ioanagrava
Feb 2 2006, 06:56 PM
nu stiu ce fel de scaunel pt. masa sa-i iau Mariei,de acela cu masuta sau care se ataseaza de masa.Voi ce parere aveti?
vlad_mom
Feb 3 2006, 08:39 AM
CITAT(ioanagrava @ Feb 2 2006, 06:51 PM)
nu stiu ce fel de scaunel pt. masa sa-i iau Mariei,de acela cu masuta sau care se ataseaza de masa.Voi ce parere aveti?

[snapback]38229[/snapback]
Cred ca cel cu masuta e mai sigur si are avantajul ca-l poti folosi in orice camera, si in cele in care nu ai masa, trebuie sa aiba centuri de siguranta si inclinatia scaunelului sa fie reglabila daca puiuta e mai mica si nu sta inca singura in fundulet.
cris22tyna
Feb 3 2006, 10:29 AM
si eu cred ca cel cu masuta este cel mai indicat, poti sa-l muti unde vrei, il poti lua in calatorii, la rude, etc ... eu fetitei mele i-am luat tot cu masuta, are centuri de siguranta si rotite (e mai usor de manevrat), am pus-o in el de la 5 luni cu o pernita la spatele ei, l-am carat peste tot pe unde am plecat si a fost foarte util...
moni
Feb 3 2006, 10:59 AM
Noi momentan folosim scoica de la scaunelul pt masina. Alexandra se simte f confortabil in ea si nu da semne ca ar vrea altceva. Deocamdata.
g_nicoleta2000
Feb 3 2006, 12:16 PM
Avem un scaun dela Peg perego si se numeste prima papa. Aste super! Doua pozitii la spatar, masuta detajabila, husa lavabila si alta husa de vinil pe dedesupt, centuri de siguranta ajustabile in inaltime, rotite sa se miste usor!
Sta in el foarte bine si ma bucura ca papa care cade pe langa ea este usor de sters sau strans. O mai pun acolo sa se joace si sta fara probleme.
Il recomand cu cea mai mare incredere!
moni
Feb 4 2006, 01:20 AM
CITAT(g_nicoleta2000 @ Feb 3 2006, 12:11 PM)
Avem un scaun dela Peg perego si se numeste prima papa. Aste super! Doua pozitii la spatar, masuta detajabila, husa lavabila si alta husa de vinil pe dedesupt, centuri de siguranta ajustabile in inaltime, rotite sa se miste usor!
Sta in el foarte bine si ma bucura ca papa care cade pe langa ea este usor de sters sau strans. O mai pun acolo sa se joace si sta fara probleme.
Il recomand cu cea mai mare incredere!
[snapback]38396[/snapback]
Cat a costat si de unde l-ai luat, ca-i tare interesant...
ilinka
Feb 4 2006, 08:49 AM
Nicoleta, am aceeasi intrebare ca si Moni.....vreau sa-i cumpar un scaunel lui Adrian cat de curand si nu stiu incotro s-o apuc. De la Peg Perego avem carucior (imprumutat de la niste prieteni) si ma impac f. bine cu el.
vlad_mom
Feb 4 2006, 09:01 AM
Cred ca toate au masuta detasabila, spatar reglabil, centuri de siguranta, reglare pe inaltime, huse lavabile (eu i-am croit singura o husa suplimentara de musama).
L-am folosit si pe post de scaunel de masina pentru ca se scoate scaunelul propriu-zis de pe picioare.
In poza asta avea spatarul lasat pe spate ca sa poata bea lapticul mai usor....
Uite asa stam toti la masa in acelasi timp!
g_nicoleta2000
Feb 4 2006, 11:35 AM
CITAT(ilinka @ Feb 4 2006, 09:44 AM)
Nicoleta, am aceeasi intrebare ca si Moni.....vreau sa-i cumpar un scaunel lui Adrian cat de curand si nu stiu incotro s-o apuc. De la Peg Perego avem carucior (imprumutat de la niste prieteni) si ma impac f. bine cu el.
[snapback]38734[/snapback]
Scaunul se gaseste de cumparat pe internet depe site-urile pentru copii. www. lyada.ro Costa de la 4 mil in sus pentru ca sunt tot felul de optiuni la el (mai noi au si scaun ca al meu care canta, se balanseaza, au tot felul de luminite)
Se mai gaseste si prin ziar in varianta second- hand de la alt copil si atunci este cam la jumatate de pret.
Eu inafara de scoica si de carut pe toate le-am cumparat de la alti copii si toate (patut, scaun bucatarie, scaun auto grupa 2, tarc) erau in stare deosebit de buna. Le-am spalat bine, le-am dezinfectat si sunt excelente. Cred ca inca 2-3 copii in urma noastra le vor mai putea folosi fara probleme.
O scoica deja am imprumutat-o altui bebe si cea de-a doua o foloseste pisica sa se cuibareasca in ea cu toate ca-mi pare rau ca nu sta un bebe acolo.
De pe la 7 luni tot am rasfoit ziarul si am tot cautat si pana la urma am avut si noroc sa gasim lucruri bune.
Scaunul de masa merita investitia pentru ca-l foloseste 2 ani si sta in el nu numai pentru mancat ci si pentru joaca.
Scaunele de masa care se vand super ieftine prin piata (in jur de 1 mil)sunt chinezesti si slabe calitativ: nu au 2 pozitii la spatar, nu au picioarele de jos si amplitudinea reglabila si risti ca la un nazdravan mai puternic sa-l balanseze si sa se rastoarne
moni
Feb 5 2006, 12:10 AM
Saru'mana de raspuns, chiar ca-i destept scaunul asta. Merita toti banii.
ilinka
Feb 5 2006, 09:02 PM
Nicoleta mersi fain pt. info. O intrebare as mai avea: de obicei in ce ziare locale gasesti mai multe anunturi? In afara de scaunel m-ar interesa si un tarc.....Daca stau si ma gandesc bine, noi la capitolul asta chiar n-am cumparat nik: patut, landou, premergator am primit imprumut, iar de la sora mea am primit chiar zilele trecute cadou scaun de masina si un carucior nou-nout

Suntem norocosi in privinta asta....
g_nicoleta2000
Feb 6 2006, 11:46 AM
Ilinka, in Desteptarea apar zilnic anunturi cu tot felul de chestii pt. bebe si in 100% publicitate la fel. Doar ca 100% se da la sediile de firma, nu stiu daca-l gasesti de cumparat. Promit ca daca vad in revista anunt iti dau un pm
ilinka
Feb 6 2006, 02:16 PM
Nicoleta, inca o data iti multumesc. Am sa incep cautarile prin ziare....
alinutza3
Aug 3 2006, 10:40 AM
Trebuie sa cumparam un scaun pentru luat masa si nu stiu ce sa fac. Are rost sa iau unul scump, cu roti, jucarii, scaun mai comod, etc. ? Sau mai bine iau unul mai simplu si mai ieftin? Nu ma dau banii afara din casa, dar totusi vreau sa iau ceva bun si util pentru bebe.
Va rog ajutati-ma cu un sfat sau o sugestie.
pachela
Aug 3 2006, 10:57 AM
CITAT(alinutza3 @ Aug 3 2006, 11:40 AM) [snapback]90801[/snapback]
Trebuie sa cumparam un scaun pentru luat masa si nu stiu ce sa fac. Are rost sa iau unul scump, cu roti, jucarii, scaun mai comod, etc. ? Sau mai bine iau unul mai simplu si mai ieftin? Nu ma dau banii afara din casa, dar totusi vreau sa iau ceva bun si util pentru bebe.

Eu am unul bunnn in care a stat Iuli ,pana a stiut cum sa se ridice in el

. Acum il tin ca decor

DEPINDE DE COPIL. Al meu se plictiseste repede in el

Trebuie sa aiba centura obligat
kali
Aug 3 2006, 11:12 AM
CITAT(alinutza3 @ Aug 3 2006, 11:40 AM) [snapback]90801[/snapback]
Depinde cat esti dispusa sa cheltui tu...
Pentru Alexia am luat Chicco Polly, e un scaunel de masa care se transforma in scaun pentru copii pana in varsta de 3-4 ani, reglabil pe inaltime, are roti, masuta detasabila cu tava la fel, centuri, spatarul se da pe spate, are suport de picioare reglabil... sper ca nu am uitat nimic.
Deocamdata nu am probleme, ii place sa stea in el chiar si cand se joaca si o port dupa mine prin casa...
Ti-l recomand.
In fotografie se vede o parte din scaun...[attachmentid=10038]
SANZIANA
Aug 3 2006, 11:45 AM
Kali , achizitia facuta de tine este cea mai buna la ora actuala. Avand in vedere ca de un scaun depind foarter multe lucruri (sari peste etapa cu fugitul prin casa pentru al hrani, e mult mai confortabil si simplu pt tine si sigur pt bb) Alina iti recomand din suflet sa iei ceva asemanator.La noi a ajuns la 3 milioane un scaun asa , dar poti gasi si mai ieftine
crisssa
Aug 3 2006, 12:05 PM
salut. si eu trebuie sa ii cumpar un scaun de masa si cred ca Chicco Polly este cel mai bun, desi e cam scump, insa merita.
iulia-gugu
Aug 3 2006, 12:24 PM
Iti recomand orice de la Chicco: si scaun pentru servit masa, scaun pentru masina etc. De exemplu, scaunul de la masina nu l-am luat de la Chicco si imi pare foarte rau. Am luat unul la 3 mil (cand cel de la Chicco costa 5 mil) si nu sunt multumita deloc: copilul transpira chiar daca este subtirel imbracat sau e mai racoare in masina. Am ajuns la concluzia ca e mai bine sa dai un ban in plus si sa ai confortul dorit.
campiandaniela
Aug 3 2006, 01:45 PM
Eu nu i-am luat de la chicoo scaunelul de mincat dar sunt multumita si de asta ,se poate transforma cind e mai mare in masuta mica si scaun
mihaela30
Aug 3 2006, 03:16 PM
Si noi avem Polly si suntem f multumiti : bb sta cuminte , eu imi rezolv treburile la bucatarie , important e sa ma vada si sa vorbim tot timpul !!!

Cand e prea satula adoarme in el , e asa haioasa !
kali
Aug 3 2006, 04:20 PM
CITAT(mihaela30 @ Aug 3 2006, 04:16 PM) [snapback]90918[/snapback]
Si noi avem Polly si suntem f multumiti : bb sta cuminte , eu imi rezolv treburile la bucatarie , important e sa ma vada si sa vorbim tot timpul !!!

Cand e prea satula adoarme in el , e asa haioasa !
Asa face si Alexia...
Dovada:
livianae
Aug 3 2006, 07:29 PM
Al nostru este MAMALOVE - 3.800.000 lei. Deocamdata este obiect de decor pentru ca ne plictisim repede.
elenushik
Aug 3 2006, 07:44 PM
Al nostru este de la Primii Pasi si deocamdata suntem foarte multumiti de el. L-am gasit la oferta in Carrefour si a costat 140 RON. Este solid, cu centuri de siguranta si nu are jucarele in fata, intr-un fel fiind mai bine ca nu-i distrage atentia de la masa si nu se agita sa le bage in gura tot timpul. Mai avem si alte produse de la Primii Pasi si pana acum nu avem motive de nemultumire.
Oricum copilul de plictiseste odata si odata indiferent de firma producatoare sau de cat a costat.
Tabita
Aug 4 2006, 08:04 AM
Eu am luat un scaun care sa fie practic si util pe o perioada mai lunga de timp.Cat este mica il folosesc pt papa si stat la masa ,pt cand creste se face scaunel si masuta.O sa fie utila pana merge la gradinita.
an_orim
Aug 4 2006, 08:13 AM
si noi acuma am cumparat, saptamana trecuta! am mers prin multe magazine si am oscilat intre cateva oferte, pana la urma am ales Baby Care! e dragutel, practic, masuta nu are multe striatiuni prin care sa intre papa si e si detasabila, scaunul are husa cu burete, dar sin material fff usor lavabil si are functiile celor de la chicco, numai ca e ceva mai ieftin (3.200.000) deocamdata, fiind element de noutate ne place tare in el, il studiem si incercam sa desprindem de pe el unele parti!
alinutza3
Aug 4 2006, 12:31 PM
Multumesc, fetelor! Mi-am cam facut o idee cam cum trebuie sa arate, mai ramane sa si gasesc prin magazine ceva asemanator. La noi in Iasi, nu prea ai de unde alege. Desi sunt 2 mall-uri, metro, si multe magazine mici, nu prea gasesti ce iti doresti. Am fost ieri la metro si aveau un scaun de masa chicco polly, dar era singurul si arata de parca il tinusera impreuna cu cartofii sau asa ceva.
Liviana, de unde ai luat scaunul tau? Arata foarte bine si nici nu e exagerat de scump.
ana iulia 29
Aug 4 2006, 01:45 PM
CITAT(SANZIANA @ Aug 3 2006, 12:45 PM) [snapback]90827[/snapback]
Kali , achizitia facuta de tine este cea mai buna la ora actuala. Avand in vedere ca de un scaun depind foarter multe lucruri (sari peste etapa cu fugitul prin casa pentru al hrani, e mult mai confortabil si simplu pt tine si sigur pt bb) Alina iti recomand din suflet sa iei ceva asemanator.La noi a ajuns la 3 milioane un scaun asa , dar poti gasi si mai ieftine
Subscriu, super inventie ca se lasa mai pe spate si noi tot Ch. Polly am luat! Chiar daca bebe nu stie inca sa stea in fundulet singur, pozitia mai pe spate il ajuta mult...mai tarziu, al meu s-a prins singur cu manutele de marginea masutei si s-a ridicat in fundulet
taty
Aug 7 2006, 03:05 PM
Si noi tot de la Ch avem sacun de masa si mi se pare foarte bun, are 2 tavite, este reglabila inaltimea, husa este dintr-un material care se sterge foarte usor...
Bafta la ales scaunul potrivit.
Am pus si o poza cu el ca sa iti faci o idee.
emyoko
Aug 7 2006, 05:04 PM
Si noi avem un scaun de la Primii pasi, si sunt foarte multumita de el, are si o jucarie care canta este foarte fericit atunci cand il pun in scaun.Noi am dat pe el 2.800 - l-am cumparat de la Carrefour.
Magdalena
Aug 8 2006, 12:32 PM
Noi am achizitionat acum cateva zile un scaun de masa pentru Andrei, LORIS. Este excelent! Reglabil pe inaltime, spatarul si sezutul la fel reglabile, cu pozitie foarte pe spate, masuta de asemenea reglabila si detasabila. Andrei este foarte incantat de el. A costat 4 300 000 lei. Sunt foarte multumita de el.
elena16
Aug 23 2006, 06:35 PM
[attachmentid=11033][attachmentid=11033]Noi avem de la primii pasi. L-am cumparat cd Andreea avea 2 luni.
Acum nu mai sta in el. Dupa 5 minute se plictiseste si se ridica.
Tu faci cum crezi tu, dar toate accesoriile pt bebei sunt cele mai proaste investitii.
Sa aiba role si centura de siguranta.
anaeli
Aug 24 2006, 12:46 PM
CITAT(kali @ Aug 3 2006, 11:12 AM) [snapback]90813[/snapback]
Depinde cat esti dispusa sa cheltui tu...
Pentru Alexia am luat Chicco Polly, e un scaunel de masa care se transforma in scaun pentru copii pana in varsta de 3-4 ani, reglabil pe inaltime, are roti, masuta detasabila cu tava la fel, centuri, spatarul se da pe spate, are suport de picioare reglabil... sper ca nu am uitat nimic.
Deocamdata nu am probleme, ii place sa stea in el chiar si cand se joaca si o port dupa mine prin casa...
Ti-l recomand.
In fotografie se vede o parte din scaun...[attachmentid=10038]
Si noi tot Chicco Polly am cumparat si deocamdata sunt multumita de el, asta in conditiile in care eu nu sunt fan Chicco.
cami2bubulina
Aug 24 2006, 11:00 PM
Chicco Mamma-super ti-l recomand din inima.
ana iulia 29
Sep 6 2006, 05:09 PM
Fetelor am un botez Sambata si-mi trebuie un scaun de masa in mod exceptional de la Primii Pasi. Stie vreuna din voi ce pret are la Carrefour, ca eu l-am gasit la un magazin si e 350 RON.
Va multumesc si va pup!
kiki
Sep 6 2006, 05:17 PM
Eu am scaun de masa de la Primii pasi si am gasit pe net scaun ca al meu 110 RON. Am vazut ca sunt doua tipuri de scaune de la Primii pasi, unul de 370 RON cu jucarie pe tavita si unul fara jucarie pe tavita de 110 RON.
Daca nu tii neaparat sa aiba jucarie, poti sa il iei pe cel fara. Da o cautare pe google cu
scaun de masa Primii pasi si o sa il gasesti repede si pe cel de 110 RON.

PS: In Carrefour eu nu am vazut scaun din asta.
ana iulia 29
Sep 6 2006, 05:54 PM
Aha si cel de 110 RON e identic dar fara jucarie? Adica vreau sa se lase spatarul separat de sezut, ca bebelina e micuta!
kiki
Sep 6 2006, 08:53 PM
CITAT(ana iulia 29 @ Sep 6 2006, 06:54 PM) [snapback]100425[/snapback]
Aha si cel de 110 RON e identic dar fara jucarie? Adica vreau sa se lase spatarul separat de sezut, ca bebelina e micuta!

Nu e chiar identic. Nu se lasa spatarul. Este fix. Trebuie ca bebelina sa stea in fundulet ca sa poata folosi scaunul.
ana iulia 29
Sep 6 2006, 10:21 PM
Mersi de poza ca plecasem de la calculator si n-am mai reusit s-o caut. Cred ca ma duc sa-l iau pe cel de la magazin, ca nu cred ca e diferenta prea mare la Carrefour (cu cat poate fi mai ieftin, 2-3 sute de mii) si nici nu ma mai trambalez pana acolo.
Il vreau neaparat pe asta cu spatarul reglabil ca are si roti si jucarie, e comanda speciala ( e nepotica mea de la var

, hai ca te-am zapacit)...oricum multumesc mult! Pe cel fix poate-l iau pt noi sa-l duc la mama acasa , ca acolo tre sa-i dau in carut papa si nu prea sta
Anaxor
Sep 7 2006, 09:26 AM
Eu v-as recomanda un alt fel de scaun , care dupa a mea parerea este cel mai util ,
din urmatoarele puncte de vedere
- NU OCUPA MULT SPATIU SI DECI NU INCOMODEAZA IN BUCATARIE
- ESTE F. USOR DE CURATAT
- COPILUL MANANCA LA MASA CU PARINTII SI ATUNCI NU MAI FACE ATATEA FITE CAND VEDE CA TOATA LUMEA MANANCA ( copii tind sa imite ..)
- POTI SA IEI SCAUNUL CU TINE PESTE TOT , IN CONCEDIU , SE POATE MONTA PA APROXIMATIV ORICE MASA .
- ESTE FOARTE USOR DE MONTAT
Eu va trimit cateva poze cu scaunelul de acasa si de la restaurantul unde mancam la mare iar pretul lui este in jur de 200, lei - eu sunt multumita de alegerea facuta .
Anaxor
danielam
Sep 7 2006, 11:00 AM
CITAT(Anaxor @ Sep 7 2006, 10:26 AM) [snapback]100585[/snapback]
Eu v-as recomanda un alt fel de scaun , care dupa a mea parerea este cel mai util ,
din urmatoarele puncte de vedere
- NU OCUPA MULT SPATIU SI DECI NU INCOMODEAZA IN BUCATARIE
- ESTE F. USOR DE CURATAT
- COPILUL MANANCA LA MASA CU PARINTII SI ATUNCI NU MAI FACE ATATEA FITE CAND VEDE CA TOATA LUMEA MANANCA ( copii tind sa imite ..)
- POTI SA IEI SCAUNUL CU TINE PESTE TOT , IN CONCEDIU , SE POATE MONTA PA APROXIMATIV ORICE MASA .
- ESTE FOARTE USOR DE MONTAT
Eu va trimit cateva poze cu scaunelul de acasa si de la restaurantul unde mancam la mare iar pretul lui este in jur de 200, lei - eu sunt multumita de alegerea facuta .
Anaxor
ingenios, e adevarat. dar nu am reusiot sa imi dau seama cum se prinde, nu exista riscul sa cada copilul cu tot cu scaun?
noi avem unul de la primii pasi pe care piciul l-a facut franjuri deja pentru ca se tot agita in el. m-ar interesa alternativa oferita de tine. de unde l-ai luat? si sigur nu e nici un risc?
Anaxor
Sep 7 2006, 05:21 PM
CITAT(danielam @ Sep 7 2006, 12:00 PM) [snapback]100633[/snapback]
ingenios, e adevarat. dar nu am reusiot sa imi dau seama cum se prinde, nu exista riscul sa cada copilul cu tot cu scaun?
noi avem unul de la primii pasi pe care piciul l-a facut franjuri deja pentru ca se tot agita in el. m-ar interesa alternativa oferita de tine. de unde l-ai luat? si sigur nu e nici un risc?
Eu l-am luat de la Chicco dar mai sunt si alte marci Neonato am mai vazut ca au .
Prima data am vazut scaunul la niste prieteni in Italia acum cativa ani si cand l-am facut pe bebe am cautat pe internet si l-am gasit pe atunci in Brasov nu era Chicco , dar mi l-au adus pe comanda , l-am primit prin posta.
ESTE FOARTE SIGUR si poti sa tii copilul pana la 15 kg adica aproximativ 36 de luni . Mie mi s-a parut foarte avantajos .
In poza de mai jos se vede cum se prinde are niste suruburi care se infileteaza.
Anaxor
marnie
Nov 18 2006, 11:59 PM
Regret ca nu am citit topicul asta inainte sa cumpar scaun.
DEja am cumparat,dupa lungi cautari,scaun de la primii pasi fara avantaje,nimic,e fix,teapan dar si ieftin pt ca preturile altor scaune m-au speriat si am zis ca nu e o investitie buna.Capul fetitei sta la nivelul mesei,linge marginea mesei in loc sa pape mancare adevarata.Nu imi ramane decat sa astept sa mai creasca un pic peste masa.Pana atunci sta in poalele mamei langa scaun ce sta inutil.
Acum dupa ce am citit regrret ca am facut o alegere proasta.
monciq
Nov 19 2006, 12:41 AM
CITAT(marnie @ Nov 18 2006, 10:59 PM) [snapback]134583[/snapback]
Acum dupa ce am citit regrret ca am facut o alegere proasta.
Poate nu e totusi o investitie proasta marnie!Poti incerca un subterfugiu de situatie: de ce nu-i pui o pernita sub fundulet astfel incat sa se ridice nivelul la care sa fie cu capusorul deasupra mesei, dar totodata sa fie si in siguranta(sa nu iasa din cadru lateral si sa fie prinsa cu centura de siguranta pentru evitarea unui pericol).Si eu tot primii pasi am scaunul(am dat vreun milion si ceva pe el), poate am facut o alegere mai ispirata decat a ta ca model, copilul meu chiar ajunge cu un cap peste nivelul mesei, fara chestii ajutatoare.E o idee, poti incerca, oricum, cat crezi ca va mai sta in scaunelul de masa?
gonghy
Nov 22 2006, 10:15 PM
CITAT(g_nicoleta2000 @ Feb 4 2006, 11:35 AM) [snapback]38770[/snapback]
Scaunul se gaseste de cumparat pe internet depe site-urile pentru copii. www. lyada.ro Costa de la 4 mil in sus pentru ca sunt tot felul de optiuni la el (mai noi au si scaun ca al meu care canta, se balanseaza, au tot felul de luminite)
Se mai gaseste si prin ziar in varianta second- hand de la alt copil si atunci este cam la jumatate de pret.
Eu inafara de scoica si de carut pe toate le-am cumparat de la alti copii si toate (patut, scaun bucatarie, scaun auto grupa 2, tarc) erau in stare deosebit de buna. Le-am spalat bine, le-am dezinfectat si sunt excelente. Cred ca inca 2-3 copii in urma noastra le vor mai putea folosi fara probleme.
O scoica deja am imprumutat-o altui bebe si cea de-a doua o foloseste pisica sa se cuibareasca in ea cu toate ca-mi pare rau ca nu sta un bebe acolo.
De pe la 7 luni tot am rasfoit ziarul si am tot cautat si pana la urma am avut si noroc sa gasim lucruri bune.
Scaunul de masa merita investitia pentru ca-l foloseste 2 ani si sta in el nu numai pentru mancat ci si pentru joaca.
Scaunele de masa care se vand super ieftine prin piata (in jur de 1 mil)sunt chinezesti si slabe calitativ: nu au 2 pozitii la spatar, nu au picioarele de jos si amplitudinea reglabila si risti ca la un nazdravan mai puternic sa-l balanseze si sa se rastoarne
vreau si eu,daca stie cineva sau daca auveti de vanzare un sezlong,pt ca ea gangureste f mult si ne petrecem mult timp cu ea si ar fi mai comod sa o lasam in sezlong in sufragerie cu noi.eu patutul,scaunul de masina,scaunul de masa si caruciorul le-am luat de la o vecina care mi le-a vandut pe toate la un pret f bun. astept idei
marnie
Nov 22 2006, 10:27 PM
A mai crescut!
Capusorul e deasupra mesei!
Fetita mea chiar sta acolo in timpul mesei.Pana atunci statea pe coapsele mele.Multumesc,monciq,pt idei.
M-am gandit la perna dar m-am razgandit pt ca fetita face mizerie la masa(o las sa tina lingurita singurica

)
holili4
Nov 22 2006, 10:56 PM
Eu am cumparat un scaun mai ieftin (ceva in genul celui de la "primii pasi") . Mi-a placut ca se transforma in scaunel si masuta dupa ce creste cel mic, de aceea mi s-a parut mult mai utl\il si practic. Inca nu l-am probat pentru ca Sergiu e prea mic, dar timpul trece repede!
gheibriela
Nov 23 2006, 11:35 AM
Noi avem Big de la Brevi. A fost al nepotelului meu care l-a folosit cam 1 an si nu avea rost sa dau banii pe altul atata timp cat acesta e perfect.Doar ca e bleu...

Imi place ca e foarte stabil si se face in toate chipurile...Imi e util ce mai...
[attachmentid=16031]
papi
Nov 23 2006, 12:13 PM
noi avem chicco polly si suntem foarte multumiti mai ales de faptul ca spatarul este reglabil si se poate lasa pe spate. am invatat-o ca masa se ia numai acolo chiar daca este masa de biberon sau de lingurita. inclusiv laptele de dimineata il bea acolo, asa ca daca nu se lasa pe spate era foarte incomod sa bea din biberon.
pediatra ne-a sfatuit sa-i dam intotdeauna in acelasi loc sa pape, sa invete ca ala e locul de masa, pt ca mai tarziu sa nu alergam cu mancarea dupa ea prin casa.
noi avem chicco polly si suntem foarte multumiti mai ales de faptul ca spatarul este reglabil si se poate lasa pe spate. am invatat-o ca masa se ia numai acolo chiar daca este masa de biberon sau de lingurita. inclusiv laptele de dimineata il bea acolo, asa ca daca nu se lasa pe spate era foarte incomod sa bea din biberon.
pediatra ne-a sfatuit sa-i dam intotdeauna in acelasi loc sa pape, sa invete ca ala e locul de masa, pt ca mai tarziu sa nu alergam cu mancarea dupa ea prin casa.
marnie
Nov 28 2006, 10:20 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.