ghiorghisor iulia
Jul 28 2005, 02:41 PM
buna burtici,aseara mi sa rupt dopul gelatinos,am sunat dr si a zis ca m-ai am destul{o saptamana},era ceva de culoare galbena ca un gel ,am inteles tot de la voi ca daca e spre roz,sau cu firicele de sange in maxim 2 zile nasc.Poate sa-mi zica si mie cineva cat m-ai am?sau macar ce urmeaza.Va pupic pe toate si sarcina usoara.
iepurase
Jul 28 2005, 02:47 PM
din cate stiu eu, pierderea dopului gelatinos reprezinta un semnal ca in cateva zile nasti ( pot fi 2 zile, poate fi si o sapt cat a spus medicul tau) Oricum , daca s-a intamplat asta, stai pe langa casa, cu bagajele facute , pt ca in orice zi incepanad de azi , se poate "rupe apa" si trebuie sa mergi imediat la spital. Sa ne tii la curent.
Nu ai mai zis daca ti-ai gasit alt medic sau tot cu acelasi ai ramas.
sanatate multa, curaj si succes!
J G
Jul 29 2005, 10:38 AM
Iulia, multa bafta!!!! Abia astept sa-mi dai vestile bune!
Janina
ghiorghisor iulia
Jul 29 2005, 12:52 PM
Va multumesc foarte mult fetelor pentru urari si sfaturi,nu stiu ce m-as face fara voi.Da din pacate nu am gasit alt dr ,nu te ia nimeni acuma inainte cu o saptamana sa nasti,asta e, am incredere in d-zeu ca o sa ma ajute .Cu dopul asta nu stiu ce sa zic ,am citit la una dintre voi ca la eliminat timp de 2-3 zile de cateva ori pe zi cat o nuca,la mine curge putin si nu m-ai mult de maxim doua ori pe zi.A...si e un galbui inchis ,nicidecum maro sau cu firicele de sange.Va spun sigur ca toata ziua sant la baie sa-mi verific chilotelul ,ca nu simt cand curge.Sa fiti sigure ca o sa va tin la curent cu totul ,Doamne deabia astept sa scap de GRASIME si de BURTA.Va pup pe toate si m-ai vb.
Ady80
Apr 21 2006, 11:40 AM
Buna fetelor. Acum 2 zile mi-a iesit dopul gelatinos (maroniu si cu firisoare de sange prin el). Asta inseamna ca zilele astea nasc? Medicul mi-a spus ca in noaptea de inviere vine bebe

Asa o fi? Dilatatia acum 2 zile era de 2 cm, dar nu am dureri.
kiki
Apr 21 2006, 11:58 AM
CITAT(Ady80 @ Apr 21 2006, 12:40 PM) [snapback]58994[/snapback]
Buna fetelor. Acum 2 zile mi-a iesit dopul gelatinos (maroniu si cu firisoare de sange prin el). Asta inseamna ca zilele astea nasc? Medicul mi-a spus ca in noaptea de inviere vine bebe

Asa este. Din momentul in care iese dopul, in cateva zile nasti. Deci este foarte posibil sa nasti asa cum ti-a zis doctorul, de Inviere.
ana iulia 29
Apr 21 2006, 12:13 PM
Fetelor Felicitari! O sa nasteti de Pasti sau in saptamana Luminata

Va doresc sa nasteti usor si sa ne povestiti si noua experienta voastra! Sarbatori Fericite!
CarmenA
Apr 21 2006, 01:04 PM
CITAT(Ady80 @ Apr 21 2006, 12:40 PM) [snapback]58994[/snapback]

Da Ady, sigur nasti zilele astea. Eu zic ca nu mai "apuci" lunea care vine. Sigur nasti de Inviere. Ce frumos! Sa iti dea Dumnezeu un bebelus sanatos ca asta e tot ce conteaza!
danab
Apr 21 2006, 01:25 PM
Pregateste bagajul si stati langa usa
Nastere usoara!
puoay
Apr 21 2006, 05:11 PM
Nastere usoara si mult mult curaj!!!
O sa fie bine, o sa aiba Dumnezeu grija de voi!
radu claudia
Apr 21 2006, 05:29 PM
CITAT(puoay @ Apr 21 2006, 06:11 PM) [snapback]59067[/snapback]
Nastere usoara si mult mult curaj!!!
O sa fie bine, o sa aiba Dumnezeu grija de voi!
Pregateste-te pentru nastere!
Nastere usoara!
elenado
Apr 21 2006, 05:48 PM
Mami, iepurasul vine la tine cu cel mai pretios cadou! Pregateste-te sa-l primesti cu cea mai mare caldura! iti tinem pumnii, ca sa treci usor peste nastere si asteptam povestea!
Ady80
Apr 21 2006, 07:10 PM
Multumesc mult.

Chiar imi aduce iepurasul cel mai frumos cadou din lume!

Abia astept sa-mi vad puiul! Va doresc un Paste fericit!
Roxi_J
Apr 21 2006, 08:41 PM
Nastere usoara Ady, si te asteptam pe forum sa ne povestesti!
AHMAD IRINA
Apr 22 2006, 10:36 AM
nastere usoara si multa putere tie si sanatate la amandoi !....fii calma ca o sa fie bine....o sa fii mamica...o sa ai cea mai mare satisfactie..o sa fii cea mai fricita cand puiutul tau il tii la brate..suntem alaturi de tine ADY
Carmen ti s au imuiat picioarele caND ai vazut mesajul?...caci stii ca in cateva zile si tu vei avea acea surpriza a dopului..si vei scrie aici...ok?toate burticile care tre sa nasca sa scrie sa stim si noi de voi ca ne mucuram mult pt voi..
ola2005
Apr 22 2006, 11:03 AM
Nastere cat mai usoara si stai linistita ca Dzeu va avea grija de voi si totul va fi bine.Si eu mai am destul de putine zile.Joi cand am fost la dr mi-a spus ca e posibil sa nasc in aceste zile dar ma rog sa nu pt ca dr meu a plecat din tara pana miercuri asa ca sper ca bebelina sa mai stea in burtica pana sapt viitoare.Pana la urma insa nu e ce vrem noi si ce vrea Cel de Sus.Pana in clipa in care ne vom tine puiutii in brate sa avem un Paste cat mai fericit si cu multa iubire in suflete.Pupici mamici si burtici.
cinciulaur
Apr 22 2006, 12:18 PM
''Cat mai am?'' Putin rau! Nu prea suna a incurajare, nu? Ce sa-ti spun, nastere usoara si un bebic sanatos. Te asteptam cu noutati.
CarmenA
May 6 2006, 05:03 PM

Gata, am inceput si eu sa elimin dopul astazi. Curge cate putin, dar curge. Si e un pic galbui spre maroniu. Stie cineva daca pot naste chiar azi, sau mai am de asteptat minim doua zile? Ca asa as sta linistita... Si dupa eliminarea dopului ce urmeaza? Mi se rupe apa, sau incep contractiile? Ca sa stiu la ce sa ma astept.
butterfly
May 6 2006, 05:15 PM
camenA in primul rand nastere usoara iti doresc de pe acum.dupa ce elimini dopul poate sa dureze cateva zile inca(nu e obligatoriu asta) dar se poate intampla si astazi.ruperea apei sau contractiile?la asta nu pot sa iti raspund exact pt ca la mine a fost nastere provocata dar cred ca oricare ar putea sa vina.mult curaj si un bb sanatos
anamaria20
May 6 2006, 05:17 PM
Eu am avut cu o saptamana inainte de a naste o mica scurgere (cu putin sange)si credeam ca nasc in acea seara dar nu a fost asa.Dupa o saptamana au inceput contractiile iar la spital in timpul travaliului eliminam dopul curgea multisor si memebranele mi-lea rupt in spital moasa.E posibil sa ti se rupa apa dar e posibil sa nu.
Oricum se apropie momentul si la tine,zilele aste o sa nasti si o sa iti tii puisorul in brate.Nastere usoara te asteptam cu vesti.
CarmenA
May 6 2006, 05:23 PM
Merci mult fetelor, tocmai m-am bosumflat.

Am vorbit cu o mamica si mi-a spus sa stau linistita ca mai devreme de 5 zile nu nasc. Adica dupa ce ti se duce dopul, mai dureaza pe putin 5 zile, si ca nu am cum sa nasc zilele astea.
butterfly
May 6 2006, 05:26 PM
asta nu se poate sti cu exactitate ca inainte de 5 zile sigur nu nasti.poate ai norocul si vei naste exact in momentul cand te simti cea mai pregatita
Moni-k
May 6 2006, 08:42 PM
Mai fetelor la faza asta cu dopul nu stiu ce sa zic ca eu ori n-am avit dop

ori l-am pierdut si n-am stiut, dar asta nu conteaza. Prietena mea a pierdut opul seara si a fugit repede la spital, dar au trimis-o acasa tot cu povestea ca mai dureaza o saptamana, dar cand a ajuns acasa i s-a rupt apa si a nascut a doua zi dimineata.
CarmenA nu te bosumfla. Nastere usoara iti doresc tie si tuturor mamicilor in devenire.
CarmenA
May 7 2006, 12:36 PM
M-am bosumflat si mai tare azi dimineata, cand am vazut ca nu am mai pierdut nimic din dop. Ieri am pierdut ceva, dar nu mult, cum scriau fetele pe aici. Si de ieri pana azi, vad ca nimic.

Nu mai am rabdare, si vad ca primul meu semn, care credeam ca e de bine, s-a stins imediat. Nu mai am rabdare... deloc.
butterfly
May 7 2006, 02:56 PM
ei carmen,stai linistita,acum ti se pare ca trece greu,dar ai sa vezi ce cand o vei avea in brate ce repede va trece timpul.eu am asteptat o sapt si 2 zile peste termen si stiu cum e asteptarea.acum am zis ca daca e sa trec iar peste termen il iau pe darius in brate si ma plimb pe scari,ca doar stau la etajul 3
LORY
May 7 2006, 03:36 PM
In cazul meu, de la eliminarea dopului si pana mi s-au rupt membranele nu a durat decat 12 ore, apoi, imediat ce s-au rupt membranele, au inceput si usoare dureri; in timp ce ma pregateam sa merg la spital durerile au inceput sa se intensifice, astfel incat dupa aprox. 1 ora de la debut, durerile devenisera destul de intense si dese. Am nascut dupa 2 ore de la internare.

Si iata ce a rezultat:
[attachmentid=5604]
CarmenA
May 7 2006, 06:30 PM
Ce grasunel scump ai!!! Sa iti traiasca si sa fie sanatos! Felicitari mamico!
solara
May 7 2006, 06:50 PM
Carmen, nu conteaza ce zic altii, la tine o sa fie cum vrei tu! Eu cand trebuia sa nasc am tot intrebat incoace si incolo despre dop si tot asteptam linistita pana am aflat ca doctorul meu (de care tineam cu dintii si care era in concediu), urma sa plece din Cluj in Bucuresti pentru vreo cateva zile. Asta s-a intamplat in 27 septembrie cand am fost la control si mi-a spus ca daca nu se intampla nimic pana atunci sa ma prezint in 3 oct (de ziua mea) si o sa nasc atunci, el din 30 septembrie urmand sa lipseasca din oras. Nu-mi suradea deloc propunerea sa nasc de ziua mea ( eu imi planificasem sa-mi strang bebele in brate atunci) si nici faptul ca el urma sa lipseasca din oras nu-mi convenea deloc dar mai aveam vreo o zi jumate la dispozitie

, zi in care mi-am plimbat sotul prin magazine pana am simtit ca nu mai pot de durere de spate, picioare , burta , etc. In seara zilei de 28 sept. am pierdut dopul iar dimineata la 4 s-a rupt apa

Am ajuns la spital pe la 8 doctorul a venit si el (hehe n-a scapat de mine nici in concediu) iar la 14:15 a sosit ingerasul meu drag si scump si...de-atunci sunt cea mai fericita pamanteanca!
popeymari
Sep 15 2006, 08:56 AM
VAD CATOATE AVEATI ACELEASI GANDURI INAINTE DE NAstere...ma regasesc in nerabdarea si cuvintele voastre...dar ce fericite ar trebui sa fiti...azi sunteti deja mamici....

oare randul meu cand e?
ancuza
Sep 15 2006, 11:20 AM
CITAT(ghiorghisor iulia @ Jul 28 2005, 03:41 PM) [snapback]3931[/snapback]
buna burtici,aseara mi sa rupt dopul gelatinos,am sunat dr si a zis ca m-ai am destul{o saptamana},era ceva de culoare galbena ca un gel ,am inteles tot de la voi ca daca e spre roz,sau cu firicele de sange in maxim 2 zile nasc.Poate sa-mi zica si mie cineva cat m-ai am?sau macar ce urmeaza.Va pupic pe toate si sarcina usoara.
EU AM PIERDUT DOPUL SI IN 3 ORE AM NASCUT.CU 2 SAPTAMANI INAINTE AM AVUT SI EU INTR-O DIMINEATA O SECRETIE ABUNDENTA,EXACT CUM SPUI TU SI M-AM DUS REOEDE LA CONTROL.ERA O CANIDOZA,NORMALA IN ULTIMUL TRIMESTRU DE SARCINA.
ACUM,VEZI SI TU...
onuta_dec
Sep 15 2006, 11:41 AM
popeymari inca putin, mai un picut de rabdare si o sa fie totul asa cum ai visat tu, ba chiar mai frumos
ancaR
Sep 15 2006, 01:59 PM
CITAT(popeymari @ Sep 15 2006, 09:56 AM) [snapback]102891[/snapback]
VAD CATOATE AVEATI ACELEASI GANDURI INAINTE DE NAstere...ma regasesc in nerabdarea si cuvintele voastre...dar ce fericite ar trebui sa fiti...azi sunteti deja mamici....

oare randul meu cand e?
Se pare ca nu mai e mult! Bafta multa si sanatate!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.