez pampersii murdari mai mult de o zi in baie dar nu stiu ce sa fac si unde sa ii mai pun ca sa nu mai miroase asa desi ii pun intr-un sac de gunoi si il rasucesc.
voi aveti o metoda ?va confruntati si voi cu aceeasi problema?
ce faceti voi cu pampersii folositi?

Stiu ca otetul scoate orice miros urat.
Noi punem in pungi separate fiecare pampers folosit si apoi il aruncam direct la gunoi. E drept, nu tinem gunoiul mai mult de cateva ore si in nici un caz nu il tinem peste noapte.
Poo- pitch
ramonavicky
Oct 20 2006, 01:10 AM
noi ii punem in pungute si le innodam. deoarece stam la casa le duc afara in timpul zilei. daca se intampla sa o schimb noaptea astept pana a doua zi si-l duc afara.
tic23tac
Oct 20 2006, 06:46 PM
gata ...am luat pungute si imi pun fiecare pampers folosit in ele.nu a disparut definitiv mirosul dar sunt sigura ca va disparea in curand.deci pungutele dau rezultate.multumesc fetelor!!!
tic23tac
Nov 23 2006, 02:58 PM
gata ...a disparut mirosul dar din pacate ...miroase a canalizare acum...doamne parca a cazut un blestem pe baia mea..s-a inundat subsolul si miroase groaznic
ancastefan
Dec 6 2006, 12:32 PM
CITAT(tic23tac @ Oct 20 2006, 07:46 PM) [snapback]116044[/snapback]
gata ...am luat pungute si imi pun fiecare pampers folosit in ele.nu a disparut definitiv mirosul dar sunt sigura ca va disparea in curand.deci pungutele dau rezultate.multumesc fetelor!!!
buna imi spui si mie te rog cum le zice la pungulitele pentru pampersii folositi
mersi
pa
monciq
Dec 6 2006, 12:40 PM
CITAT(ancastefan @ Dec 6 2006, 11:32 AM) [snapback]145768[/snapback]
imi spui si mie te rog cum le zice la pungulitele pentru pampersii folositi
Le spune simplu pungi pentru aruncat pampersii folositi....se gasesc de obicei in pachetul cu pampersi sau daca nu este indicata folosirea oricarui tip de sac menajer de unica folosinta(costa 2 lei) si se gasesc la articolele de menaj.
tic23tac
Dec 6 2006, 12:54 PM
exact!!eu am dar 15 mii lei vechi pe 100 de pungute cu manere de jum de kg si mi-au ajuns 2 luni.am bagat cate 1 sau 2 pampersi in fiecare punga ,i-am legat si gataaaaa

am rezolvat mirosul.ceilalti speciali sunt mai scumpi si ...probabil ca au acelasi efect.
sanziana27
Dec 27 2006, 10:30 AM
Drumul pempersilor....stransi bine, apoi in punga si pusi pe balcon si....tomberon!
wyp
Feb 19 2007, 03:05 PM
Eu fiecare scutec folosit il pun in punga individuala o leg bine si o pun in alta punga mare...nu miroase deloc
irina_b48
Jul 25 2007, 10:55 PM
CITAT(Anca Barlici @ Oct 17 2006, 02:28 PM) [snapback]114406[/snapback]
"minunea asta de vecina" a mea ii ruleaza si pur si simplu deschide usa apartementului si ii tranteste afara, ca.....miros si pur si simplu nu pot fi tinuti in cosul de gunoi, din bucatarie, din casa ei.

rid eu, dar am avut si eu o vecina care facea la fel, vara, la etajul 4, pe scara calda si neaerisita... ingrozitor... Si mai raminea si punga de gunoi peste noapte

Ei poate aveau mirosul atrofiat, noi nuuuu!!!!
Nicolas
Jul 28 2007, 09:24 AM
Exista niste pubele speciale in care se pun saci de plastic parfumati,adaptati la marimea pubelei.Va pun si poze,dar fara saci pentru ca nu mai avem...suntem mari.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.