Si pentru ca locuim intr-o tara de hand...ati iata ce patiram eu si sotul meu din cauza astora: incercam s-o luam pe strada cu bb in carut si observam in mijlocul strazii un camion si un tractor puse fata in fata. Bun, o sa ziceti care e problema... ei, iata ca isi gasira de facut "treaba" exact in dreptul unei masini vechi lasata pe marginea trotuarului de nu puteai sa treci normal, trebuia sa te "micsorezi" intr-un fel... ca sa incapi printre cele 2 vehicule, ca sa nu mai spun ca de trecut cu carutul era imposibil! Incearca sotul sa vb cu unul care isi dadea aere de "capitan" pe acolo. Reactia? Stai domle nu vezi ca avem o lucrare aici...!?!?! S-ar fi putut opri camionul acela mai incoace astfel incat sa nu opreasca circulatia complet, dar nu, nu si nu cum adica sa-i deranjam noi simpli cetateni lucrarea! Al meu bineinteles ca se enerveaza, plus ca se adunase lumea si tipa la sefu', care n-avea nici un gand. Cred c-a durat vreun sfert de ora pana s-a hotarat soferul camionului sa se urce si sa-l plimbe... Ei dar 'capitanu' TONT
Alta prostie si mai mare decat asta: in dreptul trecerii de pietoni de la statia Poiana Muntelui cei de la Radet s-au gandit ei f bine ca de ce s-o ia oamenii tot inainte pe trotuar, hai sa punem niste tevi iar persoanele cu caruturile cu bbei sa ocoleasca vreo 10 m prin nisip si pietre ca e mai fain asa! sa se simta ca e vara, nu? Plus ca daca este trafic risti f mult sa fii calcat de vreo masina in timp ce ocolesti prostia, caci cum trec de piata Moghioros soferii iau un avant de-abia au timp sa te zareasca. Ce sa va mai povestesc, e tare fain acum in Drumul Taberei si cu copacii taiati si lasati in mijlocul strazilor sa vedeti cum e ! Culmea e ca il cunosc pe seful de sindicat de la Radet dar daca il iei la intrebari asa iti explica cum erau necesare toate operatiunile de rascolire si de distrugere a cartierului acestuia atat de faimos inainte tocmai pentru frumusetea si linistea lui...
Acum am doar niste poze din dreptul statiei de la piata sa va convingeti de situatie... dar am sa revin.