Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Spitalul Particular Cluj
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Doctori Ginecologi
flory_puisor
Buna fetelor,

Bine v-am gasit, avand in vedere ca sunt noua pe aici, sper sa ma primiti si pe mine. Stiu ca cele mai multe sunteti deja burtici sau mamici si ma gandeam ca poate ma ajutati si pe mine aspiranta la titlul de burtica 5.gif .
Eu as vrea sa merg la spitalul privat al domnului dr. Nanu, pentru ca m-am speriat de ce am auzit despre spitale. Dar, nu am destule informatii si nu as vrea sa ma apuc sa caut dupa ce vine marea bucurie. Daca ati auzit ceva despre acest spital va rog sa imi spuneti si mie 2.gif , nu ma lasati singurica, pentru ca eu nu sunt din cluj si nu am pe cine intreba. M-ar interesa cum se comporta doctorii si personalul pe acolo, adica daca sunt draguti si rabdatori, sa imi raspunda mie la toate intrebarile mele mai prostesti :), si nu in ultimul rand daca stiti ce preturi sunt.

Va multumesc din suflet daca va gasiti timp si pentru mine pentru ca chiar nu stiu la cine altcineva sa apelez.

Sarcina usoara si nastere la fel la burtici si sa va traiasca puiutii la mamici. heart.gif
malena
CITAT(flory_puisor @ Aug 16 2006, 01:10 PM) [snapback]94796[/snapback]

Buna fetelor,

Bine v-am gasit, avand in vedere ca sunt noua pe aici, sper sa ma primiti si pe mine. Stiu ca cele mai multe sunteti deja burtici sau mamici si ma gandeam ca poate ma ajutati si pe mine aspiranta la titlul de burtica 5.gif .
Eu as vrea sa merg la spitalul privat al domnului dr. Nanu, pentru ca m-am speriat de ce am auzit despre spitale. Dar, nu am destule informatii si nu as vrea sa ma apuc sa caut dupa ce vine marea bucurie. Daca ati auzit ceva despre acest spital va rog sa imi spuneti si mie 2.gif , nu ma lasati singurica, pentru ca eu nu sunt din cluj si nu am pe cine intreba. M-ar interesa cum se comporta doctorii si personalul pe acolo, adica daca sunt draguti si rabdatori, sa imi raspunda mie la toate intrebarile mele mai prostesti :), si nu in ultimul rand daca stiti ce preturi sunt.

Va multumesc din suflet daca va gasiti timp si pentru mine pentru ca chiar nu stiu la cine altcineva sa apelez.
Sarcina usoara si nastere la fel la burtici si sa va traiasca puiutii la mamici. heart.gif

Parerile despre clinica particulara din Cluj sunt impartite , eu personal am o perere proasta nu au aparatura necesara in cazul unor complicatii si te trimit la Stanca sau la Gine.I , eu am avut ceva probleme cu sarcina si am fost internata la stanca , si intr-o noapte a venit o tipa de la clinica particulara cu singerare abundenta pt.ca nu au stiut ce sa-i faca acolo si nici macar nu i-au chemat o salvare au trimis-o sa i-a taxi si au mai fost si alte cazuri la particular totul e ok daca nu ai nici o complicatie , eu am acum 39 saptamini si merg la dr.Mihu dan pe care il gasesti la Stanca sau are cabinet particular pe str.Constantei 8 bis ,il gasesti in fiecare miercuri de la 15la 20 cu programare la tel.0264/433345.sper sa te ajute mesajul .
flory_puisor
CITAT(malena @ Aug 21 2006, 08:09 PM) [snapback]96027[/snapback]

Parerile despre clinica particulara din Cluj sunt impartite , eu personal am o perere proasta nu au aparatura necesara in cazul unor complicatii si te trimit la Stanca sau la Gine.I , eu am avut ceva probleme cu sarcina si am fost internata la stanca , si intr-o noapte a venit o tipa de la clinica particulara cu singerare abundenta pt.ca nu au stiut ce sa-i faca acolo si nici macar nu i-au chemat o salvare au trimis-o sa i-a taxi si au mai fost si alte cazuri la particular totul e ok daca nu ai nici o complicatie , eu am acum 39 saptamini si merg la dr.Mihu dan pe care il gasesti la Stanca sau are cabinet particular pe str.Constantei 8 bis ,il gasesti in fiecare miercuri de la 15la 20 cu programare la tel.0264/433345.sper sa te ajute mesajul .

Iti multumesc foarte mult pentru mesaj si sigur ca ma ajuta pentru ca sunt interesata sa aud cat mai multe pareri sa ma ajute sa fac o alegere cat mai buna. Multumesc inca o data pentru informatii si nastere usoara si sa te bucuri de ingerasul tau 8.gif 8.gif

emilia12
draga mea. chiar ca parerile sunt impartite. eu am fost foarte multumita. nu atat de conditii cat de faptul ca ai o usa unde sa bati. personalul e foarte dragut mai putin una dintre asistente care e mai ciudata. 13.gif eu dupa nastere la 5 saptamani am facut o enterocolita. m-au plimbat de la un spital la altul si m-au trimis la ginocologul cu care am nascut ca cica nu am 6 saptamani de cand am nascut si ei nu se baga. chit ca problema numai de ginecologie nu era. din punct de vedere ginocologic imi revenisem complet. singurul nanu a avut grija de mine. in ajun de craciun el imi punea perfuzii ca sa ma hidrateze ca eram cumplit de deshidratata. pentru mine asta a contat enorm chiar daca restul sa zic nu a fost ca-n filme. dar nanu chiar tine la pacientele lui. plus ca cu toata aparatura care nu e ultimul racnet stiu cazuri in care a descoperit extrauterine care nu au fost vazute la 4D. plus ca m-a trimis cu masina lui la un chirurg ca sa fie sigur ca nu este o apendicita sau altceva ascuns. desi experienta mea dupa nastere nu este una fericita, cea cu nanu este.
Tania3
Are cineva nr de tel de la dr.Nanu?! Multumesc anticipat!
kry
0264-433430, str. Decebal nr 55, Cluj
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.