Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Azi Nasc...
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Nasterea
Pages: 1, 2
katy_me
35.gif mari emotii, se vede nu? La ora 2:30 dimineata eu scotocesc dupa subiecte noi si interesante pe cele doua forumuri care ma intereseaza: copii si motociclete. Si tot nu-mi vine somnul.....si l-am repezit si pe al meu ca nu stia saracul ce a facut 2.gif dar ma duc in 5 minutele sa-l mwah.gif un pic 3.gif
Deci azi la 15.00 imi iau bagajelul si aterizez la Municipal, iar in jur de 17.00 voi fi mamica a doua oara 6.gif 8.gif De abia astept sa-mi vad puiul, am emotii si sunt un pic frustrata ca nu stiu ce este 39.gif , insa important e sa se nasca sanatos si cu......casca pe cap (protectia motociclistului inainte de toate) 10.gif
Va pupicesc mwah.gif si va scriu saptamana viitoare 6.gif
Katy
ana_ivan
Nici eu n-am somn..dar din cu totul alte motive!!!acid..diaree 20.gif , n-am crezut ca am sa ajung sa spun asta pt ca mi-a placut tare mult postura de burtica, dar abia astept sa nasc.
Oricum iti doresc nastere usoara, un bb sanatos si cuminte!!!!!!!
Si asteptam vesti!!! 69.gif
6.gif & mwah.gif
freedelia
Katy, nastere usoara, un bebe sanatos si papacios. Apropos, il aduci de la maternitate pe motocicleta????
tama
Nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si cuminte alcool.gif

Aveti atas la motocicleta pt.bebe? 4.gif (asta pana poate sta in fund singurel) 21.gif
popeymari
iti doresc o nastere usoara si un copilas sanatos...curaj,vei deveni mamica..
Emilia26
'Mneata Katy!

Inca mai ai ochi? Incearca sa te relaxezi ! 6.gif

Iti urez nastere usoara si sa ai un bebel sanatos si cel putin la fel de frumos ca primul copil .... 3.gif

Te admir ca ai putut sa rezisti pana la sfarsit sa nu afli sexul bebeului!

Multa sanatate si asteptam impresiile! 6.gif 8.gif
cammyh
Nastere usoara,bebe sanatos si refacere rapida dupa nastere.
6.gif
Micheline

Nastere usoara si un copil super sanatos si super cuminte! Sa ne povestesti cum a fost la Municipal, ce ti-a placut si ce nu.

Muuulllllta bafffta!
cris22tyna
25.gif Nastere usoara, refacere cat mai rapida si un bebe sanatos si papacios 6.gif
Ady80
Buna. Nastere usoara si sa fii sanatasa, sa treci cu bine peste tot si sa ai un bebe in primul rand sanatos apoi frumos ( asta sigur va fi asa 3.gif ). Sa ne povesteti cum a fost. rose3.gif rose3.gif rose3.gif
kiki
Nastere usoara, Katy. Te asteptam cu micul motociclist inapoi! 71.gif
mihaelastoiciuc
Nastere usoara! Daca e "pui de motorist", sigur va fi totul ok! 8.gif 6.gif
Alexutza
Nastere cat mai usoara! Sa-ti aduca numai bucurii bebelusul! Multa sanatate si refacere usoara!
maria75
Bravo, Katy!!!! Asa vezi, sa nu uiti casca, e cea mai importanta!!! 24.gif La ce dr o sa fii? Tinem pumnii...maine pe vremea asta faceti ture in jurul Municipalului... 10.gif
danaticu
NASTERE USOARA! UN BEBE SUPERB SI SANATOS! 6.gif
cgaby
nastere usoara si bb sanatos, indiferent ce-o fi!
pupici. mwah.gif
cinsi
nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios mwah.gif
pachela
25.gif 25.gif 25.gif Nastere usoara si un bbebe cumintel iti dorim yahoo.gif dance.gif mwah.gif
alinus_13
Nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si refacere rapida dupa!
lacritzu
Nastere usoara, refacere rapida si un BB supersanatos (adica un superBB). Nu conteaza ce este. Oricum asa esti si mai emotionata, dar nu conteaza. Vei trece peste toate emotiile si sigur va merita. Pupici mwah.gif
danielam
Multa sanatate, sa mearga totul usor si sa iti saruti bebeu cat mai repede, sa fie sanatos si mancacios. esti o femeie norocoasa!
a, si asteptam povestirile de dupa si poze cu micultul motorist !
MELA21
Nastere usoara scumpa si un bebe sanatos...
daci77
Nastere usoara si multa sanatate lui bebe, tie si celor dragi
Alina Popescu
Doamne Ajuta!Sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos si o recuperare rapida!
narumi
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Nastere usoara Katy si un bebe sanatos si mancacios! 6.gif 6.gif 6.gif 6.gif
onuta_dec
Nastere usoara Katy, sa ai un bebe sanatos, cuminte si papacios, iar tu sa-ti revii repede repede si sa ai mut laptic! 8.gif
dianaa
nastere usoara si sa te refaci repede!
crisssa
8.gif 8.gif nastere usoara si un superingeras sanatos si mancacios yahoo.gif yahoo.gif
te admir ptr. vointa de a nu stii dinainte ce sex are bb 41.gif 41.gif 41.gif

catheliza22
Buna Katy, nastere usoara si un bebe sanatos 6.gif
sanducarmen2004
Sa fiti sanatosi si sa ai un puiut bun, mancacios. Asteptam vesti.
miha_andreescu
Nastere usoara, BB sanatos, frumos, cuminte si destept! Curaj!!! 6.gif
anuska72
NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI...VITEZOMAN!!!
Arinna
Nastere usoara Katy, un BB sanatos,papacios si iubacios! Tie recuperare grabnica si abia asteptam sa va intoarceti cu povestea nasterii si poze cu ... motociclistul 3.gif !
googletrei
Nastere usoara!!!!Si sa nu uiti sa ne spui ce si cum!!!!Abia asteptam poze cu "casca"....Cat mai putine dureri si bb sanatos si cu foamea-n glanda....
Va tinem pumnii!!
LLIIAA
NASTERE USOARA SI SA NE AUZIM CURAND PE FORUM 8.gif
adryane
Nastere usoara iti dorim si sa te refaci cat mai repede! Te asteptam sa ne pove cum a fost si cu poze cu micul motociclist! 4.gif
miky33rvr
Si noi iti dorim nastere usoara! Mai ai un pic si il/o vezi! mwah.gif
ADAnaomi
Cred ca deja esti a doua oara mamica.Felicitari si recuperare grabnica.Sa va traiasca.
tyna
Nastere usoara, sanatate si un bebelus sanatos si cuminte!
ask_me

nastere usoara Katy, sa fii sanatosi amandoi!!!si asteptam sa ne povestesti cum a fost (daca o sa ai timp 39.gif
mirelushi
nastere usoara si un bebe sanatos
crisai
Nastere usoara si bebe sanatos!
mwah.gif mwah.gif mwah.gif
petronela_gav
dance.gif dance.gif dance.gif
Sigur ai născut până la ora asta. Sper că tu şi BB sunteţi bine. Însănătoşire grabnică!
ana iulia 29
Katy, chiar ma gandeam cand nasti, ca am vazut ca esti pe ultima suta 4.gif Cred ca ai nascut deja un ingeras de bebe mancacios si frumos! sa fie sanatos si tu la fel si sa veniti cat mai repede inapoi cu povestea 3.gif rose3.gif
Ely
Katy iti doresc un bebe sanatos ,frumos si refacere rapida mami. 6.gif mwah.gif
ellagiana
Katy, sper sa fi avut o nastere usoara si rapida! Te asteptam cu bebe pe motocicleta sa ne spui povestioara 4.gif ! majoreta.gif rose3.gif pupic.gif
rumburika
clapping.gif :clapping:iubita multa sanatate tie si lui bebe in primul rand.sa va dea Domnul ce-i mai bun de la viata.,iar tie bebe sa cresti mare si frumos ,sa asculti de mami si tati si sa ai parte de ce-i mai bun in viata. 6.gif 6.gif occasion16.gif occasion16.gif majoreta.gif majoreta.gif suzi.gif suzi.gif fetita.gif
ramonavicky
Nastere usoara. Sa aveti un bebe sanatos, frumos si mancacios.
Sa ne trimiti poze cu voi.
Succes si Bafta.

despre copii

despre copii
katy_me
In sfarsit am net , ma cam plictiseam, Luana e plecata in vacanta, Maya mananca si doarme, soata la munca...uhhh chiar aveam nevoie de net 3.gif
Well, mercic tare pentru urari, o sa incerc sa va impartasesc in cateva randuri, prin ce am trecut ca sa vina bebita pe lume. Dupa cum am scris in una din paginile anterioare, m-am internat miercuri, 30.06.2006, pe la ora 15.00. Vorbisem cu doctorul ca operatia va incepe pe la ora 17.00. Vise....doctorul meu fiind de garda in ziua respectiva a avut, spre ghinionul meu, mult de lucru, ba o extrauterina, ba consultatii, ba un chiuretaj. In fine, cert e ca am asteptat pana la ora 20.00. Deja mi se facuse teama, Luana era plictisita, soata ingrijorata; de ciuda pe la 19.00 am pufait o tigara. Neinteleapta alegere, tigara asta avea sa-mi produca mari neplaceri. Deci pe la 20.00 vine anestezistul si-mi tranteste vestea ca imi face anestezie generala. M-am panicat, i-am spus ca nu am voie, ca am probleme cu tensiunea, ca imi trebuie rahie sau epidurala, insa nu am mai avut putere sa ma contrazic cu el, m-am lasat in voia sortii, eram deja prea obosita. Am intrat in sala de operatie plangand, iar in momentul cand m-am urcat pe masa am inceput sa tremur. Auzeam zgomote de ustensile, mi-a facut anestezia iar ultimul persoana la care m-am gandit a fost Luana, i-am vazut ochisorii, mi-am facut cruce cu limba si am adormit. M-au trezit niste usturimi groaznice, cineva imi umbla la burta, ma gandeam ca imi schimba pansamentul, insa era doctorul meu care ma cosea. Am inlemnit, imi zic " fuck, m-am trezit in timpul operatiei". Am vrut sa ma misc insa nu puteam, nici macar sa deschid ochii, voiam sa-i anunt cumva ca simt si ca mor de durere. Singurul lucru pe care l-am putut face insa a fost sa plang. Am auzit vocea anestezistului "s-a trezit, ii scade tensiunea, incepe sa tremure". Si doctorul inca mai avea de lucru. Mai tarziu aveam sa vad pe caseta (l-am obligat pe sotul meu sa filmeze) cum tremuram si ce spasme aveam. Au reusit sa ma trezeasca, le-am zis ca simt, insa nu aveau ce sa-mi faca, trebuia sa ma coase, doar nu era sa ma lase cu ditamai gaura Dupa ce au terminat, prima intrebare a fost daca nu a lesinat sotul meu , am auzit apoi o voce de femeie care ma tot stresa ca mi s-a tras burta frumos si ca in cateva saptamani o sa am din nou abdomenul plat , parca la asta imi statea gandul. Am ajuns si in camera, a venit sotul meu si mi-a zis ce fetita frumoasa avem, eu ii spun "glumesti, toti nou nascutii sunt urati". Insa cand mi-a adus-o era intr-adevar superba, atat de curata, atat de frumusica, parca era Luana mica doar ca Luana a fost bruneta iar Maya era blonduta. Mi-a pus fata direct la san, mi se parea ciudat dupa atat de putin timp insa cred ca ii era tare foame. Luana era tare fericita, in acelasi timp si timorata parca, a fost tare impresionata de cat de mica era surioara ei si a inceput sa boceasca ca ea deja a inceput sa o iubeasca si daca pateste ceva. I-am explicat ca o sa avem grija de Maya la fel cum a avut mami grija de ea pana acum si e sanatoasa. A venit si doctorul si mi-a zis ca i-a stat inima in loc, ca de ce am reactionat asa, ca pe el cine il mai plimba cu motoreta I-am spus ca ma doare, mi-a facut un alcocalmin cred, cu mentiune ca are sa fie primul si ultimul ca am pierdut foarte mult sange, asa ca toata noaptea mi-am petrecut-o in niste dureri groaznice. Mi-am zis ca e tare rau sa imbatranesti si sa nu mai faca fata corpul.
In fine, zilele urmatoare au fost linistite, Maya e o cumintica, mananca si doarme asa ca m-am odihnit. A doua zi facusem nu stiu ce raze la plamani si era sa lesin asa ca m-au dus in carut. Am inceput sa plang de ciuda, ma simteam ca o leguma. 20.gif
Personalul de la spital tare dragut, la tot ce intrebam primeam raspunsuri, tot ce aveam nevoie pentru mine si bebe primeam, m-au impresionat mai ales ca auzisem zvonuri ca sunt cam nesimtiti. Singura chestie care nu-mi placea era ca dimineata cand ne faceau igiena ne urcau pe capra din aia de ginecologie, muream cand ma urcam si coboram 2.gif
Am venit sambata acasa, mi s-a parut cam devreme, de abia ma taram, insa ma bucuram ca I'm alive Acasa am vazut si eu ce a filmat soata si am fost tare impresionata, am mai vazut pe filmari de la operatii dar cand stii ca tu ai fost si revazand momentul cand poate era sa vad lumina de la capatul tunelului, iti cam sta inima in loc. Acum e ok, chiar am curajul sa comentez insa prima oara e tare ciudat sa vezi asta.
Am inceput deja sa o scot la plimbare pe pitica, ii place tare mult la aer, poate miercurea viitoare o duc la Arc sa vada motociclete De abia astept sa vina si Luana din vacanta sa iesim toate trei, cred ca o sa plimbe doar ea carutul 6.gif
Cam asta e povestea pe scurt, va pup si aveti grija de voi
Katy
P.S. Pana ieri nu-mi statea gandul sa mai fac un bebe, insa am vazut in parc gemeni, baiat si fata, si m-am trezit spunand ca urmatoarea sarcina o "programez" sa fac gemeni.
Sotul meu a ramas mut de uimire, stiind cat a fost de traumatizant 39.gif

onuta_dec
Felicitari mamico rose3.gif floare.gif Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa, sa se inteleaga foarte bine cu surioara ei si voi sa fiti o familie super fericita! mwah.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.