Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nu-mi Apare Anuntul La Bazar
Discutii Despre Copii > Administrativ > Probleme Tehnice
bimbilica
Nu stiu dak ma adresez unde trebuie dar eu sunt cam suparici k incerc de o sapt sa postez un anunt la Bazar dar nu-mi apare.Prima oara am inteles,mi-am dat adresa de mail (nu am citit cu atentie k nu e voie)dar apoi am mai dat unul dar cu nr de tel(nu e voie nici asta?)si tot nu mi-a aparut inca, trimis de joi.Nu stiu ce trebuie sa mai fac sa-mi apara si mie un amarat de anunt.............Lamuriti-ma,va rog.Mersi
monciq
Nu fi suparata, anuntul iti apare in momentul in care el este verificat de un administrator, chiar daca tu nu-l vezi dupa ce l-ai redactat el exista...la verificare. De altfel in deschiderea sectiunii bazar se specifica:
''Toate subiectele care vor fi deschise in forumul Bazar nu vor aparea decat daca ele vor fi aprobate de administrator . De aceea , imediat dupa ce scrieti un subiect , el nu va aparea , si doar dupa ce (si daca) va fi aprobat.
Sunt interzise in bazar anunuturile care fac trimitere catre miniafaceri de familie sau actiuni organizate de comert . Este interzisa deasemenea publicarea de adresele de email personale.''

Deci rabdare...
bimbilica
Asta stiam si eu,mersi oricum,dar cate zile trebuie sa verifici anunturile,k nu sunt 70000 pe zi 2.gif ?Mai astept.O zi buna!
assante
Nu te supara ca intreb , dar ne tragi cumva la raspundere ? Anunturile le verific cand am timp , si nu cred ca trebuie sa dau cuiva explicatii pentru timpul meu .

In alta ordine de idei , daca anuntul nu apare in maxim 48 de ore , inseamna ca nu a fost aprobat . Iar in acest moment nu exista anunturi in lista de asteptare , deci daca nu apare , anuntul tau a fost sters.
bimbilica
Dak a parut k trag pe cineva la raspundere,imi cer scuze,dar nu asta a fost intentia mea. Nu ma intereseaza deloc cine cum isi petrece timpul,dar nu stiam cat trebuie sa astept sa apara anuntul-acum m-ai lamurit 48 ore. Ok,dar care au fost motivele pt care a fost sters anuntul meu? Primul,am inteles,mi-am dat adresa de mail (din neatentie ) iar la urmatorul nr de tel. Cumva nu e voie nici asta,k am citit anunturi in Bazar cu nr de tel si nu a fost nici o problema sa apara... Si chiar cu adresa de mail cenzurata... sau nu ...? Inca o data scuze pt neintelegere si poate voi gasi o modalitate sa scap de cele 2 costumase in care am bagat ceva bani si stau in sifonier nedespachetate. Noapte buna!
assante
Posteaza anuntul la modul simplu , fara date de contact personale , si va fi validat .
mihaelastoiciuc
Nici anuntul meu nu a aparut... 2.gif Si asta chiar nu avea numere de telefon sau adresa de mail.... L-am dat de alaltaieri si ieri ii vad titlul in "informativul" primit pe mail, dar cand sa-l vizualizez - nimic. Ce se intampla? Nu e o tragedie daca nu a fost gasit pe placul tuturor, dar macar sa stiu...

PS: ar fi frumos, elegant, politicos ... samd in cazul in care un anunt nu e validat sa fie anuntat cel care il posteaza. Daca cel care se ocupa de toata treaba asta nu are timp si nu mai face fata solicitarilor... sa-si ia un ajutor.

Assante, ai raspuns foarte urat: " Anunturile le verific cand am timp, si nu cred ca trebuie sa dau cuiva explicatii pentru timpul meu." Trebuie sa rezolvi si anunturile in timp util, pentru ca e o responsabilitate pe care ti-ai asumat-o si trebuie sa dai explicatii, pentru ca cei ce posteaza sunt un fel de "clienti" si nu poti sa-i tratezi asa, de sus, de fiecara data. Daca nu mai ai timp de toate, ia-ti un ajutor.
assante
Daca anuntul tau NU a aparut atunci e limpede ca incalca regulamentul Bazarului . Nu trebuie sa primesti o confirmare automata pentru asta , e de ajuns sa citesti regulamentul si iti dai seama daca va aparea sau nu . Anuntul la care faci referire incalca regulamentul "Sunt interzise in bazar anunuturile care fac trimitere catre miniafaceri de familie sau actiuni organizate de comert "

Ideea noastra e simpla , nu dorim sa folosim acest forum ca instrument de marketing pentru afacerile altora , ci vrem doar sa ajutam la o posibila intermediere a schimburilor sau vanzarilor de produse pentru copii intre membri . Ca sa fiu mai explicit , vor fi validate anunturi care vand produsele pe care le-ati cumparat pentru bebelusi si acum nu va mai sunt de folos , si NU acele anunturi care vand stocuri de produse noi . Acest concept este sugerat perfect de denumirea forumului respectiv : "Bazar" .

Reactia mea nu a fost exagerata atata timp cat acuzatia a fost complet nejustificata . In cazul tau e valabil acelasi lucru , problema nu este de timp , ci de nevalidare .
mihaelastoiciuc
DRAGA ASSANTE,

si totusi care e problema cu anuntul meu? Ca eu pur si simplu am vrut sa vand mai multe lucruri purtate - de-ale mele si de-ale fie-mii. Nu fac afaceri (cum fac atat de explicit alte persoane), nu am pus nr. de tel, nu am pus adresa de mail... Ce Dumnezeu?!?! Chiar vreau sa stiu care e problema, sa vad: mai insist sau ma mut cu totul pe alt forum!
assante
Cu atitudinea asta , mai bine muta-te pe alt forum ...
AnCuTzA
Wow mai usurel ... hai sa iscam o cearta acu si sa facem si ringul de box....daca nu a aprobat anunturile inseamna ca anuntul se incadreaza in unul din sectiunile de mai sus (cele interzise) si nu are rost sa mai insistam...si mie nu mi s-au aprobat o groaza de anunturi daca vrei da-mi un pm sau pe messenger un buzz si iti zic eu un site doar pt vanzari/cumparari si poate le vinzi acol caci tzi se aproba ... Nu are rost sa ne luam de admini pt ca stiu ei ce fac si in fond si la urma urmei e site-ul lor si ei decid ce sa apara pe el si ce nu .. nu cred ca trebuie sa ajungem acum la insulte si amenintari pt ca suntem niste ... doamne nu (banuiesc!) ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.