Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Decolare de placenta
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
Andru28
Sunt si eu o graviduta in 8 saptamani. Am fost la control si doctorul mi-a zis ca am decolare de placenta. Poate sa-mi zica cineva cat de grav este si daca afecteaza bebelusul?
nedelcu violeta
Decolarea este de placenta .Influentele asupra sarcinii sunt in functie de gradul de decolare , cred ca -ti va da un tratament medicamentos pentru a prevenii nasterea inainte de termen. Tratamentul respectiv nu afecteaza fatul.
Andru28
Mi-a dat tratament, dar sunt foarte speriata. Nu mi-a explicat si mie ce implica asta. Mi-a zis doar ca am placenta putin dezlipita sus si jos. Atat
ellagiana
Andru28, stai linistita sa ti se fixeze sarcina bine si sa se stabilizeze placenta...nu face efort, nu te stresa, nu ridica greutati...o sa vezi ca va fi bine! sanatate si sarcina usoara!
Inuta
Andru in primul rand felicitari. In al doilea rand nu te mai stresa . In cazul tau trebuie sa stai mai mult in pat, nu ti-a zis doctorul ?Sa nu faci nici un fel de efort.Nu-ti face probleme , daca stai cateva saptamani la orizontala se va rezolva. Fii optimista, ca sa nu-l afecteze si pe bebe.
Sarcina usoara si multa sanatate .
Andru28
M-am mai linistit acum. Chiar mi-e frica. Pe bebe, si eu si taticul lui il asteptam cu mult drag.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.