Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Meclon In Tipul Sarcinii
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
xeniacristina
in urma celui mai recent control, medicul ginecolog mi-a descoperit o exocervicita si mi-a dat un tratament pe baza de ovule meclon. Mentionez ca sunt gravida in 27 săptămani. Prospectul interzice acest tratament pentru primul semestrul de sarcina. Testarea secretiei a fost facuta chiar inainte de a ramane gravida si nu erau nici un fel de probleme, decat o mica rana pe col, pentru care medicul ginecolog nu mi-a dat nici un tratament, considerand ca ar putea trece de la sine. Se pare ca a evoluat si imi este teama ca nu cumva sa afecteze in vre-un fel bebelul. Daca este cineva care a patit ceva asemanator si ma poate linisti cat de cat...
ana iulia 29
Bun venit pe forum....parerea mea e sa mai consulti un medic, pt ca si eu am avut secretia abundenta in sarcina , dar mi-a interzis dr sa fac vreun tratament cu ovule. Daca tu zici ca ai rana pe col, stiam ca e un risc dar nu stiu care, stiu doar ca se naste cu cezariana in cazul asta. Pot doar sa-ti spun ca au mai discutat fetele pe-aici despre rana pe col, daca poti da-i o cautare mwah.gif Toate bune si sarcina cat mai usoara in continuare!
vali_plus3
CITAT(ana iulia 29 @ Oct 11 2006, 03:34 PM) [snapback]112179[/snapback]

Bun venit pe forum....parerea mea e sa mai consulti un medic, pt ca si eu am avut secretia abundenta in sarcina , dar mi-a interzis dr sa fac vreun tratament cu ovule. Daca tu zici ca ai rana pe col, stiam ca e un risc dar nu stiu care, stiu doar ca se naste cu cezariana in cazul asta. Pot doar sa-ti spun ca au mai discutat fetele pe-aici despre rana pe col, daca poti da-i o cautare mwah.gif Toate bune si sarcina cat mai usoara in continuare!

buna,eu am avut o rana pe col la a doua sarcina,am facut tratament cu no spa injectii,am depasit termenul
si am nascut un baietel de 3500 si51cm cu apgar 10,in privinta ovulelor,vad ca ai trecut de primul trimestru,de obicei medicul evalueaza risc sau beneficiu la medicatia prescrisa,stai linistita ca va fi bine,sarcina usoara 6.gif
in poza este baiatul ,din sarcina cu rana pe col
Arinna
Tu esti deja spre sfarsitul trimestrului doi de sarcina, iar pentru trimestrul trei sunt multi medici care recomanda ovule pentru a trata vaginitele foarte frecvente. Asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.Cred ca inainte sa-ti prescrie tratamentul medicul a evaluat raportul risc-beneficiu si a decis ca mai bine pentru tine si BB e sa faci tratamentul. Cat despre rana pe col, si eu am una care nu s-a vindecat cu tratament si pe care nu am apucat sa o cauterizez inainte de a ramane insarcinata. Medicul nu mi-a spus ca din cauza ei nu voi putea naste natural, chiar mi-a sugerat sa "uitam" de ea pana se naste copilul! 3.gif
Sanatate si numai bine!
mwah.gif
alelil
Si la mine s-a descoperit o secretie mai abundenta decat normal 39.gif si dr. mi-a prescris Meclon ovule in sapt. 29 de sarcina, si mi-a trecut.
Daca nu esti ferm convinsa ca iti face bine tratamentul, mai consulta un alt medic. mwah.gif
xeniacristina
Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Conteaza mult cand este mai ingrijorat sa afli ca nu totul "este asa de negru".
Multumesc si pupici pentru burtici si bebelusi.
kathy
CITAT(xeniacristina @ Oct 12 2006, 12:18 AM) [snapback]112172[/snapback]

in urma celui mai recent control, medicul ginecolog mi-a descoperit o exocervicita si mi-a dat un tratament pe baza de ovule meclon. Mentionez ca sunt gravida in 27 săptămani. Prospectul interzice acest tratament pentru primul semestrul de sarcina. Testarea secretiei a fost facuta chiar inainte de a ramane gravida si nu erau nici un fel de probleme, decat o mica rana pe col, pentru care medicul ginecolog nu mi-a dat nici un tratament, considerand ca ar putea trece de la sine. Se pare ca a evoluat si imi este teama ca nu cumva sa afecteze in vre-un fel bebelul. Daca este cineva care a patit ceva asemanator si ma poate linisti cat de cat...

buna! Pot sa-ti spun ca am avut aceeasi problema ca si tine. In luna a3 a de sarcina in urma unui control ginecologic (extrem de dureros) medicul care m-a consultat mi-a spun ca am o rana f mare pe col care sangereaza chiar,asociata cu candida si ca daca mi-ar face analizele sigur as avea cancer (asta dupa ce incercase sa-mi ia lama si imi provocase o sangerare care s-a intins pe vreo 2 zile). Dupa aceea urma sa ma reintorc la el peste 1 luna sa mai incerce sa-mi ia lama dar bineinteles ca nu m-am mai intors si nici tratamentul lui nu l-am urmat pt ca mi-l daduse aiurea. Acum la aproape 6 luni de sarcina am fost la alt doctor la consultatie si pot sa spun ca nu mi-a zis nimic de nici o rana pe col ci de o iritare a colului provocata intr-un fel de aceasta candida. Ca tratament am si eu tot Meclon ovule dar nu pot sa-ti spun efectele pt ca am vreo 2 zile de cand il urmez.
Sper ca nu te-am plictisit cu povestea mea cam lunga dar sfatul meu ar fi sa consulti si un al doilea medic.
Bafta si nastere usoara!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.