Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dr Mendez Municipal
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Spitale si Doctori
Micheline

Dupa ce am navigat pe destule forumuri si am tot intrebat diferite cunostiinte nu am gasit multe informatii sau pareri despre dr. Mendez de la Muncipal. Eu o sa nasc cu el in octombrie si pana acum am fost FOARTE FOARTE MULTUMITA!!!!! Un om caruia simti ca ii place ceea ce face, ca e devotat in primul rand meseriei si nu conteaza cat ii dai, iti da aceeasi atentie si sta cu tine si iti explica orice nelamurire ai (o rabdare de inger).

Pe de alta parte sunt curioasa sa vad si alte pareri, mai ales ca o prietena mi-a spus acum o luna ca a auzit de un caz cu gemeni nascuti morti la acest doctor (acum dumnezeu stie de ce, habar nu am detalii...) Cum am tot citit de medici de la Municipal - dr. Badiu, Radoi, etc - ma intreb ce informatii sau pareri aveti si despre dr. Mendez - n-am gasit mare lucru pe forum.

Mai ales as fi curioasa sa aflu parerea unei gravidute care a nascut cu el.
nicopuscasu
Salut, eu am nascut cu el acum 3 luni, pe fetita mea, Mara.
Am nascut cu cezariana din cauza unor probl de sarcina, dar tot ce-ti pot spune, este ca el m-a incurajat si sustinut cele 9 luni cand nu mi se dadea nici o sansa de reusita, si iata acum imi tin in brate bebelusul.
Faptul ca au murit 2 gemeni, nu trebuie sa te panicheze ff tare, sunt cazuri si cazuri, la fel de bine se putea intampla si sltui medic mai mare si mai scump.
Eu zic sa stai calma si sa ai incredere in el.
Te pup si nastere usoara.
Micheline
Multumesc mult de tot, nu ma panichez dar incerc sa fiu cat mai informata. Pe mine chiar m-a impresionat in mod deosebit acest doctor, ai senzatia ca reabiliteaza prin modul in care se poarta toata "tagma" doctoriceasca blazata sau materialista din ziua de azi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.