dianhana
Aug 1 2005, 11:29 PM
Dragii mei,
sunt in saptamana 37 si doctorul mi-a recomandat administrarea a doua ovule de LOMEXIN insotita de spalaturi vaginale cu Tantum Rosa, pentru a stopa scurgerile vaginale (albicioase, inodore si nu consistente). Sunt insa speriata sa nu afectez BB-ul. Ce sa fac?
AllyMcBeal
Aug 2 2005, 07:34 AM
Daca te temi de ce ti-a recomandat doctorul,incearca doar ovulele (nu sunt multe),iar spalaturile,fa-le fara irigator,doar extern si cat mai poti tu in interior...
E mai bine sa tratezi inainte de nastere,pentru ca sa nu ia bebe cand iese pe-acolo.Si eu m-am tratat de candida cu ovule(5 buc.) si n-a patit bebe nimic (asta la prima sarcina),asa ca n-am ezitat sa ma tratez si in a doua,ca n-am scapat sa nu faca boala recidiva...
dianhana
Aug 2 2005, 08:16 AM
Multumesc foarte mult pentru raspuns. M-am linistit. Pupici!
nedelcu violeta
Aug 2 2005, 10:30 PM
eu nu consider ca spalaturile vaginale cu tantum rosa sunt necesare mai ales in sarcina,, in primul rand pentru ca dezechilibreaza flora ta vaginala normala. Pentru acea secretie ai efectuat niste analize usor de realizat(examunul secretiei vaginale )inainte de a trece la tratament?
popeymari
Jun 10 2006, 08:08 AM
EU AM 25 SAPT DE SARCINA...AM FACUT SI EU TRATAMENT CU LOMEXIN IN TIMPUL SARCINII...ACUM IAU UTROGESTAN SI TRICOMICON....SUNT SIGURA CA NU AFECTEAZA COPILASUL...,MARINELA
AHMAD IRINA
Jun 10 2006, 08:44 PM
dar lomexin crema in sapt 37???se poate?
popeymari
Jun 11 2006, 08:16 AM
CITAT(AHMAD IRINA @ Jun 11 2006, 06:44 AM) [snapback]73018[/snapback]
dar lomexin crema in sapt 37???se poate?

Eu cred ca odata ce se recomanda lomexin ovule ,e libera si utilizarea cremei/.........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.