Help - Search - Members - Calendar
Full Version: alergie la lichidul amniotic
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
solara
Buna !
Am si eu nevoie de ajutor sau macar de incurajari pentru ca de la inceput sarcina mea s-a dovedit a vrea sa ma puna la grea incercare.Ultima "lovitura" este o reactie alergica- am inteles ca la lichidul amniotic- ce imi creeaza o stare de nervi de nedescris.Fac "bai" de spirt si mixtura mentolata dar ...Noaptea a devenit un calvar , nu pot sa stau nici pe spate , nici pe stanga nici pe dreapta pentru ca am fie acid, fie dureri intercostale, fie mancarimi de nedescris ultimele parca vor sa ma trimita la nebuni.
Mi-am dorit sarcina asta enorm si am luptat pentru ea de la inceput dar sunt abia in32/33 de saptamani si nu stiu cat mai rezist in halul asta.
Va multumesc anticipat. :cry:
Mariana M.
Imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine si ca sarcina a fost mai mult un calvar decit bucurie pt tine :-( , dar trebuie sa rezisti de dragul bebelului ce va veni pe lume si va va lumina viata. Mai ai putin si vei reusi, sintem alaturi de tine si iti tinem pumnii!
Pupici si multa sanatate!
AllyMcBeal
Tare esti de compatimit! Desi n-am patit-o eu,stiu ce inseamna mancarimile de care zici. Nasa mea le-a incercat din saptamana 23-24 si,nu vreau sa te sperii (oricum ai trecut de varsta aceea),a nascut la 29 de saptamani,cred ca de stresul mancarimii.
Si pe ea o manca toata pielea.A inceput cu umerii,apoi pe brate,picioare etc.Dr. i-a spus ca e prurit de sarcina si ca-i va trece doar dupa ce naste.Intr-adevar,i-a trecut dupa cateva zile de la nastere.N-a avut eficienta nici o crema/mixtura mentolata,iar medicamente s-a temut sa ia .A incercat Claritine,dar fara efect. Despreasta eu am intrebat si pe forum,la ''Clinica'',dar n-am primit raspuns.
Ti-am povestit asta ca sa nu disperi,sa stii ca au avut si altele si ca ... trece.Iti doresc ca tu sa-ti gasesti leac sau macar sa te mai slabeasca...Doar cu rabdare vei trece si de saptamanile astea,ca nu mai e asa mult si-ti vei tine puiul in brate,uitand de toate relele.
solara
Va multumesc pentru promptitudine si pentru incurajari :) Deja ma simt mai bine...Cred ca momentul cel mai cumplit a fost azi noapte cand am si postat mesajul si sper ca l-am depasit. Vreau sa fiu bine si fericita pentru ca stiu ca atunci si puiul meu e la fel. De fiecare data cand patesc cate ceva- si "pataniile" nu ma ocolesc - ma gandesc numai la el , la puiutul asta pe care il astept atat.
Mi-am petrecut noaptea gandindu-ma ca mancarimile sunt suportabile -efectul placebo,ce era sa fac smile.gif si m-am trezit dimineata, vorba vine "m-am trezit", cu niste dureri crancene in zona laterala a burtii...asta ca sa-mi dau seama ca se poate si mai rau si sa termin cu smiorcaiala, sa-mi doresc mancarimile pentru ca ma afectau numai pe mine. M-am speriat atat de tare !! Dar a trecut, acum sunt bine si va multumesc din nou!
ellagiana
solara, dar cu dusuri ai incercat si masaje usoare?...si pe mine m-au incercat niste mancarimi ale pielii intr-o saptamana si nu puteam sa stau, simteam ca mor daca nu ma scarpin si ma duceam la dus si acolo ma masam putin cu palmele si ma simteam mai bine...nu-ti spun cate dusuri/zi am facut :-D , ca o rata eram :D , dar clar pe mine m-au mai ajutat, pe urma am scapat de mancarimile astea nasoale.
iepurase
si eu am inceput sa am mancarimi , dar la mine au aparut ca niste buburuze rosii pe picioare . Le dau cu pudra de talc mentolata si vad ca nu mai sunt asa mancacioase m dar asta dupa ce m-am scarpinat si mi-am cam facut rani.
Nu stiu daca va ajuta dar puteti sa incercati daca patiti asa ceva

sanatate!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.