Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Radet + Drumul Taberei= Mare R.....t!
Discutii Despre Copii > Informatii > Social
mamiluiadut
Din pacate locuiesc in cartierul Drumul Taberei in care, de vreo luna si ceva, Radetul isi renoveaza tevile, taie copacii, mare dezastru.
Si pentru ca locuim intr-o tara de hand...ati iata ce patiram eu si sotul meu din cauza astora: incercam s-o luam pe strada cu bb in carut si observam in mijlocul strazii un camion si un tractor puse fata in fata. Bun, o sa ziceti care e problema... ei, iata ca isi gasira de facut "treaba" exact in dreptul unei masini vechi lasata pe marginea trotuarului de nu puteai sa treci normal, trebuia sa te "micsorezi" intr-un fel... ca sa incapi printre cele 2 vehicule, ca sa nu mai spun ca de trecut cu carutul era imposibil! Incearca sotul sa vb cu unul care isi dadea aere de "capitan" pe acolo. Reactia? Stai domle nu vezi ca avem o lucrare aici...!?!?! S-ar fi putut opri camionul acela mai incoace astfel incat sa nu opreasca circulatia complet, dar nu, nu si nu cum adica sa-i deranjam noi simpli cetateni lucrarea! Al meu bineinteles ca se enerveaza, plus ca se adunase lumea si tipa la sefu', care n-avea nici un gand. Cred c-a durat vreun sfert de ora pana s-a hotarat soferul camionului sa se urce si sa-l plimbe... Ei dar 'capitanu' TONT 102.gif : nu da inapoi ca sa faci loc oamenilor sa treaca... nu, da inainte si miscam si tractorul ca sa fim noi mai destepti! M-am crucit! Pentru ca dispun de ceva tupeu m-am dus frumusel la domnu' capitan si l-am rugat sa ma informeze si pe mine cu un nume, dupa ce m-am prezentat el imi spune: sunt cetateanul Gheorghe!!!
Alta prostie si mai mare decat asta: in dreptul trecerii de pietoni de la statia Poiana Muntelui cei de la Radet s-au gandit ei f bine ca de ce s-o ia oamenii tot inainte pe trotuar, hai sa punem niste tevi iar persoanele cu caruturile cu bbei sa ocoleasca vreo 10 m prin nisip si pietre ca e mai fain asa! sa se simta ca e vara, nu? Plus ca daca este trafic risti f mult sa fii calcat de vreo masina in timp ce ocolesti prostia, caci cum trec de piata Moghioros soferii iau un avant de-abia au timp sa te zareasca. Ce sa va mai povestesc, e tare fain acum in Drumul Taberei si cu copacii taiati si lasati in mijlocul strazilor sa vedeti cum e ! Culmea e ca il cunosc pe seful de sindicat de la Radet dar daca il iei la intrebari asa iti explica cum erau necesare toate operatiunile de rascolire si de distrugere a cartierului acestuia atat de faimos inainte tocmai pentru frumusetea si linistea lui...
Acum am doar niste poze din dreptul statiei de la piata sa va convingeti de situatie... dar am sa revin.
AnCuTzA
Ce aiureala 35.gif
sanducarmen2004
AnCuTza iti sustin parerea. Si eu tot in Drumul Taberei stau si stiu cum e.
maria75
Bai, nene, ca la noi la nime'-n lume! Cred ca al meu sot facea un scandal acolo...
natty
si noi in Rahova avem probleme cu handi de la Radet. se apuca sa repare ce vor ei, cand vor ei, fara vreo avizare, ca sa stim si noi aia fraierii ca ramanem fara apa cate doua-trei zile.
culmea este ca dupa toate reparatiile apa este tot murdara, iar ca sa iti vina calda la robinet trebuie sa o lasi sa curga 1/2 ora.
si astea toate pe cheltuiala noastra noastra. si uite asa nu ai ce face. taci si mergi mai departe.
mirelushi
pai doar traim in romania nu?ca la noi la nimeni :(
alina1507
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL-MIRCEA BADEA
ramonavicky
Fetelor din ce povestiti voi parca n-ar fi vorba de Romania, ci mai degraba de vreun "Bronx". Nu sunteti deloc de invidiat. 24.gif 24.gif 24.gif
mamiluiadut
Scuza-ma, dar nu vad ce e de ras!?!
V-am promis niste poze dar o sa fac niste filmulete mai degraba, maine cred caci am avut ceva probleme cu acumulatorii, nu s-au incarcat cum trebuie.
monachris05
Sigur ca nu este de ras, probabil ca un ras...nervos!!!
Eu pe cuvant daca.....cred ca ne-am desteptat putin sau ne-am "democratizat" dupa Revolutie!
Au murit oamenii aia degeaba.....si noi tot ca in evul mediu traim!
Din pacate, aceasta este realitatea...spre bucuria mea, eu o vad doar la TVRI. Vad si....ma crucesc!

Culmea e ca daca le dai idei, iti sar in cap, ca ce vrei dom'le, vii tu cu nasul pe sus si cu fumuri din afara...sa ne inveti pe noi cum si ce!
Pentru ca asta mi s-a intamplat si mie, oricum nu este acesta subiectul de discutat, cand am fost in Ro si a trebuit sa imi fac niste acte, as fi vrut sa fac si pasaportul, dar am...renuntat din motive de...nervi!
De cate ori am deschis gura sa dau si eu o idee, mi s-a raspuns foarte nepoliticos, si am renuntat.
Pacat ca nu vrem sa invatam din ceea ce este in afara...pentru ca nu degeaba alte tari sunt unde sunt....

Ceea ce este mai rau este faptul ca din prostia unor oameni, altii nevinovati au de tras...altii mor...si nimeni nu invata nimic!

mamiluiadut
am discutat cu niste muncitori de la radet si spuneau ca tevile sunt intradevar temporare dar pana le-or da jos mai dureaza si ne dispera...

live from Dr. Taberei:
Roxi_J
De parca in Titan ar fi mai bine! 102.gif
Au inceput astia sa refaca asfaltul pe Campia Libertatii, au decopertat intr-un stil jalnic 102.gif : nu au scos vechiul asfalt pana in bordura fix, au mai lasat asa pe margine putin, exact cat sa nu poti urca cu carutul 102.gif(daca luau pana in bordura era ca si cum ai fi urcat o treapta mai inalta pana pe trotuar, asa cum au facut ei era ca si cum ai urca doua trepte odata si niciodata nu ai loc sa le urci pe rand, adica intai pe "restul" de asfalt ramas, paoi pe bordura!!). Buuuun. Din aceasta cauza eu cu carutul nu puteam sa traversez pe zebra, ci trebuia sa ma aventurez pe carosabil ocolind insulele de refugiu, 102.gif pe langa masinile care goneau ca tocmai li se pusese verde. Ca sa nu mai vobesc de praful zilnic 102.gif, galagia 102.gif si tot tacamul. Acum, intr-un sfarsit au terminat (au schimbat de bordurile, care erau foarte bune n-aveau nimic), in schimb noile borduri sunt mai inalte decat cele vechi, si ei nu s-au obosit sa mai toarne un strat de asfalt pe insule, ca sa aduca podeaua la nivelul bordurii. :102:Parca sunt idioti.
Alta lucrare geniala! Pe Baba Novac cica fac parcari pentru masini! Bravo. Numai ca au luat atat de mult din trotuar incat abia daca are loc sa treaca un carut! Daca vine cineva din fata trebuie sa coboare de pe trotuar in parcare (ca atata i-ar trebuie sa imi zica mie sa cobor cu carutul, ca sa fac loc 24.gif ). Eu am avut onoarea sa trec prin acea zona cand inca nu erau fixate bordurile la locul lor, ci zaceau pe trotuar, ca era sambata si nu se lucra... si trebuia sa sar cu carutul peste ele...
Gata, m-am enervat destul.
mamiluiadut
sa continuam lista extraordinara a "inteligentei operatiuni a radetului": in statia de la piata Mogioros spre Valea Ialomitei au pus niste tevi pe care le-am filmat in stadiul incipient cand inca mai puteai trece cu caruturile. Acum le-au unit si trebuie s-o iei pe strada fiindca nu au pus rampe, sa ocolesti masinile care sunt parcate pe marginea drumului si eventual sa te injure toti soferii ca nu-ti ajunge trotuarul, caci nu stiu de opera Radetului...
Eu nu injur, dar asa ma iau niste nervi cand vad ce se intampla si nimeni nu face nimic. Cred totusi ca am sa merg la Politia locala sa vedem daca pot rezolva ceva.
Monik29
eu stau la Valea ialomitei....este cumplit sa mai treci pe la magazinele de la fosta Materna....Nu stiu cand vor termina. Pe langa faptul ca sunt gropi mari o sa mai fie si inestetic....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.