Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Spitalul Cantacuzino
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Spitale si Doctori
Pages: 1, 2
crissroman
A nascut cineva la spitalul Cantacuzino...cu dr Grama ...daca poate cineva sa imi dea mai multe detalii..
mileam
CITAT(crissroman @ Sep 1 2005, 11:23 AM)
A nascut cineva la spitalul Cantacuzino...cu dr Grama ...daca poate cineva sa imi dea mai multe detalii..
[snapback]4899[/snapback]

buna,
tocmai ma pregateam sa lansez si eu o intrebare referitoare la spitalul cantacuzino. eu merg deja acolo insa as dori sa aflu mai multe despre maternitatea cantacuzino de la mamicile (sau viitoarele mamici) care merg acolo. Voi urmari cu interes acest topic si sper sa primim impreuna un raspuns. Iti doresc o sarcina usoara daca esti deja insarcinata. :)
lumi6
Buna
Si eu sunt interasata sa stiu cat mai multe date despre acest spital, urmeaza sa nasc acolo in jur de 11 noiembrie, de auzit, am auzit numai lucruri bune despre Spitalul Cantacuzino dar daca este cineva care a nascut deja acolo si ne poate da si noua unele detalii ar fi ok.
Numai bine !
lumi6
Hello, chiar nu a mai nascut nimeni la Cantacuzino???? Voi care sunteti interesate de acest spital cand ar trebui sa nasteti?
Pupici! 11.gif
kiki
Buna.
Eu am o prietena care a nascut la acest spital (si o sa nasc si io peste 2-3 saptamani la recomandarile ei). E curat, doctorii si asistentele sunt ok.
Veniti cu haine pt bebe de acasa pt ca acolo nu se infasa copiii decat in prima noapte si dupa aia sunt schimbati in hainute. Dk totul e ok in 2, maxim 3 zile sunteti cu bebele acasa (prietena mea a nascut luni spre marti si miercuri era acasa cu fetita)...
Eu o sa fac o vizita la spital duminica si va mai povestesc atunci (doctora mea vrea sa imi arate spitalul, anestezista, si sa ma obisnuiesc cu atmosfera de acolo, avand in vedere ca se apropie termenul).
Pupici. 9.gif
gabi123
CITAT(kiki @ Oct 10 2005, 02:20 AM)
Buna.
Eu am o prietena care a nascut la acest spital (si o sa nasc si io peste 2-3 saptamani la recomandarile ei). E curat, doctorii si asistentele sunt ok.
Veniti cu haine pt bebe de acasa pt ca acolo nu se infasa copiii decat in prima noapte si dupa aia sunt schimbati in hainute. Dk totul e ok in 2, maxim 3 zile sunteti cu bebele acasa (prietena mea a nascut luni spre marti si miercuri era acasa cu fetita)...
Eu o sa fac o vizita la spital duminica si va mai povestesc atunci (doctora mea vrea sa imi arate spitalul, anestezista, si sa ma obisnuiesc cu atmosfera de acolo, avand in vedere ca se apropie termenul).
Pupici.  9.gif
[snapback]7865[/snapback]

gabi123
Eu am nascut la Cantacuzino acum fix 1 an (fetita mea face 1 an astazi). Cand m-am internat era dr. Grama de garda si m-a prealuat ea. Mie personal nu mi-a facut o impresie foarte buna, nu vroia sub nici o forma sa o sune pe doctorita la care eram eu si s-o cheme, asa ca am sunat-o eu din sala de travaliu. Nu vroia sa ma interneze pe motiv ca nu am nici un semn de nastere, desi aveam dureri groaznice de cateva ore. M-am internat mai mult fortat, timp in care a venit de cateva ori sa ma vada si mi-a repetat ca tin patul ocupat degeaba (desi am nascut in acea noapte).
Spitalul este foarte curat, asistentele de la travaliu dragute (tariful e cam 500.000 pentru fiecare). Sunt cate 2 asistente pe tura.
Nenorocirea incepe cu neonatologia. Cele 2 doctorite care iau in primire copiii sunt super (tariful oficial este 1 milion, daca nu vrei sa stai o saptamana degeaba in spital si daca vrei sa beneficieze de consulatii mai dese), dar asistentele sunt sub orice critica. Daca stai cu copilul in salon iti cer de la obraz ca sa le faca baie si sa-i cantareasca. Daca nu, oricum trebuie sa le dai de fiecare data cand te duci la alaptat "ca sa-ti aduca copilul", "ca sa-ti dea suplimentul" sau asa...pur si simplu.
Copiii sun infasati, teoretic nu va trebuie hainute decat la plecarea din spital, dar nu cumva sa-i imbracati voi, pentru ca, la externare, ii duc pe toti intr-o camera la parter, voi asteptati pe hol cu hainele in brate si vand va striga mai dati intre 100 si 500.000 pentru ca ele sa-i imbrace si sa vi-i dea acasa. Eu nu am respectat regula asta si tot spitalul a aflat ca am vrut sa-mi fur singura copilul. In realitate de fapt, asistentele vin sa vanda ele hainute la niste preturi de ti se ridica parul in cap, de o calitate execrabila. Daca cumva ti-ai imbracat copilul cu ce ai adus de acasa ai o bila neagra.
Mai pe scurt, spitalul e foarte OK, la travaliu asistentele sunt si omenoase si pregatite, iar pe cele de la copii incercati sa le tratati ca si cand ele va fac un serviciu si nu invers. In felul asta nu prea mai au tupeu sa zica nimic si isi fac treaba. Altfel, in loc sa va bucurati de puiuti si sa fiti linistite osa aveti parte numai de nervi.
kiki
Bine ca ne-ai spus, gabi123. cand o sa ma duc duminica acolo o sa trag si io cu ochiul si o sa intreb pe acolo...Sper sa se mai fi schimbat lucrurile de cand ai nascut tu. Prietena mea a nascut acum 2 ani... si era ok totul. tu anul trecut si deja nu sunt lucrurile prea roz...
kiki
Ah, si La multi ani, pt fiica ta... sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii. 11.gif 6.gif
gabi123
Multumesc mult, Kiki. Nu am vrut sa sperii pe nimeni, din ce mai stiu eu despre alte spitale la Cantacuzino e chiar bine (mai ales din p.d.v. al curateniei). Ideea cea mai importanta era sa nu va lasati impresionate de figurile asistentelor care profita din plin, mai ales daca stiu ca esti la primul copil si nu prea ai experienta. In rest, chiar nu am avut ce reprosa acestui spital.
Mi-am adus aminte de inca ceva: in acest spital nu se fac cezariene, decat daca doctorul care v-a urmarit pe timpul sarcinii a ajuns la concluzia ca exista o problema si a aranjat aceasta operatie din timp. Orice operatie se face numai cu acordul scris al directorului spitalului si numai dupa ce acesta personal vine sa va controloze sa se asigure ca este necesara cezariana.
Cu mine in salon era o mamica pe care au lasat-o sa se chinuie 48 de ore sa nasca normal (nu fusesera probleme in timpul sarcinii dar copilul era foarte mare-4.800 kg.) si abia apoi i-ai facut operatie. Cred ca mult timp a ramas marcata de clipele prin care a trecut.
kiki
Bebita al meu nu este chiar atat de mare, sper sa nu fie nevoie de cezariana si nici sa nu ma chinui prea tare...Dar cel mai tare imi doresc sa fie bebe bine, restul nu conteaza 68.gif Si cu asistentele alea, o sa le pun la punct... ce daca nu am experienta, asta nu inseamna ca nu o sa am pe cineva langa mine cu experienta (adica mama)... alea sunt groaznice, tot ce fac o fac ca sa le dai bani.
lumi6
Buna!
Astept sa vina beblusul dintr un moment in altul, o sa va dau toate detaliile legate de spital cand ma voi intoarce acasa cu bebelusul.
8.gif
kiki
CITAT(lumi6 @ Nov 4 2005, 02:50 PM)
Buna!
Astept sa vina beblusul dintr un moment in altul, o sa va dau toate detaliile legate de spital cand ma voi intoarce acasa cu bebelusul.
8.gif
[snapback]15261[/snapback]

hahaha... poate ne vedem la spital... 21.gif
lumi6
Buna!
Am ramas datoare cu un raspuns pentru viitoarele mamici care vor naste la Cantacuzino.
Imi cer scuze ca nu v am scris pana acum, tinand cont ca am nascut de aproape 3 luni, dar , sper sa ma intelege ti, totusi...

Revenind, am fost foarte multumita de asistentele cu care am nimerit in sala de nasteri, s au purtat impecabil, te ajuta foarte mult sa scapi mai repede si sa nu te chinui prea tare.
Este foarte curat la acest spital, dar totusi, exista si o problemuta care nu mi a placut. Asistentele care se ocupa de copii lasa mult de dorit. Cele de la copiii nascuti prematur sunt de treaba si nu asteapta ne aparat sa le dai ceva pt a ti aduce bb ul la alaptat dar cele de la etajul 1, unde sunt bb lusii nascuti cu mai mult de 3 kg., sunt groaznice. Nu toate, intr adevar, sunt in unele ture si doamne foarte dragute. M am enervat la inceput foarte tare, dar pana la urma mi am zis ca bb ul e pe primul loc, si trebuie sa aiba grija de el si bine nteles am cotizat in fiecare zi, nu mai sa stiu ca bb ul e bine.
Inca un lucru, eu am ales sa stau in salon cu 2 paturi fara bebelus si... am regretat. In ziua in care am nascut , nu vroiam altceva de cat sa ma odihnesc si atunci m am grabit nu am cerut mai multe informatii despre ce inseamna sa stai cu bb ul. In prima noapte dupa ce nasti nu ti l lasa in salon, lucru pe care eu nu l am stiut, te lasa sa te odihnesti. Este primul copil, in momentul in care am ajuns cu el acasa, eram asa de speriata, cand il mai vedeam si asa micut... Daca as fi stat cu el in salon, cu siguranta, m as fi obisnuit cu el, erau asistentele pe care le as fi intrebat una alta, as fi stiut cat trebuie sa manance, cel mai important, as fi fost cu el, si nu as mai fi stat pe la usa salonului unde erau bebelusii sa vad plange el sau altul. Din salonul in care stateam se auzea perfect fiecare planset al lor. Pana venea ora de alaptat mai coboram de 2, 3 ori sa vad ce face bb ul meu. Asa ca....
Va doresc o nastere usoara tuturor si cei mai frumosi bebei! mwah.gif
kiki
Eu l-am cerut in salon de a doua zi. In prima noapte mi-a fost frica sa dorm cu el acolo, ca imi era frica sa nu il aud cand plange de foame sau ca trebuie schimbat.
Peste noapte l-am lasat la asistentele alea si mi l-au adus la 6 dimineata si neschimbat si infometat. Asta desi cotizasem, ca sa zic asa.
Ca si tine, mi-au placut asistentele care au avut grija de mine imediat ce am nascut. ma intrebau mereu daca ma simt bine, daca ma doare operatia, daca sa ma ajute sa beau apa... Foarte de treaba! 41.gif
Celelalte au fost destul de jalnice.
Legat de bebe, nu m-am trezit acasa asa speriata, avand in vedere ca deja statusem cu el in salon. Ajuta mult chestia asta.
chryssrusu
Si eu pot spune acelasi lucru despre asistentele de la nasteri sau de la reanimare! ok.gif 41.gif In schimb, cele de la bebei, de la et 1, jale! Cereau de la obraz! Dar , la un moment dat, conteaza si salonul in care stai. eu am stat intr-un salon rezervat unui anumit doctor,
(cu interventia doctoritei mele) si, sincera sa fiu, asistentele de la bebei s-au comportat diferentiat cu mine! erau dragute, chiar daca doar in aparenta! in rest, curatenie - ok, dar atentie la toalete!!!
kiki
CITAT(chryssrusu @ Feb 18 2006, 07:51 PM)
Si eu pot spune acelasi lucru despre asistentele de la nasteri sau de la reanimare!  ok.gif  41.gif In schimb, cele de la bebei, de la et 1, jale! Cereau de la obraz! Dar , la un moment dat, conteaza si salonul in care stai. eu am stat intr-un salon rezervat unui anumit doctor,
(cu interventia doctoritei mele) si, sincera sa fiu, asistentele de la bebei s-au comportat diferentiat cu mine! erau dragute, chiar daca doar in aparenta! in rest, curatenie - ok, dar atentie la toalete!!!
[snapback]43968[/snapback]

Si eu la fel am stat intr-un salon la interventia doctoritei mele. Dar cu ce doctora ai nascut?
lumi6
Si eu tot la interventia doctoritei am stat in salonul respectiv,dar, pt mine nu a contat cine stie ce. Eu am nascut cu Dr.Maniu, care mi a urmarit si sarcina timp de 9 luni, nu am decat cuvinte de lauda la adresa ei, o doctorita f.buna, v o recomand cu toata increderea celor care nu aveti inca un medic ginecolog.
8.gif
ina1910
Si eu am nascut la Cantacuzino in nov 2005 si a fost totul OK, inclusiv asistentele de la nou nascuti.Cred ca pt. ca am cotizat la as. sefa de la copii. Am stat cu bebelusa in salon numai ziua, noaptea mi-o luau pt. ca ziceau ele am nascut cu cezariana si trebuia sa ma odihnesc mai mult. Am fost f. multumita si de dr. Craciun-neonatolog, care mi-a dat si o lista cu ce probleme ar putea sa apara la BB si cum sa le remediez.Vreau sa spun ca lista asta imi ajuta si acum cand m-am obisnuit cu BB si nu ma mai sperii cand i se inroseste pielea la fundulet, sau cand plange ca are gaze de zici ca se termina lumea.
Deci, eu va recomand aceasta maternitate cu tot sufletul.
kiki
CITAT(ina1910 @ Feb 23 2006, 10:28 PM)
Si eu am nascut la Cantacuzino in nov 2005 si  a fost totul OK, inclusiv asistentele de la nou nascuti.Cred ca pt. ca am cotizat la as. sefa de la copii. Am stat cu bebelusa in salon numai ziua, noaptea mi-o luau pt. ca ziceau ele am nascut cu cezariana si trebuia sa ma odihnesc mai mult. Am fost f. multumita si de dr. Craciun-neonatolog, care mi-a dat si o lista cu ce probleme ar putea sa apara la BB si cum sa le remediez.Vreau sa spun ca lista asta imi ajuta si acum cand m-am obisnuit cu BB si nu ma mai sperii cand i se inroseste pielea la fundulet, sau cand plange ca are gaze de zici ca se termina lumea.
Deci, eu va recomand aceasta maternitate cu tot sufletul.
[snapback]45489[/snapback]

Si la mine tot dr. Craciun a fost. 41.gif Toate respectele pentru omul asta. L-am pastrat in continuare ca pediatru al copilului. La orice ora il sun si in orice problema ma ajuta. 41.gif
lumi6
Si bebelusul meu tot cu Dr.Craciun s a nascut si nu am nimic de reprosat la adresa lui.
chryssrusu
CITAT(kiki @ Feb 18 2006, 10:35 PM)
Si eu la fel am stat intr-un salon la interventia doctoritei mele. Dar cu ce doctora ai nascut?
[snapback]44008[/snapback]

Am nascut cu dr. Marilena Grama. Iar neonatoloaga a fost dr. Ceausu, careia nu am ce sa-i reprosez!
radu claudia
CITAT(crissroman @ Sep 1 2005, 11:23 AM)
[snapback]4899[/snapback]

radu claudia
[quote=radu claudia,Mar 10 2006, 04:17 PM

eu am nascut pe 5 sept 2005, cu d-na dr Octavia Ciurel, la Cantacuzino.
Spitalul este super curat, asistentele super dragute, in camera am stat cu bebe chiar din ziua in care am nascut, doctorita super de treaba (avand in vedere ca a fost alaturi de mine cele 9 luni).
In concluzie numai cuvinte de lauda. 41.gif
magdutzploiesti
Eu sunt din Ploiesti, dar am nascut in Bucuresti la spit.Cantacuzino, l-am avut medic pe dr.POsea Cristian, care e un medic de treaba, a avut grija de mine pe toata perioada sarcinii, inclusiv la nastere.Intradevar asistentele din sala de travaliu sunt de treaba, dar cele de la lehuze sunt niste acrituri de femei.eu am fost incantata de medicul meu si de faptul ca in sala de nasteri m-au tratat destul de bine, si curatenia din spital , cu toate ca grupurile sanitare nu erau intotdeauna curate, aveti mare grija cu asistentele astea spagarese, care te mananca de bani! am fost cea mai fericita cind am iesit din spital, slava D-lui ca am copilul sanatos!cine naste la Cantacuzino le urez bafta si sa aiba grija de ele.
byby
Este adevarat ca la acest spital nu se poate face cezariana la cerere? Am auzit ca asa este politica spitalului. 39.gif Nu stiu ce am sa fac daca este asa, pentru ca nici nu vreau sa aud de nastere normala imi este fff frica de durere .Oare se poate rezolva in vreun fel 35.gif ?Stiu ca mai am mult pana nasc dar nu pot fi linistita din pricina asta .Va pupic mwah.gif
kiki
CITAT(byby @ Apr 10 2006, 12:43 PM) [snapback]56235[/snapback]

Este adevarat ca la acest spital nu se poate face cezariana la cerere? Am auzit ca asa este politica spitalului. 39.gif Nu stiu ce am sa fac daca este asa, pentru ca nici nu vreau sa aud de nastere normala imi este fff frica de durere .Oare se poate rezolva in vreun fel 35.gif ?Stiu ca mai am mult pana nasc dar nu pot fi linistita din pricina asta .Va pupic mwah.gif

Ai auzit bine. Nu se poate naste cu cezariana ca asa vrei tu, ci numai daca situatia o impune si asta numai dupa ce te-a examinat personal directorul clinicii. Iti spun eu ca am trecut prin asta.
magdutzploiesti
:
Nu mai recomandati spitalu atit de mult ca nu e cine stie ce .Voi nu ati stat acolo decit max 1 saptamina,dar eu care am stat 5 luni stiu ce e inspitalu ala,asa ca nu il mai vb de bine !
chryssrusu
Draga magdutzploiesti, avem dreptul sa ne spunem parerea... In alta ordine de idei, de unde stii tu ca am stat noi in spital max o saptamana? Si... nimeni, nu il recomanda, ci spune cum i s-a parut, astfel ca o viitoare mamica sa fie totusi informata, nu crezi? 6.gif
Si... in alta ordine de idei, acum cat timp ai fost internata in Cantacuzino, ca fetita ta e destul de maricica, sa traiasca frumoasa!
Iar in mesajul de mai devreme nu erai atat de vehementa...Ba erai chiar de acord cu noi... 39.gif
Oricum, mwah.gif
magdutzploiesti
Draga crissrusu, imi cer scuze daca am suparat pe cineva, m am suparat cind am vz un mesaj al unei fete in care spunea , ca recomanda cu caldura spitalu, si m am enervat cumplit. Cunosc mai multe fete care au avut probl cu sarcina, si au avut probl si cu copii, si felul cum se comporta cucoanele alea de acolo cu tine. e cumplit.Pe fetele de la demisol, le lasa sa avorteze in pat cu celelalte fete, iar daca nu ai doctor,chiuretaju il face medicu de garda ,si fara anestezie.De unde stiu? am auzit o conversatie pe hol a unei asistente si a unei doctorite. Una a plecat cu copilu acasa, dupa citeva probleme care le a avut copilu,ia dat drumu, la 4 zile de la externare a murit copilu . de unde stiu? tipa e din Ploiesti, am vb cu ea. si ti pot da ex d astea daca mai vrei.Eu imi cer scuze inca o data, n am vrut sa supar pe nimeni.Multa sanatate la toata lumea, si Paste fericit!

lumi6
Da, intr adevar la Sp.Cantacuzino nu se poate naste prin cezariana la cerere doar ca asa vrei, eu nu am avvut nevoie de cezariana dar am vazut fete care se chinuiau de cateva zile, pana nu au fost examinate de director si sa le dea 'verde' s au cam chinuit.
Numai bine
ROXANA26
E drept ca nu se poate face cezariana la cerere la spitalul Cantacuzino. Fara sa deranjez pe nimeni, eu nu sunt de acord cu cezariana. Eu am nascut acolo in urma cu 2 ani si jumatate cu DOAMNA dr. Grama. Este un om deosebit si un profesionist de exceptie. Stiu ca are multe paciente. Moasele au fost super. E drept ca asistentei sefa de la neonatologie i se cam dusese renumele ca asteapta sa i se dea. De domnul dr. Craciun am auzit numai lucruri bune. Maria mea nu a beneficiat de serviciile dumnealui decat imediat dupa nastere pentru ca a plecat intr-o delegatie in strainatate.
Succes tuturor mamicilor ce asteapta sa nasca!
elisse
Buna! Este cineva care a nascut cu Dr. Ruxandra Dumitrescu? As vrea sa aflu mai multe detalii despre dansa. Multumesc!!!
deea_2006
CITAT(elisse @ Jun 14 2006, 06:03 PM) [snapback]74183[/snapback]

Buna! Este cineva care a nascut cu Dr. Ruxandra Dumitrescu? As vrea sa aflu mai multe detalii despre dansa. Multumesc!!!

Eu am nascut cu dansa in martie-cezariana si este super asta si pentru faptul ca este mamica a doua fetite.
Dansa m-a sfatuit ca ar fi bine sa fac anestezie epidurala, ca sa nu simt foarte tare durerile de dupa
operatie, acest tip de anestezie avand avantajul ca se poate administra in doze mici si inurmatoarele 2 zile dupa operatie.A fost mult mai bine asa, pt ca am fost constienta tot timpul si am vorbit cu doctorita si cu sotul meu, care a asistat la nasterea puiutului nostru scump si mai ales ca l-am
putut vedea pe puiul meu, Andreea Raluca.Operatia a fost facuta artistic si s-a vindecat in 2 saptamani si acum ma simt super.Stai linistita ca esti pe maini bune.Nastere usoara si multi pupici.
laura_stroe
si eu am nascut la cantacuzino cu dr. druta.a fost foarte bine dar aceeasi problema cu asistentele de la copii.mie chiar mi-au schimbat copilul intr-o dimineata si tot ele aveau gura mare.in rest toata nasterea si ingrijirea mea de dupa a fost foarte bine.d-na doctor a fost alaturi de mine din primul moment si m-a facut sa ma simt in siguranta si mi-a dat mult curaj

ADAnaomi
Stiu ca subiectul este vechi dar acum l-am vazut.Si eu am nascut la Cantacuzino si vreau sa va spun ca am fost foarte multumita de personal.Eu am o prietena asistenta care lucreaza acolo D-na Lambrina.E o femeie minunata la fel si colega ei de tura Gabi.Cand am nascut eu nu era tura lor,dar Lambrina a venit si sa stiti ca fetele din cealalta tura era la fel de bune.Nu numai cu mine,ca aveam cunostinte acolo.Eu am nascut la ora 17:00 dar am ramas in sala de nasteri pana la 5 dimineata ca am avut probleme cu anemia si cu urinatul si au mai nascut si alte fete si vb foarte frumos cu ele.Bafta si sa aveti nasteri usoare.
nicole_g2006
Buna, fetelor!
Stie cineva care mai sunt conditiile la Cantacuzino?
Urmeaza sa nasc acolo si as vrea sa fiu pregatita cu tot ce trebuie(material si moral).
elisse
Buna! Eu am nascut la Cantacuzino acum 2 sapt. si sincer mi-a placut acolo. Ca moase le-am nimerit pe d-na Lambrina si pe d-na Gabi care au fost niste scumpe. Pt. mine a contat mult in momentele alea cu dureri groaznice si in timpul nasterii sprijinul lor.
Conditiile din spital sunt ok, zic eu. Am stat intr-un salon cu 4 paturi desi initial voiam la rezerva, dar bine ca nu m-am dus acolo, ca fiind singura in camera te apuca disperarea, mai ales daca ti-l da si pe bb cu tine (asta depinde si de felul tau de a fi).Stand cu alte 3 fete a fost f. bine ca ne-am sfatuit intre noi de una-alta.
Poti sa-l iei pe bb in salon si daca te tine, poti sa-l tii si peste noapte ceea ce nu-ti recomand pt ca e f. obositor. Mai bine il duci la asistente peste noapte ca sa dormi si tu, ca oricum ti-l aduc ele la 6 dimineata inapoi.
Fetele de la toaleta sunt ok, la fel si asistentele de la copii in special d-na Ileana si Bianca. Se intelege ca tre' sa cotizezi la ele cate 30-50 mii.lei
La pompa de muls a asistentei sefe sa nu te duci ca nu-i buna de nimic. Mai bine iti cumperi tu una manuala (de la Primii Pasi) e cea mai buna, desi o sa-ti foloseasca doar o sapt.
Nu mai stiu ce sa zic, mai intreaba-ma tu!!
Nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!!

Am uitat sa zic ca la nastere am dat dr. 100 euro, moase 500 mii lei si pe acolo cate 30, 50, 100 mii lei in functie de servicii. La noi nascuti nu-ti arata copilul fara suta de mii, la toaleta 30, daca mai vrei calmante 50.
Dar ia-ti tu Algocalmin fiole si Indometacin sup. ca astea se dau.
nicole_g2006
Mersi mult pt raspuns.
As mai avea o intrebare daca nu te superi:pt bebe iti trebuie hainute de acasa pt perioada de spitalizare sau il infasa? Daca trebuie hainute, ce sa-i iau de acasa ca am auzit mai multe variante si chiar sunt in ceata?
Multumesc anticipat.
kiki
CITAT(nicole_g2006 @ Aug 10 2006, 10:53 AM) [snapback]93222[/snapback]

Mersi mult pt raspuns.
As mai avea o intrebare daca nu te superi:pt bebe iti trebuie hainute de acasa pt perioada de spitalizare sau il infasa? Daca trebuie hainute, ce sa-i iau de acasa ca am auzit mai multe variante si chiar sunt in ceata?
Multumesc anticipat.

Poti sa ii iei hainute de acasa. Intai il infasa, imediat cum se naste, dar dupa aceea le poti da hainutele sa ti-l imbrace. Sau il poti cere in salon si te ocupi tu de el.
alinutza28
Salutare!
Am si eu o intrebare...a nascut cineva cu dr. Enache la Cantacuzino? stie cineva, ceva de ea? am citit mesajele voastre si pot spune ca ma simt acum un pic mai informata. Imi este tare frica de momentul nasterii care se apropie curand, chiar daca medicul meu ma asigurat ca o sa fie bine. Nastere usoara la viitoarele mamici si bb frumosi si sanatosi la cele care sunt mamici. mwah.gif
byby
CITAT(alinutza28 @ Aug 11 2006, 03:57 PM) [snapback]93646[/snapback]

Salutare!
Am si eu o intrebare...a nascut cineva cu dr. Enache la Cantacuzino? stie cineva, ceva de ea? am citit mesajele voastre si pot spune ca ma simt acum un pic mai informata. Imi este tare frica de momentul nasterii care se apropie curand, chiar daca medicul meu ma asigurat ca o sa fie bine. Nastere usoara la viitoarele mamici si bb frumosi si sanatosi la cele care sunt mamici. mwah.gif

Buna.Eu urmeaza sa nasc cu dr Enache peste 3 saptamani si sa vedem cum o fi,eu vreau sa nasc cu anestezie epidurala tu nu vrei? cand nasti?stii ceva de ce scoruri se practica in spital? mwah.gif
ralucone2001
Salutare, eu am nascut acum un an si sase luni la Cantacuzino si vreau sa spun si eu ceva vis-a-vis de "politica" spitalului in ce priveste cezariana. Eu am avut recomandare (pe bune) de la oftalmolog pentru cezariana, desi, sincera sa fiu, mi-as fi dorit la vremea aceea din tot sufletul sa nasc "normal". Cu toate acestea, a trebuit sa stau, de la momentul internarii, vreo 3 ore ca sa il astept, impreuna cu dr. meu, pe director, si inca vreo ora sa il convingem ca nu pot naste altfel. El sigur astepta un "motiv" pe care eu insa nu vroiam sa i-l dau, deoarece nici macar eu nu-mi doream o cezariana. Stiind ca am acest atuu in mineca, la un moment dat i-am spus ca fac ca el, astept sa vina contractiile, dar pe rasunderea lui, cerindu-i in acest sens o hirtie scrisa, ca nu va exista nici un risc d.p.v. oftalmologic. Cind a vazut cum pun problema era clar ca nu primeste nimic de la mine si ca atare am avut acceptul de a intra in sala de operatii. Asa ca in loc de "politica" spuneti-i "spaga", suna mai bine...
iaiuka
Buna la toata lumea!!

Toata lumea pune intrebari....multe dintre noi isi gasesc si raspunsurile... asa ca... incerc si eu.

Cine stie mai multe de Dna. Dr. Octavia Ciurel de la Cantacuzino?...Eu sunt acum pacienta la alt doctor dar vreau sa ma mut la Dna. Dr. Octavia. Voi ce ziceti?

Sanatate la toata lumea 5.gif
laura_stroe
CITAT(iaiuka @ Aug 29 2006, 02:44 PM) [snapback]98029[/snapback]

Buna la toata lumea!!

Toata lumea pune intrebari....multe dintre noi isi gasesc si raspunsurile... asa ca... incerc si eu.

Cine stie mai multe de Dna. Dr. Octavia Ciurel de la Cantacuzino?...Eu sunt acum pacienta la alt doctor dar vreau sa ma mut la Dna. Dr. Octavia. Voi ce ziceti?

Sanatate la toata lumea 5.gif

Eu una nu am auzit de ea.Si eu am nascut tot la cantacuzino

Salutare.Eu am nascut in ziua de 1 aprilie 2006 41.gif si nu fost o pacaleala 68.gif .Binenteles la Cantacuzino cu d-na doctor Druta(Niculescu) Daiana.Daca mai este cineva care a nascut in aceeasi zi sau in urmatoarele 2-3 zile as dori sa mai vb si sa schimbam impresii.Poate chiar ne-am cunoscut in spital. 6.gif
rodica
CITAT(kiki @ Feb 8 2006, 01:48 PM) [snapback]40367[/snapback]

Eu l-am cerut in salon de a doua zi. In prima noapte mi-a fost frica sa dorm cu el acolo, ca imi era frica sa nu il aud cand plange de foame sau ca trebuie schimbat.
Peste noapte l-am lasat la asistentele alea si mi l-au adus la 6 dimineata si neschimbat si infometat. Asta desi cotizasem, ca sa zic asa.
Ca si tine, mi-au placut asistentele care au avut grija de mine imediat ce am nascut. ma intrebau mereu daca ma simt bine, daca ma doare operatia, daca sa ma ajute sa beau apa... Foarte de treaba! 41.gif
Celelalte au fost destul de jalnice.
Legat de bebe, nu m-am trezit acasa asa speriata, avand in vedere ca deja statusem cu el in salon. Ajuta mult chestia asta.

Buna mamici,am si eu o intrebare in noiembrie trebuie sa nasc si eu in Cantacuzino dar prin cezariana si daca stie cineva cat trebuie sa dau sau alte sfaturi utile va rog sunt tare ingrijorata.Eu sunt obligata sa fac cezariana pt ca am fost operata la cap si nu am voie sa nasc normal.
chryssrusu
Draga Rodica, iti urez multa bafta... Eu am nascut in ianuarie la Cantacuzino prin cezariana, si am dat cam asa: 550 Ron medicului meu care m-a si operat, 100 ron anestezistei, 150 ron neonatolog, 50 ron moasei care a asistat la operatie, cate 10 sau 20 ron asistentelor de la reanimare (am stat o noapte acolo si au avut grija de mine foarte bine) cate 5-10 ron asistentele de la bebei/tura (depinde cat de tare imi placeau mie, pentru ca sunt cam ciufute...), cate 2-3 ron de fiecare data cand ma duceam sa iau biberonul,ca bebe meu era pe alimentatie artificiala si cate 2-3 ron la toaleta... Plus ca si sotul mai dadea pe ici-pe colo, in special 2 ron la halate, ca sa-l lase sa intre in afara programului... Acum, nu stiu ce sa zic... stiu doar ca la o cezariana tariful se incadreaza undeva intre 150-200 euro...medicului... Sa intrebi daca te va opera un singur doctor, sau vor fi mai multi, caz in care ceilalti medici ar mai trebui sa primeasca in jur de 100-150 ron fiecare... In prima zi dupa operatie vei bea doar ceai neindulcit si apa, a doua zi iaurturi, iar de a treia zi sa-ti pui sotul sa-ti aduca de acasa fripturici, painica, si orice altceva, cu exceptia citricelor si muraturilor 4.gif , pentru ca in spital, decat sa mananci mancarea lor, mai bine te lipsesti... Si sa nu-ti lipseasc apa plata... minim 2 l pe zi... daca e ceva, ma mai poti intreba... Poti sa iei legatura cu mine si pe YM, id-ul e chryssrusu.
6.gif mwah.gif
andutzy
Am nascut prin cezariana(sarcina pelviana) acum un an si 4 luni cu doct. Luminita Enache, nota 20, e o dulce, e doctorita mea de peste 7 ani si nu regret o clipa asta! Asistentele de la copii sunt mai tampite, dar spitalul este ok!!!!
wyp
Buna sunt Laura am o burtica de 29 de saptamani si urmeaza sa nasc in decembrie la Cantacuzino..cu Dr. Grama..as dori sa stiu daca a nascut cineva de curand la dansa(nastere vaginala cu epidurala) si daca da cat a dat,cand inainte sau dupa nastere si daca a trebuit sa cumpere trusa de epidurala inainte.
Multumesc frumos 6.gif
laura_stroe
CITAT(wyp @ Oct 10 2006, 11:06 PM) [snapback]111932[/snapback]

Buna sunt Laura am o burtica de 29 de saptamani si urmeaza sa nasc in decembrie la Cantacuzino..cu Dr. Grama..as dori sa stiu daca a nascut cineva de curand la dansa(nastere vaginala cu epidurala) si daca da cat a dat,cand inainte sau dupa nastere si daca a trebuit sa cumpere trusa de epidurala inainte.
Multumesc frumos 6.gif

Eu stiu ca se da totul dupa ce nasti.Eu nu am nascut cu dansa dar am dat 4 mil. in aprilie.Si la asistente si moase sa da dupa ce nasti.Referitor la trusa e bine sa o intrebi pe doctorita.Eu mi-am cumparat-o atunci cand am nascut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.