Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cand Invatam Culori,forme ?
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
AnCuTzA
Oricat ti s-ar parea de ciudat, trebuie sa incepi sa-i numeri copilului tau inca de la varsta de sase luni.

De asemenea, familiarizeaza-l cu formele si culorile tot de la aceasta varsta minunata. Chiar daca el n-o sa inteleaga, inca e bine sa-i repeti.

Cumpara carti colorate, foloseste exemple din viata reala ("banana este galbena", "mingea este rotunda"), te sfatuieste Linda Acredolo, profesor in psihologie la Universitatea din California.
stephi
E bine de stiut, mai ales ca stiam ca trebuie sa-i vorbesti mult BB-lususului, dar nu prea mai stiam ce sa-i spun, asa ca am inceput sa-i descriu jucariile iubite, dar uite ca uitasem de culoare. 41.gif Cat despre numarat, ii place sa-i facem gimnastica si implicit sa-i numaram miscarile 25.gif
mwah.gif
iribia
Eu i-am cumparat o cutiuta din plus care are pe fiecare latura gaurele in forma de triunghi, cerc sau patrat. In cutiuta sunt mingiute, cuburi si piramide pe care Biuta mea le baga prin gaurele. Toate sunt colorate si ii plac la nebunie. Asa invata si culori si forme. E jucaria ei preferata!
AnCuTzA
Tot asa avem si noi dar e o broasca tzestoasa pe roti care e Brum Brum pt ea si o trage de un siret :))) Si se chinuie saraca Bianca a mea sa bage cuburileeeeeeee si sa le nimereasca de mama mama ... daca ii dau o cutie de cuburi nu mai am copil toata ziua.Nu s-ar plictisi curand de ele
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.