Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Al doilea set de analize
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
Mariana M.
Stie cineva cind se face cel de-al doilea set de analize la singe?
bilutza
Mie mi-a cerut sa il fac in saptamana 27-28.
ram0na
salutare! si eu am facut a doua oara analizele in saptamana 26. Numai bine!
Ely
Eu le-am facut saptamana trecuta ca asa a zis medicul deci la 21 de saptamani.

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;28/st/20060101/dt/5/k/f0ae/preg.png[/img]
AdrianaC
CITAT(Mariana M. @ Aug 24 2005, 01:19 PM)
Stie cineva cind se face cel de-al doilea set de analize la singe?
[snapback]4574[/snapback]

Eu le-am facut in saptamana 28 si au fost numai analize de sange, mai precis:

- hemoleucograma
- creatinina serica
- glucoza serica
- proteine totale serice
- sideremie (fier)
- acid uric seric
- GPT/ALT (alaninaminotransferaza)
- GOT/AST (aspartataminotransferaza)
bilutza
Ai scapat "subtire" . Eu intre timp am repetat serologia (toxoplasma, CMV,etc) , am facut PapaNicolau , urocultura, sumar de urina + analiza secretie . Si mai am de facut lysteria. Desi nu stiu de ce o mai fac acum, dar... asta e . 71.gif
Kittycutza
eu in saptamana 27 cel mult 28 trebuie sa ma internez o zi in spital..asa mi-a zis doamna doctor..dupa care o sa-mi faca sange si urina...ma cam ingrozeste gandul cu spitalul..dar asta e..pentru binele lui bebe ce nu fac eu..
bilutza
Dar de ce sa te interneze ? Mie mi-au luat sange la greu si , cum se iau analizele numai dimineata, ma trimiteau si la serviciu dupa aceea. aggressive.gif
Kittycutza
asta am intrebat si eu..dar doctorul dispune eu execut..banuiesc ca e ceva mai mult decat o simpla proba de sange..dar o sa aflu eu atunci ,nu e nevoie sa ma panichez acuma..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.