Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Am O Curiozitate...cine E Google.com Dintre Noi?
Discutii Despre Copii > Administrativ > Probleme Tehnice
monciq
Inca nu sunt sigura ca am postat unde trebuie dar mi s-a parut ceva tehnic asa ca.... am postat aici. 3.gif
M-am obisnuit sa ma uit in lista userilor activi sa vad cam cine se mai perinda pe aici odata cu mine si nu de multe ori m-am intrebat cine e domnule google.com?Ca nu posteaza niciodata si nici profilul nu merge accesat?Poate pare stupid fool.gif ...dar e o curiozitate care nu-mi da pace!Multumesc dc se gandeste cineva sa-mi raspunda!
onuta_dec
71.gif Si eu am aceasta curiozitate si la fel ca si tine obisnuiesc sa ma uit in lista cu userii activi si l-am vazut de multe ori. Insa nu cred ca este o persoana, cred mai de graba ca e un fel de robot, dar nu stiu ce rol are el.
chryssrusu
Va spun eu... Google.com si Ask.Jeeves sunt motoare de cautare. Deci, de fiecare data cand aceste 2 denumiri au "intalniri de gradul 3" cu forumul, apar pe lista userilor, dar de fapt noi, sau altcineva, ca persoane am dat la cautare un anume subiect pe care google il gaseste in forumul nostru... Nu stiu daca am fost explicita, sau daca ati inteles ceva... 9.gif
assante
Da , google.com si askjeeves sunt robotii motoarelor de cautare , care vin periodic si indexeaza site-ul , adica intra din pagina in pagina ca orice vizitator , si copie paginile gasite pe serverele motoarelor de cautare
monciq
Multumesc si chiar am inteles.Deci am postat bine aici, era tehnic...stiam eu ca daca ceva nu inteleg e de domeniul tehnicii! 102.gif
AnCuTzA
24.gif 24.gif 24.gif ar fi fost o faza tare sa intre adminul google`ului aici pe site 4.gif 24.gif 24.gif (care o fi si ala)
ada20_777
24.gif 24.gif 24.gif

misto faza
cammyh
CITAT(ada20_777 @ Oct 5 2006, 03:49 PM) [snapback]109732[/snapback]

24.gif 24.gif 24.gif

misto faza

AnCuTzA Postat Oct 2 2006, 10:23 PM
24.gif 24.gif 24.gif ar fi fost o faza tare sa intre adminul google`ului aici pe site 4.gif 24.gif 24.gif (care o fi si ala)

Hai mai fetelor nu fiti rele,de asta suntem pe forum sa aflam lucruri noi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.