raluca-miruna
Aug 5 2006, 09:30 PM

Acum cateva minute a nascut sotia lui Ionutz, dupa multe peripetii. Are un baietel de 4,400 kg si a nascut pana la urma in Bacau, cu dr. Iordache. Mai multe detalii o sa va spuna el maine, ca nu stiu amanunte. M-a rugat doar sa va dau de veste.
valentina75
Aug 5 2006, 09:47 PM
Pisoi
Aug 5 2006, 11:03 PM
FELICITARI IONUT SI SOTIA!
SA TRAIASCA PUIUL MIC SI SA FIE SANATOS, NOROCOS SI PAPACIOS!
Asteptam amanunte!
AnCuTzA
Aug 5 2006, 11:32 PM
Pana la urma ai fugit cu ea in Bacau ?Bine ai facut Ionut ! Sa`ti fie fericit bebelul,sanatos si cuminte iar sotiei insanatosire grabnica ! Va doresc multa fericire,ve-ti vedea cum va veti schimba total amandoi cu un nou membru in familie....astept cu nerabdare vesti mai ales ca astazi am vazut cat de nervos erai pe dr. ... Ce doctori nesimtiti....spune ca face cezariana,el intreaba unde va fi taietura iar doctorul nu ii mai face cezariana pt ca se simte ofensat de acea intrebare?Cred ca l-as da in judecata sau l-as face de mandra minunii in spital si l-as injura sa ma tina minte toata viata (sau a fost doctorita ?!)....Ati trecut prin destule iar acum meritati o clipa de relaxare (nu prea lunga caci nu ve-ti avea timp 100%

)....Asteptam cu nerabdare vesti de la amandoi iar tu sa ne povestesti cat mai repede ce si cum a fost

Pupici multi la bebe...App...Care e numele ingerasului ?
shelyna
Aug 5 2006, 11:33 PM
CITAT(raluca-miruna @ Aug 5 2006, 10:30 PM) [snapback]91666[/snapback]

Acum cateva minute a nascut sotia lui Ionutz, dupa multe peripetii. Are un baietel de 4,400 kg si a nascut pana la urma in Bacau, cu dr. Iordache. Mai multe detalii o sa va spuna el maine, ca nu stiu amanunte. M-a rugat doar sa va dau de veste.
Felicitari si din partea noastra!
Sa va bucurati de el si sa fie sanatos si norocos!
Refacere rapida pentru tine, proaspata mamica si mult laptic pentru voinic!
Ionutz, felicitari pentru calitatea de tata! E mare lucru!
AnCuTzA
Aug 5 2006, 11:35 PM
Da....m-a impresionat si pe mine Ionutz...mai rar vezi tatici sa intre pe site si sa ii vezi asa de agitati cu o groaza de probleme pe cap,caci totusi au avut batai de cap la spital si sa se mai si gandeasca la noi sa ne anunte! Foarte frumos din partea lui ! Felicitari si iti multumim !
sanducarmen2004
Aug 6 2006, 07:12 AM
nicoleta121
Aug 6 2006, 07:23 AM
Sa fiti sanatosi toti trei , iar cel mic sa va aduca numai bucurii.
@ndreea
Aug 6 2006, 08:09 AM
felicitari pentru voinicel.Sa creasca mare si frumos, sa pape laptic si sa fie cumintel.
valentina78m
Aug 6 2006, 08:55 AM
Felicitari !
Sa va traiasca , multa sanatate la toti trei, mamica sa se refaca repede si sa aiba laptic pt. bebe .
vali_plus3
Aug 6 2006, 08:56 AM
Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!
monicadunareanu
Aug 6 2006, 08:59 AM
sa va traiasca sa fie sanatos si sa aiba mult noroc!
rumburika
Aug 6 2006, 09:18 AM
Miru
Aug 6 2006, 09:28 AM
Felicitari, sa va bucurati de bb, sa fiti sanatosi si fericiti!
Ionutz, foarte bine ai facut ca ai actionat si ai luat-o pe sotia ta de acolo. Neaparat sa pui povestea voastra pe forum, pentru a preveni alte mamici, care sunt mai slabe de inger si nu ar avea curajul vostru.
laura d
Aug 6 2006, 09:45 AM
Felicitari pentru noii parinti. Sanatate multa .
Bine ca s-a terminat totul cu bine.Sa ne povestesti cum s-a intamplat totul...neaparat.
petronela_gav
Aug 6 2006, 11:12 AM
FELICITĂRI!
Să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de micuţ
simonmario
Aug 6 2006, 12:39 PM
chaby
Aug 6 2006, 12:53 PM
Felicitari, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Intr-adevar m-a impresionat povestea ta si ma bucur ca ati reusit
Sanatate multa
narumi
Aug 6 2006, 01:55 PM

Felicitari mami si tati, sa fie sanatos bebe si sa va bucurati de el! Insanatosire grabnica mami si mult laptic pentru bebe.
2005baby
Aug 6 2006, 02:56 PM

Salutare! Felicitari! Sa fie sanatos, sa aiba parte numai de bucurii si Maica Domnului sa-l ocroteasca sub Cinstitul Ei Acoperamant! Doamne ajuta!
ancaR
Aug 6 2006, 03:10 PM
Mica_123
Aug 6 2006, 06:38 PM
Felicitari pentru bebelinul grasunel. Sa va traiasca sa si sa va bucurati de el! Refacere usoara si laptic mult si bun. Ionut te rugam sa ne spui si noua cine este doamna doctor extrem de suparacioasa nu de alta dar suntem o multime de viitoare mamici din Iasi sau care vom naste din Iasi si sa stim de cine sa ne ferim.
Te asteptam cu mai multe amanunte. Sa fiti sanatosi toti trei.
adeena
Aug 6 2006, 07:03 PM
Felicitari la tatic si mamica si somnic si laptic la bebic!
Bine ca totul a fost bine si s-a terminat cu bine!Eu nu as fi avut curaj sa ma duc la dr.Iordache
Dar a trecut si cel mai important e ca sint bine amindoi!
Sa fiti sanatosi toti 3 si sa dea Domnul sa fiel macar la fel de cumnite si papacios ca Mihai al meu
Refacere usoara si grabnica!
ADAnaomi
Aug 6 2006, 08:14 PM
Felicitari pentru ingerasul vostru.Sa fie sanatos si mancacios.
MiaR
Aug 6 2006, 09:22 PM
Felicitari! Bebelusul vostru sa fie sanatos si papacios si sa va aduca numai bucurii si impliniri. Si mami sa se refaca repede si sa aiba laptic pt bebel, iar tu tati esti un curajos, ti-ai luat atributiile f in serios. Felicitarile mele inca o data.
ana iulia 29
Aug 6 2006, 10:47 PM
Felicitari parintilor pentru gogosica grasunica de baietel!
Ionutz esti un super tatic si ai luat decizia cea mai buna pt sotia ta si implicit pt bebeul vostru, bravo tie!
Sa va bucurati de ingeras si asteptam intreaga poveste!
pachela
Aug 6 2006, 10:55 PM
ramonavicky
Aug 6 2006, 11:29 PM
AnCuTzA
Aug 7 2006, 12:56 AM
Eu una inca astept cu nerabdare povesteaaaaaaaaaaaaa...Ionutz unde ai disparut ?Gata ne`ai uitat nu ne mai povestesti ?
Mitzi76
Aug 7 2006, 12:04 PM
lacritzu
Aug 7 2006, 04:38 PM
Felicitari! Sa va traiasca baietelul sa fie sanatos si papacios. Sa va aduca numai bucurii.
velijenco
Aug 7 2006, 05:05 PM
FELICITARI ! SA AIBA PARTE DE MULT NOROC IN VIATA.SA VA BUCURATI DE EL.
miliutza
Aug 7 2006, 07:09 PM
Felicitari!!
Sa va traiasca micutul, Mihnea, sanatos!
Multa sanatate noii mamici!
Ionutz
Aug 7 2006, 08:24 PM
am ajuns pt o scurt timp in Iasi inapoi... Carmen a ramas la Bacau... dupa ce termina cu tot freamatul asta am s ava povestesc ce-am patit in iasi si cum am fost primiti la Bacau.... nu am cuvinte...
Si-o poza cu cel mic
ana iulia 29
Aug 7 2006, 09:31 PM
E un bebe dulce foc ! Inca o data FELICITARi si sa aveti numai bucurii si impliniri de la el!
Ionutz
Aug 7 2006, 11:01 PM
multumim tutror pentru ca ati fost alaturi de noi.
maine am sa fac o vizita colegiului medicilor din Iasi dar si presei Iesene.
O seara excelenta tuturor...
shelyna
Aug 7 2006, 11:14 PM
CITAT(Ionutz @ Aug 8 2006, 12:01 AM) [snapback]92258[/snapback]
Bun venit ghemotoc de viata!
Anca Barlici
Aug 7 2006, 11:46 PM

Bravo,domne,ati luat taurul de coarne si s-a rezolvat.Felicitari taticului,il avansam la gradul de cavaler.Om curajos !!! Multa sanatate celor doi, sa ii ai repede acasa. Bebe sa va aduca numai bucurii si zile frumoase. Sanatate multa !!!1
dianaa
Aug 8 2006, 08:48 AM
Felicitari pentru bebel! Sa fie sanatos si papacios si mamica sa se refaca repekor si sa aibe laptic mult pentru mititel!
Ma bucur sa aud ca te-ai hotarat sa iei atitudine! Asa ar trebui sa actioneze toti cei care au avut probleme cu personalul medical, e nevoie de mai multa responsabilizarea! Bravo!
elcris2
Aug 8 2006, 08:58 AM
Felicitari si multa sanatate bebelusului, tie si sotiei.
Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine.
ancutzica
Aug 8 2006, 09:10 AM
felicitari pentru dulceata de baiat. sanatate si multe bucurii impreuna!
AnCuTzA
Aug 8 2006, 12:51 PM
Daca apare intr-un ziar sa ne anunti si pe noi !

Multa bafta ! Sper sa plateasca "scumpa" de doctorita !
carmensita
Aug 8 2006, 05:42 PM
FELICITARI SI MULTA SANATATE ATAT BEBELULUI CAT SI MAMICII!Bine ca s-a terminat cu bine...
cinsi
Aug 8 2006, 08:01 PM
Felicitari mami pt bebe!!! Ii doresc multa sanatate si insanatosire grabnica mamei si mult laptic iar puiului ei sa fie cuminte si sa aduca doar bucurii parintilor.
onuta_dec
Aug 8 2006, 11:32 PM
Felicitari si din partea noastra. Sa creasca mare, sanatos si frumos si sa aveti parte numai de bucurii
Lelia1974
Aug 9 2006, 09:29 AM
Felicitari! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Alina Popescu
Aug 9 2006, 11:27 AM
Felicitari ptr. bebe!!!!!Sa va traiasca!!!!!!!!!!
Vai ce-mi place cand vad oameni hatarati!!Sper sa aud de dr. respectiva la stiri. Daca toti am proceda asa ,ar fi mai putina "mizerie" in spitale! Urasc genul ala de doctori!
Bravo Ionut!!!!!!!!!!!!
MiaR
Aug 11 2006, 10:20 PM
Dar povestea nasterii unde este? Sunt curioasa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.